تبیین
فرج یعنی گرهگشایی، حل شدن چالشها، رسیدن به مقصد و هدف.
طبیعتاً هم در زندگی فردی گرههایی وجود دارد و هم در زندگی جمعی.
هر فرد و جمعی که برای خود اهدافی را ترسیم کرده باشند، در مسیر نیل به اهداف، اولاً با گرهها و چالشهایی مواجه خواهند بود و ثانیاً دائم انتظار رسیدن به هدف را دارند.
اما مواجه با چالشها، قطعی است، زیرا اَلدُّنيا دارُ بَلاءٍ وَ مَنزِلُ بُلغَةٍ وَ عَناءٍ(۱)دنیا محل دست و پنجه نرم کردن با سختیهاست. لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ(۲)
واما انتظار، مهمترین نشانِ انتظارِ رسیدن به مقصد، حرکت است و تلاش و قانع نبودن به وضع موجود. انتظار یک مقولهی عمومی و جاری و ساری در تمام شئون زندگی فردی و جمعی است. بهنظر میرسد انتظار -به معنای قانع نبودن به وضع موجود- جزو مهمترین عوامل موفقیت و نیل به اهداف است.
وقتی هیچگاه به وضع موجود قانع نباشیم، پس لابد باید دائم در تلاش جهت رسیدن به وضع مطلوب باشیم.
وقتی در مسیر کسب فضایل، به آن مقدار از فضیلتهای موجود قانع نباشیم، قطعا به دنبال کسب فضیلتهای بیشتر خواهیم بود.
وقتی در مسیر کسب علم و آگاهی، به وضع موجود قانع نباشیم، پس علیالدوام به دنبال بیشترها خواهیم بود. وقتی اوضاع زندگی جمعی را مطلوب نمیبینیم، قاعدهی انتظار میگوید، حرکت کن، تلاش کن تا به مطلوب برسی.
پس در یک کلام، انتظار یعنی قانع نشدن و حرکت برای رسیدن به وضع مطلوب.
آدم ساکن، منتظر نیست. اصلا ساکن، آدم نیست. آدم بودنِ آدم به قانع نبودن به وضع موجود و حرکت برای رسیدن به بیشترهاست.
حال روشن شد چرا #انتظارالفرج افضل اعمال است؟!
۱. کتاب اعلام الدّين، ص۳۴۲
۲. سوره البلد(٤)
1.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف بزرگ دکتر محمود انوشه در مورد اسلام
✅ یادداشت/
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انوجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد.
✅ (نویسنده: عزیز غضنفری)
✅ یادداشت/
🔴 ویترین رسانهای کشور؟
🔻معروف است که رسانهها افکار مردم را میسازند و افکار آنها پایه کنشگری جامعه می باشد.
🔸بخش رسانهای دو جریان عمده سیاسی، ویترین رسانهای کشور را می آرایند:
🔹جریان سیاسی الف، مواردی همچون عدم آزادی، ناکارآمدی نظام دینی، تشکیک در آرمانهای انقلاب، زیر سوال بردن دفاع مقدس، تطهیر آمریکا و غرب و ... را در ویترین رسانهای کشور قرار می دهد
🔸جریان سیاسی ب، بیعرضگی و ناکارآمدی دولت، اختلاسهای مختلف، بیتوجهی مسئولان به مشکلات مردم، فساد در وزارت نفت و مواردی از این دست را در ویترین رسانه ای قرار می دهد.
🔺 با این اوصاف افکار عمومی و کنشگری جامعه چگونه خواهد بود؟ با این وضعیت میخواهیم محاصره تبلیغاتی دشمن علیه ایران را بشکنیم؟ و یا به جامعه امید بدهیم؟
❇️ اخبار خوب در کشور کم نداریم، فقط باید اراده کرد که آنها را نیز در ویترین رسانهای کشور قرار دهیم.
تنها در این صورت می توان با جنگ تمام عیار دشمن علیه ملت که محور آن جنگ روایتی است، مقابله نمود.
3.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کلاسهای درسِ اسرائیل و آموزشِ خواندنِ #روضه #امام_حسین به زبان فارسی🤔
Reza Narimani [BeepMusic.org]1_445548105.mp3
زمان:
حجم:
8.08M
﷽
🔸نوحه منم باید برم آره برم سرم بره
....
منم یه مادرم پسرمو دوسش دارم
ولی جوونمو به دست بی بی میسپارم
...
🎤رضا نریمانی
#ما_ملت_امام_حسینیم
#امام_حسین
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج قاسم :منطق امام حسین(ع) در کربلا منطق دیپلماسی نبود.
عبرت های عاشورا
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 بچه ها از ما یاد میگیرند...☝️
🌱 حضرت آیتالله خامنهای: در ذهن کودک، پدر و مادر منشاء الهام است. ۶۲/۷/۲۱
🏴