6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تعداد فرزندان در شکل گیری رشد فردی و اجتماعی آنها
#فرزندآوری
بینظیره حتما حتما ببینید
@maanaviatpasuhi
*خاطراتی از رفتار آیت الله فاطمی نیا در خانواده از زبان پسرش*
★هیچگاه ندیدم پدر، بدون پسوند یا پیشوند محبتآمیز، مادرمان را صدا کند. مانند عزیزم، جانم و... ایشان وقتی مادر وارد مجلسی میشوند، محال است تمام قامت بلند نشوند. وقتی میخواهند ایشان را به کسی یا جمعی معرفی کنند، حتماً با اکرام مادر را معرفی میکنند.
* من بارها دیدهام وقتی در روز، مادرم خواب هستند ایشان مطالعهشان را در جایی انجام میدهند که مراقب باشند اگر کسی وارد میشود و نمیداند مادر خواب است، به او بفهماند که با صدای بلند صحبت نکند مبادا مادر بیدار شوند.
*
پدر هیچوقت در خانه فرمان صادر نمیکنند، حتی برای آوردن یک چای. بارها شده که خسته از در بیرون آمده و چای دم کردهاند و خودشان برای همه چای میریزند و همه دور هم نوش جان میکنیم و چقدر هم دلچسب است.
* ایشان از انجام کار خانه ابایی ندارند. بارها آقایان همسایه به ما میگویند که از وقتی حاج آقا آمدهاند در این ساختمان، همسرانمان به ما معترض شدهاند که چرا شما ظرف نمیشویید چون اغلب بعد از ناهار و شام متوجه میشوند که حاج آقا در آشپزخانه ایستادهاند و ظرف میشویند.
* روزی با پدر میخواستیم برویم به یک مجلس مهم؛ وقتی آمدند بیرون خانه، دیدم بدون عبا هستند. گفتم عبایتان کجاست؟ گفتند مادرتان خوابیده و عبا را رویشان کشیدهام. به ایشان گفتم بدون عبا رفتن آبروریزی است؛ ایشان گفتند اگر آبروی من در گروی این عباست و این عبا هم به بهای از خواب پریدن مادرتان است، نه آن عبارا میخواهم نه آن آبرو را.
* یکبار ایشان گفتند مواظب دلها باش، اگر یک دل را بشکنی گاهی باید هفتاد سال دنبالش بدوی. یعنی هفتاد سال عقب میمانی، هفتاد سال نگهت میدارند که یک قدم جلو نروی.
* زمانی که ازدواج کردم کادوی ازدواجم تابلویی بود که پدر با دست خود به عربی نوشته بودند با این مضمون که: بپرهیز از ظلم به کسی که یاوری جز خدا ندارد. این جملهای است که اباعبدالله(ع) در لحظه آخر زندگی بر لب آوردند. یکی از علما وقتی این تابلو را دیدند، گفتند این را حاج آقا به خاطر همسرشان نوشتهاند که همیشه در ذهنشان باشد چون یک زن در منزل شوهر همه داشتهاش را میآورد و باید بدانیم جز خدا پناهی ندارد و نباید به این زن بگوییم بالای چشمت ابروست و اگرنه، مستقیم وارد جنگ با خدا شدهایم.
*** یک بار پدر مشغول مطالعه بودند و نوه ایشان دست پدر را گرفتند و بردند جلوی تلویزیون تا همراه پدربزرگ کارتون تماشا کنند. پدر هم با سعه صدر در حالی که کتاب در دستشان بود، رفتند و نشستند و کاملاً هم همراهی میکردند. گفتم پدر شما به مطالعهتان برسید. در جواب گفتند این بچه دلخوشیاش این است که من با او کارتون ببینم. مواظب دلها بودن یعنی این.
@maanaviatpasuhi
❤️سلام به دوستان عزیز و همراهان همیشگی کانال❤️
این چند وقت مشغله هایی پیش اومد که نشد خدمت دوستان عزیز باشیم.😓 عذرخواهی ما رو بپذیرید 🙏
🌹🌹دوباره و پر قدرت برگشتیم🌹🌹
از دوستانی که این چند وقت پیام میدادن و احوالپرس ما بودن😊 و برای ادامه کار کانال، مشتاق بودن😊 کمال تشکر داریم😍
..
.
.
.
.
.
🌺عید زیبای غدیر، زمان شروع های زیبا🌺
.
.
.
یا علی
@maanaviatpasuhi
آیا خانمها میتوانند با هم عقدی مثل عقد اخوت بخوانند؟ چگونه؟
@maanaviatpasuhi
🌹🌹🌹
برخی فقها معتقدند که چنین عقدی تنها مخصوص آقایان است، اما گروهی آن را برای بانوان نیز مجاز میدانند با این استدلال که عقد اخوت درصدد ایجاد نسبت و خویشاوندی بین دو نفر نیست، تا گفته شود جنسیت طرفین آن باید حتماً مذکر باشد، بلکه بیشتر به جهت ایجاد انس و الفت و تعهدی انسانی است که بین دو زن نیز قابل اجراست.
بنابراین، هر چند الفاظ عقد اخوت مربوط به آقایان بوده و بین دو مرد خوانده میشود، ولی به لحاظ دعا بودن صیغه این عقد، اگر بانوان نیز این عقد را بخوانند، اشکالی ندارد.
در هر حال، چه این عقد برادری مأثور در مورد بانوان قابل اجرا باشد و یا نباشد، بر اساس آیه «المؤمنون و المؤمنات بعضهم اولیاء بعض...» بانوان با ایمان نیز مانند آقایان میتوانند در دین و دنیا، یار و یاور یکدیگر باشند و حتی این موضوع را ضمن عهد و عقدی به یکدیگر اعلام کنند هرچند متن آن پیمان را خودشان به هر زبانی تنظیم کرده و مستند به روایتی نسازند.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنهای (مد ظله العالی):
عقد اخوت بین دو مرد خوانده میشود.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اشکال ندارد و عقد اخوت دعای محض بوده و موجب هیچ نسبتی نمیشود.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
عقد مذکور ثابت نیست.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
زنها نیز میتوانند عقد خواهری بخوانند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
عقد اخوت مختص به مردان است.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
هر چند عقد اخوت در مورد مردان وارد شده است، اما خواندن آن بین زنان هم اشکال ندارد، اما موجب هیچ نسبتی نمیشود و حقی ایجاد نمیکند؛ چرا که صرفاً یک دعا، برای تقویت روابط عاطفی است و باید عبارات به تناسب ضمایر و محتوی تغییر کند.
لینک به سایت استفتائات
[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنهای، سیستانی، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رازغدیرخم توسط دانشمندسُنی برملاشُد...
#تبلیغ غدیر واجب
به عشق امیرالمومنین علی علیه السلام
@maanaviatpasuhi
@maanaviatpasuhi
هدیه روز عیدغدیر ویژه شما عضو خوب کانال مطالعات ادیان و معنویت پژوهی👇👇👇👇
.
.
.
.
زیارت مزار علامه حسن زاده آملی_روستای ایرا، به نیابت شما عضو خوب کانال 🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺خواننده زن صهیونیست بخاطر پیروی از قوانین شرعی یهودی (ممنوعیت تماس بدن زن با مرد بیگانه به جز همسر، فرزندان و والدین یا خویشاوندان نزدیک) با بایدن دست نداد 😳
رهبر کنستشون (همون آخوند ما) هم قراره ازش تقدیر کنه بخاطر ایمانش :))
@maanaviatpasuhi
اما برای مسلمونها نسخه دیگه تجویز می کنن...