فلسطین آزاد خواهد شد.
دنیا تبدیل شده به دوتا جهنم یکی جهنم آتش که دارد غزه و مردم فلسطین را می سوزاند یکی جهنم درد که بقیه آزادی خواهان دنیا را.
هر روز با هر حرکت با یک لبخند کودکم با آب خوردنش خوابیدنش بوسیدن صورت لطیف تر از برگ گلش، یک جایی حوالی قلبم تیر می کشد جایش را نمی دانم جوری می پیچد توی تمام تنم که بارها شده حتی نیمه شب از خواب پریده ام همانجا روی متکا اشکم سر خورده به عمق پنبه ها و جمله یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی ام به عرش آسمان رفته.
https://ble.ir/writeforyou
نوشته های همسرم 👆🏻👆🏻
هدایت شده از اخبار روبات حفظ قرآن و روایات و نهج البلاغه
روبات جدید جستجوی کل احادیث شیعه و کتب مهم مذهب جعفری
در بله
@ahadithbot
@ahadithrobot
Ble.ir/مستحبات
https://web.bale.ai/chat?uid=1775842974
در تلگرام
T.me/Ahadithrobot
روبات جدید جستجوی کل احادیث شیعه و کتب مهم مذهب جعفری.
در بله
@ahadithbot
@ahadithrobot
Ble.ir/مستحبات
https://web.bale.ai/chat?uid=1775842974
در تلگرام
T.me/Ahadithrobot
May 11
با #روبات #احادیث که تازه ساختم. میتونید عبارت #قال_الله_تعالی جستجو کنید توضیحات معصومین ع رو #تفسیر #قرآن #جستجو کنید.
دربله و تلگرام:
@SABERBLOG
May 11
كرسی #يونسكو در فرهنگ و فضای مجازی. دانشگاه تهران با همكاری همراه اول برگزار می كند:
سمينار بينالمللی سواد رسانهای و اطلاعاتی 3 آبان 1402
حضوری و مجازی
امیدوارم به بهانه این چیزا فتنه درست نکنن.
یک چیزی مثل #بیست_سی نباشه.
اسم یونسکو میاد یاد #اسب_تراوا میافتم.
May 11
توی تیم های مختلف برنامه نویسی که کار کردم. تفاوت هایی داشته. فرقش این بود که توی بعضیش شما باید به یک نفر تلفنی تماس بگیری. تا جواب ات رو بده ولی توی تیم های پیشرفته و با فرهنگ برنامه نویسی قوی، همیشه میبینیم که یک پیام متنی شما (در مسنجر و پیام رسان سازمانی تون) هم مثل تماس تلفنی و جلسه حضوری کارآمد و سریع و با ضمانت بالای خوانده شدن و از اون مهم تر پاسخ دادن رخ میده. و دیده میشه.
May 11
از اونجایی که هیچ وقت دشمنان ایران. هیچ وقت نمیان چیزایی مثل #اینستاگرام رو برای ما ببندن و مردم ما رو #تحریم کنن میشه فهمید این ابزارها برای اونا حکم #جاسوسی و ابزار #اطلاعاتی قوی داره. وگر نه چرا این همه #وب_سایت میگن شما در #ایران هستید و ما به شما سرویس نمیدیم؟
حالا #یونسکو میخواد در #ایران دوره ی #سواد_رسانه ای بزاره. عجیب نیست؟
May 11