15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تحقیقی و دیدنی صداوسیما از دستگیری عوامل شهادت بسیجی شهید سید روح الله عجمیان در کرج.
شهیدی که مانند آرمان علی وردی توسط وحوش برانداز دوره شد و با ضربات سنگ و چاقو و... به شهادت رسید.
متهمان بر سر صحنه حاضر شده و جنایاتشان را بازسازی کرده اند.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
روایتی از حضور در یک هنرستان پسرانه دولتی
چندی قبل دوستی زنگ زد و گفت برای سخنرانی در جمع تعدادی از دانش آموزان دبیرستانی حاضر می شوی؟ پرسیدم چه تیپی هستند؟ گفت یک دبیرستان دولتی که دانش آموزانش همه مدل هستند. از مذهبی تا غیر مذهبی. پذیرفتم چون دقیقا دوست داشتم در چنین جمعی حاضر شوم و با فضای ذهنی این تیپ بچه ها بیشتر آشنا شوم.
روز مقرر در جمع شان حاضر شدم. حدود سی نفر دانش آموز متولد نیمه دهه 80 بودند که همه تیپی در بین شان بود. از موافق تا مخالف.
بحث را شروع کردم و مقدمه ای گفتم که چرا ایران کشور مهمی است و اگر به جای جمهوری اسلامی هر نظام سیاسی دیگری هم وجود داشت بازهم ایران یک کشور مهم بود و دشمنان زیادی داشت. چون به لحاظ نفت و گاز و انرژی و ژئوپلتیک و ... خاص هستیم، چون با 15 کشور دنیا همسایه هستیم، چون به لحاظ جغرافیایی جای مهمی از دنیا قرار گرفته ایم، چون به لحاظ تاریخی و تمدنی کشور مهمی هستیم و حتی 70 سال قبل در زمانی که شاه سلطنت می کرد و نخست وزیرش یک پیرمرد کراواتی ِسکولارِ تحصیل کرده سوییس بود که نه آخوند بود و نه بسیجی، همان را هم امریکایی ها و انگلیسی ها تحمل نکردند و علیه او کودتا کردند. همانجا پرسیدم از محمد مصدق حرف می زنم، می شناسید؟ پاسخ ناامید کننده ای گرفتم! جز چهار پنج نفر، هیچ کس او را نمی شناخت...
جلوتر رفتم و درباره چند مساله دیگر که فکر می کردم جزو شبهات بچه ها باشد حرف زدم. از اینکه در دنیای امروز هیچ چیز جدای از سیاست وجود ندارد، حتی ورزش. و این فقط به ایران ربطی ندارد و در تمام جهان همینطور است. برای مثال به «مسعود اوزیل» ستاره ترک تبار فوتبال آلمان اشاره کردم که علیرغم درخشش در فوتبال آلمان، چه طور به خاطر برخوردهای نژاد پرستانه آلمانی ها و حتی اهانت های مکرر ژرمن ها به او به خاطر مسلمان بودنش، نهایتا قید آلمان را زد و به ترکیه برگشت. اما برایم جالب بود، تعدادی از بچه ها حتی مسعود اوزیل را هم نمی شناختند...
بحث جلوتر رفت و کمی چالشی شد. بچه ها سوالاتشان را پرسیدند. یکی بپرسید: چرا در اوین 350 نفر کشته شدند؟ تعجبی همراه با خنده وجودم را فرا گرفت. گفتم چرا می گویی 350 تا؟ گفت پس چندتا؟ گفتم 3500 تا! تعجب کرد، توضیح دادم اگر قرار بر گفتن یک عدد و رقم روی هوا باشد، هر چیزی را می شود گفت و بعد ماجرای اوین را کامل توضیح دادم که اصلا چه اتفاقی افتاده بود.
یکی دیگر از بچه ها گفت چرا نیکا شاکرمی را کشتند؟ گفتم فیلمش هست که وارد یک خانه می شود و کسی هم همراهش نیست. بر چه اساسی می گویی کسی او را کشته؟ چطور اینقدر با اطمینان می گویی؟ گفت 90 درصد مطمئنم. گفتم چرا 95 درصد مطمئن نیستی؟ چرا 80 درصد مطمئن نیستی؟ این اطمینان از کجا آمده؟ چطور قبل از اطمینان از یک اتفاق، اینقدر راحت درباره اش حکم صادر می کنید؟
جالب اینکه دو سه نفرشان خیلی جدی (تاکید می کنم جدی) می گفتند این اتفاقات یک انقلاب است که بعد از پیروزی نهایی، علی کریمی و علی دایی کشور را اداره خواهند کرد. وقتی دیدم واقعا جدی چنین حرفی می زنند پرسیدم: «صدف بیوتی» چی؟ به نظرتان او هم می تواند کشور را اداره کند؟ شوک همراه با خنده شان، مطمئنم کرد کمی به حرفی که زده اند فکر خواهند کرد.
البته برخی شان هم حرفهای حسابی و انتقادات درستی داشتند. تناقضات آشکار برخی مسئولان و سیاست های کشور را خوب می فهمیدند و به درستی انتقاد می کردند. در خیلی از انتقادات همراهی شان کردم چون حرف شان منطقی بود و این مسئولین هستند که باید حرف و عمل شان را یکی کنند.
در پایان هم با برخی شان بیشتر حرف زدم و کمی رفیق شدیم اما متاسفانه فرصت کم بود و طبیعتا می شد ساعتها با این بچه ها حرف زد و سخن شان را شنید.
جمع بندی ام این است که چقدر این نسل لازم دارد که با افراد مختلف «حرف» بزنند. مظلومیت این نسل در این است که به معنی واقعی کلمه رها شده اند و نه تنها کتاب نمی خوانند، بلکه در بمباران هر روز اخبار فیک و زرد، اطلاعاتشان از همه چیز «اینستاگرامی» است. احساسی و زودباور هستند و از هر چیزی در حد یک استوری اینستاگرام یا یک توییت اطلاعات دارند و متاسفانه بر اساس همان اطلاعات هم تحلیل می کنند.
در مقابل باید چه کرد؟ تداوم همین کارهای ساده و همین حرف زدن ها، سوالات و ابهامات زیادی از آنها را جواب می دهد و چقدر مسئولان و نخبگان ما از چنین فضاهایی دور هستند.
کاش هر دانشجوی انقلابی که اهمیت صحبت کردن با این بچه ها را درک می کند، هر هفته یکبار در یکی از مدارس نزدیک محل سکونتش حاضر شود و با آنها حرف بزند، نمی گویم این کار معجزه می کند و همه مشکلات را حل خواهد کرد اما حتما از جایی که امروز هستیم، چند قدم جلوتر خواهیم رفت.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمیکند؟
@m_ladani
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گناه ما چیست که مولوی عبدالحمید بعد از یک عمر فعالیت سیاسی هنور یادش نمی آید که مرضیه وحید دستجردی سالها وزیر بهداشت بوده؟
بگذریم از سایر زنانی که در دولتهای مختلف عضوی از کابینه بوده اند.
آیا بقیه تحلیل ها و اطلاعات جناب عبدالحمید نیز همینطور است؟
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
4_6003606175130586554.mp3
11.85M
صوت کامل گفتگو با دکتر حجه الاسلام طباخیان در برنامه جهان آرا درباره تحلیل حوادث اخیر از منظر تاریخ اسلام
در ابتدای این برنامه نیز با دو تن از دوستان شهید سید روح الله عجمیان گفتگو شد.
16 آبان ۱۴۰۱
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
23.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«اگر براى اين حادثه تلخ، مسلمانى از روى تأسّف بميرد ملامت نخواهد شد و از نظر من سزاوار است»
این جمله را همه ما بارها شنیده ایم. جمله ای که گوینده آن حضرت علی علیه السلام است و عموما زمانی به کار می رود که به یک زن یا انسان بی دفاع (ولو یهودی) ظلم و تعدی شود. اما جالب است بدانید که ماجرای به کار بردن این جمله از سوی حضرت علی با آنچه که در ذهن خیلی از مردم شکل گرفته کاملا متفاوت است و ایشان این حرف را خطاب به سپاهیان خود که در تامین امنیت برای مردم در برابر دشمن کوتاهی کردند، به کار می برد. یعنی این سخن قبل از آنکه واکنشی به تعدی به زن یهودی باشد، واکنشی به «کم کاری سپاهیان خود برای فرار از جهاد با دشمن و قصور در تامین امنیت» است.
خطبه 27 نهج البلاغه در همین رابطه است که می توانید به آن مراجعه کنید اما نکته اساسی اینجاست که سالهای سال، این جمله معروف را آنقدر به اشتباه بیان کرده اند که اساسا کاربرد آن در ادبیات بسیاری از نخبگان و علمای ما نیز کارکرد دیگری پیدا کرده. فیلم را ببینید و توضیحات حجه الاسلام طباخیان را بشنوید.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از بر پا
آقای قالیباف! باز هم داری اشتباه میکنی.
🔺من نمیدانم چرا در نقطه های بزنگاه شما باید خطا کنی؟ در انتخابات هشتاد و چهار که اونطور قیافه عوض کردی و خودت هم بعدها متوجه شدی این راهش نیست. در فتنه هشتاد و هشت، سیاست سکوت و گاهی به نعل گاهی به میخ را انتخاب کردی، در انتخابات نود و شش رفتی در گارد مطالبه گری و افشاگری به سبک احمدی نژادی و عدالتخواهیش و کار را خراب کردی؟ چه کار میکنی انصافا؟ این همه خطا چرا واقعا؟
🔺شما متوجه این نکته نیستی که سخن از «آغاز حکمرانی نو» معنایش این است که معتقدید این دولت در این یک سال مسیر دولت قبل را رفته؟ واقعا این طور بوده؟ شما متوجه هستید که معنای این جمله در این مقطع یعنی دادن این پیام که فشارها موثر واقع شده؟ و این پیامش به دشمن این است که بیشتر فشار بیاور؟
🔺راهبرد گفتمانی رهبری را اصلا متوجه شدید که گفت علت این حوادث رشد و جهش ایران بود؟ این راهبردی که شما در چندین سخنرانی دارید دنبال میکنید معنایش این نیست که علت این حوادث، ضعفهای مسوولین و نظام بوده؟ کلا بنا دارید بیانتان را با گفتمان رهبری هماهنگ کنید یا مشاورینتان طرح بهتری را به شما پیشنهاد کرده اند؟
🔺الان دقیقا چی فکر کردید با خودتان؟ به فرض که ریشه این اغتشاشات بستر اعتراض مردم باشد که نیست.(ریشه این اغتشاشات عبور مردم از بحران چند ضلعی غرب و دولت غربگرا بوده) انصافا این دو از اساس بی ربط به هم هستند. اما فرض کنیم اینطور باشد، خیال کردید مردم معترض با خودشان نمیگویند این آقایی که سالهاست مسوول ارشد کشور بوده الان به دلیل فشار مردم یاد حکمرانی نو افتاده؟ نمیگویند پس باید زور بالا سر اینها باشه؟ نمیگویند پس بیشتر فشار بیاوریم؟ نمیگویند منطق که جواب نداد و راه چاره خیابان است؟ یعنی خدا رو شکر که توصیفتان از امروز غلط است و این یعنی راهبردتان غلط اندر غلط.
🔺آقای قالیباف! برای دشمن ایجاد گفتمان «احساس بن بست» در مردم هدف نیست بلکه یک وسیله است. وسیله برای آنکه نشان دهد «مشکل اصل و هویت کل نظام حاکمیت است» اینکه بدون هر توضیحی دم از «آغاز حکمرانی نو» میزنید یعنی به این هدف اساسی دشمن دارید مدد میدهید. متوجه هستید؟
🔺حرف از تغییر میخواهید بزنید، بسم الله، لااقل به سیاق رهبری بگویید. به سیاق بیانیه گام دوم بگویید. تغییر هست در این چهل سال هم بوده، به وضع مطلوب نرسیدیم اما اینطور نیست که از بزنگاه ها و بحرانها عبور نکرده ایم، اینطور نیست که رشدهای جهشی نداشته ایم. این نمیشود که حزب اللهی جماعت گفتمان امید را در جهاد تبیین سر دست بگیرد و شما یاد «آغاز حکمرانی نو» کنید. مدعی پیشبردن طرح راهبردی رهبر هم باشید.
🔺نگذارید خدای نکرده احساس شود برای نقد دولت و بحثها و رقابتهای سیاسی حرفی میزنید. یا از آن خطرناکتر اینکه گفتمانی را بین جوانان تازه مدیر شده رواج میدهید که خروجیش تغییر اراده آنها و سبک تصمیم گیریشان باشد. همه این بازیها برای آن است که مدیران کشور نظام محاسبه و سبک تصمیم گیریشان تغییر کند. شما ممکن است بگویید من منظورم این نیست. مهم نیست. مهم این است که این راهبرد گفتمانی خطرناک که پی گرفته اید به طرح دشمن مدد میدهد. مثل همیشه هم ناخواسته.
از ما گفتن، باز هم خود دانید.
@ali_mahdiyan
49.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح امروز چهارشنبه (18 آبان 1401) در شبکه دو سیما چند نکته درباره اتفاقات اخیر در دانشگاه ها را بیان کردم. اینکه اساسا این تجمعات و فحاشی ها چه نسبتی با «جنبش دانشجویی» و سابقه تاریخی 70 ساله آن دارد؟
چه ارتباطی بین مخالفت با نیکسون در سال 32 و تسخیر سفارت امریکا در سال 58 با شکستن درب سلف برای مختلط غذا خوردن در سال 1401 وجود دارد؟
دانشجویانی که در دوم خرداد 76 و سوم تیر 84 دولت عوض می کردند، چطور به فحش های رکیک در کف دانشگاه روی آورده اند؟
آیا اقلیت اوباش در دانشگاه ها، تازه به وجود آمده اند یا قبلا هم بوده اند؟
چرا رسانه هایی که ایران را ویران می خواهند، دوست دارند نماد دانشگاه های اصلی ایران را همین اقلیت فحاش و هتاک معرفی کنند؟
و...
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
عباس عراقچی گفته: «عذرخواهی، از زیبایی های فرهنگ ژاپن است و این چیزی است که امروز در جامعه بسیار به آن نیاز داریم»
حرف درستی است. منتظر عذرخواهی ایشان، ظریف، صالحی و روحانی به خاطر تحمیل برجام به کشور هستیم. توافقی که طبق بند37 آن اگر از نقض عهد طرف مقابل شکایت کنیم، تحریمها علیه ایران برمیگردد!
از زمان اشکانیان تا به امروز، کدام کشوری چنین توافقی علیه خودش را امضا کرده؟ چرا بانیان این توافق شبه استعماری همیشه طلبکار هستند و حاضر به عذرخواهی از مردم ایران به خاطر حفر چنین چاهی نیستند؟
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
همیشه هر شب جمعه به سینه غم دارم حرارتی است قدیمی که در دلم دارم...
#شب_جمعه
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
29.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم های جذاب و کمتر دیده شده از دعواهای ضدانقلاب خارج از کشور با یکدیگر را در قسمت 42 «حافظه تاریخی ایرانی» ببینید.
تاکنون فکر کرده اید که پشت پرده «هزار پرچم» ضد انقلاب چیست؟ هر کدام از این گروهک هایی که امروز مدعی انقلاب کردن هستند و پرچم جداگانه ای را بلند کرده اند یک سابقه تاریخی دارند، از سلطنت طلب ها تا منافقین و سایر گروهکهای تجزیه طلب.
همانهایی که امروز وقتی قدرتی هم ندارند، از شرمندگی هم در می آیند و در هر تجمعی باهم حسابی دعوا می کنند و آبروریزی راه می اندازند.
در پایان این قسمت یک کتاب خواندنی برای آشنایی بیشتر با این گروهک ها را نیز معرفی کرده ایم.
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32