حالا که امریکا از برجام خارج شده، اروپا به تعهداتش عمل نمیکند و ایران هم در تاسیسات هسته ای اش بتن ریخته، حسن روحانی گفته: "امریکا به هدف خود برای جلوگیری از فروش نفت ایران دست نخواهد یافت و فروش نفت ما مثل قبل ادامه خواهد داشت."
برخلاف بسیاری از سخنانش این بار راست میگوید، امریکا تمام تلاشش را هم انجام دهد به هزار و یک دلیل نمیتواند فروش نفت ایران را به صفر برساند اما خاطرتان هست قبل از برجام، روحانی و ظریف و سایر دولتی ها چه قدر به دروغ گفتند که اگر توافق نکنیم فروش نفت مان به صفر رسیده و نفت در برابر غذا خواهیم شد!؟
همین آقایان تا قبل برجام با هزار و یک وعده و فریب به مردم اینطور القا میکردند که راهی جز توافق به هر قیمت نداریم در غیر این صورت همه چیز بدتر میشود و به نفت در برابر غذا میرسیم! ولی حالا که توافق شده و تحریم ها بیشتر، به حرف دلواپسان رسیده و فهمیده اند امریکا نمیتواند فروش نفت ایران را به صفر برساند و باید در برجام سخت گیری بیشتری میکردند تا امریکا و اروپا اینطور زیر تعهداتشان نزنند و به ریش ایران نخندند.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعضی حرفها اینقدر واضح و منطقی است که نیاز به تیتر زدن ندارد، فقط باید تلاش کرد تا افراد بیشتری آن را ببینند!
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت آیت الله مصباح یزدی از سعه صدر و صبر عجیب رهبر انقلاب در برابر خیانت های هاشمی رفسنجانی
@Sabeti ✅
1. در تحلیلهای بعد از دو مناظره علیرضا زاکانی و مصطفی تاج زاده به کرات دیدم که خیلی ها معتقدند زاکانی یا تاج زاده پیروز این دو مناظره بوده اند اما واقعیت این است که قبل از پیروزی هر کدام از این دو نفر، "برنده قطعی، برنده قطعی با نسبت بسیار زیاد نظام جمهوری اسلامی بود."
2. سالهاست اصلاح طلبان به ویژه طیف تندروی آن مدعی هستند ناگفته های مهمی در موضوعات مختلف دارند که نه تنها هیچ کس حاضر نیست درباره آن موضوعات با آنها به مناظره بنشیند بلکه هیچ رسانه رسمی نیز حاضر به انتشار آن مطالب نیست! در نتیجه بخشی از افکار عمومی و حتی خود اصلاح طلبان و به خصوص نسل جوان تر آنها نیز این گزاره را باور کرده و جدی جدی فکر میکنند حرفهایی برای گفتن دارند که نه اجازه انتشار دارد و نه کسی توان پاسخ دادن به آنها را دارد! اما دو مناظره تفصیلی زاکانی و تاج زاده مثال نقض بزرگی درباره این دو توهم بود.
3. نه از روی تعصب یا حمایت قبیله ای، از ته دل معتقدم برخی حرفهای زاکانی در این دو مناظره به مراتب منطقی تر و مهم تر از حرفهای تاج زاده بود و چه خوب که این حرفها نه در تریبون های یکطرفه که با حضور نماینده ای از طرف مقابل بیان شد تا صحت و اتقانش بیشتر ثابت شود.
4. نکته دیگر آنکه تقریبا حرف جدید و غیر قابل پیش بینی از تاج زاده در این دو مناظره لااقل برای من وجود نداشت و چه خوب که این حرفها نه در تریبون های یکطرفه بلکه در یک فضای چالشی و با حضور شاهد عینی دو فتنه 78 و 88 بیان شد تا میزان صحت و اتقان آن ادعاها نیز مشخص شود. دقیقا مثل زمانی که تاجزاده یک نقل قول دروغ را به رهبری منتسب کرد و وقتی زاکانی گفت "وقت من برای شما، حرفتان را ثابت کنید" نهایت سند تاجزاده این بود که گفت رهبری در جلسه خصوصی این حرف را زده!
5. معتقدم هر میزان چهره های سیاسی شفاف تر و صریح تر حرفهایشان را بزنند، به همان میزان وزن و عیارشان برای مردم بیشتر مشخص خواهد شد و این یک فرصت بزرگ است. فرصتی بزرگ برای مردم و نظام؛ زیرا شرایط فعلی کشور را دقیقا حاصل عدم شفافیت و قدرت گرفتن دوزیستان سیاسی میدانم. کسانی که تکلیف شان با خودشان نیز معلوم نیست و روزی راهکار تمام مشکلات کشور را مذاکره با امریکا میدانند و روز دیگر مذاکره با امریکا را عین دیوانگی میخوانند!
6. در مجموع امیدورام ادامه این گفتگوها بتواند ضمن شفاف کردن مواضع افراد و جریانهای مختلف، فرهنگ سیاسی مردم را نیز رشد دهد زیرا بخواهیم یا نخواهیم رییس جمهور، نمایندگان مجلس، شوراها و خبرگان رهبری با رای همین مردم انتخاب میشوند پس چه بهتر این انتخابها بر اساس یک چارچوب فکری و اصول مشخص صورت بگیرد نه با جهش باد، جوگیریهای شب انتخاباتی یا توصیه فلان بازیگر یا فوتبالیست! و این ممکن نیست جز با گفتگو، مناظره و رشد سیاسی مردم وگرنه ده ها برجام و چاله مشابه در انتظار خواهد بود...
@Sabeti ✅
هدایت شده از رو در رو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیزر گفتگوی چالشی با علی مطهری در برنامه #رو_در_رو
از چرخش 180 درجه ای مواضع سیاسی درباره هاشمی و اصلاحطلبان تا حمایت قاطع از قانون حجاب، حضور در سوریه و حمایت از فلسطین
از موسوی خویینیها دلگیرم.
بی اعتمادی منتقدان برجام به آمریکا درست بود.
حسن خمینی زود وارد سیاست شد.
قبل از ترامپ، اوباما برجام را نقض کرد.
@rudarru57
هدایت شده از رو در رو
🎥 فیلم کامل اولین قسمت از فصل دوم برنامه #رو_در_رو در گفتگو با دکتر علی مطهری، نایب رییس مجلس:
♦️اینکه میگویند نباید به اسم اسلام انقلاب میکردیم چون اشکالات مسئولین به اسم اسلام نوشته میشود را قبول ندارم.
♦️جایگاه امروز ایران در جهان با قبل انقلاب قابل مقایسه نیست. قبل انقلاب، کسی ایران را حساب نمیکرد.
♦️کشورهای مسلمان باید "ناتوی اسلامی" تشکیل دهند.
♦️با حجاب اختیاری مخالفم چون در نهایت به برهنگی منجر میشود.
♦️برای اصلاح حجاب، خانمها باید در ادارات دولتی و دانشگاهها لباس مشخصی بپوشند.
♦️حمید رسایی نمک مجلس بود و دلم برایش تنگ شده!
♦️وقتی تصمیم گرفتم برای مجلس هشتم کاندید شوم به آقای مصلحی نماینده احمدی نژاد گفتم تا مرا در لیست اصولگرایان بگذارند.
♦️هیچ وقت مثل امروز تحت فشارهای خارجی نبودیم، باید با وحدت از این شرایط عبور کنیم.
♦️خود ما مقصر بودیم و باعث شدیم عربستان سمت اسراییل برود، در بحث برجام هم همینطور بود و خودمان در از بین رفتن برجام مقصر بودیم!
♦️متن کامل برجام را دیدم اما بعضی جاهایش را متوجه نشدم و به حرفهای ظریف و صالحی اعتماد کردم.
♦️طرف مقابل در برجام کار غیراخلاقی کرد و به خیلی از تعهداتش عمل نکرد.
♦️طبق برجام هستهای را از دست ندادیم و وضعیت هستهای مان بهتر هم شده!
♦️شهید مطهری نسبت تفسیرهای مارکسیستی موسوی خوئینیها از قرآن نگران بود.
♦️دوست دارم در مبارزه با اسرائیل شهید شوم.
♦️با شفافیت آرای نمایندگان مخالفم چون دوستان شما امنیت آنها را برهم میزنند!
♦️سعید جلیلی انسان خوش ذاتی است و شخصیت خوبی دارد.
♦️فائزه هاشمی کمی هیجانی عمل میکند اما خانم متدینی است و با نیت خیر میخواهد متجددها را جذب کند و سوپاپ اطمینان است!
♦️حسن خمینی زود وارد سیاست شد و بهتر بود بیشتر درس میخواند.
🔹 فیلم کامل:
http://www.aparat.com/v/Rdk9w
@rudarru57
1. همانطور که پیش بینی میشد، گفتگو با علی مطهری بازتاب زیادی در رسانه ها داشت. از همان ساعات اولیه انتشار این گفتگو، بسیاری از رسانه های داخلی تا شبکه های ماهواره ای مثل بی بی سی فارسی و من و تو به بررسی و تحلیل بخشهایی از سخنان مطهری در این برنامه پرداختند، اما با وجود اینکه مطهری یک چهره رسانه ای است و تاکنون نیز گفتگوهای زیادی با رسانه های مختلف داشته، چرا این بار سخنانش این همه مورد توجه قرار گرفت؟
پاسخ روشن است. معمولا رسانه های مختلف درباره مسایلی با او سخن می گویند که دوست دارند آن را منتشر کنند و به اصطلاح حرفهای او را «گلچین» میکنند اما ما این کار را نکردیم و مفصل درباره موضوعات مختلف با او سخن گفتیم، از مسایلی که می دانستیم پاسخهای مد نظر ما را می دهد تا مسایلی که مطمئن بودیم پاسخهایش 180 درجه با آنچه ما دوست داریم، تفاوت دارد.
2. در این گفتگو مطهری مفصل از قانون حجاب دفاع کرد، به درستی بر حجاب اختیاری اشکال کرد، از لزوم اصلاح پوشش خانم ها در ادارات دولتی و دانشگاه ها سخن گفت، منطق رفتارها و مواضع جمهوری اسلامی در سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را تشریح کرد ولی همزمان از هاشمی رفسنجانی، کروبی، تاج زاده، نهضت آزادی، برجام و... نیز دفاع کرد و حتی به غلط و بدون هیچ سندی، اصالت دو نامه مهم و تاریخی امام درباره منتظری و نهضت آزادی را نیز زیر سوال برد! اما هیچ کدام از این سخنانش نیز در یک فضای یکطرفه مطرح نشد، بر سراسر این گفتگو «چالش» حاکم بود اما در چارچوب ادب و احترام.
3. از اختلاف نظرهای متعدد با مطهری در مسایل سیاسی که بگذریم، باید او را تحسین کرد که صریح و محکم از قانون حجاب دفاع میکند، آن هم در شرایطی که برخی از نیروهای انقلابی منفعل شده و یا رویشان نمی شود از حجاب دفاع کنند، سخنان مطهری در این باره بسیار مهم است. هرچند ممکن است مانند برخی مواضع دیگرش که تاکنون 180 درجه تغییر کرده چند سال بعد سخنانش درباره حجاب نیز عوض شود اما تا به امروز در این باره خوب و دقیق سخن گفته، به ویژه آنکه منطق سخنش نیز محکم و همه فهم است: «حجاب اختیاری حد یقف ندارد و مقدمه ای برای برهنگی است.»
4. در هر صورت فکر می کنم علیرغم زمان زیاد این گفتگو (115 دقیقه) مخاطب کمتر در حین دیدن آن احساس خستگی کند و مطالب متفاوتی نیز که در آن مطرح شده هم پاسخ برخی سوالات روز است و هم جنبه تاریخی دارد.
@Sabeti ✅
یکی از دلایل بقای جمهوری اسلامی، سطح شعور مخالفان آن است چون مرتکب حماقتهایی میشوند که بجای تضعیف جمهوری اسلامی آن را تقویت میکند.
دیدار اخیر علینژاد با پمپئو وزیر خارجه منفورترین دولت امریکا نیز مثل دیدار مسعود رجوی با صدام و مریم رجوی با ترکی الفیصل است وبازتاب این دیدارها در بین مردم یک چیز بیشتر نیست: اینها که قبل رسیدن به قدرت، با هر جنایتکاری متحدند بعد رسیدن به قدرت چه خواهند کرد؟
@Sabeti
هدایت شده از رو در رو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیزر گفتگوی پرتیتر #رو_در_رو با بهروز افخمی
داوری های جشنواره فجر در چند سال اخیر خجالت آور بوده است.
مهدویان بهترین فیلمساز ایران است.
اصغر فرهادی انسان عبوسی است که خیلی خودش را جدی گرفته است.
ایده هر ایرانی ۵۰ هزار تومان کروبی را من دادم.
معین آدم متفرعنی بود که کلاس خودش را نمیتوانست اداره کند بعد میخواست رئیس جمهور بشود!
کروبی قربانی زیاده خواهی های حزب مشارکت شد.
@rudarru57
هدایت شده از رو در رو
🎥 فیلم کامل دومین قسمت از فصل دوم برنامه #رو_در_رو در گفتگو با بهروز افخمی، کارگردان سینما، نماینده مجلس ششم و مشاور سابق کروبی:
♦️داوریهای چند سال اخیر جشنواره فجر مایه خجالت است.
♦️ یکی از پروتکلهای جشنواره کن برای انتخاب فیلم برتر، نشان دادن نوعی از انحرافات جنسی در فیلم است.
♦️اصغر فرهادی خیلی عبوس است و زیادی خودش را جدی گرفته است.
♦️حمید فرخنژاد بازیگر خوبی است ولی وقتی در مسایل سیاسی - اجتماعی حرف میزند گافهایی میدهد که حتما در جریانش هستید!
♦️قلادههای طلا جزو فیلمهایی بود که فکر میکردم بیشتر از اینها خرجش کرده باشند.
♦️تهمینه میلانی ضعیف ترین فیلمساز زن ایرانی است و نمیدانم چرا برخی فیلمهایش جدی گرفته شده؟!
♦️مسعود فراستی هم فیلمشناس خوبی است و هم باسواد است.
♦️«پوچی» مایه اصلی فیلمهای رضا عطاران است.
♦️جشنواره عمار توانسته کاراکتر متفاوتی برای خودش ارائه کند.
♦️فضای ابتدای انقلاب خیلی متفاوت با امروز بود، خیلی فیلمها تیتراژ نداشت چون معتقد بودیم نباید از خودمان اسم و رسمی برجا بگذاریم.
♦️از ابتدا از روشنفکرها خوشم نمیآمد چون از توده مردم بی خبر و دور بودند.
♦️آذرماه ۷۵ در جلسهای که دفتر حفظ و نشر آثار امام (ره) برای کاندیداتوری خاتمی برگزار کرد، گفتم مطمئن باشید خاتمی رای می آورد اما معلوم است برنامه ای برای اداره کشور ندارید.
♦️بعد از حمایت از خاتمی، ضرغامی تلفنی با من تماس گرفت و گلایه کرد.
♦️قبل از مجلس ششم، اصلاحطلبان برای شورای شهر اول از من دعوت کردند تا کاندیدا شوم اما نپذیرفتم.
♦️به دعوت محمدرضا خاتمی کاندید مجلس ششم شدم، همان ابتدا گفتم خیلی با شما هم نظر نیستم اما ایشان گفت اشکال ندارد.
♦️به دموکراسی اعتقادی ندارم و این را در همان مجلس ششم به اصلاحطلبان هم گفتم.
♦️نامه جام زهر را امضا کردم اما واقعا متن آن را دقیق نخوانده بودم!
♦️در جریان تحصن مجلس ششم به عنوان فیلمبردار حضور داشتم و خیلی از آن لحظات را ثبت کردم.
♦️مصطفی معین فرد متفرعنی بود که کلاس خودش را هم نمی توانست اداره کند، حتی وزیر خوبی هم نبود بعد می خواست رئیس جمهور بشود!
♦️ایده هر ایرانی ۵۰ هزار تومان را من به کروبی دادم و اصل این ایده را هم از حزب کارگر انگلیس گرفتم.
♦️به جز خاتمی در سال ۷۶، سال ۸۴ برای کروبی هم یک مصاحبه تبلیغاتی مکتوب به صورت پرسش و پاسخ نوشتم و در رسانه ها منتشر کردم.
♦️در انتخابات سال ۸۸ تقلب نشد، این حرف که سال ۸۸ هشت میلیون رای به کل آرا اضافه شد هیچ سندی ندارد.
♦️ کروبی قربانی زیاده خواهی های حزب مشارکت شد، البته کروبی این روحیه را دارد که از حرفش کوتاه نیاید هر چند اگر حقیقت ذبح شود.
♦️+ ناگفته هایی از همکاری با سید مرتضی آوینی، مجلس ششم، محسن مخملباف و ...
🔹 فیلم کامل:
https://www.aparat.com/v/5XCTa
@rudarru57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمیدانم شما با دیدن این فیلم چه حالی پیدا میکنید، اما بمب اتم واقعی ایران همین ها هستند. افرادی که سواد و فهم سیاسی شان از کسانی که امضای کری را تضمین میدانستند بیشتر است.
@Sabeti ✅
1. بهانه گفتگو با بهروز افخمی جشنواره فجر بود اما به خاطر اینکه تاکنون کمتر درباره فعالیت های سیاسی اش از جمله ساخت فیلم تبلیغاتی خاتمی و کروبی و همچنین حضور در مجلس ششم سخن گفته، بیشتر زمان این گفتگو به خاطرات سیاسی او اختصاص یافت. خاطراتی که بخشهای زیادی از آن برای اولین بار روایت شد.
2. بهروز افخمی اولین میهمان ما بود که «دو وجهی» بود و این کار ما را سخت تر میکرد. چون باید از او هم درباره سینما می پرسیدیم و هم سیاست. لذا سعی شد تا در زمان اندکی که در اختیار بود، فعالیت های هنری و سیاسی او را از بعد انقلاب تاکنون مرور کنیم. لذا بحث با آشنایی اش با شهید آوینی شروع شد و با مرور سریع بخشهای مهم زندگی او در دهه 60 و 70 و 80 به آسیب شناسی سینمای امروز پرداختیم. سخنانی که شاید فراتر از نقد بود و خیلی از هنرمندان را نیز آزرده کرد اما این خصوصیت بهروز افخمی است که صریح سخن می گوید.
3. شاید برای آن دسته از مخاطبینی که به گفتگوهای سیاسی ما علاقه مند تر هستند، خاطرات افخمی از مجلس ششم، ماجرای تحصن نمایندگان و حتی جزییاتی از فیلمهای تبلیغاتی که او برای خاتمی و کروبی ساخت جذاب باشد اما معتقدم برخی سخنان سینمایی او نیز اهمیتی کمتر از خاطرات سیاسی اش نداشت بویژه آنجایی که به صراحت نقدهای خود نسبت به برخی جشنواره های خارجی و همچنین اصغر فرهادی، محسن مخملباف، حمید فرخ نژاد و برخی دیگر از هنرمندان را بیان کرد.
4. اگرچه در اکثر پاسخهایی که از افخمی شنیدم با او همدل بودم اما در برخی سوالات نیز قانع نشدم، اما صراحتش در سخن گفتن را دوست داشتم و امیدوارم شبیه این گفتگو با دیگر هنرمندان «دو وجهی» که علاوه بر فعالیت در عرصه تحصصی خود در زمینه سیاست نیز ورود کرده اند ادامه داشته باشد تا هم تاریخ شفاهی این عرصه به تدریج کامل تر شود و هم شناخت و تحلیل شخصیت هنرمندان برای مخاطبان آسان تر.
@Sabeti ✅