استاد دانشگاهی که در غرب از فلسطین حمایت میکند با این وضع بازداشت میشود، اساتید دانشگاهی (زیباکلام، ذاکریان، بخارایی و... ) که در ایران از اسرائیل حمایت میکنند ماه به ماه حقوقشان را از جمهوری اسلامی میگیرند و بعد هم میگویند آزادی نیست.
#طبل_رسوایی_غرب
@Sabeti ✅
2_5445340136948629577.mp3
20.51M
همیشه پیشنهاد میکنم که فایل های صوتی سخنرانی آیت الله میرباقری را که در کانال منتشر میکنم گوش کنید اما استثنائا درباره این سخنرانی که به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام در سال ۹۶ ایراد شده، هیچ تاکیدی ندارم.
چون نکات مطرح شده ثقیل و نخبگانی است و باید با تمرکز و دقت کامل گوش دهید تا متوجه بخشی از محتوای آن شوید.
@Sabeti ✅
برخی دوستان پرسیده اند که برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران، کدام لیست را پیشنهاد میدهم؟
مثل دور اول، هیچ لیستی را به صورت مطلق پیشنهاد نمیکنم و از میان لیستهای مختلف افرادی را که بیشتر میشناسم و آنها را برای ورود به مجلس اصلح میدانم، انتخاب خواهم کرد. چون در هر دو لیست افراد شایسته ای وجود دارند که باید به آنها رای داد. ضمنا هیچ اسم و لیستی را نیز به صورت عمومی پیشنهاد نمیکنم، هرکس با شناختی که دارد باید برای انتخاب به جمع بندی نهایی برسد.
@Sabeti ✅
گاهی بهشت زیر قدم های خواهر است
وقتی کویر «قم» به قدومت بهار شد...
#شب_جمعه
بعد از پاکدشت و شهریار و شهرقدس، این بار به یک مدرسه دیگر غیر از تهران رفتم؛ مدرسه دولتی فضیلت در اسلامشهر.
بعد از مقدمه ای که گفتم، بچه ها سوالات شان را پرسیدند و حدود دو ساعت جواب دادم. از موضوعات اقتصادی و فرهنگی و سیاسی تا مسائل اجتماعی و تاریخی در سوالات بچه ها نمود داشت. طبق معمول وقت کم آمد و وقتی جلسه تمام شد، بازهم سوالات زیادی باقی مانده بود. یکی از بچه ها گفت قول میدهید بازهم بیایید؟ گفتم نه؛ چون اولویت با مدارسی است که خیلی وقت است دعوت کرده اند اما هنوز نرفتم اما قول میدهم کمک کنم تا افراد دیگری به همین سبک بیایند و سوالات تان را پاسخ دهند. کاری که به لطف خدا در سه هفته اخیر شروع کردیم و جمعی از دوستان فعال در حوزه رسانه، سیاست و... نیز در مدارس مختلف حاضر شدند که الحمدلله بازخوردهای خوبی هم داشته.
بعد از جلسه، مدیر مدرسه خواست تا از کلاسها و وضعیت ساختمان مدرسه بازدید کنم تا در صورت امکان تسهیلاتی فراهم شود تا کمی مدرسه نوسازی شود. وضع کلی مدرسه جالب نبود و حتما نیاز به بازسازی داشت اما به خانم مدیر گفتم که به نسبت برخی مدارس دیگری که تا الان رفته ام، متاسفانه مدارس دیگری هستند که اولویت شان بیشتر است.
در هر صورت، مدارس دولتی چون منبع مالی شان کمکهای مردمی والدین است، مشکلات زیادی دارند که سازمان نوسازی مدارس هم بودجه اش برای همه مدارس کفاف نمیدهد. باورم این است که باید خیلی از بودجه هایی که در دستگاههای مختلف خرج تشریفات بیهوده میشود و هدر میرود را خرج همین اولویتهای اصلی کرد. آیا مجلس جدید موفق به این کار میشود؟ صادقانه میگویم که نمیدانم اما امیدوارم...
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جمهوری اسلامی رفراندوم برگزار نمی کند؟ چرا حجاب اجباری است؟ چرا همه چیز در ایران دست رهبری است
به لطف خدا، کتاب "بدون روتوش با دهه هشتادیها" به چاپ هفدهم رسید.
🔹خرید حضوری:
خ انقلاب اسلامی. بین ولیعصر و فلسطین. خ برادران مظفر شمالی. فروشگاه کتابکده27
🔹سفارش اینترنتی از ایتا:
@ketab_hafezeh_tarikhi
هدایت شده از نقطه ویرگول؛ علی اصغر مرتضایی راد
⭕بدون روتوش با دهه هشتادیها
کار ساده و البته سختی کرده است امیرحسین ثابتی؛ شش دبیرستان از مناطق مختلف تهران را رفته است؛ درست در وسط بلوای "ززآ".
همان دورانی که خیلیها میگفتند، دیگر مدارس از دست رفت؛ با نسل جدید یا به اصطلاح نسل زِد نمیشود چشم تو چشم شد، چه برسد که بخواهی گفتگو کنی.
ثابتی این کار سخت را در همان دوران سخت انجام داد تا دو چیز را نشان بدهد؛
اول این که تحلیلهایی که در مورد نسل جدید میشود غلط اندر غلط است؛
دوم هم این که بگوید سختها آنگونه که نشان میدهند سخت نیستند، کافی است خودت را در آنها بیفکنی، چنان که مولای ما علی (ع) فرمود: هرگاه از کاری ترسیدی خود را در آن بیفکن.
اما دو توصیه مهم به مدیران، فرهنگیان، معلمان و فعالان تربیتی پس از خواندن این کتاب:
۱)حتما بستر گفتگوی آزاد و کرسیهای آزاداندیشی را در مدارس راه بیاندازید و برکاتش را ببینید.
۲)این کتاب را بخوانید و برای گفتگو با دانشآموزان از روش و محتوای ارائه شده در آن حتما استفاده کنید.
@noghtewirgool
این ترم درس انقلاب اسلامی را در دانشگاه سوره تدریس کردم و امروز به عنوان یکی از کلاسهای درسی، با دانشجویان به موزه عبرت رفتیم.
کاش میشد کاری کرد تا تمام جلسات درس انقلاب اسلامی و هرآنچه که مربوط به روایت تاریخ انقلاب است، به جای کلاس های سنتی و ارائه معلم، همراه با بازدیدهای میدانی باشد. چون هم برای مخاطب قانع کننده تر است و هم اثرش ماندگارتر خواهد بود. حداقل در بازخوردهای امروز بخش زیادی از دانشجویان این مساله نمود جدی داشت.
۴۶ سال پس از پیروزی انقلاب، متاسفانه همچنان با "بحران روایت صحیح تاریخ" مواجه هستیم، ضدانقلاب با کمک ده ها شبکه ماهواره ای و صدها رسانه خارج از کشور روایتهای فضایی و تخیلی خود را ۱۸۰ درجه خلاف واقعیت میسازد و منتشر میکند بعد ما بدیهیات روایت تاریخ را هم انجام ندادیم و از گنجینه هایی مثل موزه عبرت برای روایت تاریخ غافلیم، بعد هم دچار تحلیلهای غلط میشویم که پس چرا نسل جدید علقه ای به انقلاب ندارد؟ در حالیکه قبلش به این سوال اساسی پاسخ نمیدهیم که وقتی ساده ترین کارها برای روایت تاریخ را انجام ندادیم چرا فکر میکنیم نسل جدید باید خود به خود روایت درست از غلط را تشخیص دهد؟
@Sabeti ✅