هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
34.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا جلیلی؟
اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، بازهم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند.
امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
4_6008201218906658088.mp3
33.7M
چرا جلیلی؟
اگر به هر علت امکان مشاهده فیلم کامل قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی را ندارید حتما صوت آن را گوش کنید.
اگرچه حق بعضی فیلمها و تصاویر بکار رفته در این قسمت، فقط با دیدن آن ادا میشود.
@Hafezeh_tarikhi_irani
اراک هم در حمایت از جلیلی بپا خاست
در بین ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری، تا امروز فقط سعید جلیلی ۳ سفر استانی داشته که در هر سفر جمعیت معناداری به استقبال او آمده است.
#اصلح_مقبول
@Sabeti ✅
علت تخریبها و دروغهای دو سه روز اخیر علیه دکتر جلیلی را از اینجا میتوان فهمید؛ رشد او در نظرسنجی ها.
اول خبر دروغی را منتشر کردند که جلیلی گفته بورس در اولویت دولت من نیست! از دیشب هم به دروغ همه جا را پر کردند که جلیلی قرار است انصراف دهد!
نه عزیزان؛ با این دروغ ها و پولپاشی ها در کانالها برای توزیع اخبار کذب، دوستان تان در نظرسنجی ها بالا نمی آیند...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارگر هپکو خطاب به جلیلی: ما کارگرها دوست داریم شما روی کار بیای، چون آن زمانی که ما به فلاکت افتادیم آقای رئیسی و شما به ما کمک کردید تا کارخانه دوباره راه بیفتد/ به قرآن کاری به انتخابات ندارم؛ همه میدانند شما آدم سالمی هستی و به ما کمک کردی
جلیلی: یکی از تلخ ترین خاطراتم روزی است که چندسال قبل شنیدم یکی از کارگران هپکو میخواست خودکشی کند اما همین یکساعت قبل او را دیدم که با آرامش به زندگی اش برگشته بود
@Sabeti ✅
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
🔹 به عنوان اولین دبیر بخش اقتصادی دولت سایه (سال ۹۲-۹۳) اذعان میکنم در آن سال، حدود ۴۸ موضوع در قالب ۱۵ کارگروه طراحی شد و شمار زیادی از متخصصان و مدیران خبره در این موضوعات دعوت میشدند که اغلب آنها هم به جلسات میآمدند.
حتی مدیران صنوف و کارآفرینان بخش خصوصی هم از این هماندیشیها استقبال کردند. هیچکس هم از موج #جلیلی_هراسی که راه افتاده بود واهمه نداشت و وقتی وسعت نظر دکتر را میدیدند مشتاقانه به همکاری ادامه میدادند.
#روحالله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یکی از کارهای مهمی که سعید جلیلی در زمانی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود انجام داد، پیگیری پرونده فساد ۳ هزارمیلیاردی بود تا جایی که متهم آن اعدام شد و کل مبلغ نیز به بیت المال برگشت.
شاید آن زمان کسی انتظار نداشت او این کار را انجام دهد اما جلیلی به خاطر روحیه ضدفسادی که داشت علاوه بر سایر کارهایش این مساله را نیز به نتیجه رساند.
حالا تصور کنید اگر روزی رئیس جمهور شود چه کارهای بزرگتری در مقابله با فساد انجام خواهد داد..
این هم روایت خود جلیلی از ماجرا
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو شب قبل به مسجد الزهرا در شهرک شهید محلاتی رفتم. در مقدمه صحبتم درباره اهمیت اصل انتخابات و لزوم تشویق مردم به مشارکت بیشتر صحبت کردم و بعد از آن در پرسش و پاسخ مفصل به سوالات جواب دادم.
بعضی سوالات درباره مجلس و فضای آن بود و بخش دیگر هم درباره انتخابات ریاست جمهوری و نامزدها.
وقتی چند سوال درباره دکتر جلیلی مطرح شد؛ توضیح دادم که چرا او را اصلح میدانم. چون اولا به لحاظ فردی با وجود آنکه سالها مسئولیتهای کلان و مهم داشته حتی کوچکترین پرونده و نقطه ضعفی ندارد وثانیا بسیار باهوش، پرکار، عمیق، صادق و دارای فکر راهبردی است. در واقع توضیح دادم که رای به جلیلی انتخاب بین بد و بدتر نیست، بلکه انتخاب "بهترین گزینه" برای اداره درست و علمی کشور است.
بر اساس نوع سوالات مخاطبان و همچنین صحبتهای خصوصی بعد جلسه با تعدادی دیگر از مردم، کاملا مشخص بود که اکثریت قریب به اتفاق رای شان دکتر جلیلی است. در این دوره جبهه انقلاب به درستی گزینه اصلح را تشخیص داده؛ باید برای گسترش رای جلیلی در طبقات دیگر تلاش کرد.
@sabeti ✅
مناظره نمایندگان نامزدها 1.mp3
21.47M
۱۵ دقیقه طوفانی امیرحسین ثابتی در مناظره با فیاض زاهد نماینده پزشکیان در رادیو گفتگو:
در دهه ۹۰ بیشترین رابطه و مذاکره مستقیم با امریکا را داشتیم اما بدترین دوره اقتصادی نیز دقیقا همین دهه بود
مردم در انتخابات ۱۴۰۰ نشان دادند از رویکرد قفل شدن کشور به برجام و fatf عبور کرده اند و در این انتخابات باید همین مسیر ادامه یابد
پزشکیان نماد ادامه مسیر غلط دولتی است که همه امورات کشور را به امضای رئیس جمهور امریکا گره زده بود
آقای پزشکیان بعد از اینکه سالها وزیر و نایب رئیس مجلس بوده میگوید تخصصی ندارم! پس شما در چه حوزه ای تخصص داری؟ و فردا میخواهی چطور برای کشور تصمیم بگیری؟
دکتر جلیلی تنها نامزدی است که ۳۵ سال به طور تخصصی در حوزه سیاست خارجی تجربه دارد؛ هم علوم سیاسی خوانده و هم تجربه عملی دیپلماسی دارد
راهبرد جلیلی تنش زدایی نیست؛ تهدیدزدایی است
طراحی و ادامه کریدورهای جدید، حتما در دولت جلیلی نیز ادامه خواهد یافت چون این کار پارادایم بازی با غرب را عوض میکند
در دولت جلیلی، سفارتخانه های ایران در دنیا به بازوهای دیپلماسی اقتصادی کشور تبدیل خواهند شد
@sabeti ✅
چند سالی است که روز عرفه، این دستنوشته محسن حججی در روز عرفه سال ۹۴ دائم جلوی چشمم رژه میرود.
متن دستخط را با دقت بخوانید، انگار ترجمه آن جمله معروف حاج قاسم است که: "شرط شهید شدن، شهید بودن است..."
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای پزشکیان در برنامه اقتصادی اش در صداوسیما دو اقتصاددان آورد که نظرات هرکدام با دیگری زمین تا آسمان تناقض دارد؛ فردا اگر رای آورد میخواهد با کدام رویکرد اقتصادی مملکت را اداره کند؟
ایشان بعد از این همه سال کار سیاسی میگوید من تخصص ندارم! اداره کشور توسط چنین فردی ترسناک است!
بخشی از صحبتهای امروزم در مناظره با آقای کواکبیان در دانشگاه آزاد
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا جلیلی؟ اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهی
خیلی ها پیام میدهند که میخواهیم برای دکتر جلیلی تبلیغ کنیم اما نمیدانیم چه کار کنیم؟
موثرترین کار صحبت چهره به چهره با اطرافیان و سایر مردم است. لذا پیشنهاد میکنم یکبار این فیلم را ببینید و بعد هم محتوای آن را با ادبیات خودتان به دیگران منتقل کنید. چون کسانی که این فیلم را دیده اند بازخوردهایشان بسیار مثبت بوده.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی اکبر ولایتی در مناظره سال ۹۲ در نقش نیروی نیابتی روحانی، حرفهای غلطی درباره مذاکرات جلیلی گفت.
یک سال بعد در جلسه ای خصوصی ماجرا را از ولایتی پرسیدم و گفتم اطلاع دارم که حرف شما غلط بود و نظر رهبری هم مخالف حرف شما بوده. یعنی ایشان موافق با رویکرد آقای جلیلی در مذاکرات بوده اند.
کمی بگو مگو شد و آخر سر قرار شد ایشان دستخط رهبر انقلاب در این باره را به ما نشان دهند. چند روز بعد این کار را کردند و مشخص شد حرف آقای ولایتی کاملا خلاف واقع بود.
هنوز هم از آقای ولایتی درخواست میکنم دستخط رهبر انقلاب ذیل آن نامه معروف را برای افکار عمومی منتشر کند.
بخشی از صحبتهایم در مناظره با آقای کواکبیان (نماینده پزشکیان) در دانشگاه آزاد
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم رئیس جمهور باید خودش فهم کارشناسی از مسائل داشته باشد، دقیقا از چنین چیزی حرف میزنیم.
دانش جعفری وزیر اسبق اقتصاد به حرف جلیلی اشکال میگیرد که علت تعطیلی هپکو چیز دیگری بوده اما جلیلی با تسلط مثال زدنی بر کل ماجرا و حتی اعداد و ارقام؛ او را به چالش میکشد و میگوید اصلا درباره این مساله هرچقدر خواستید با هم بحث کنیم!
کشور دقیقا چنین فردی را به عنوان رئیس جمهور لازم دارد؛ با اخلاق و مسلط. نه اینکه هر کس از راه رسید به اسم کارشناس و... با یک جمله گیجش کند.
بازهم میگویم؛ سعید جلیلی نه تنها بابرنامه ترین بلکه مسلط ترین کاندیدا به وضعیت کشور و آگاه ترین به راه حل مشکلات است که در اداره کشور آزمون و خطا نخواهد کرد.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان به اشتباه مدعی شد چینی ها گفته اند تا Fatf نباشد با ایران کار نمیکنند! این شبهه عوامانه را مهدی صفری معاون وزیر خارجه که سالها سفیر ایران در چین بود، قبلا پاسخ داده است.
آقای پزشکیان طبق سخنان خودش کارشناس نیست، ولی ظاهرا کسانی که متن صحبتهایش را نوشته اند هم کارشناس نیستند. بنده خدا همه حرفهایش تکرار نوار کاست حرفهای روحانی و ظریف است!
@Sabeti ✅
قالیباف و تکرار اشتباه سال ۹۲
سال ۹۲ روحانی پیروز انتخابات شد چون به جز او، چند کاندیدای اصولگرا نیز شبیه حرفهای روحانی را در سیاست خارجی تکرار میکردند؛ از جمله قالیباف، ولایتی و رضایی.
نتیجه آن شد که وقتی مردم دیدند همه کاندیداها به جز جلیلی یک حرف را درباره مذاکره با امریکا میزنند، به نسخه اصلی آن حرفها یعنی حسن روحانی رای دادند. در واقع سال ۹۲ بین روحانی با دیگر اصولگرایان "وحدت گفتمانی" شکل گرفت و همه آنها در حال آدرس غلط دادن به جامعه بودند که باید از طریق مذاکره تحریمها را لغو کنیم!
حالا بعد از ۱۱ سال از آن روزها و تجربه تلخ برجام که تنها تحریمها را لغو نکرد بلکه ۸۰۲ تحریم را به ۱۵۰۰ تحریم تبدیل کرد، بازهم قالیباف تاکید میکند که اولویت من رفع تحریم است!
متاسفانه ایشان هنوز متوجه نیست که اولا رفع تحریم از طریق مذاکره سراب است و هیچ نمونه موفقی در دنیا ندارد و مصداق وعده نادرست به مردم است و ثانیا توجه ندارد که اگر با تکرار این حرفها مردم باز به این نتیجه برسند که واقعا این مسیر درست است، پیروز انتخابات پزشکیان است! در واقع اگر این گفتمان در اثر تکرار حرفهای قالیباف و پورمحمدی دوباره به گفتمان غالب تبدیل شود مردم به جناب قالیباف هم رای نخواهند داد بلکه به نسخه اصلی این حرفها یعنی پزشکیان رای میدهند!
@Sabeti ✅
جلیلی در مناظره اول توانست با پرهیز از مباحث زرد و تکه پراکنی های سیاسی، رویکرد تخصصی و تسلطش بر راه حل مشکلات را نشان دهد.
یعنی اولا بدنه رای خودش را تثبیت کرد و ثانیا؛ برای بخشی از کسانی درباره رای دادن به او تردید داشتند، جذاب ظاهر شد.
@Sabeti ✅