با انتخاب تاجگردون به عنوان رئیس کمیسیون تلفیق بودجه و حضور پورمحمدی رفیق دیرینه اش در سازمان برنامه و بودجه، مسیر دولت برای تصویب بودجه دلخواهش راحت تر شد.
اکنون دست پزشکیان برای گران کردن بنزین و سایر کالاهای اساسی بازتر شده.
آیا مجلس مقابل کوچک شدن سفره مردم می ایستد؟
@Sabety_ir ✅
گزارش سی و سومین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳)
جلسه حدود ساعت ۸.۳۰ و با تاخیر شروع شد، علتش هم حضور رییس جمهور برای ارائه لایحه بودجه به مجلس بود. با ورود دکتر پزشکیان به صحن، طبق معمول تعداد زیادی از نمایندگان دور رییس جمهور و سایر وزرا حلقه زدند که همین باعث بی نظمی در مجلس شده بود تا اینکه با شروع قرائت قرآن نظم مجلس برقرار شد.
سپس رییس جمهور در نطقش به دفاع از لایحه بودجه پرداخت اما با وجود دفاع هایی که از آن داشت، نشانه های گرانی و تورم از بودجه به صورت محسوسی به چشم می آمد، به خصوص جایی که گفت هزینه تمام شده تولید بنزین برای دولت در کمترین حالت ۸ هزار تومان است.
من با اینکه هر کس که رییس جمهور میشود بخواهد قیمت بنزین را تغییر بدهد مشکلی ندارم چون بالاخره مسئول اداره کشور رییس جمهور و تیم اقتصادی اش هستند اما چون قبل از انتخابات پزشکیان چندبار در مناظره ها و برنامه های مختلف رسما این مساله را تکذیب کرد و گفت گران کردن بنزین شایعه رقبای اوست! انجام چنین کاری را نامردی در حق مردم می دانم. اگر پزشکیان زمان انتخابات صادقانه به مردم می گفت که قیمت کف بنزین لیتری ۸ هزار تومان است اصلا رای می آورد؟ لذا از این جهت مخالف گرانی بنزین در این دولت هستم چون وعده او با مردم این بود که دست به قیمت بنزین نخواهد زد.
بعد از سخنان پزشکیان نیز گزارش مبسوط مجلس درباره حادثه معدن طبس قرائت شد و مشخص شد که به صورت قطعی ایمنی ها و استانداردهای کار در آنجا رعایت نشده و حالا نوبت قوه قضاییه است که با مسئولان مربوطه برخورد لازم را انجام دهد. همچنین وزرای کار، صمت و بهداشت نیز گزارشی درباره ابعاد دیگر معدن طبس ارائه کردند.
در نهایت هم رای گیری درباره دیگر شوراهای مختلفی که مجلس در آن نماینده ناظر دارد برگزار شد که مجموعا ۸۶ مورد بود که جزییات آنها در رسانه ها منتشر شده است.
بعد از جلسه علنی، در جلسه کمیسیون فرهنگی شرکت کردم. میهمان کمیسیون وزیر آموزش و پرورش بود که درباره وضعیت مدارس و ابعاد فرهنگی در آن صحبت شد. البته همانطور که در نهایت به وزیر گفتم از دل این مدل جلسات شلوغ و مناسبتی چیز خاصی در نمی آید. باید جلسات مداوم و با موضوعات جزیی تر باشد که ایشان هم پذیرفت. سپس برای انتخاب اعضای کمیسیون فرهنگی در کمیسیون تلفیق بودجه انتخابات برگزار شد که آقایان رسایی، راستینه و شیرین زاد انتخاب شدند. من هم نامزد شدم اما با اختلاف یک رای نفر چهارم شدم. طبق آیین نامه از هر کمیسیون سه نفر می توانند برای حضور در کمیسیون تلفیق انتخاب شوند.
سپس در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ با حضور وزیر صمت شرکت کردم که مباحث مختلفی در حوزه تولید و صادرات مطرح شد که مهمترینش رسیدگی به وضعیت بازار خودرو بود. وزیر نیز اذعان داشت که کیفیت خودروهای تولیدی جای دفاع ندارد اما باید برای مهار قیمت خودروها تدابیر بهتری داشت.
بعد از نماز مغرب و عشاء نیز جلسه ای با حضور اعضای گروه پارلمانی ایران و چین و چند نفر از مسئولان مربوطه برگزار شد که بسیار مفید بود و تا حدود ساعت ۲۰ طول کشید. همزمان نیز خبر آمد که جلسه اول کمیسیون تلفیق برگزار شده و غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران رییس این کمیسیون شده است. کمیسیونی که معتقدم مهمترین کمیسیون مجلس است و اساسا جزییات بودجه در آنجا بسته می شود. با توجه به نزدیکی بسیار زیاد تاجگردون و پورمحمدی (رییس سازمان برنامه و بودجه) به نظر می رسد دولت کار سختی برای پیشبرد بودجه ای که می خواهد ندارد.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش سی و سومین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (سه شنبه ۱ آبان ۱۴۰۳) جلسه حدود ساعت ۸.۳۰ و ب
تصاویر مرتبط با گزارش سی و سومین روز صحن علنی و سایر جلسات مجلس (۱ آبان ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
همراه با آقایان روح الله نجابت نماینده شیراز و روح الله ایزدخواه نماینده تهران که هر دو از اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و چین هستند، از جشنواره نقاشی کودکان و نوجوانان با عنوان «آداب و رسوم در خانوادههای کشور چین و ایران» که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، بازدید کردیم.
موضوع اصلی جشنواره، نقاشی بچه ها درباره مشترکات فرهنگی ایران و چین بود و پس از بازدید میزبان سفیر و رایزن فرهنگی چین در تهران بودیم.
در این دیدار تاکید کردم که بزرگترین فایده همین ابتکارات به ظاهر ساده علاوه بر آشنایی دو ملت با همدیگر، خنثی سازی «شرق هراسی» و «چین هراسی» است که غربی ها به خصوص امریکایی ها پیگیر آن هستند و ما به عنوان گروه دوستی ایران و چین در مجلس، آمادگی داریم تا برای گسترش روابط دوجانبه تلاش بیشتری انجام دهیم. زیرا چین هیچ وقت با ایران دشمنی نکرده و دو کشور روی همدیگر به عنوان دو متحد راهبردی می توانند حساب کنند.
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از دیدار و گفتگوی اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران با سفیر و رایزن فرهنگی چین در کانون پرورش فکری
@Sabety_ir ✅
آن تله جنگ و هوسهای بلا بی معناست
رمز پیروزی مردان خدا یا زهراست...
#شب_جمعه
هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
چهارم آبان، سالروز تولد محمدرضا پهلوی است و به همین مناسبت میخواهیم کتابی متفاوت درباره "اقتصاد سیاسی بهاییت در دوره پهلوی" را معرفی کنیم.
کتابی که علاوه بر اطلاعات تخصصی و مفید درباره شبکه مافیایی بهاییان، درباره عملکرد آنها و اثرگذاری شان بر اقتصاد ایران در دوره پهلوی دوم (محمدرضاشاه) نیز اطلاعات مفیدی ارائه میکند.
درواقع هنر دکتر رضا قریبی نویسنده کتاب این بوده که توانسته از زاویه ای متفاوت (اقتصاد سیاسی) اثرگذاری منفی بهاییت بر ساختار اقتصادی ایران را در دوره پهلوی دوم نشان دهد و ضمن بررسی شخصیت و عملکرد سه چهره شاخص این فرقه (عبدالکریم ایادی، حبیب پاسال و هژبر یزدانی) عمق پیوند بهائیت و پهلوی را تبیین کند.
با مطالعه این کتاب خواننده بهتر درک میکند که چرا در جریان شورش ۱۴۰۱ بهائیت و بازمانده های پهلوی همه تلاش خود را برای سرنگونی جمهوری اسلامی انجام دادند، زیرا شبکه مهمی از منافع مالی آنها با انقلاب اسلامی مردم ایران در سال ۵۷ نابود شد، اگرچه هنوز هم بعضی از آنها در بخشهایی از اقتصاد ایران به طور نامحسوس حضور دارند.
قیمت این کتاب ۳۷۰ صفحه ای ۲۵۰ هزار تومان و هزینه ارسال به سراسر کشور ۴۵ هزار تومان است. در صورتی که مجموع خرید بالای ۷۰۰ هزار باشد، هزینه ارسال رایگان است.
♦️سفارش👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹خرید حضوری:
انقلاب، روبروی سردر دانشگاه تهران، پلاک ۱۲۴۸،
کتابفروشی حافظه تاریخی
(کتاب اندیشه)
@kotob_tarikhi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان جالب امام جمعه کازرون ۵ ماه قبل شهادت
امروز که خبر شهادت امام جمعه کازرون را شنیدم خشکم زد. یک لحظه ذهنم پرتاب شد به ۵ ماه قبل. وقتی که در حاشیه سخنرانی انتخاباتی در کازرون، برای اولین و آخرین بار حجه الاسلام صباحی را در دفترش دیدم و با هم صحبت کردیم.
سریع به دوستانم گفتم فیلم آن جلسه را ببینید. احتمالا از دل صحبتهای آن روز یک کلیپ خوب دربیاید.
چند ساعت بعد بچه ها این ویدئو را برایم فرستادند و این بار با دیدن همان چند ثانیه اولش خشکم زد. ذهن من که اصلا یاری نمیکرد اما حالا فیلم سخنان ۵ ماه قبل امام جمعه شهید برایم تلنگر بود:
"در تعداد امام جمعه های شهید، ما (کازرون) ۳ به ۲ از تبریزی ها عقبیم! آنها سه امام جمعه شان شهید شده و ما دو امام جمعه مان! منتظر سومی هستیم..."
اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا...
@Sabety_ir ✅
امنیت پایدار در گرو اقتدار و پاسخ قوی به کوچکترین غلط اضافه دشمن است.
اگرچه کوه اسرائیلی ها موش زایید، اما نقض خط قرمز ایران و تعرض به خاک کشور باید در سطحی پاسخ داده شود که برای آنها غافلگیرکننده باشد. بهترین زمان برای پاسخ نیز وقتی است که درگیر جنگ فرسایشی در غزه و بیروت هستند.
@Sabety_ir ✅
امروز صبح (شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳) به مدرسه دولتی شهید حاتمی در خیابان مولوی رفتم. با توجه به اخباری که از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران منتشر شده بود، حدود ۸۰ درصد سوالات بچه ها نیز در همین باره بود.
همان ابتدا یکی از دانش آموزان پرسید اگر بین ایران و اسراییل جنگ شود، چه اتفاقی می افتد؟ گفتم اگر جنگ شود غلط است! الان جنگ شده و من هم در خدمت شما هستم و دارم به سوالات تان پاسخ می دهم! و بعد توضیحات مفصلی درباره ماهیت صهیونیسم دادم و گفتم که اسراییل فقط زبان زور و قدرت را می فهمد و اگر در برابر آن کوتاه بیاییم، تا نابودی کامل ایران جلو می آید.
بچه ها سوالات دیگری هم درباره وضعیت جنگ غزه، لبنان، توان موشکی ایران و... پرسیدند که مفصل پاسخ دادم.
اواخر جلسه هم پرسش هایی درباره مسایل اقتصادی و اجتماعی و وظیفه و کارکرد مجلس و ... نیز مطرح کردند که تا جای ممکن مباحث را برای شان باز کردم و سعی کردم با مثال های کوتاه و زبان ساده، جواب سوالات شان را بدهم.
@Sabety_ir ✅
گزارش سی و چهارمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳)
طبق معمول ساعت ۸ صبح جلسه علنی آغاز شد. دستور اول فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه تامین اجتماعی بود که شورای نگهبان به آن ایراداتی گرفته بود و پس از اصلاحات، به آن رای مثبت دادم.
اما دستور اصلی جلسه، اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان بود که تمرکز نوع چینش و ترکیب این هیات بود. در مجموع به هر آنچه که باعث سفت و سخت شدن این طرح و امکان نظارت بیشتر این هیات بر رفتار نمایندگان میشد رای مثبت دادم که مشروح مواردی که به رای گذاشته شد و نوع رای های مثبت یا منفی که دادم را می توانید از طریق این سایت ببینید.
بعضی از تذکرات نمایندگان به دستگاه های دیگر را نیز امضا کردم که اصلی ترینش اعتراض به افزایش یک شبه هزینه های دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بود.
بعد از آن نیز نوبت نطق های نمایندگان شد و هنگام اذان ظهر جلسه رسما به پایان رسید.
بعد از ناهار و نماز نیز جلسه ای با یکی از مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات داشتم که موضوع آن مساله «دیپلماسی فرهنگی» و آخرین وضعیت رایزن های ایران در کشورهای مختلف بود.
از عصر تا شب نیز مشغول مطالعه بخشهایی از لایحه بودجه ۱۴۰۴، نامه های مردمی، دعوتنامه های برنامه های مختلف و... بودم.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
همانطور که از قبل وعده داده بودم، به جای آنکه در دفترم بنشینم تا مردم سراغ من بیایند، وظیفه خودم مید
چهارمین حضور میدانی در بین مردم حوزه انتخابیه؛ دیدار و گفتگو با مردم منطقه ۱۶ تهران
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳
بعد از نماز مغرب و عشا؛ مسجد سیدالشهدا علیه السلام
نازی آباد. بلوار شهید رجایی. جنب خیابان محیطی پناهی
🔻برنامه حضور در سایر مناطق نیز از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد
@Sabety_ir ✅
گزارش سی و پنجمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (یکشنبه ۶ آبان ۱۴۰۳)
در ابتدا جلسه غیرعلنی برگزار شد و رییس مجلس توضیحاتی را درباره تجاوز اسراییل به خاک ایران مطرح کرد. سپس جلسه علنی آغاز شد و ادامه اصلاح قانون نظارت مجلس بر نمایندگان در دستور قرار گرفت. این قانون جزییات و ماده های مختلفی دارد که به خاطر پیشنهادات زیاد نمایندگان بر اصلاح جزء و کل آن، به کندی جلو می رود و بیش از دو ساعت از وقت صحن را گرفت. این در حالی بود که تازه بعضی از نمایندگان از طرح و نظرات خودشان انصرف دادند.
یکی دیگر از آفات مجلس این است که بعضی نمایندگان برای اینکه نطق خودشان را در موضوعات دیگر مطرح کنند، به عنوان مخالف یا موافق بعضی از قوانین نام نویسی می کنند و بعد از زمان ۵ دقیقه ای که در اختیار دارند، حدود ۳ تا ۴ دقیقه را به نطق خودشان اختصاص می دهند! و نهایتا در حد یکی دو دقیقه هم درباره اصل موضوع صحبت می کنند. که همین مساله باعث گرفته شدن وقت مجلس است که انتظار خود من این است که هیات رییسه این مساله را مدیریت کند.
اما درباره جزییات این قانون، مثل جلسه قبل سعی کردم به هر پیشنهادی و اصلاحی که نظارت بر نمایندگان را تقویت می کند رای مثبت دهم که جزییات پیشنهادات و رای هایی که من و همه نمایندگان حاضر در جلسه دادیم را می توانید از طریق سامانه شفافیت آرای نمایندگان ببینید. اما جالب بود که هیچ کدام از این موارد با اکثریت آرا همراه نشد چون چاقو دسته خودش را نمی برد.
سپس نوبت نطق نمایندگان شد و در اواخر جلسه نیز میهمانان مجلس که معمولا در هر جلسه در سکوی تماشاچان در طبقه دوم حضور دارند دست تکان دادند و دعوت کردند به جمع شان بروم. جمعی از دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد تهران شمال بودند که ابراز لطف کردند و من هم به رسم ادب، چند دقیقه ای میزبان شان بودم.
بعد از آن هم به جلسه کمیسیون امنیت ملی رفتم. میهمان اصلی جلسه وزیر خارجه بود که گزارشی از آخرین وضعیت منطقه و اقدامات دستگاه دیپلماسی ارائه کرد.
بعد از آن به کمیسیون فرهنگی رفتم که در آن کلیات لایحه نظام جامع باشگاه داری مورد بحث قرار گرفت که به آن رای مثبت دادم.
سپس از عصر تا حدود ساعت ۲۰ در جلسه ای شرکت کردم که با حضور جمعی از کارشناسان اقتصادی درباره لایحه بودجه ۱۴۰۴ بحث و تبادل نظر صورت گرفت. با توجه به متن لایجه بودجه و نظرات مختلفی که از چهره های مختلف اقتصادی درباره لایحه بودجه سال بعد اخذ کرده ام، به این لایحه رای نخواهم داد چون نمی توانم چند ماه دیگر پاسخگوی مردم بابت تورم حداقل ۳۰ درصدی این مدل بودجه نویسی باشم.
@Sabety_ir ✅
ملت شریف ایران!
من امروز به کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ که سال بعد اثرات تورمی آن مشخص خواهد شد رای ندادم.
من به لایحه ای که در آن عدالت رعایت نشد، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود رای ندادم.
امیرحسین ثابتی
۸ آبان ۱۴۰۳
@Sabety_ir ✅
4_6046593154176519490.mp3
11.25M
🎧 جمشید شارمهد تروریست خطرناک و جانی روز گذشته اعدام شد اما این اتفاق به خاطر داشتن تابعیت آلمانی او، مورد اعتراض دخالت جویانه غربی ها قرار گرفت.
اسفند سال ۱۴۰۱ در برنامه جهان آرا با حضور دکتر حسام برومند به طور مفصل به پرونده و عملکرد او پرداخته بودیم که صوت کامل آن را میتوانید گوش کنید.
@Sabety_ir ✅