گزارش سی و چهارمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳)
طبق معمول ساعت ۸ صبح جلسه علنی آغاز شد. دستور اول فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه تامین اجتماعی بود که شورای نگهبان به آن ایراداتی گرفته بود و پس از اصلاحات، به آن رای مثبت دادم.
اما دستور اصلی جلسه، اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان بود که تمرکز نوع چینش و ترکیب این هیات بود. در مجموع به هر آنچه که باعث سفت و سخت شدن این طرح و امکان نظارت بیشتر این هیات بر رفتار نمایندگان میشد رای مثبت دادم که مشروح مواردی که به رای گذاشته شد و نوع رای های مثبت یا منفی که دادم را می توانید از طریق این سایت ببینید.
بعضی از تذکرات نمایندگان به دستگاه های دیگر را نیز امضا کردم که اصلی ترینش اعتراض به افزایش یک شبه هزینه های دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بود.
بعد از آن نیز نوبت نطق های نمایندگان شد و هنگام اذان ظهر جلسه رسما به پایان رسید.
بعد از ناهار و نماز نیز جلسه ای با یکی از مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات داشتم که موضوع آن مساله «دیپلماسی فرهنگی» و آخرین وضعیت رایزن های ایران در کشورهای مختلف بود.
از عصر تا شب نیز مشغول مطالعه بخشهایی از لایحه بودجه ۱۴۰۴، نامه های مردمی، دعوتنامه های برنامه های مختلف و... بودم.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
همانطور که از قبل وعده داده بودم، به جای آنکه در دفترم بنشینم تا مردم سراغ من بیایند، وظیفه خودم مید
چهارمین حضور میدانی در بین مردم حوزه انتخابیه؛ دیدار و گفتگو با مردم منطقه ۱۶ تهران
چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳
بعد از نماز مغرب و عشا؛ مسجد سیدالشهدا علیه السلام
نازی آباد. بلوار شهید رجایی. جنب خیابان محیطی پناهی
🔻برنامه حضور در سایر مناطق نیز از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد
@Sabety_ir ✅
گزارش سی و پنجمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (یکشنبه ۶ آبان ۱۴۰۳)
در ابتدا جلسه غیرعلنی برگزار شد و رییس مجلس توضیحاتی را درباره تجاوز اسراییل به خاک ایران مطرح کرد. سپس جلسه علنی آغاز شد و ادامه اصلاح قانون نظارت مجلس بر نمایندگان در دستور قرار گرفت. این قانون جزییات و ماده های مختلفی دارد که به خاطر پیشنهادات زیاد نمایندگان بر اصلاح جزء و کل آن، به کندی جلو می رود و بیش از دو ساعت از وقت صحن را گرفت. این در حالی بود که تازه بعضی از نمایندگان از طرح و نظرات خودشان انصرف دادند.
یکی دیگر از آفات مجلس این است که بعضی نمایندگان برای اینکه نطق خودشان را در موضوعات دیگر مطرح کنند، به عنوان مخالف یا موافق بعضی از قوانین نام نویسی می کنند و بعد از زمان ۵ دقیقه ای که در اختیار دارند، حدود ۳ تا ۴ دقیقه را به نطق خودشان اختصاص می دهند! و نهایتا در حد یکی دو دقیقه هم درباره اصل موضوع صحبت می کنند. که همین مساله باعث گرفته شدن وقت مجلس است که انتظار خود من این است که هیات رییسه این مساله را مدیریت کند.
اما درباره جزییات این قانون، مثل جلسه قبل سعی کردم به هر پیشنهادی و اصلاحی که نظارت بر نمایندگان را تقویت می کند رای مثبت دهم که جزییات پیشنهادات و رای هایی که من و همه نمایندگان حاضر در جلسه دادیم را می توانید از طریق سامانه شفافیت آرای نمایندگان ببینید. اما جالب بود که هیچ کدام از این موارد با اکثریت آرا همراه نشد چون چاقو دسته خودش را نمی برد.
سپس نوبت نطق نمایندگان شد و در اواخر جلسه نیز میهمانان مجلس که معمولا در هر جلسه در سکوی تماشاچان در طبقه دوم حضور دارند دست تکان دادند و دعوت کردند به جمع شان بروم. جمعی از دانشجویان حقوق دانشگاه آزاد تهران شمال بودند که ابراز لطف کردند و من هم به رسم ادب، چند دقیقه ای میزبان شان بودم.
بعد از آن هم به جلسه کمیسیون امنیت ملی رفتم. میهمان اصلی جلسه وزیر خارجه بود که گزارشی از آخرین وضعیت منطقه و اقدامات دستگاه دیپلماسی ارائه کرد.
بعد از آن به کمیسیون فرهنگی رفتم که در آن کلیات لایحه نظام جامع باشگاه داری مورد بحث قرار گرفت که به آن رای مثبت دادم.
سپس از عصر تا حدود ساعت ۲۰ در جلسه ای شرکت کردم که با حضور جمعی از کارشناسان اقتصادی درباره لایحه بودجه ۱۴۰۴ بحث و تبادل نظر صورت گرفت. با توجه به متن لایجه بودجه و نظرات مختلفی که از چهره های مختلف اقتصادی درباره لایحه بودجه سال بعد اخذ کرده ام، به این لایحه رای نخواهم داد چون نمی توانم چند ماه دیگر پاسخگوی مردم بابت تورم حداقل ۳۰ درصدی این مدل بودجه نویسی باشم.
@Sabety_ir ✅
ملت شریف ایران!
من امروز به کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ که سال بعد اثرات تورمی آن مشخص خواهد شد رای ندادم.
من به لایحه ای که در آن عدالت رعایت نشد، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود رای ندادم.
امیرحسین ثابتی
۸ آبان ۱۴۰۳
@Sabety_ir ✅
4_6046593154176519490.mp3
11.25M
🎧 جمشید شارمهد تروریست خطرناک و جانی روز گذشته اعدام شد اما این اتفاق به خاطر داشتن تابعیت آلمانی او، مورد اعتراض دخالت جویانه غربی ها قرار گرفت.
اسفند سال ۱۴۰۱ در برنامه جهان آرا با حضور دکتر حسام برومند به طور مفصل به پرونده و عملکرد او پرداخته بودیم که صوت کامل آن را میتوانید گوش کنید.
@Sabety_ir ✅
11.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان پول برای وام دادن به مدیرعامل و هیت مدیره بانکها وجود دارد ولی برای پرداخت حق و حقوق معلولان وجود ندارد!
این سخنان را یک ماه قبل گفتم و امروز نیز به لایحه بودجه ۱۴۰۴ رای منفی دادم چون مثل بودجه های قبلی ریخت و پاش های حاکمیتی در آن به چشم میخورد...
@Sabety_ir ✅
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نطق ثابتی در مخالفت با استعفای حسین زاده نماینده نقده و اشنویه:
خودمان قضاوت کنیم که براساس دلسوزی و منطق میخواهیم رای بدهیم یا اغراض سیاسی؟
بحث ما با آقای حسین زاده شخصی نیست، اصرار دولت بر خارج کردن ایشان از مجلس نوعی لجبازی است
ما نمایندگان به مردم قول دادیم ۴ سال در مجلس بمانیم، همین کارها را میکنیم که مردم میگویند مجلس در راس امور نیست، چون وسط کار مجلس را رها میکنیم و میرویم سراغ پستهای دیگر
ایجاد چنین معاونتی توسط رئیس جمهور غیرقانونی است، این کار را باید وزارت کشاورزی انجام دهد
رهبرانقلاب چندبار گفتند مجلس را خالی نکنید، دیگر با چه زبانی باید بگویند؟
@Sabety_ir ✅
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نطق ثابتی در انتقاد از ضایع شدن حق معلولان:
از اعضای کمیسیون تلفیق بودجه میخواهم نسبت به حقوق طبقات محروم مثل معلولان توجه ویژه داشته باشند
۷ سال است قانون پرداخت حقوق معلولان به درستی اجرا نمیشود؛ بیایید امسال در بودجه این مشکل را حل کنیم
ولله در کشور پول هست ولی تخصیص آن عادلانه نیست؛ این طرح را در سیستم ثبت میکنم و امیدوارم نمایندگان به آن رای بدهند
@Sabety_ir ✅
شب جمعه حرمت شور عجيبي بر پاست
زائرت حضرت زهراست، اباعبدالله...
#شب_جمعه
باسمه تعالی
مردم عزیز ایران!
سلام
همانطور که قبل از انتخابات نیز بارها اعلام کردم، حل مشکلات کشور جز با مشارکت خود مردم ممکن نیست لذا برخلاف هر دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب که حضور مردم را فقط در زمان انتخابات و آن هم مشروط به رای آوردن خودشان میخواهند، عمیقا باور دارم که تا جای ممکن باید مسیر دخالت و حضور مردم در امور مختلف حکمرانی را فراهم کرد.
از این رو، همانطور که مطلع هستید این روزها نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پیچ و تاب بررسی و تصویب بودجه پیشنهادیِ پر اشکال دولت برای سال ۱۴۰۴ می باشند.
البته همانگونه که اعلام کرده بودم من به کلیات لایحه بودجه رای مثبت ندادم چرا که معتقدم در آن عدالت رعایت نشده، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن نیز مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود اما در این مقطع مهم همه ما وظیفه داریم تمام آنچه را که در توان مان هست، در مسیر اصلاح بودجه پیشنهادی سال آینده به کار ببندیم تا ضررهای آن به حداقل برسد و سود آن نصیب کشور شود.
به عنوان مثال یکی از پیشنهاداتی که بنده ثبت خواهم کرد حذف «ردیف ۲ بند پ تبصره ۱۲» از لایحه بودجه است که در صورت رای سایر نمایندگان، منجر به اجرای درست قانون حمایت از معلولان خواهد شد. لذا از همه شما مردم به خصوص کارشناسان، نخبگان و... می خواهم تا در صورتی که متن این لایحه را مطالعه کرده اید و نسبت به حذف و اضافات آن نظر تخصصی و کارشناسی دارید، لطفا پیشنهادات کارشناسیِ خود را به صورت دقیق و با ذکر جزییات از طریق لینک زیر به دست من برسانید.
B2n.ir/Bodjeh-1404
خواهشمند است پیشنهادات خود را حداکثر تا ساعت ۲۲ روز شنبه ۱۲ آبان ثبت بفرمایید.
امیرحسین ثابتی منفرد
نماینده مردم ایران در مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
امیرحسین ثابتی
نطق ثابتی در مخالفت با استعفای حسین زاده نماینده نقده و اشنویه: خودمان قضاوت کنیم که براساس دلسوزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخی انتقاد کردند که چرا گفتم یک نماینده نباید وسط دوره مسئولیتش، مجلس را رها کند؟ و فرض را بر این گذاشتند که اگر دکتر جلیلی رئیس جمهور شده بود، خود من هم از مجلس به دولت میرفتم.
این پیش فرض غلط است چون قبل انتخابات هم چند بار اعلام کرده بودم که در صورت تشکیل دولت توسط ایشان، وسط کار مجلس را رها نمیکنم.
این حرف را مخصوصا جلوی دوربین گفته بودم تا کار خودم را سخت کرده باشم و هیچوقت وسط راه، به رای مردم حوزه انتخابیه خودم پشت پا نزنم.
تاریخ این مصاحبه حدود ده روز قبل انتخابات و در حاشیه مناظره نامزدها با همدیگر در صداوسیماست
@Sabety_ir ✅