فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ماه قبل که ماجرای طرح صیانت داغ شد، این فیلم و توییت را منتشر کردم.
همچنان حرفم همین است. مهم تر از طرح صیانت، نفهمیدن افکار عمومی توسط نمایندگان مجلس است. نفهمیدن مولفه «اقناع در حکمرانی» و سخن گفتن با مردم است.
یک علت اینکه بسیاری از نمایندگان مجلس اینقدر نسبت به اقناع افکار عمومی بی خیال هستند این است که "راحت" وارد مجلس شده اند.
حضورشان در لیستهای انتخاباتی عمدتا بخاطر نزدیکی شان به محافل قدرت و پشت پرده بوده، از آن طرف رقابت سختی هم وجود نداشته و با مشارکت پایین مردم پیروز شده اند. تازه در همان انتخابات هم به جای ارائه دلیل و منطق برای رای آوردن، همه را از لیست درجه چندم رقیب می ترساندند که باید به طور کامل و چشم بسته به لیست اصولگرایان رای دهید وگرنه انقلاب از دست میرود! نتیجه لیستی رای دادن امروز در برابر چشمان همه ماست...
@Sabeti ✅
جنگ روسیه و اوکراین رسما آغاز شد.
اتفاقی که منجر به تشدید اختلافات امریکا و روسیه میشود و این یعنی فرصتی بزرگ برای ایران در مذاکرات تا از این اختلاف بهره حداکثری را ببرد و بتواند از امریکا امتیاز بگیرد.
اگر ایران بتواند از این طریق امتیازات بزرگ و لغو تحریمهای نفتی و بانکی را از امریکا بگیرد چه بهتر، اما اگر نتوانست "عدم توافق" بهترین گزینه است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت امروز اوکراین نتیجه ساده لوحی لئونید کوچما رئیس جمهور این کشور در سال ۱۹۹۴ است که فکر میکرد "امضای بیل کلینتون تضمین است" و با امضای تفاهم نامه بوداپست، اوکراین را خلع سلاح کرد.
اعتماد به هر کشور خارجی برای تامین امنیت داخلی به خصوص اعتماد به امریکا، مرض خطرناکی است که میتواند سومین قدرت اتمی دنیا را هم به این روز بیندازد.
چقدر خدا به مردم ایران رحم کرد که این تفکر خطرناک و ضد امنیت ملی که تصور میکرد "دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها" در برابر سد بزرگی به نام سید علی خامنه ای قرار گرفت و ناکام ماند، وگرنه با این حد از فهم و شعور نسبت به جهان و واقعیات روابط بین الملل، قبل از اوکراین امروز ایران جنگ زده مایه عبرت جهانیان بود...
@Sabeti ✅
آشوبِ جهان و جنگِ دنیا به کنار
بحرانِ ندیدنِ تو را من چه کنم...
#شب_جمعه
مشکل تاجزاده این است که ترکیب "بیسوادی و غرض ورزی" است و هنوز نمیداند قبل برجام ذیل کلیت فصل ۷ نبودیم بلکه ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ بودیم که بعد برجام هم هیچ فرقی نکرد و به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ ذیل ماده ۴۱ فصل ۷ باقی ماندیم.
اما عراق، ذیل کلیت فصل ۷ یعنی ماده ۴۲ بود و حالا خارج شد.
ضمن اینکه غنی سازی ایران توسط طرف مقابل اولین بار در زمان جلیلی به رسمیت شناخته شد. اگر غیر از این بود در آلماتی به ایران نمیگفتند که با اصلی غنی سازی ایران مشکلی نداریم و همین که میزان غنی سازی تان را از ۲۰ درصد کاهش دهید کفایت میکند.
@Sabeti ✅
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدارهای امروز نبویان (۷ اسفند) در مجلس: در توافقی که قرار است در روزهای آینده اعلام شود اشکالات زیادی وجود دارد.
امریکا نسبت به لغو تحریم کاتسا و آیسا مطلقا تعهدی نداده.
درباره اس دی ان لیست از ۹۸۰ تحریم قرار است فقط ۲۰ تای آن لغو شود!
امریکا تعهدی به دریافت پول نفت توسط ایران نداده.
امریکا تعهد نداده که دوباره از توافق خارج نشود!
درباره راستی آزمایی تعهدات امریکا توسط ایران نیز اتفاقی که باید، رخ نداده است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در بخشی از گفتگوی اخیرم با علی علیزاده، مدعی شدم که نرخ سرمایه گذاری خارجی در ایران در قبل از برجام و در اوج تحریم ها بیشتر از دوره اجرای برجام بوده است.
برخی دنبال مستندات این سخن بودند. امروز روزنامه ایران گزارش مفصلی را با آمار و ارقام منتشر کرده که این ادعا را اثبات میکند:
https://www.ion.ir/news/769801/%D8%A8%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85
@Sabeti ✅
با لطف خدا و به کمک تیم "رودررو" برنامه جدیدی ساختیم با عنوان "حافظه تاریخی ایرانی"
به مناسبت اتفاقات مخالف، ریشه های تاریخی رویدادهای مختلف را بررسی میکنیم؛ به طور مستند و در قالب کلیپ های کوتاه چند دقیقه ای.
اولین قسمت درباره جنگ روسیه و اوکراین است. امیدوارم با دیدن این کار در چند دقیقه، اطلاعات مفید و کاربردی به دست آورید:
https://www.youtube.com/watch?v=6NX3loxzie8
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت اول "حافظه تاریخی ایرانی" با موضوع جنگ روسیه و اکراین
هفت دقیقه ای که اطلاعات مفیدی به شما خواهد داد.
@Hafezeh_tarikhi_irani