خبر خوب؛
تا این لحظه مشارکت در دور دوم از دور اول بیشتر شد. همه تلاش کنیم مشارکت از ۵۰ درصد هم عبور کند.
@Sabeti ✅
امام على عليه السلام
روزگار دو روز است ؛ روزى به كام تو و روزى به زيان تو. چون به كام تو بود، سرمست مشو و چون به زيان تو بود، غمناك مباش؛ زيرا هر دو مايه آزمايش توست.
تحف العقول : 207
@sabety_ir ✅
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ دکتر جلیلی عصر امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کرد
🔹دکتر جلیلی عصر امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کرد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار ضمن تشکر از رویکرد تبیینی آقای دکتر جلیلی در عرصه رقابتهای انتخاباتی و همچنین ایجاد زمینه برای شور و شوق مردمی بیشتر در انتخابات، برای وی آرزوی موفقیت کردند.
✅@saeedjalily
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند...
@sabety_ir ✅
هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
⭕️ واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات ، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است ...که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی ...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
✅@jalili_saeed
گزارش تصویری از نشست گفتگو درباره انتخابات ریاست جمهوری و افقهای کنشگری آینده
یکشنبه ۱۷ تیر | حسینیه هنر تهران
@sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی در حسینیه هنر:
اینکه عده ای فکر میکنند از همان روز اول باید سراغ استیضاح دولت پزشکیان رفت، غلط است
۱۶ میلیونی که به پزشکیان رای دادند مردم همین کشورند و امید دارند
اگر آقای پزشکیان بخواهد کاری کند که به نفع مردم باشد من حزب اللهی از بقیه بیشتر کمکش خواهم کرد و اگر هم کار غلطی انجام دهد طبق اختیارات قانونی مجلس مقابلش می ایستیم
@sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از شیطنت های انتخاباتی، توزیع توییت ۷ سال قبلم درباره دولت سایه بود.
دو شب مانده به انتخابات آن را به صورت گسترده منتشر کردند و اینطور تفسیر کردند که منظور از آن توییت، کودتا علیه نظام است! و تعجب من از کسانی بود که بحث به این سادگی، برای شان محل سوال شد و در دام تخریبگران افتادند...
@sabety_ir ✅
در فراز و در نشیب این جهان دریافتم
هرچه بالا رفت، پائین آمد الا پرچمت...
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان بی سابقه جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه:
اگر ابعاد پرونده کرسنت مشخص شود، به جای مناظره باید دنبال سوراخ موش بگردند
اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام،
این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت است
در مناظره های انتخاباتی هم گفتم که جای متهم در دادگاه است نه مناظره
من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام
اگرچه همه مردم خواهان مبارزه با فساد هستند اما امروز نگران شده اند که مبارزه با فساد یک پشتوانه ۱۴ میلیونی محکم نیز پیدا کرده است
@sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی ۴ دقیقه ویدئو منتشر کرد وگفت صدور احکام متهمان اصلی کرسنت به دانه درشت ها رسیده و بهتر است به جای مناظره، دنبال سوراخ موش باشند.
حالا سخنان زنگنه را ببینید:
زورتان فقط به من پیرمرد بی کس و بی پناه میرسد!
سر پیری هر روز با پیگیری مصرانه امثال شما (جلیلی) به دادگاه ها میروم!
@sabety_ir ✅
4_5807936759434056656.mp3
52.1M
اگر درباره پرونده کرسنت میخواهید اطلاعات دست اول داشته باشید، فایل صوتی گفتگویی که سه سال قبل (آبان ۱۴۰۰) با آقای پژمانفر رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس یازدهم داشتم را گوش کنید.
این برنامه شاید تنها برنامه افشاگرانه صداوسیما علیه مافیای نفتی کرسنت بود که موجب فشارهای فراوان به صداوسیما در آن برهه شده بود.
@sabety_ir ✅
عصر یکشنبه همراه با سردار کوثری و دکتر روح الامینی نمایندگان تهران و صادق شهبازی فعال سیاسی به منزل آقای حمید نوری زندانی آزاد شده از سوئد رفتیم.
حمید نوری از مسئولان قضایی در دهه ۶۰ بود که سال ۹۸ با فشار منافقین و امریکا به صورت غیرقانونی در سوئد بازداشت شد و حدود یک ماه قبل در اثر پیگیری های مستمر دستگاه دیپلماسی کشورمان آزاد شد.
علیرغم حدود ۵ سال تحمل زندان، روحیه بسیار خوبی داشت و گنجینه مهمی از خاطراتی است که باید هرچه زودتر ثبت و ضبط شود.
در دو سه سال گذشته چند بار در برنامه جهان آرا به این مساله پرداخته بودیم و امروز خوشحال بودم که او را از نزدیک در جمع خانواده اش میدیدم. نوری میتوانست مثل خیلی های دیگر با اولین فشار و شکنجه، به کشورش پشت پا بزند اما ۵ سال مردانه ایستاد، مقاومت کرد و در نهایت بدون آنکه کوچکترین امتیازی به دشمن بدهد آزاد شد و داغ دیگری بر دل منافقین گذاشت.
امیدوارم به زودی خبر آزادی محمدرضا نوری، دیگر ایرانی بازداشت شده با فشار امریکا در عراق را نیز بشنویم. وزیر خارجه بعدی هرکس که باشد، یکی از مطالبات مهم مجلس از او همین موضوع خواهد بود.
@sabety_ir ✅
ناگفتههای انتنخابات ریاست جمهوری چهاردهم - امیرحسین ثابتی.mp3
101.52M
🎙فایل صوتی گفتگوی امیرحسین ثابتی با علی علیزاده در برنامه جدال
موضوع: تحلیل انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
@sabety_ir ✅
هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
معرفی یک کتاب ویژه درباره قیام امام حسین علیه السلام/
کتابی که رهبر انقلاب فرمودند: "خواندن این کتاب ضروری است. نمی گویم مفید است بلکه ضروری است"
کتاب های بسیاری پیرامون قیام امام حسین نوشته شده اما کتاب "آذرخش کربلا" را می توان کتابی جامع الاطراف دانست که "علامه مصباح یزدی" در این اثر زوایای مختلف قیام عاشورا را بررسی می کند.
این کتاب، مجموعه بیانات ایشان در محرم سال های ۱۴۲۱ و ۱۴۲۲ هجری قمری است که با گذشت حدود دو دهه، همچنان مباحث آن بروز و زنده است.
قیمت این کتاب ۳۳۶ صفحه ای ۱۵۰ هزار تومان است.
هزینه ارسال ۴۵ هزار تومان است و خرید بالای ۵۰۰ هزار تومان، ارسال رایگان است
♦️سفارش👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹آدرس جدید خریدحضوری:
انقلاب. روبروی درب اصلی دانشگاه تهران. نبش فخر رازی. پلاک ۱۲۴۸ کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی(کتاب اندیشه )
همانطور که از قبل وعده داده بودم، به جای آنکه در دفترم بنشینم تا مردم سراغ من بیایند، وظیفه خودم میدانم تا با حضور در تمام مناطقی که حوزه انتخابیه ام هستند پای حرف دل مردم بنشینم تا اگر توانستم مشکلی را حل کنم.
لذا در اولین گام، روز جمعه ۲۹ تیر ۱۴۰۳ به پردیس میروم و بعد از حضور در نماز جمعه پردیس، از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در مسجد جامع بومهن ملاقات مردمی خواهم داشت.
ان شاءالله این مشی ۴ ساله ام خواهد بود و در دیدارهای بعدی نیز ضمن حضور در ری، اسلامشهر و شمیرانات در تمام مناطق ۲۲ گانه تهران به صورت جداگانه و با اطلاع رسانی قبلی حاضر خواهم شد.
@sabety_ir ✅
اگر یک روزنامه منتقد پزشکیان به او لقب "گورباچف ایرانی" میداد جای تعجب نداشت؛ چون شهرت گورباچف در دنیا به خاطر ساده لوحی در اعتماد به امریکا بود که در نهایت باعث فروپاشی شوروی شد اما اینکه یک روزنامه طرفدار پزشکیان نیز از حالا او را گورباچف توصیف میکند، نشان میدهد خطر از آنچه که همه فکر میکنند نزدیک تر است!
@sabety_ir ✅
مثل هر سال پر از حسرت اینم که چه زود
دلمان تنگ برای دهه اول شد...
#شب_جمعه