بسیاری از عزیزان پرسیده اند که برای دعوت به دانشگاه، مدرسه، مسجد و... از چه طریقی باید اقدام کنند؟
از طریق قسمت "سامانه دعوت" در سایت 👇
https://B2n.ir/Sabety_davat
امیرحسین ثابتی
این وضعیت گوشی من در 24 ساعت گذشته است! صدها پیامک اعتراضی با این مضمون که چرا ایران پاسخ اسراییل را نمی دهد؟ و چرا پزشکیان و عراقچی را استیضاح نمی کنید؟
من البته مطالبه گری را بدیهی ترین حق همه مردم می دانم اما ضروری است چند نکته را نیز توضیح دهم:
1. تصمیم گیری برای پاسخ دادن به رژیم صهیونیستی اساسا وظیفه مجلس نیست، بلکه شورای عالی امنیت ملی باید به نتیجه برسد. البته رییس این شورا رییس جمهور است و بخش مهمی از ترکیب شعام را نیز کابینه دولت تشکیل می دهند (مثل وزیر خارجه، اطلاعات، کشور، رییس سازمان برنامه بودجه و...) اما در هر حال اساسا تصمیم گیری برای چنین مساله ای در حیطه اختیارات مجلس نیست.
2. من در انتخابات به پزشکیان رای ندادم و همه تلاشم را نیز کردم تا او رای نیاورد چون فکر میکردم و میکنم که نمیتواند کشور را به خوبی اداره کند. در روز رای اعتماد به وزرا نیز همانطور که قبلا شفاف اعلام کردم به 6 نفر از جمله عراقچی رای ندادم اما معتقدم مطالبه استیضاح آن هم کمتر از دو ماه از آغاز به کار دولت، غلط است. البته من ابزار استیضاح و نظارت مجلس بر دولت را نفی نمی کنم و آن را حق مجلس میدانم اما معتقدم باید به دولتی که مورد انتخاب اکثر مردم بوده، وقت داد و حتی کمکش کرد تا بتواند شعارهایش را عملی کند. آقای پزشکیان بارها گفت به برنامه های بالا دستی مثل برنامه هفتم پایبند است و طبق آن باید بتواند رشد 8 درصدی اقتصادی را رقم بزند، او قبل از انتخابات تاکید کرد برنامه ای برای گران کردن بنزین ندارد و با استفاده از کارشناسان می تواند تحریم ها را نیز لغو کند. لذا معتقدم هم باید صبر کرد و هم کمک کرد تا دولتش موفق شود، اما اگر وضع بدتر شد آن وقت مجلس باید از ابزارهای دیگر نیز استفاده کند.
3. ارسال چند صد پیامک به هر موبایلی در کمتر از یک روز، عملا کارکرد آن خط را مختل می کند و این اختلال ممکن است نتیجه اش به ضد همان مطالبه گری ها تبدیل شود. اینکه خیلی از نماینده ها چند خط موبایل دارند یک علتش همین است. البته من هنوز چنین کاری نکرده ام و قصدی هم برای این کار ندارم، اما خواهشم از همه برادران و خواهران مطالبه گر عزیز این است که به این ظرایف توجه کنند. حداقل تکلیف چون منی با پزشکیان و عراقچی و این دولت مشخص است، اول از کسانی که با رای امت حزب الله وارد مجلس شدند و بعد برای رای آوردن برخی وزرای مساله دار سنگ تمام گذاشتند مطالبه کنید که چرا رای شان را حاضر نیستند شفاف کنند؟
ارادت مند همه شما
امیرحسین ثابتی
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر
حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی آغاز شد. این فیلمها را به یاد داشته باشید تا اگر فردا دوباره عمال اسرائیل گفتند ۹۰درصد موشکها توسط گنبد آهنین خنثی شده! به روی شان بیاورید که خیلی وقت است که لخت بودن پادشاه آشکار شده!
اگر رژیم چند دهه قبل در یک جنگ چند روزه، ارتشهای عربی را در هم میکوبید و خاکش را به راحتی گسترش میداد، حالا پذیرای موشکهای کشوری است که نیم قرن همه جوره علیه آن جنگیده ولی دیگر نمیتواند حریفش شود. این اتفاقات شروع "نظم جدید جهانی" است؛ دنیایی که در آینده اش چیزی به نام اسرائیل وجود خارجی نخواهد داشت.
رحمت خدا بر تمام شهدای مقاومت که با قطره قطره خون شان، حرام زاده ترین پدیده قرن را تا مرز نابودی رسانده اند...
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردبیر سابق بی بی سی با اشاره به حجم بالای موشکهای ایران که صورت موفق از سامانه دفاعی اسرائیل عبور کرده میگوید "امشب افسانه گنبد آهنین کاملا درهم شکست و حمله ایران ثابت کرد که این سیستم آبکش آهنین است"
@Sabety_ir ✅
گزارش بیست و هفتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳)
طبق معمول پیش از ساعت ۸ وارد مجلس شدم. میهمان اصلی، دکتر فرزین رییس بانک مرکزی بود که برای توضیح درباره وضعیت ارز به صحن علنی آمده بود. توضیحات مفصلی درباره اقدامات بانک مرکزی در دو سال گذشته برای کنترل بازار ارز ارائه کرد و برخی از نمایندگان نیز انتقادات خود را مطرح کردند که گزارش همه این صحبتها در رسانه ها منتشر شده است.
با دکتر سیمایی وزیر علوم نیز خوش و بشی کردم و درباره برخی اتفاقات در وزارت علوم گلایه کردم. ایشان هم توضیحاتی داد و خودش راه حلی ارائه کرد که قول دادم اگر خواست کمکش کنم. بعد از آن، اصلاحات لایحه مقاوله نامه بازرسی کار به رای گذاشته شد که به آن رای مثبت دادم.
تعدادی از تذکرات ثبت شده در سیستم را نیز امضا کردم که مهمترینش تذکر به رییس آموزش و پرورش برای عدم پرداخت پاداش فرهنگیان بعد از بازنشستگی بود. متاسفانه در همه این سالها تا جایی که یادم هست پاداش فرهنگیان با تاخیر پرداخته شده و با توجه به تورم همیشگی در اقتصاد ایران، همین فاصله باعث شده تا عملا ارزش پولی که به دست فرهنگیان می رسد کمتر از زمان اولیه باشد.
بعد از آن هم نطق های نمایندگان شروع شد که پرتکرار ترین موضوع در بین نطق ها، مطالبه انتقام از اسراییل بود. به خصوص نطق آقایان رسایی و غضنفری نمایندگان تهران در این باره پررنگ تر بود.
بعد از جلسه علنی، بعد از ظهر در جلسه کمیسیون فرهنگی شرکت کردم که موضوع اصلی آن تعیین تکلیف کمیته های کاری ۴ سال پیش رو بود. با پیشنهادی که از قبل مطرح کرده بودم، مقرر شد در این دوره «کمیته دیپلماسی فرهنگی» نیز شکل بگیرد که با موافقت سایر اعضا این اتفاق رخ داد و با لطف و اجماع سایر اعضای کمیته، قرار شد خود بنده مسئولیت کمیته را برعهده بگیرم.
طبیعتا یکی از اولویت های اصلی این کمیته نظارت و کمک به دستگاه های مربوطه از وزارتخارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات تا سایر نهادهای مسئول در این باره خواهد بود.
بعد از جلسه کمیسیون فرهنگی نیز در جلسه کمیته فرهنگی اجتماعی کمیسیون اصل 90 شرکت کردم که موضوع جلسه، تقسیم کار اولیه با سایر اعضای کمیته برای چگونگی رسیدگی به پرونده ها و شکایات واصله بود و بعد از آن نیز در جلسه اصلی کمیسیون اصل 90 با حضور وزیر راه و شهرسازی حاضر شدم که موضوع اصلی آن بررسی وضعیت مسکن، برنامه های وزیر برای ساخت مسکن های جدید، تکمیل پروژه های قبلی و... بود. بعد از جلسه نیز به خانم صادق درباره برخی از انتصاب های حاشیه دار در این وزارتخانه گلایه کردم که ایشان توضیحاتی ارائه کرد. بعد از نماز مغرب حدود ساعت ۱۹ مجلس را ترک کردم و حدود یک ساعت بعد خبر غرورآفرین حمله موشکی به اسرائیل را شنیدم...
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش بیست و هفتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) طبق معمول پیش از ساعت ۸ وارد مجلس
تصاویر مرتبط با گزارش بیست و هفتمین روز صحن علنی مجلس (۱۰ مهر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
شاید اگر ۲۰ سال قبل کسی ادعا میکرد ایران میتواند با ساخت جدیدترین موشکها، گنبدآهنین اسرائیل را به تمسخر بگیرد کسی این حرف را باور نمیکرد اما در ۶ ماه گذشته ایران دو بار مستقیم سرزمینهای اشغالی را موشک باران کرد و قدرت نظامی اش را به رخ جهان کشید تا جایی که سردبیر سابق بی بی سی هم گفت ایران ثابت کرد سامانه دفاعی اسرائیل آبکش آهنین است!
اما چه اتفاقی افتاد که ایران در حوزه نظامی به چنین ابرقدرتی تبدیل شد؟ مگر صنایع نظامی ایران نزدیک ۵۰ سال تحریم نبوده؟ پس چطور چنین پیشرفتی کرده؟ و از همه مهمتر ایران ۱۰۰ سال قبل در حوزه نظامی چه جایگاهی داشت؟ اصلا از این مسائل چه میدانیم؟
یکی از بهترین منابع برای پاسخ به این سوالات مهم، کتاب "روایت قرن" است که با ابتکار عمل در محتوا و فرم، مجموعه ای از خرده روایتهای مستند و تاریخی را در این باره جمع آوری کرده است و مخاطب با مطالعه آن به یک سیر تاریخی در این باره از دوره پهلوی اول تا امروز مسلط میشود.
مطالعه این کتاب به خصوص به همه نوجوانان و دانش آموزان پیشنهاد میشود و کاش این کتاب به عنوان یکی از کتابهای درسی دوره متوسطه در مدارس تدریس میشد.
قیمت این کتاب ۳۸۲ صفحه ای ۱۸۰ هزار تومان و هزینه ارسال به سراسر کشور ۴۵ هزار تومان است.
در صورتی که مجموع خرید شما بالای ۷۰۰ هزار تومان باشد، هزینه ارسال رایگان است.
♦️سفارش از طریق👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹آدرس #جدید برای خرید حضوری:
خیابان انقلاب، روبروی درب اصلی دانشگاه تهران، نبش فخر رازی، پلاک ۱۲۴۸،
کتابفروشی حافظه ی تاریخی ایرانی
(کتاب اندیشه)