شب جمعه حرمت شور عجيبي بر پاست
زائرت حضرت زهراست، اباعبدالله...
#شب_جمعه
باسمه تعالی
مردم عزیز ایران!
سلام
همانطور که قبل از انتخابات نیز بارها اعلام کردم، حل مشکلات کشور جز با مشارکت خود مردم ممکن نیست لذا برخلاف هر دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب که حضور مردم را فقط در زمان انتخابات و آن هم مشروط به رای آوردن خودشان میخواهند، عمیقا باور دارم که تا جای ممکن باید مسیر دخالت و حضور مردم در امور مختلف حکمرانی را فراهم کرد.
از این رو، همانطور که مطلع هستید این روزها نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پیچ و تاب بررسی و تصویب بودجه پیشنهادیِ پر اشکال دولت برای سال ۱۴۰۴ می باشند.
البته همانگونه که اعلام کرده بودم من به کلیات لایحه بودجه رای مثبت ندادم چرا که معتقدم در آن عدالت رعایت نشده، حقوق طبقات مستضعف نادیده گرفته شد و روح کلی آن نیز مخالف با سیاستهای برنامه هفتم بود اما در این مقطع مهم همه ما وظیفه داریم تمام آنچه را که در توان مان هست، در مسیر اصلاح بودجه پیشنهادی سال آینده به کار ببندیم تا ضررهای آن به حداقل برسد و سود آن نصیب کشور شود.
به عنوان مثال یکی از پیشنهاداتی که بنده ثبت خواهم کرد حذف «ردیف ۲ بند پ تبصره ۱۲» از لایحه بودجه است که در صورت رای سایر نمایندگان، منجر به اجرای درست قانون حمایت از معلولان خواهد شد. لذا از همه شما مردم به خصوص کارشناسان، نخبگان و... می خواهم تا در صورتی که متن این لایحه را مطالعه کرده اید و نسبت به حذف و اضافات آن نظر تخصصی و کارشناسی دارید، لطفا پیشنهادات کارشناسیِ خود را به صورت دقیق و با ذکر جزییات از طریق لینک زیر به دست من برسانید.
B2n.ir/Bodjeh-1404
خواهشمند است پیشنهادات خود را حداکثر تا ساعت ۲۲ روز شنبه ۱۲ آبان ثبت بفرمایید.
امیرحسین ثابتی منفرد
نماینده مردم ایران در مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
امیرحسین ثابتی
نطق ثابتی در مخالفت با استعفای حسین زاده نماینده نقده و اشنویه: خودمان قضاوت کنیم که براساس دلسوزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخی انتقاد کردند که چرا گفتم یک نماینده نباید وسط دوره مسئولیتش، مجلس را رها کند؟ و فرض را بر این گذاشتند که اگر دکتر جلیلی رئیس جمهور شده بود، خود من هم از مجلس به دولت میرفتم.
این پیش فرض غلط است چون قبل انتخابات هم چند بار اعلام کرده بودم که در صورت تشکیل دولت توسط ایشان، وسط کار مجلس را رها نمیکنم.
این حرف را مخصوصا جلوی دوربین گفته بودم تا کار خودم را سخت کرده باشم و هیچوقت وسط راه، به رای مردم حوزه انتخابیه خودم پشت پا نزنم.
تاریخ این مصاحبه حدود ده روز قبل انتخابات و در حاشیه مناظره نامزدها با همدیگر در صداوسیماست
@Sabety_ir ✅
در جمع مردم منطقه ۱۶ تهران (محله نازی آباد) حاضر شدم و به حرفهای شان گوش دادم.
حدود ۳ ساعت طول کشید؛ بخشی از سوالات سیاسی بود، بخشی اقتصادی و بخشی هم گلایه از سایر دستگاه ها مثل شهرداری و قوه قضاییه و پلیس و ...
تعدادی هم نامه به دستم رسید که قول دادم در صورتی که مرتبط با مجلس باشد، در حد توان پیگیری کنم. این جلسه چهارمین ملاقات با اهالی حوزه انتخابیه ام بود.
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از ماهبندان | محمدرضا شهبازی
افتتاح کافه کتاب حافظه تاریخی ایرانی
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
هدایت شده از ماهبندان | محمدرضا شهبازی
به امید ایجاد یک پاتوق فرهنگی جدید
پایین خیابان شانزده آذر، چند مغازه آجر سه سانتی بود که یکیش تابلوی سوره مهر داشت. آنجا شاید اولین پاتوقی بود که برای خرید کتاب و مجله از همان دوره دبیرستان حداقل هفتهای یکبار میرفتم. با اتوبوس از یاخچیآباد میآمدم نازیآباد و بعد خط عوض میکردم و خودم را میرساندم انقلاب و چند ساعتی لای کتابها وول میخوردم.
آنجا را چند سال بعد خراب کردند و خدا میداند چقدر غصهام شد.
بعدتر فروشگاه جمع و جوری به اسم کتاب صریر شد پاتوق که آنجا را جور دیگری خراب کردند! گفتند چه معنی دارد روی یک کتابفروشی اسم یک ناشر باشد ولی کتابهای همه ناشران را بیاورد!
بعد دلم خوش شد به کتابفروشی معارف که آن هم جابجا شد و رفت زیر پل کالج و از مرکزیت افتاد.
بعد از آن چند جوان کتابخوان و کاردرست فروشگاه کیهان را دست گرفتند و یک پاتوق جاندار درست کردند برای ماهایی که خراب کتاب بودیم. بعد ترنجستان... و کتابستان... و بعد اسم...
بعضی از اینها هنوز هستند و چشم و چراغ راسته انقلاباند. بعضی جابجا شده اند و بعضی از رونق افتادهاند و بعضی هم دیگر خبری ازشان نیست.
اما حالا من و امیرحسین ثابتی تلاش کردیم یک پاتوق به این فهرست اضافه کنیم. امیرحسین چند سالی بود که ویدئوها و کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی را راهانداخته بود. جای کوچکی بود در خیابان مظفر. حالا آوردیمش روبروی سردر دانشگاه تهران و یک کافه نقلی هم زدیم تنگش.
امید داریم این کافه کتاب، پاتوقی شود برای اهالی کتاب و فکر و فرهنگ.
چند وقتی بود چراغش را روشن کرده بودیم و درش را باز اما کسریهایی داشت که حالا تقریبا برطرف شده.
پس، از شنبه دوازده آبان رسمیتر شروع به کار میکنیم و غروب همین روز که شب سیزده آبان میشود یک برنامه شعرخوانی ضدآمریکایی داریم و فردایش که شام سیزده آبان است نشست جشن امضای کتاب ایستگاه خیابان روزولت را و صحبتهای نویسندهاش درباره ماجرای تسخیر لانه جاسوسی.
دعا کنید چرخش برایمان بچرخد و خیرش به جبهه فرهنگی انقلاب برسد و چراغش برای اهالی کتاب نور چشم باشد.
چشم به راهتان هستیم...
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
به مناسبت روز ملی ۱۳ آبان، ان شاءالله یکشنبه میهمان مردم عزیز استان کهگیلویه و بویراحمد خواهم بود و سه برنامه سخنرانی دارم؛
۱. سخنرانی در راهپیمایی مردم دهدشت/ ساعت ۱۰
۲. سخنرانی در مسجد فاطمه الزهرا (س) دهدشت/ ساعت ۱۵
۳. سخنرانی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج/ ساعت ۱۹
@Sabety_ir ✅
گزارش سی و ششمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳)
صبح ساعت ۶.۳۰ دکتر سعید جلیلی به کمیسیون اصل ۹۰ آمد تا جمع بندی اش درباره لایحه بودجه ۱۴۰۴ را به نمایندگان ارائه کند. همزمان نیز دکتر محسن رضایی به یکی دیگر از سالن های مجلس آمده بود تا درباره آخرین وضعیت منطقه صحبت کند. در مجلس مرسوم است که خیلی وقتها قبل از شروع جلسه صحن علنی، چهره های مختلف با دعوت نمایندگان حضور پیدا می کنند تا درباره موضوعات مختلف صحبت کنند.
دکتر جلیلی نیز همراه با چند نفر از کارشناسان اقتصادی آمد و نکاتش را خیلی خلاصه درباره بودجه ارائه کرد. وی بعضی نقاط قوت بودجه مانند شفافیت و توجه به بدهی های دولت به شهرداری ها و... را مورد اشاره قرار داد و بعد هم اشکالات بودجه را مطرح کرد که مهم ترینش این بود که اولا با این لایحه، رشد اقتصادی ۸ درصد که در برنامه هفتم مورد تاکید قرار گرفته محقق نمیشود و خود دولت می گوید شاید بتواند نصف این عدد اقتصاد ایران را رشد دهد و ثانیا باید در لایحه بودجه جلوی حیف و میل ها و هزینه های غیرضرروی گرفته شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.
جالب این بود که وی به هیچ عنوان نگفت که نمایندگان به کلیات بودجه رای مثبت یا منفی دهند و در واقع این تشخیص خود نمایندگان بود که در برابر این لایجه چگونه عمل کنند.
جلسه تا حدود ساعت ۸ طول کشید و سپس به صحن رفتم تا جلسه علنی آغاز شود. بعد از دقایقی رییس جمهور و رییس مجلس وارد شدند و جلسه رسما آغاز شد. در ابتدا دکتر پزشکیان به صورت مفصل به دفاع از لایحه بودجه پرداخت و سپس نمایندگان موافق و مخالف نطق های خودشان را ایراد کردند.
نکته جالب این بود که بسیاری از چهره های اقتصادی مجلس از طیف های مختلف (از صمصامی تا قوامی) در رد کلیات بودجه با هم متحد بودند و این مدل بودجه نویسی را باعث تورم بیشتر می دانستند. در مجموع نیز نمایندگان مخالف بودجه مستدل تر و بهتر صحبت کردند و اگر کسی بدون هیچ پیش داوری حرف دو طرف را گوش می کرد، حق را به مخالفان بودجه دولت می داد. اما در نهایت دو اتفاق تا حدی ورق را برگرداند و کلیات بودجه رای آورد.
اول اینکه تاجگردون به عنوان رییس کمیسیون تلفیق بودجه توانست با ادبیات ساده و همه فهم، بخشی از نمایندگان را قانع کند که باید به این لایحه رای داد و دوم اینکه رییس مجلس قبل از شروع رای گیری خطاب به رییس سازمان برنامه و بودجه چند اشکال مهم بودجه را یادآوری کرد و تلویحا از او قول گرفت که اگر مجلس به کلیات رای مثبت داد، باید دستش در اصلاح جزییات نیز باز باشد و دولت نباید در برابر این ماجرا مقاومت کند که پورمحمدی نیز قول مساعدت داد.
همین باعث شد تا تعداد زیادی از نمایندگان احساس کنند که پس اگر به کلیات رای مثبت دهند، بعدا مجلس می تواند در جزییات نیز اصلاحات زیادی انجام دهد پس بهتر است به آن رای مثبت دهند که همین اتفاق نیز افتاد.
در صورتی که من شخصا به کلیات بودجه رای منفی دادم چون جمع بندی ام این بود برای اشکالات زیادی که در متن آن وجود دارد در برابر مردم پاسخی ندارم و اگر فردا روزی گرانی های بیشتر آغاز شد، نمی توانم به مردم پاسخ دهم که چرا به آن رای مثبت دادم؟ ضمن اینکه مجلس ساختار بودجه را نمیتواند تغییر دهد و بهتر است این کار توسط خود دولت انجام شود.
بعد از رای آوردن کلیات بودجه نیز نوبت نطق یکی دو نفر از نمایندگان شد و جلسه به اتمام رسید. بلافاصله بعد از ناهار و نماز، جلسه دوره ای IPU با حضور تعدادی از اعضا برگزار شد و بعد از آن نیز به جلسه کمیسیون فرهنگی رفتم که با حضور رییس دانشگاه فرهنگیان به بررسی آخرین وضعیت این دانشگاه و مشکلات پیش رو پرداختیم.
بعد از آن نیز در جلسه فراکسیون مقاومت شرکت کردم که ضمن بررسی آخرین وضعیت منطقه، درباره بعضی از طرح هایی که مجلس میتواند در آنها حضور تخصصی تر داشته باشد به تبادل بحث پرداختیم که این جلسه نیز با اذان مغرب به اتمام رسید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش سی و ششمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳) صبح ساعت ۶.۳۰ دکتر سعید
فیلم و تصاویر مرتبط با گزارش سی و ششمین روز صحن علنی و سایر جلسات مجلس (۸ آبان ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅