۴۵ سال از روزی که پرچم الله اکبر در برابر تمام اندیشه ها و مکاتب الحادی بلند شد گذشت و تا پای جان این پرچم را برافراشته نگه خواهیم داشت...
@Sabeti ✅
4_5927270772191050476.mp3
5.31M
چند نکته درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن
@Sabeti ✅
آنهایی که سال گذشته خام اندیشانه تصور میکردند کار جمهوری اسلامی تمام است، باید به این مساله فکر کنند که چرا مردم ایران با وجود انبوه مشکلات اقتصادی، معیشتی، اجتماعی و... همچنان پای جمهوری اسلامی ایستاده اند؟
پاسخ یک کلمه است: "اسلام"
مردم نه عاشق چشم و ابروی مسئولان هستند و نه راضی از عملکرد بسیاری از آنها. اما انگیزه ای که در سال ۵۷ باعث شد کار ۲۵ قرن سلطنت را تمام کنند، همچنان عامل حفظ اصل نظام جمهوری اسلامی است و هیچ گفتمان، مکتب فکری و اندیشه دیگری جایگزین اسلام در جامعه ایران نیست. ۴۵ سال گذشت، یحتمل چند قرن دیگر نیز خواهد گذشت...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: اگر کسی نامزد انتخابات شده اما هنوز مواضعش درباره مسایل مهم مشخص نیست، نه تنها نباید به او رای داد بلکه باید از او ترسید/ چنین کسانی مصداق هندوانه سربسته هستند و باید بگویند تا امروز کجا بوده اند؟
متاسفانه بخشی از نمایندگان فعلی بدون مشخص بودن مواضع شان درباره موضوعات مهم وارد مجلس شدند و داخل مجلس هم بی خاصیت بودند
فیلم کامل
@Sabeti ✅
حسین سلاح ورزی که در اوج شورش زن، زندگی، آزادی همصدا با ضدانقلاب توییت هایی علیه جمهوری اسلامی را منتشر میکرد، هیچ وقت فکرش را نمیکرد که چند وقت بعد رییس اتاق بازرگانی شود و به خاطر فشار رسانه ها و افکار عمومی، این لقمه چرب را از دست بدهد.
لذا با اینکه چندماه از برکناری اش گذشته، هنوز این غم را فراموش نکرده و سعی می کند برای آن مقصر پیدا کند، غافل از آنکه بنده افتخار میکنم که بدون اینکه هیچ سمتی داشته باشم تنها با ابزار رسانه توانستم در روند عزل او از این جایگاه مهم نقش ایفا کنم.
مطالبه از دستگاه های امنیتی برای برکناری سلاح ورزی
مطالبه از رییس مجلس برای برکناری سلاح ورزی
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک علت مشارکت پایین در انتخابات، رشد ندادن جامعه است
وقتی مردم کمتر سیاسی باشند، در انتخابات هم کمتر شرکت میکنند، در حالیکه علت رای ندادن خیلی ها اصلا سیاسی نیست بلکه از روی غفلت و بی خیالی است
مدتها قبل به یکی از مسئولان صداوسیما پیشنهاد دادم به جای اینکه فقط ایام انتخابات مباحث سیاسی نشان مردم دهید، «شبکه مناظره» راه بیندازید و در کل سال آرشیو مناظره های مختلف را پخش کنید. هم جذاب میشود و هم مخاطب را رشد میدهد
فیلم کامل
@Sabeti ✅
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
سلام!
از ابتدا اعلام کردم قصدی برای هزینه کرد شخصی جهت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم ندارم و همچنان نیز بر حرف خود پایدارم اما تا امروز عزیزان زیادی پیام داده و اعلام کرده اند که می خواهند برای تبلیغات اینجانب در انتخابات، علاوه بر کمکهای میدانی «کمک های مالی» نیز انجام دهند. ضمن تشکر از این عزیزان و همه کسانی که قصد کمک در این باره را دارند به صورت شفاف اعلام می کنم هر کسی مایل بود در این رابطه کمکی انجام دهد نه به صورت پنهان و پشت پرده و غیر شفاف، بلکه می تواند به صورت رسمی با واریز مبلغ مورد نظر به حساب بانکی به نام اینجانب، در این مسیر همراه شود.
لازم به ذکر است که هر کاندیدای انتخابات هنگام ثبت نام در سامانه وزارت کشور، باید یک شماره حساب به نام خودش را اجبارا وارد سامانه ثبت نام می کرد تا تراکنشهای آن توسط دستگاه های نظارتی مورد رصد باشد و شماره حساب بانکی اینجانب در بانک ملی نیز، همان شماره اعلام شده در سامانه وزارت کشور است.
ضمنا بر خود واجب می دانم تا عمل به مفهوم شفافیت را «قبل از ورود به مجلس شورای اسلامی» آغاز کنم، لذا اعلام می دارم که در حال حاضر مبلغ 138٬014 ریال (کمتر از 14 هزار تومان) در این حساب که مدتهاست راکد بوده موجود است و از این به بعد، هر مبلغی وارد آن شود به منزله ی کمک های مردمی برای تامین هزینه های تبلیغاتی خواهد بود و در پایان زمان تبلیغات نیز تمام مبلغ جمع شده از سوی کمک های مردمی را به صورت شفاف از همین طریق اعلام خواهم کرد.
همچنین تاکید می کنم که تمامی مبالغ جمع شده، خرج هزینه های انتخابات پیش رو خواهد شد و هیچ تعهد سیاسی، اقتصادی و... نیز به افرادی که لطف داشته و مبالغی را واریز می کنند، نخواهم داشت.
شماره کارت:
6037997201774297شماره شبا:
IR340170000000337981849004امیرحسین ثابتی منفرد داوطلب انتخابات مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات 24 بهمن 1402 @Sabeti ✅
به دعوت محمدصادق شهبازی (که متاسفانه خودش نهایتا کاندیدا نشد) با دکتر روح الله ایزدخواه نماینده فعلی تهران چند جلسه برای انتخابات پیش رو برگزار و همفکری کردیم.
وی را حدود یک دهه است که میشناسم. از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف است و در ۴ سال گذشته نیز جزو نمایندگان خوب در مجلس بود. عضو کمیسیون صنایع بود و در این ۴ سال به جای کارهای نمایشی و شومن بازی و بلاگری، پیگیر رفع مشکلات صنعتگران و تولید کنندگان بود.
البته خیلی ها نام او را برای اولین بار سر ماجرای دناپلاس شنیدند. وقتی که به صورت شفاف این ماجرا را اعلام کرد و گفت حاضر به گرفتن ماشین نیست. هرچند در مجلس خیلی به او فشار آوردند اما به نظرم کار درستی کرد و هرچقدر در بین بعضی نمایندگان منفور شد اما در مردم محبوب شد.
در این ۴ سال داوطلبانه تمام رای هایش را نیز شفاف کرد و جزو عدالتخواهان بی حاشیه و واقعی است که حضورش در مجلس بعدی نیز بسیار لازم است. روح الله یکی از کسانی است که حتما به او رای میدهم و امیدوارم امثال او در مجلس بعدی تکثیر شوند.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از بی بی سی، داماد روحانی، سلاح ورزی و بقیه پروژه بگیرها که در یک ماه اخیر در تخریب بنده از هم سبقت گرفتند، این بار یک فرد گمنام در یکی از برنامه های صداوسیما با حمله به من می گوید تندرو هستم چون پای مساله «حجاب» محکم ایستاده ام!
این سند افتخارم است که به خاطر کوتاه نیامدن از یک حکم الهی، تندرو توصیف شوم و ذره ای حاضر نیستم از مواضعم کوتاه بیایم، حتی اگر این مواضع باعث ریزش رای ام شود.
ضمنا جمله ای که این فرد درباره آقای رسایی میگوید نیز دروغ است چون بر اساس یک فیلم تقطیع شده چنین حرفی را می زند.
@Sabeti ✅
سه شنبه صبح به یک مدرسه غیرانتفاعی در حوالی چیتگر رفتم. احتمالا آخرین مدرسه ای بود که تا روز انتخابات رفتم چون در دو هفته پیش رو کارها خیلی زیاد است و مجبورم رفتن به مدارس را موقتا متوقف کنم.
سوالات بچه ها بیشتر سیاسی بود و حول مسایل اداره کشور، انتخابات، سیاست خارجی و... میچرخید.
مفصل پاسخ دادم و حدود سه ساعتی طول کشید. بعد از پایان جلسه با یکی از معلمان مدرسه مفصل درباره چند موضوع صحبت کردم و مسائل مختلفی مطرح شد که هنوز ذهنم درگیر است.
احتمالا بعد از انتخابات که کمی سرم خلوت شود باید یک سری مسائل جدید را به کارهای قبلی ام اضافه کنم. هنوز دارد مغزم سوت میکشد که چقدر کم کاری کرده ایم...
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: یکی از کارکردهای احزاب باید تربیت نیرو باشد اما در ایران کارکرد علیرضا پناهیان، حسن عباسی، علی اکبر رائفی پور، مصطفی ملکیان، محمد فاضلی و... (در تربیت نیرو) بیشتر از تمام احزاب است
با کار تشکیلاتی و پرورش نیرو کاملا موافقم اما هرچه غیرحزبی تر، بهتر
مشکل من با احزاب این است که عموما افراد را برده خود میکنند و حریت آنها را از بین می برند
فیلم کامل
@Sabeti ✅
حواستان بود که در وسط این همه اخبار مختلف، حکم اعدام قاتل داریوش مهرجویی صادر شد ولی هیچکدام از سلبریتی ها اعتراض نکردند؟
اعتراض آنها فقط برای قاتلان شهید عجمیان و علی وردی و... بود، وگرنه با قاتلان هم صنف خودشان کاری ندارند!
@Sabeti ✅
ای العطش ترانه ي قبل از ولادتت
مادر فدات؛ با لبِ عطشان خوش آمدی...
#شب_جمعه
4_5940630250785346003.mp3
44.22M
مناظره مفصلی داشتم درباره "انتخابات، رفراندم و براندازی"
با جناب هدایت الله آقایی؛ عضو سابق حزب کارگزاران، معاون اسحاق جهانگیری در دولت اصلاحات و نماینده مجلس سوم
به خاطر محدودیت ایتا در انتشار فایلهای بالای ۵۰ مگ، فیلم کامل را میتوانید از کانالم در روبیکا یا تلگرام دریافت کنید.
کانال روبیکا
کانال تلگرام
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارکرد اجتماعی سیاسی کدام حزب اصولگرای مخالف برجام، به اندازه تیم رسانه ای ما بوده؟
کارکرد اجتماعی سیاسی کدام حزب اصلاح طلب به اندازه تیم ما در ترویج هدفمند کتب تاریخی_سیاسی اثرگذار بوده؟
امروز احزاب با همه امکانات شان، به اندازه افراد هم کارکرد موثر ندارند
فیلم کامل
@Sabeti ✅
صبح جمعه (27 بهمن) با دکتر ایزدخواه از شرکت پویندگان راه سعادت که از تولیدکنندگان مهم تجهیزات پزشکی است، بازدید کردیم.
حدود 3ساعت طول کشید. مدیرعامل شرکت توضیحات مفصلی ارائه کرد و نکته مهم این بود که مثل بقیه تولید کنندگان میگفت: «به دنبال هیچ امتیازی از سوی دولت نیستیم، فقط دستگاه های دولتی مانع درست نکنند»
این جمله ای است که از بسیاری از تولید کنندگان دیگر هم شنیده ام و حرف همه این است که ما خودمان بلدیم تولید کنیم و بفروشیم و مالیات هم بدهیم اما بازار نباید دست انحصارگران حاکمیتی و رانت های پشت پرده باشد. نباید همزمان برای ورود تجهیزات مشابه خارجی، ارز دولتی خرج شود تا کمر تولید داخل بشکند.
نکته دیگر این بود که از آقای یعقوب زاده (مدیرعامل) پرسیدم با توجه به تجربه موفقی که در صادرات این تجهیزات به 50 کشور دارید، خودتان در دنیا بازاریابی کرده اید یا سفارتخانه های ایران کمک کرده اند؟ خندید و گفت آنها جلوی کار ما را نگیرند، کافی است!
درد بزرگی است که سفارتخانه های ایران در دنیا عموما کم کار هستند و کمتر به دنبال بازاریابی برای صادرات کالاهای ساخت ایران هستند. مساله ای که جزو کارهای اصلی سفارتخانه های بسیاری دیگر از کشورهای دنیا حساب میشود. از ایزدخواه پرسیدم تاحالا کسی در مجلس بطور تخصصی این مساله را از وزارتخارجه پیگیری کرده؟ پاسخش منفی بود!
ان شاءالله در صورت حضور در مجلس، یکی از مسایلی که انگیزه دارم برایش وقت بگذارم پیگیری همین موضوع از وزارتخارجه است. چون هم تولید ایران را بالا می برد و هم ارزآوری بیشتری برای کشور دارد که اثر مستقیم بر اقتصادمان دارد.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد حسن رحیم پور ازغدی:
اولویت برای رای دادن، "شناخت شخصی" رای دهنده از نامزدهاست
خود من از "ترکیب لیستها" نامزدها را انتخاب میکنم، نه فقط یک لیست
تحقیق برای رای دادن در حد توان، واجب است
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا باید در انتخابات شرکت کرد؟
مشارکت ۵۰ درصدی با ۶۰ درصدی چه فرقی میکند؟
برشی از سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام در افسریه
۲۲ بهمن ۱۴۰۲
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر یک نفر در مجلس چه کار میتواند بکند؟
امام خمینی (ره) با بیان این روایت تاریخی و مهم، پاسخ میدهد.
نکته ای که نشان میدهد رای دادن درست ولو به یک نفر، چه آثاری بر کشور خواهد داشت.
@Sabeti ✅
یکشنبه شب به کانون فرهنگی امام رضا علیه السلام در خیابان شکوفه (دروازه دولاب) رفتم. مفصل درباره اینکه چرا باید در انتخابات شرکت و برای افزایش مشارکت تلاش کرد، صحبت کردم و به سوالات نوجوانان و جوانان پاسخ دادم.
جلسه ساعت 9 شب شروع شد و تا 12 ادامه داشت. بعد از جلسه خود بچه ها کمی درباره کانون فرهنگی شان و کارهایی که تا الان انجام داده اند توضیح دادند. مصداق کار تمیز و آتش به اختیار بودند. هرچقدر برخی مسئولان فرهنگی در جلسات می نشینند و با کلی گویی، وقت و بودجه را هدر می دهند این بچه ها سالهاست کف میدان دارند کار واقعی و غیرنمایشی انجام می دهند.
حتی اجاره خانه را هم خودشان میدهند و از جایی نمیگیرند و گلایه شدید داشتند از مسئولان فرهنگی کشور که خیلی وقتها کوچکترین حمایتی ازشان نمی کنند اما در جلسات مختلف با کاغذبازی و آمار و ارقام، گزارشهای کلی درباره کارهای فرهنگی بی اثرشان میدهند.
یکی از گلایه هایشان این بود که چندماه است دنبال تهیه بلیط برای سفر مشهد هستند اما هرکاری کرده اند، بلیط پیدا نمیشود. یا باید پارتی داشته باشند یا پول بیشتری از نرخ مصوب بدهند که هیچکدامش برایشان مقدور نبود.
انبوهی از مشکلات داشتند که مهمترینش سنگ اندازی های خود مسئولان بود. انگار دستگاه های اداری و دولتی در این کشور به جای حل مشکل، برای ایجاد مشکل ساخته شده اند! اما در مجموع خیلی کاربلد و امیدوار کننده بودند؛ نماد یک جمع فرهنگی خودجوش و آتش به اختیار که ای کاش ضربدر 1000 شوند.
@sabeti ✅