فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردبیر سابق بی بی سی با اشاره به حجم بالای موشکهای ایران که صورت موفق از سامانه دفاعی اسرائیل عبور کرده میگوید "امشب افسانه گنبد آهنین کاملا درهم شکست و حمله ایران ثابت کرد که این سیستم آبکش آهنین است"
@Sabety_ir ✅
گزارش بیست و هفتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳)
طبق معمول پیش از ساعت ۸ وارد مجلس شدم. میهمان اصلی، دکتر فرزین رییس بانک مرکزی بود که برای توضیح درباره وضعیت ارز به صحن علنی آمده بود. توضیحات مفصلی درباره اقدامات بانک مرکزی در دو سال گذشته برای کنترل بازار ارز ارائه کرد و برخی از نمایندگان نیز انتقادات خود را مطرح کردند که گزارش همه این صحبتها در رسانه ها منتشر شده است.
با دکتر سیمایی وزیر علوم نیز خوش و بشی کردم و درباره برخی اتفاقات در وزارت علوم گلایه کردم. ایشان هم توضیحاتی داد و خودش راه حلی ارائه کرد که قول دادم اگر خواست کمکش کنم. بعد از آن، اصلاحات لایحه مقاوله نامه بازرسی کار به رای گذاشته شد که به آن رای مثبت دادم.
تعدادی از تذکرات ثبت شده در سیستم را نیز امضا کردم که مهمترینش تذکر به رییس آموزش و پرورش برای عدم پرداخت پاداش فرهنگیان بعد از بازنشستگی بود. متاسفانه در همه این سالها تا جایی که یادم هست پاداش فرهنگیان با تاخیر پرداخته شده و با توجه به تورم همیشگی در اقتصاد ایران، همین فاصله باعث شده تا عملا ارزش پولی که به دست فرهنگیان می رسد کمتر از زمان اولیه باشد.
بعد از آن هم نطق های نمایندگان شروع شد که پرتکرار ترین موضوع در بین نطق ها، مطالبه انتقام از اسراییل بود. به خصوص نطق آقایان رسایی و غضنفری نمایندگان تهران در این باره پررنگ تر بود.
بعد از جلسه علنی، بعد از ظهر در جلسه کمیسیون فرهنگی شرکت کردم که موضوع اصلی آن تعیین تکلیف کمیته های کاری ۴ سال پیش رو بود. با پیشنهادی که از قبل مطرح کرده بودم، مقرر شد در این دوره «کمیته دیپلماسی فرهنگی» نیز شکل بگیرد که با موافقت سایر اعضا این اتفاق رخ داد و با لطف و اجماع سایر اعضای کمیته، قرار شد خود بنده مسئولیت کمیته را برعهده بگیرم.
طبیعتا یکی از اولویت های اصلی این کمیته نظارت و کمک به دستگاه های مربوطه از وزارتخارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات تا سایر نهادهای مسئول در این باره خواهد بود.
بعد از جلسه کمیسیون فرهنگی نیز در جلسه کمیته فرهنگی اجتماعی کمیسیون اصل 90 شرکت کردم که موضوع جلسه، تقسیم کار اولیه با سایر اعضای کمیته برای چگونگی رسیدگی به پرونده ها و شکایات واصله بود و بعد از آن نیز در جلسه اصلی کمیسیون اصل 90 با حضور وزیر راه و شهرسازی حاضر شدم که موضوع اصلی آن بررسی وضعیت مسکن، برنامه های وزیر برای ساخت مسکن های جدید، تکمیل پروژه های قبلی و... بود. بعد از جلسه نیز به خانم صادق درباره برخی از انتصاب های حاشیه دار در این وزارتخانه گلایه کردم که ایشان توضیحاتی ارائه کرد. بعد از نماز مغرب حدود ساعت ۱۹ مجلس را ترک کردم و حدود یک ساعت بعد خبر غرورآفرین حمله موشکی به اسرائیل را شنیدم...
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش بیست و هفتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) طبق معمول پیش از ساعت ۸ وارد مجلس
تصاویر مرتبط با گزارش بیست و هفتمین روز صحن علنی مجلس (۱۰ مهر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
هدایت شده از کتابفروشی حافظه تاریخی ایرانی
شاید اگر ۲۰ سال قبل کسی ادعا میکرد ایران میتواند با ساخت جدیدترین موشکها، گنبدآهنین اسرائیل را به تمسخر بگیرد کسی این حرف را باور نمیکرد اما در ۶ ماه گذشته ایران دو بار مستقیم سرزمینهای اشغالی را موشک باران کرد و قدرت نظامی اش را به رخ جهان کشید تا جایی که سردبیر سابق بی بی سی هم گفت ایران ثابت کرد سامانه دفاعی اسرائیل آبکش آهنین است!
اما چه اتفاقی افتاد که ایران در حوزه نظامی به چنین ابرقدرتی تبدیل شد؟ مگر صنایع نظامی ایران نزدیک ۵۰ سال تحریم نبوده؟ پس چطور چنین پیشرفتی کرده؟ و از همه مهمتر ایران ۱۰۰ سال قبل در حوزه نظامی چه جایگاهی داشت؟ اصلا از این مسائل چه میدانیم؟
یکی از بهترین منابع برای پاسخ به این سوالات مهم، کتاب "روایت قرن" است که با ابتکار عمل در محتوا و فرم، مجموعه ای از خرده روایتهای مستند و تاریخی را در این باره جمع آوری کرده است و مخاطب با مطالعه آن به یک سیر تاریخی در این باره از دوره پهلوی اول تا امروز مسلط میشود.
مطالعه این کتاب به خصوص به همه نوجوانان و دانش آموزان پیشنهاد میشود و کاش این کتاب به عنوان یکی از کتابهای درسی دوره متوسطه در مدارس تدریس میشد.
قیمت این کتاب ۳۸۲ صفحه ای ۱۸۰ هزار تومان و هزینه ارسال به سراسر کشور ۴۵ هزار تومان است.
در صورتی که مجموع خرید شما بالای ۷۰۰ هزار تومان باشد، هزینه ارسال رایگان است.
♦️سفارش از طریق👇
@Ketab_hafezeh_tarikhi
🔹آدرس #جدید برای خرید حضوری:
خیابان انقلاب، روبروی درب اصلی دانشگاه تهران، نبش فخر رازی، پلاک ۱۲۴۸،
کتابفروشی حافظه ی تاریخی ایرانی
(کتاب اندیشه)
امیرحسین ثابتی
شاید اگر ۲۰ سال قبل کسی ادعا میکرد ایران میتواند با ساخت جدیدترین موشکها، گنبدآهنین اسرائیل را به تم
اگر محتوای این کتاب را هر دانش آموز ایرانی تا قبل از ورود به دانشگاه یاد میگرفت یا حتی هر دانشجوی دوره لیسانس میدانست، بسیاری از سوالات و شبهات تاریخی اصلا در جامعه شکل نمیگرفت.
سوگند به خون او ظفر نزدیک است
تابوت بسازید، خبر نزدیک است...
#شب_جمعه
گزارش بیست و هشتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳)
حال و هوای اکثر نماینده ها به خاطر حمله موشکی سه شنبه شب به اسراییل خوب بود. ابتدای جلسه نیز رییس مجلس بیانیه خوبی در تقدیر از این عملیات بزرگ قرائت کرد که با شعارهای مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل نمایندگان در صحن مواجه شد. هرچند ما به عنوان قانونگذار باید در این ۴ سال علاوه بر شعار که در جای خودش لازم است، ریل گذاری هایی انجام دهیم که حرف رهبر انقلاب در قطع کردن شریان های اقتصادی اسراییل در منطقه روی زمین نماند.
دستور اول، رفع ایرادات قانون مجازات قاچاق اسلحه (اعاده شده از شورای نگهبان) بود که به همه موارد آن رای مثبت دادم.
سپس ادامه اصلاح قانون انتخابات شوراها در دستور قرار گرفت که به اکثر موارد آن رای مثبت دادم. اما به دو پیشنهاد الحاقی رای منفی دادم. اول پیشنهاد نماینده محترم شهر مبارکه بود که طبق آن حق رای زندانی ها با صندوق سیار، حذف می شد. علی خضریان نماینده تهران به درستی در مخالفت با این پیشنهاد گفت که این کار نقض مسلم حق شهروندی بخشی از جامعه است و خیلی از کسانی که در زندان هستند به خاطر مشکلات مالی گرفتار شده اند و این دلیلی برای نقض حق قانونی آنها در انتخاب مسئولان نیست. خضریان به درستی گفت که نمی شود اگر چون یک بار در یک شهری تخلفات یا حواشی خاصی به خاطر صندوقهای سیار در یک زندان شکل گرفته، آن مساله را تعمیم داد و برای همه کشور یک قانون خاص تصویب کرد. به نظرم توضیحاتش دقیق و منطقی بود لذا به الحاقیه ای که نتیجه اش نقض حق شهروندی بخشی از جامعه می شد رای منفی دادم.
مورد دومی نیز که به آن رای منفی دادم پیشنهاد نماینده محترم شهر بابل بود که طبق آن، اگر چند نامزد در انتخابات با هم ائتلاف کنند یک کد انتخاباتی واحد به آنها اختصاص پیدا کند و با نوشتن همان کد، به کل آن ائتلاف رای داده شود. به نظرم این پیشنهاد اشکالاتی داشت که وقت گرفتم و ضمن بیان دلایلم در رد آن، نهایتا به آن رای منفی دادم که خوشبختانه اکثریت نمایندگان نیز همراهی کردند و این پیشنهاد رای نیاورد. فیلم سخنانم را از اینجا میتوانید ببینید.
در ادامه نیز نوبت نطق های نمایندگان شد که فصل مشترک همه آنها تشکر از عملیات موشکی علیه اسراییل بود. همه با هر نگاه سیاسی، از اقدام شب گذشته سپاه پاسداران خوشحال بودند. مثل دیشب که در تجمع میدان فلسطین از تیپ های مختلف مردم آمده بودند و از این عملیات ابراز خرسندی می کردند. خبر خوب دیگر این بود که از طریق یکی از مسئولان مطلع شدم عملیات علیه اسراییل موفقیت بسیار بالایی داشته و تا ۹۰ درصد موشکها به اهداف مشخص شده اصابت کرده که پیام روشنی برای اسرائیل دارد.
بعد از جلسه علنی، همراه با دیگر نمایندگان استان تهران به دفتر رییس مجلس رفتیم و درباره مشکلات فعلی تهران صحبت کردیم. بعضی نماینده ها نکاتی را گفتند و آقای قالیباف نیز توضیحاتی ارائه کرد که مهمترینش، حل مشکلات پایتخت با مدل مردمی سازی بود. حرف درستی است چون تجربه ۴۷ سال گذشته نیز نشان داده هیچ راهی مثل حضور مردم جواب نمیدهد. البته امیدوارم در جلسات بعدی روی مصادیق و مدلهای دقیق این مساله بحث شود تا در نهایت کار به نتیجه برسد و انتزاعی نباشد.
بعد از این جلسه نیز، جلسه اول کمیته دیپلماسی فرهنگی را با حضور دیگر اعضا و چند نفر از کارشناسان برگزار کردم که نکات مفید و کاربردی طرح شد. بعد از آن هم مشغول مطالعه نامه ها و... شدم که تا حدود ساعت ۲۲ طول کشید.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش بیست و هشتمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) حال و هوای اکثر نماینده ها به خاط
فیلم و تصاویر مرتبط با گزارش بیست و هشتمین روز صحن علنی مجلس (۱۱ مهر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅