eitaa logo
🇸🇩 زندگی مهدوی 🇸🇩
387 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
12هزار ویدیو
99 فایل
🌹وقت تولدم که مؤذن مرا گرفت 🌹درگوش من به جای اذان گفت یاحسین 🌹درمکتب تو غیر دو واژه نخوانده ام 🌹در ابتدا حسین و در انتها حسین 🌷اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ 🌷وَ على عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ 🌷وَ علی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ 🌷وَ علی اَصْحابِ الْحُسین
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰سلبریتی شناسی- قسمت سوم : ترانه علیدوستی ⭕️همچنان سلبریتی‌ها در خط مقدم جنگ شناختی، در حال عوض کردن جای و هستند.😒 🛑 خانم ترانه‌ علیدوستی از سازمان ملل در حمایت از تروریست‌های خانه اصفهان کمک خواستن ! نوشته:ما به کمک شما نیاز داریم؛ اجازه ندید ما رو بکشند"!😐 چقدر وقیح و بیشرم و حیا🤷‍♂ حداقل بزار عرق زندان رفتنت خشک بشه😡 واقعاً هیچ مسئولی، پیدا نمیشه، امثال اینا رو سر جای خودشون بنشونه؟! تا کی مماشات، تاکی رفعت اسلامی ، برای کی ، برای بیشرفانی که وطن فروشی و سیاه نمایی میکنن. آیا رواست؟🤷‍♂ ✍ما هم از سازمان ملل خواستاریم، همچنان که سرزمینی برای اسقاطیل در نظر گرفتید، جایی هم برای این جانوران ، انسان نما در نظر بگیرید و نگذارید بیش از این ملت ایران، خون دل بخورند. واللاااااا ✍در پایان ما از مسئولین امر خواستاریم که: این بیشرف بخاطر این استوریش که اقدام علیه امنیت ملی هم هست دادگاهی و زندانی شود، وگرنه شما در حق همه شهدا و خونهای به ناحق شده خیانت شده مسئولید و یقیناً اون دنیا یقه همه ی شماها بخاطر این مماشات گیر هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اقدام هوشمدانه پلیس جان مادر و نوزادش را نجات داد 🔹 خانمی که قصد داشت با پریدن از روی پلی در شهر قزوین به زندگی خود و نوازادش پایان دهد با اقدام هوشمندانه پلیس ناکام ماند 📌این تصاویر توسط دوربین پلیس ضبط گردید.
💠 قوه قضائیه هستید نه قوه رحمیه ♻️ قوه قضائیه برای این است که جلوی پایمال شدن حقوق مردم را بگیرد. در جامعه اسلامی این است که در یک جامعه سالم و به دور از صحنه های شهوانی و فساد و فحشاء زندگی کنند. دادستانی یعنی ستاننده داد، انتقام گیرنده؛ باید مدافع مردم در موضوعات گوناگون باشد. ◀️ اگر کسی به عمومی ضربه زد، اگر کسی ناامنی اخلاقی ایجاد کرد، اگر کسی به صورت علنی به اعتقادات مردم و احکام الهی از جمله دهن کجی می کند، اگر کسی در کف خیابان با عمل خود در حال بی عفتی و بی بند و باری است، اگر دانشجویی در حال فاسد کردن دانشگاه جمهوری اسلامی است، در اینجا قوه قضائیه باید به صورت قاطع با او برخورد کند و اتفاقاً این برخورد قاطع را هم بزند تا بقیه بی بند و بار ها دستشان بیاید. اگر برخورد نکند، مردم خواهد بود. از طرف دیگر، هنجارشکن اگر احساس کند با قوه رحمیه طرف است، هنجارشکنی اش بیشتر خواهد شد.
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️منکه چندتاشون رو کشتم، مابقی شون رو هم میکشم! 🔹بخشی از اعترافات دو عامل ماجرای خانه اصفهان که به شهادت ۳ تن انجامید
🔴 نه علت و نه معلول را درمان نکردیم❗️ 1⃣ غیر استاندارد که خودش یک تنه است را به مردم می دهیم، آنگاه انتظار داریم و جامعه برقرار باشد؟ 2⃣ جلوی عرضه و تولید ، غیر عفیفانه و هنجارشکن محکم نمی ایستیم، آنگاه می خواهیم حجاب و عفاف جامعه برقرار باشد؟ 3⃣ در شبکه ، سایت ها و تبلیغات، به طور مستمر هنجارشکنی صورت می گیرد و روز به روز خطرناک تر می شوند، آنگاه انتظار داریم حجاب و عفاف جامعه برقرار باشد؟ 4⃣ برخی های وقیح را سرجایشان نمی نشانیم و آنها را درس عبرتی برای دیگران قرار نمی دهیم، آنگاه انتظار داریم حجاب و عفاف جامعه برقرار باشد؟ 👈 این ها همه جزو بی حجابی و بد حجابی در جامعه ماست؛ اما در آن زمینه ها که کوتاهی می کنیم، در برابر ها یعنی هنجارشکنان سطح جامعه هم تسامح و تساهل و برخوردهای گزینشی داریم و این پیام ها را هنجارشکنان هم دریافت کرده اند. ⚠️با همه اینها، انتظار داریم وضعیت حجاب از این بهتر شو⁉️
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری ورزش کار ایرانی با طرفداران داعش در تاجیکستان 🔹️ پرچم امام حسین و تصویر حضرت آقا رو روی لباسش ببینید و کیف کنید از وجود چنین جوانان پرشور و انقلابی در سطح ورزش ایران و دنیا و به آن افتخار کنید.
🎥یک روز عادی در مجتمع تجاری پرنیان!!! مکشفه ها با خیال آسوده و در کمال وقاحت و در کمال هنجار شکنی داخل و خارج می‌شوند و افرادی که بعنوان حراست در ورودی این مجموعه حضور دارند بر خلاف حراست مجتمع کوروش مال آنها را به درب دیگر هدایت نمی کنند و ضمن مشایعت ایشان را همراهی می کنند!!! جالبه که مدیر مجتمع چند روز پیش در پیامی به کسبه اعلام کرده بود که متاسفانه!!قراره گروه های امر به معروف و نهی از منکر به مجتمع تجاری مراجعه کنند و تذکر دهند !! آدرس: بلوار ارتش جنب شهرک ابوذر قبل از کلانتری قائم(عج).
🔷اکران فیلم هنجارشکن وموهن "برادران لیلا"به صورت غیرقانونی و بدون مجوز در محوطه ی عمومی«باغ سفارت ایتالیا»: ۱. نقض حاکمیت جمهوری اسلامی توسط«سفیر ایتالیا» ۲. حمایت آشکار از عناصر وطن فروش مرتبط با«هنر سفارتی» ۳. اقدام ضدامنیتی کارگردان و تهیه کننده فیلم. ۴. حضور افراد مسئله دار و مرتبط با سرویس های اطلاعاتی در این جمع اقایان قوه قضاییه و وزارت خارجه دقیقا کجا هستند؟؟