✨
یکی از نعمتهای خدا، داشتن قدرت یک شروع دوبارهست قدرتت رو دست کم نگیردوست من🙃☘ 🍃🌸سبک_زندگی_کریمانه https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ یه فرمول ساده برای تشخیص میزان سلامت روح !
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#درس_امروز
... این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی «تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.
آیت الله حائری شیرازی
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک راه فوق العاده برای تغییر عادت ها از زبان امیرالمؤمنین (علیه السلام)
🎙 استاد عالی
‼️ یاعلی بگیم و عادات بدمون رو تغییر بدیم وگرنه تا آخر عمر همراهمونه...
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
کمک های بی جا به بچه ها ممنوع
روزی سوراخ کوچکی در یک پیله ظاهر شد. شخصی نشسته بود و ساعت های تقلای پروانه برای بیرون آمدن از سوراخ کوچک پیله را تماشا می کرد. آن گاه تقلای پروانه متوقف شد و به نظر می رسید که خسته شده، و دیگر نمی تواند به تلاشش ادامه دهد.
آن شخص مصمم شد به پروانه کمک کند و با برش قیچی سوراخ پیله را گشاد کرد. پروانه به راحتی از پیله خارج شد، اما جثه اش ضعیف و بال هایش چروکیده بودند.
آن شخص به تماشای پروانه ادامه داد. او انتظار داشت پر پروانه گسترده و محکم شود و از جثه او محافظت کند. اما چنین نشد! در واقع ناچار شد همه عمر را روی زمین بخزد و هرگز نتوانست با بال هایش پرواز کند.
آن شخص مهربان نفهمید که محدودیت پیله و تقلا برای خارج شدن از سوراخ ریز آن را، خدا برای پروانه قرار داده بود، تا به آن وسیله مایعی از بدنش ترشح شود و پس از خروج از پیله.....
فرزندان ما باید در سختی ها قرار بگیرند باید در تلاش وتقلا برای انجام کارهایشان قرار بگیرند کمک ها و حمایت های زیادی و بی موقع آن ها رایک عمر از کار می اندازد.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
اگر وارد ذهن پدران و مادران امروز شویم، میبینیم که یکی از دغدغههایی که بر ذهن آنان حک شده این چنین است: چه کنم؟ تا کی میتوانم فرزندم را در خانه نگهدارم؟
مگر میشود او را زندانی کرد؟ نه، نمیشود؛ اما وقتی از خانه بیرون میرود، دلم هزار راه میرود. چگونه میتوانم فرزندم را در برابر این همه دامی که در مقابلش پهن شده حفظ کنم؟ من که نمیتوانم هر کجا که میرود دنبالش بروم. اگر هم بتوانم مگر تا کی این کار، ممکن است؟ وقتی که دانشگاه رفت چه کنم؟ همۀ دانشجویان که در شهر خودشان درس نمیخوانند. اگر در یک شهر دیگر قبول شد چه کنم؟
دغدغههایی از این دست، بسیار به جا و درست است؛ اما فراموش نکنید که محبت عاملی است که برای تأثیرگذاری، نه زمان میشناسد و نه مکان. اگر رابطۀ والدین و فرزندان، صمیمی و عاشقانه باشد، پدر و مادر میتوانند در هر سنّی و در هر جایی روی فرزندانشان اثر بگذارند.
فرزندانی که با دور شدن از پدر و مادر، خود را متعهد به آنچه پدر و مادر یاد دادهاند نمیدانند، بیشتر از کسانی هستند که پدر و مادرشان در رابطۀ عاطفی با آنها موفق نبودهاند.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با بچههای لجباز چطوری باید رفتار کنیم👌
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
شاید تعجب کنید اگر بگویم مغز ما با همه پیچیدگیش قادر نیست جملات منفی را از مثبت تفکیک کند:
به جمله ً منفی ً زیر توجه کنید:
" لطفا به فیل قرمز فکر نکنید "
ذهن شما اکنون به چه چیزی فکر می کند؟ بدون شک ذهن شما اکنون در حال فکر کردن به فیل قرمز است.
به نظر شما اگر به کودکی گفته شود
دست مرا ول نکن،
به پریز برق دست نزن،
امروز با بچه ها در مهد دعوا نکن،
چه پیغامی در مغز او مخابره میشود؟
همه این جملات در ذهن او مثبت برداشت شده و گویی که به او دستور داده اید که این کار را انجام دهد، در واقع در فرمان دادن باید به کودک گفته شود چه کاری باید انجام دهد نه اینکه چه کاری نباید انجام دهد.
بنابراین با کودک خود اینگونه سخن بگویید:
- به جای مخالفت نکن ؛ بگو کاری که گفتم را انجام بده
- به جای فحش نده ؛ بگو حرف خوب بزن
- به جای دستم را ول نکن؛ بگو دستم را محکم بگیر
- به جای ندو ؛ بگو آرام راه برو
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔻جایگزین های تنبیه برای بچه ها
💠 به جای تنبیه، تقبیح شدید خود را بیان کنید بدون اینکه به شخصیت فرزندتان حمله کنید. مثلا پدری که می بیند فرزندش ابزار او را برداشته و در حیاط زیر باران رها کرده چه عکس العملی می تونه داشته باشه؟ میتونه فریاد بزنه، عصبانیت خودش رو با تندی بیان کنه و میتونه باجدیت به فرزندش تذکر بده بدون اینکه به فرزندش اهانت کرده باشه. مثلا بگه؛ "از اینکه ابزار نوی من توی حیاط زیر بارون رها شده و زنگ زده خیلی عصبانی ام..."
💠 به جای تنبیه، انتظارات خود را جزء به جزء برای فرزندتان شرح دهید.
"انتظار دارم وقتی ابزار من رو قرض میگیری مثل اول بهم برگردونی"
💠 راه جبران خطا را به فرزند خود نشان دهید.
" از این به بعد وقتی ابزار منو می گیری سریع سر جاش برگردون"
💠 به کودک فرصت دهید.
" پسرم تو میتونی ابزار منو امانت بگیری و دوباره پسشون بدی و در مقابل میتونی امتیاز استفاده از آونها را کلا از دست بدی. تصمیمش با خودت"
💠 با موضوع برخورد فعال داشته باشید.
کودک:" چرا درب جعبه ابزار قفله؟!
پدر: "تو به من بگو چرا"
💠 مشکل گشایی کنید.
" پسرم به نظر تو چه راهی می تونیم پیدا کنیم که هر وقت به ابزار من احتیاج داری بتونی از آنها استفاده کنی؟ در ضمن مطمئن باشم که هر وقت لازمشون داشتم داشتم سر جاشون باشند. "
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
تکنیک های تربیت فرزند حرف گوش کن
✨برای حرف شنوی کودک به او اطلاعات بدهید
وقتی میخواهید فرزندان به حرف شما گوش داده و کاری که میخواهید، مانند چیدن مرتب میز را انجام دهد، مطمئن شوید که فرزندتان بهدرستی معنای “چیدن مناسب میز” را میداند. وقتی از کودک میخواهید کاری را بهخوبی انجام دهد، تمام اطلاعاتی که نیاز دارد را به او بدهید. چه چیزی را باید بر روی میز قرار دهد، کجا باید آنها را قرار دهد، او باید چه تعداد را بر روی میز قرار دهد.
✨به کودک بگویید،چه کاری انجام دهد از او درخواست نکنید
جمله “عزیزم، می تونی نمک را به من بدی؟” یک درخواست است. پاسخ آن میتواند بله یا خیر باشد. وقتی از فرزند خود میخواهید کاری انجام دهد، همیشه میخواهید پاسخ “بله” از او بشنوید. بنابراین اگر میخواهید بچه حرف گوش کن داشته باشید، از او درخواست نکنید و فقط به او بگویید که چه میخواهید. بهعنوانمثال، “مهشید، از تو میخواهم تا یک ساعت دیگر اتاقت را تمیز و مرتب کرده باشی” یا “لطفاً کفشهایت را بپوش” یا فقط “کفش هات!” تنها چیزی است که باید برای انجام گرفتن کاری که میخواهید، به کودک بگویید.
✨مطمئن شوید کودک منظورتان را درست متوجه شده است
زمانی که کودک به آنچه گفتهاید واکنش نشان داد، شاید بخواهید چک کنید آیا او دقیقاً متوجه شده است که باید چهکاری انجام دهد. بهعنوانمثال، اگر کودک شما نسبت به فرد دیگری گستاخی کرده است و شما به او میگویید “برو و از او عذرخواهی کن”، لازم است کودک بداند که باید به آن فرد بگویید “متأسفم”. به همین ترتیب، وقتی شما میگویید “میز را بچین”، لازم است کودک بداند که چهکار باید بکند.
✨به کودک حق انتخاب دهید
تمام کودکان بهخوبی دستورات را انجام نمیدهند. وقتی از آنها میخواهید کاری انجام دهند، ممکن است از گفتهی شما سرپیچی و سرکشی کنند، بهخصوص اگر در سنین نوجوانی باشند. پس باید چهکار کنید؟
شما باید به فرزندان خود قدرت انتخاب دهید. به آنها حق انتخابهایی بدهید تا باعث شود کاری که میخواهید را انجام دهند. مثال، “ستاره، می ونی الآن اتاقت را مرتب کنی یا اجازه رفتن به سینما به همراه خواهرت را نداری”. یا “میتونی الآن میز را بچینی و یا بعداً ظرفها را بشوری”
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
23.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀پسران را برای پدر شدن تربیت کنید نه برای قهرمان شدن...
"استاد شهاب مرادی"
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
؛﷽
🔵پیامبر اکرم ﷺ:
وای بر کسی که دروغ می گوید تا دیگران را با آن بخنداند، وای بر او، وای بر او!
کنزالعمّال، ج ۳ ص ۶۲۱ح ۸۲۱۵
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane