🌀سریع ترین راه برای رسیدن به خداوند متعال..
#استوری #دریای_بی_کران
| towhid.org
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔰در برنامه ریزی های خود همیشه از روی ارزش های خود اولویت بندی کنید و اول بهترین کارهای ممکن را انجام بدهید. برای اینکه تعیین کنید آیا کاری که انجام می دهید بهترین کار ممکن است یا نه، میتوانید از "آزمون آرامش درونی" استفاده کنید. همیشه وقتی کاری را انجام می دهید که کاملاً با ارزشهای شما هماهنگ است در درون خود احساس شادی را تجربه می کنید به همین خاطر می توانید بگویید این کار برایتان متناسب است.
امام علی علیه السلام: همّت خود را صرف چیزهایی کن که به آن نیاز داری و آنچه را به کارت نمی آید پی گیری مکن.
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ حقیقت توحید ولایی
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
🔹استاد عابدینی
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
🔑کلید قبولی در آزمون های الهی
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
#استادسپیدنامه
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
والدینی که حاضر باشند ناراحتی، خشم و قهر فرزند خود را تحمل کنند، ولی همچنان محکم او را در مسیر مسئولیت پذیری نگهدارند، در حقیقت درسی به او می دهند که در تمام زندگی کمکش خواهد کرد.
⬜️ والدینی که چنین کاری نمی کنند، در حقیقت سرمشقی برای مسئولیت گریزی آینده او در اختیارش می گذارند؛ الگویی که کودک را از ارضای نیازهایش، و به تبع آن، از احساس ارزشمندی باز می دارد.
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
کم رویی ارثی نیست
انتقاد،
سرکوب و سرزنش
مقایسه ی بچه ها با کسانی که او قدرت هم گامی با آنان را ندارد
از مهم ترین عوامل کم رویی است.
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
به جای دستور دادن، با بچه ها ارتباط قلبی برقرار كنید. خودتان را تا سطح آنها پایین بیاورید.
خود را به جا و در سن آنها تصور كنید،
به آنها گوش كنید و به احساساتشان احترام بگذارید.
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
هفت قاعده در برخورد با نوجوانان
۱- کارهای شما اهمیت دارند
بسياى از پدر و مادرها فكر مىكنند با بزرگتر شدن كودكانشان دیگر به عنوان مربی کاری از دستشان برنمیآید. اين نظر كاملاً اشتباه است. بررسیهای علمی به وضوح نشان میدهند که فرزندپروری به شیوه درست همچنان به رشد سالم فرزندان در دوره نوجوانی، دورماندن آنها از دردسرها و عملکرد تحصیلی خوب یاری میرساند.
۲- از محبت دريغ نكنيد
ستایش شفاهی فرزندتان و نشان دادن عواطفتان به طور فیزیکی را کنار نگذارید. هيچ دليل نداريم كه فكر كنيم نوجوانان از محبت بیدریغ پدر و مادرشان صدمهاى مىبينند. البته در صورتى كه آنها را جلوى دوستانشان در آغوش نكشيد!
۳- خود را كنار نكشيد
بسيارى از پدر ومادر ها كه در سال هاى كودكى با كار و زندگى كودكان خود همراهند، به محض بزرگ تر شدنشان خود را كنار مىكشند. اين كار اشتباه است. هنوز هم مهم است که در زندگی فرزندتان دخیل باشید- شاید حتی بیشتر از قبل. در برنامههای مدرسه فرزندتان شرکت کنید. دوستان او را بشناسيد. و زمانهایی را با هم بگذرانید.
۴-روشهای فرزندپروریتان را با سن فرزندتان سازگار کنید
بسیاری از راهبردهای فرزندپروری که در یک دوره سنی موثر بودهاند، در مرحله بعدی رشد فرزندتان کارآییشان را از دست میدهند. برای مثال بزرگتر شدن کودکان توانایی استدلالشان هم بيشتر مىشود و اگر چیزی که از آنها میخواهید، از نظرش بیمعنا باشد، با شما مخالفت خواهد كرد.
۵- حد و حدود بگذارید
مهم ترين نياز كودكان عشق و محبت والدين است. اما اولویت بعدی به همان اندازه مهم ایجاد یک ساختار است، حتى نوجوانان نيز نياز به تعیین قواعد و حدود دارند. محكم و در عين حال منصف باشيد. در صورتی که فرزندتان پختگی بیشتری از خود نشان داد، قواعدتان آسانتر کنید. اگر او نمیتواند به درستی از این آزادی استفاده کند، دوباره قواعد را سختتر کنید و چند ماه دیگر آزادتر کردن او را امتحان کنید.
۶- مشوق استقلال باشيد
بسيارى از پدر ومادرها به نادرست ميل به استقلال در فرزندان خود را به سركشى، نافرمانى و يا بىاحترامى تعبیر میکنند؛ اما ميل به استقلال رفتارى كاملاً طبيعى و سالم است. فضاى روانى لازم براى اتكا به خود را در اختیار فرزندتان قرار دهيد، وسوسه كنترل همیشگی او را در خودتان مهار کنید.
۷- دليل تصميماتتان را بيان كنيد
هر پدرومادر خوبى انتظاراتى از فرزندانشان دارد، اما برای آنکه نوجوانتان این انتظارات را برآورده کند، قواعد و تصمیماتتان باید واضح و متناسب باشند. در حالیکه فرزندتان با افزایش سن مهارت بیشتری در استدلال پیدا میکند. ديگر اصلاً خوب نيست كه به او بگوييد: «حرف حرف من است.»
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
چگونه خوب گوش کردن را در کودکان تقویت کنیم؟
🎈هنگام صحبت کردن، تن و ریتم صدای تان را تغییر دهید و یکنواخت صحبت نکنید.
🎈خواسته ها و پیام های خویش را
ساده و کوتاه بیان کنید.
🎈در یک زمان، فقط یک یا دو درخواست از کودک تان داشته باشید.
🎈سعی کنید خواسته هایتان را به صورت رسا و همراه با احترام و محبت بیان کنید.
🎈کودکان را عادت دهیم که از رادیو، یا ابزارهای صوتی بیشتر از تلویزیون استفاده کنند .
🔻خواندن یک کتاب داستان کوتاه، ودرخواست خلاصه گویی یا بازگویی داستان، تاثیر زیادی در تقویت مهارت گوش دادن کودکان دارد.
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#کودک
💠...سقفِ خواستهها...
‼️برخی #فرزند میخواهند که روشنای چشمشان باشد.
‼️برخی فرزند میخواهند که گرمابخش کانون زندگیشان باشد
‼️برخی حتی فرزند میخواهند که در پیوند ازدواج، #ریسک_جدایی را پایین بیاورند.
💎 اما در نگاه قرآن، آرمان "#فرزندآوری" افق والاتری دارد:
📌 اِلیشه (الیزابت)، همسر زکریا و نازا است، زکریا دست به دعا، از خداوند متعال "ولی" طلب میکند نه "ولد":
فَهَب لی مِن لَدُنکَ ولیاً
📚 آیه ۵ سوره مبارکه مریم.
💢 نگران است که مبادا مشعل هدایتی که به دست او شعله کشیده، به خاموشی گراید. لذا فرزند میخواهد که خط توحید را امتداد بخشد.
♦️ با این نگاه، فرزندآوری امری مقدس، و ذخیرهای معنوی برای روز واپسین خواهد بود که هرچه انسان در تکثیر آن بکوشد، در آن سوی عالَم، محصول بیشتری برداشت میکند.
#فرزندآوری
#ولیّ
#باقیات_الصالحات
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
سوال:
پدرشوهرم آدم خیلی خودخواه و تلخ زبانی است. طوری که همه آدم های اطرافش از زبان گزنده اش دلگیر هستند. فحش نمی دهد اما رک می گوید و بی ملاحظه است. در حالی که پدر خودم خیلی خوش زبان است. حرف ها و رفتارهای بد و اشتباهی که در این سال ها از پدر شوهرم دیده ام باعث شده است واقعاً از پدر شوهرم بدم بیاید و متنفر شوم. پسر 6 ساله ام هم خیلی شبیه پدر شوهرم شده است تا یک موردی پیش می آید که در خانه باعث تنش می شود، از جمله هایی استفاده می کند که دل آدم را می شکند و تلخ زبان است. می ترسم پسرم شبیه پدربزرگش شود و آه و نفرین دیگران پشت سرش باشد. از طرفی می ترسم حس تنفری که نسبت به پدر شوهرم دارم، نسبت به پسرم هم ایجاد شود و بیشتر هم بشود. گاهی از این حس نسبت به پسرم عذاب وجدان می گیرم. البته سعی می کنم که حس نفرتم را به صورت عملی بروز ندهم. خیلی ناامید هستم و احساس یاس می کنم. به طوری که دائم به خودم می گویم ای کاش با همسرم ازدواج نمی کردم و بچه دار نمی شدم.
پاسخ:
☘فکر می کنم شما همین یک بچه را دارید. راه چاره اش واضح است.
⭐️ اول اینکه سوره لقمان را اصلاً ترک نکنید.
من از همه ی مامان های خوب خواهش می کنم سوره لقمان را زیاد بخوانید و زیاد به معنی اش توجه کنید زیرا مهارت رفتاری به شما یاد می دهد.
🍶همیشه در تلاوت ها و قرائت هایتان ظرف آب داشته باشید و به آن آب با نفسی که نور قرآن گرفته است، بدمید و بگذارید مولکول هایش عوض شود. آن آب را آب خوراکی همه اهل خانه بخصوص بچه قرار دهید.
🕰حداقل هر شبانه روز یک بار سوره لقمان را بخوانید.
2⃣ دوم این که به خودتان نگویید که این بچه ی من است، کاش بچه ام نبود
✖️ نگذارید شیطان این طور به شما نفوذ کند.
*⃣اصل قصه را ببینید.
این بچه امانت خدا و اهل بیت (ع) دست شماست و شیعه امام زمان(عج) است.
*⃣خیلی جدی خود را امانت دار حساب کنید و نه مالک بچه! وقتی خود را امانت دار بچه تلقی کنید، آن گاه تعاملات شما آسان تر می شود. یعنی این امانتی است که خدا به شما داده است و یک سری صفت های منفی ژنتیکی در اوست که آن ها را شما باید درمان کنید.
ندیده اید می گویند یک بچه با نقص ژنتیکی به دنیا آمده است و دارای یک نقص مادرزادی است؟ در اخلاقیات هم این حالت هست و او نقص ژنتیکی دارد. این بچه تلخ زبانی را از طریق
ژن پدر از پدربزرگ دریافت کرده است. شوهر شما مقصر نیست؛ فعل ارادی انجام نداده است که این گونه شود.
🔷 راه چاره اش این است که وقتی امانت را دیدید، شروع کنید از طریق قصه درمانی و بازی درمانی، نتیجه زبان و کلام خوب و زبان و کلام بد را به هزار و یک شکل به بچه بگویید.
📚کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب خیلی به شما کمک می کند.
*⃣بعد توسل به امام زمان(عج) کنید و نماز استغاثه بخوانید و بگویید: «آقا جان به من کمک کنید، بتوانم بچه ام را از این مرض جدا کنم.» چطور وقتی بچه بیماري جسمی ای دارد، همه جانبه تلاش می کردید، این هم یک مرض است، بیماری ژنتیکی اخلاقی است که قابلیت درمان دارد.
💠 نکته بعد این که هرگاه می بینید بچه گفتار بدی دارد، یادتان باشد او بچه است. شما پیشینه
پدر شوهر را دارید. وقتی می گویید دلم می شکند، حس می کنید این بچه عاقلانه با شما صحبت می کند. در صورتی که این بچه مانند طوطی و مثل آینه است و در عالم بچگی حرفی می زند؛ شما این قدر جدی می گیرید.
*⃣ شما لازم است شرح صدرتان را زیاد کنید. در حالی که دست راست بر روی قلبتان قرار می دهید، سوره انشراح را به صورت دکلمه بخوانید.
*⃣در طول شبانه روز حداقل یک بار سجده تان را طولانی کنید
این ها موجب می شود حال دلتان خوب شود که بتوانید دل و گفتار بچه را خوب کنید.
👴اما در مورد پدر شوهر، گاهی در زمان و مکان هایی که دلت را می شکند، عمیقاً از جانب ایشان 25 مرتبه «اللهم اغفر للمومنین و للمومنات» بخوانید؛ یعنی طلب مغفرت خاص برایشان انجام بدهید. چون قطعاً ایشان اهل ایمان نماز و خدا و پیغمبر هستند اما با زبان تلخی که فرمودید دارند، حق الناس زیادي گردنشان است و چون محبت امیرالمومنین و اهل بیت را دارند خدا قبل از مردن پاکشان می کند ان شاءالله. برای همین اواخر عمرشان یا بیماری های خیلی سخت عجیب خواهند گرفت یا خیلی توسری خور و زیر دست بچه هایش قرار می گیرند. ممکن است ایشان سال ها در رختخواب بیفتد یا ممکن است یکی از اعضاي بدنشان از کار بیفتد و محتاج دیگران شود، علتش هم ظلمی است که انجام دادند و این ظلم باید تطهیر شود. یعنی باید حالت شکستگی در وجودش ایجاد شود تا به درگاه خدا تضرع و التجاء کند و از گناهانش توبه کند؛
#سوال_جواب
#دکتر_نیلچی_زاده
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
ادامه👇
ادامه👆
مثل استخوانی که شکسته و کج جوش خورده،
اگر پیش دکتر متخصص بروید دوباره آن استخوان را می شکند و از نو جا می اندازد تا درست شود خدا «ارحم الراحمین» است و این حالت را برای هر کسی که معیار صدق به او نشان داده باشد ایجاد می کند. این مطلب را بر اساس شواهد تاریخی و روایاتی که بر این موضوع دلالت می کنند عرض می کنم.
#سوال_جواب
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
سوال:
دو خواهر و برادر هستند که فاصله سنی آنها سیزده سال است. اگر در یک تخت دو نفره کم جا بخوابند اشکال دارد؟ تخت مورد استفاده پدر و مادر نیست. امکان دارد بعضی شب ها یکی از آنها روی زمین بخوابد.
جواب:
⭕️ دقت کنید درباره بچه هایی که در سن بلوغ هستند، چون کنجکاوی ذهنی و خیالی به اضافه شروع ضرب آهنگ بلوغ جنسی است.
مثلاً دختران ترشحات هورمون ها، عادت ماهانه، بزرگ شدن سینه ها، تغییر حالات روحی این ها همه ظرفیت هایی است برای اینکه به بلوغ جنسی برسند. برایشان جالب است و می خواهند به اشتراک بگذارند از یکدیگر بپرسند که چه چیزی است و یا به هم نشان دهند.
درباره پسرها نیز همین طور است، آگاهی و اطلاعات آنها از افراد و جاهای مختلف به اضافه تغییراتی که در جسم خودشان رخ می دهد، واکنش های خاصی که نسبت به غیر همجنس خود دارند.
همه این ها موجب می شود که کنجکاوی عملی پیدا کنند.
❌خوابیدن دو خواهر یا دو برادر روی تخت خواب پدر و مادر فاجعه است.
1⃣ اولاً مشخص است این تخت خواب، تخت خوابی است که پدر و مادر روی آن نمی خوابند، اگر برای پدر و مادر باشد بسیار وحشتناک است اما اگر برای بچه ها سفارش داده اید و یک مقدار بزرگ تر است، جزو کار های عجیب است.
🛏در حقیقت تخت خواب برای این است که شما راحت بخوابید.
*⃣به غیر از زوجین که قرار است با هم روی تخت بخوابند که هر جا به جایی ای که پیدا می کنند، باز هم یک فرصت انس و هم آغوشی برایشان فراهم خواهد کرد. قرار نیست که درباره غیر زوجین، خواب و بی خوابی شان با هم همراه باشد به همین خاطر شما می گویید بعضی شب ها یکی از آنها روی زمین می خواهد.
مثلاً یکی می گوید: مادر! دست او به من می خورد و من بیدار می شوم یا اینکه دیشب بد خوابیده بود و من می خواهم جایی که می خوابم باز باشد.
این حس طبیعی و سلامت است که فاصله های فیزیکال رعایت شود.
*⃣فقط زوجین می توانند خواب روزانه و شبانه شان همراه باشد و می تواند انس و الفتشان را بیشتر کند؛ یعنی حتی بیدار شدن بی وقتِ آنها نسبت به هم اگر اندکی محبت و رابطه مناسب عاطفی یا جنسی بین آنها باشد، تبدیل به کارکرد ارتباطی مثبت می شود. اما درباره دیگران چنین چیزی نخواهد بود. به همین خاطر، کنجکاوی عملیِ بچه ها، شبیه سازی ها و روابط مونوسکشوال که متاسفانه در دسترس هستند، حتی چیز های دیدنی و شنیدنی. اینکه بی خوابی و کنجکاوی های عملی شان را هم فعال کند و آسیب ایجاد کند بسیار جدی است.
به همین خاطر حتماً به بچه ها یاد بدهید از ۵ یا ۶ سالگی محل خواب و حتی رو انداز بچه ها باید کاملاً تفکیک باشد و فکر نکنید چون جا کم است باید کنار هم بخوابند.
*⃣ اگر جا کم است پس هیچ کدام تخت نداشته باشند یا اگر قرار است تخت داشته باشند، دو عدد تخت مجزا داشته باشند.
شاید بگویید: شرایط مالی اجازه نمی دهد، اگر می شد که خودمان می توانستیم انجام دهیم. پاسخ: عزیزم! سلامت روحی و عاطفی فرزندتان مهم است یا طلاهایی که دارید؟ مگر این ها را برای روز مبادا نگذاشته اید؟ مگر جزو زیبایی هایتان نیست؟ بچه شما جزو زیبایی های دنیا و آخرت شما است و سلامت اخلاقی اش فوق العاده مهم است.
چند سال دیگر که با چشم اشک آلود مدام به دنبال مشاور باشید و هزار و یک قصه عجیب غریب پیدا می کنید، آن وقت می خواهید پول هایتان را خرج کنید یا الان که زمان پیشگیری است؟
💠پیشگیری مقدم بر درمان است. یک تکه از طلاهایتان را بفروشید و آن تخت را هم بفروشید. دو عدد تخت مجزا بگیرید و بگویید برای این است که شب ها راحت بخوابید. شما دیگر بزرگ شده اید و باید جای اختصاصی برای خودتان داشته باشید؛ یعنی در حیطه استقلال و تشخص برایشان معنی کنید تا بچه ها بتوانند به راحتی این موقعیت را بپذیرند.
#سوال_جواب
#دکتر_نیلچی_زاده
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
#السلام_ایها_غریب
❣ #سلام_امام_زمانم❣
#مهدی_جانم ❤️
گل سپید🌸 همیشه بهار! می آیی
برای رونق این لاله زار #می_آیی
هنوز نبض دلم💓 این سؤال را دارد
که با شروع کدامین #بهار می آیی؟
به پاس این همه آلاله هم شده بی شک
به شهر مردم #چشم_انتظار می آیی
سپیده سرزده🌥ای آفتاب من پس کی
به چشم روشنی این دیار #می_آیی؟
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌸🍃
🌹🍃🌹
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
💚 امروزیکشنبه
۲۱ آذر ۱۴۰۰
۷ جمادی الاولی ۱۴۴۳
۱۲ دسامبر ۲۰۲۱
#ذکر_روز:
یاذالجلال والاکرام
#حدیث_روز
💚💠امیرالمؤمنین عليه السلام:
خردمندترينِ مردم، كسى است كه به عيبهاى خويش، بينا و نسبت به عيوب ديگران، نابينا باشد.
أعقَلُ النّاسِ مَن كانَ بِعَيبِهِ بَصيرًا، وعَن عَيبِ غَيرِهِ ضَريرًا
غررالحكم حدیث 3233
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨❤️الهی
چگونه گویم که نشناختمت، که شناختمت؛
و چگونه گویم شناختمت که نشناختمت.
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
#علامه_حسن_زاده_آملی قدّسسرّه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
غایت تمام اعمال این است که ذات ما تغییر کند و نفس ما از کدورت خارج شود.
┈┈••✨📖✨••┈┈
مجموعه علوم معرفتی قرآنی هاد
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
#استادسپیدنامه
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
┄━━•●❥-☀️🌼☀️-❥●•━━┄
"مقام معظم رهبری"
چیزی را که خدا میدهد؛ قبلاً باید از خدا بخواهیم.
چرا بخواهیم؟
یکی از عللِ این که گفتهاند حاجات کوچک را هم از خدا بخواهید؛ این است که به حوائج و عجز و حقارت و تهیدستی خودمان توجّه پیدا کنیم تا ببینیم که چقدر تهیدستیم.
اگر خدای متعال کمک نکند؛ امکان ندهد؛ نیرو ندهد؛ فکر ندهد؛ ابتکار ندهد و وسایل را جور نیاورد؛ همان بندِ کفش هم به دست ما نخواهد رسید.
اگر شما به قصد خریدنِ بند کفش از خانه بیرون آمدید؛ در راه جیبتان را زدند یا پولتان گم شد و یا مغازهی مورد نظر بسته بود و یا در بین راه، حادثهی مهمّی پیش آمد که مجبور شدید برگردید؛ بند کفش گیرتان نیامده است.
بنابراین، هر چیز را از خدا بخواهید؛ حتّی بند کفش را، حتّی کوچکترین اشیاء را و حتّی قوت روزانهی خود را.
بگذارید این منِ دروغینِ عظمتیافته در سینهی ما -که میگوییم «من» و خیال میکنیم مجمع نیروها ما هستیم- بشکند.
این «من» انسانها را بیچاره میکند.
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
✨ مردم خدا را فراموش کردند...
┈•✾• 🍂🍁🍂•✾•┈
استاد مروّجی سبزواری
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane
📝 #یادمون_باشه
#استاد_شجاعی
قضاوت ؛ یعنی برداشت ما از چیزی که میبینیم، یا میشنویم !
✖️ خیلی وقتها، چیزی که شما میبینید،
یا میشنوید،
تمامِ آنچیزی نیست که، به شما اجازه میدهد؛ از آن نتیجهای بگیرید!
پس صرفاً با جملاتی مثل " خودم دیدم "
یا "خودم شنیدم "
قضاوتتان را توجیه نکنید!
💥 اساساً برای کسی که قلبش به دیگران مشغول است؛ آرامش دائمی، و حفظ نشاط روحیِ همیشگی، امری محال است!
🔺دل حریم خداست؛ آنرا تبدیل به چهارراهی برای عبور این و آن، نکنیم!
#سبک_زندگی_کریمانه
https://eitaa.com/sabkezendegikareemane