7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزاداری تکنفرهی یک هموطن در شرق آمریکا و پخش حلوا و خرما در محل کار
نظر مرد الجزیرهای صاحب فروشگاه هم جالب بود در مورد امیرعبداللهیان و رئیسجمهور
#خادم_الرضا
#محبوب_دلها
🏴🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
🖤🖤🖤🖤🖤
✅ تشییع و خاکسپاری شهید موسوی و رحمتی امروز صورت گرفته لذا امشب نماز لیله الدفن باید خوانده شود:
مهدی موسوی فرزند سید محمد علی
مالک رحمتی فرزند حاج اسکندر
جزاکم الله خیرا.
🖤🖤🖤🖤🖤
🏴🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
انگار وقایع دهه ۶۰ داره مو به مو تکرار میشه.
اون سال هم اول منافقین در کشور فتنه و اغتشاش به راه انداختند اما شکست خوردند
مدتی بعد، هواپیمای حامل محمدجهانآرا و همراهانشون به شکل مشکوکی سقوط کرد و اون عزیزان به شهات رسیدند.
منافقین حرومی از این حادثه شدیدا خوشحال شدند اما مدتی بعد با عملیات فتحالمبین و بعد هم عملیات بیت المقدس خرمشهر آزاد شد و تبدیل شد به نماد فتح قدس و آزادی مسجدالاقصی.
حالا عزیزان بدونید شهات سید ابراهیم رئیسی عزیز نه تنها پیروزی برای جبهه کفر و نفاق نیست، بلکه ان شاء الله لطف خفیه و امداد غیبی است از جانب خدا برای بیداری بزرگ انسانهای آزاده که ان شاء الله مقدمهای خواهد شد برای عملیات بزرگ فتح قدس.
خواهید دید اون روزی رو که پس از آزادی قدس شریف، برای سید ابراهیم هم آهنگها و سرودهایی مثل «ممد نبودی» خونده بشه.
#سید_شهیدان_خدمت
#شهید_جمهور
🏴🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
رهبر انقلاب در دیدار با خانوادۀ شهید رئیسی: تشییع مردمی رئیسجمهور پیام قوت جمهوری اسلامی به همۀ دنیا بود
🔹حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه شب با حضور در منزل حجتالاسلاموالمسلمین شهید دکتر رئیسی و دیدار با خانواده ایشان، رئیسجمهور فقید را مظهر شعارهای انقلاب اسلامی دانستند و اظهار ارادت مردم به ایشان را پیامی به دنیا به نفع جمهوری اسلامی توصیف کردند.
🔹در این دیدار که حجتالاسلاموالمسلمین علمالهدی، سرکار خانم دکترعلمالهدی همسر شهید رئیسی، فرزندان و بستگان ایشان حضور داشتند، رهبر انقلاب اسلامی، فقدان آقای رئیسی را خسارت سنگین و غیرقابل جبرانی برای کشور توصیف کردند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به حضور مردم در تشییع رئیسجمهور که از دید مهمانان خارجی دیدارکننده با ایشان هم پنهان نمانده بود، آن را پیامی به دنیا به نفع جمهوری اسلامی توصیف کردند که ریشهی مردمی جمهوری اسلامی و قوت آن را نشان داد؛ قدرت و قوتی که در عمق جامعه و ملّت ایران ریشه دارد.
🔹رهبر انقلاب اسلامی در ادامه این دیدار با تأکید بر اینکه خدمات خالصانه رئیسجمهور فقید فقط به دوره حیاتش خلاصه نمیشود افزودند: آقای رئیسی بعد از حیاتشان هم خدمات ارزندهای به کشور کردند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای همچنین به اظهار لطف، محبت و ارادت مردم پس از وقوع حادثه در شهرهای مختلف، اشاره کرده و افزودند: این اجتماعات که با دعا و روضه برای سلامتی رئیسجمهور همراه بود، نشان دهندهی دلبستگی مردم به انقلاب و شعارهای انقلاب اسلامی است.
🔹ایشان با بیان اینکه شهید رئیسی مظهرِ شعارهای انقلاب...
⚫️ خواندن اذان و اقامه در گوش یکی از نوه های شهید #رئیسی در حاشیه تفقد حضرت آقا از خانواده ایشان
🏴🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
🔆 راهکاری برای زیاد شدن روزی و کلی اتفاق خوب دیگه!
💠 امام صادق(ع) فرمودند: کسی که سورهی صافات رو هر جمعه بخونه، از همهی آفتها حفظ میشه، همهی بلاهای دنیا ازش دور میشه، و بیشترین حد ممکن از روزی در دنیا نصیبش میشه، و خدا مال و فرزندان و بدنش رو گرفتار شر شیطان و ستمگران نمیکنه. و اگر اون روز یا شب بمیره، خدا شهید محشورش میکنه و شهید از دنیا میبردش و تو بهشت با شهدا و همدرجهی اونها قرارش میده.
🔖 عنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ اَلصَّافَّاتِ فِي كُلِّ يَوْمِ جُمُعَةٍ ، لَمْ يَزَلْ مَحْفُوظاً مِنْ كُلِّ آفَةٍ مَدْفُوعاً عَنْهُ كُلُّ بَلِيَّةٍ فِي اَلْحَيَاةِ اَلدُّنْيَا مَرْزُوقاً فِي اَلدُّنْيَا بِأَوْسَعِ مَا يَكُونُ مِنَ اَلرِّزْقِ وَ لَمْ يُصِبْهُ اَللَّهُ فِي مَالِهِ وَ لاَ وَلَدِهِ وَ لاَ بَدَنِهِ بِسُوءٍ مِنْ شَيْطَانٍ رَجِيمٍ وَ لاَ مِنْ جَبَّارٍ عَنِيدٍ وَ إِنْ مَاتَ فِي يَوْمِهِ أَوْ لَيْلَتِهِ بَعَثَهُ اَللَّهُ شَهِيداً وَ أَمَاتَهُ شَهِيداً وَ أَدْخَلَهُ اَلْجَنَّةَ مَعَ اَلشُّهَدَاءِ فِي دَرَجَةٍ مِنَ اَلْجَنَّةِ.
📙ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج۱، ص۱۱۲
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
#صلوات_ضراب_اصفهانی
#عصر_جمعه
🔆 *یادآوری صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی در عصر روز جمعه*
💢 در اعمال عصر روز جمعه گفته شده اگر ترک کردی تعقیب عصر روز جمعه را به جهت عذری اما ترک مکن صلوات ضراب اصفهانی را.
💠 متن صلوات را در مفاتیح قرائت بفرمایید.
🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane
آتش گرفتم وبیشتر سوختم وقتی دیروز از رسانه ملی به نقل یکی از یاران ونزدیکان دکتر رئیسی شنیدم و فهمیدم که ایشان هروقت مشهد می آمدند بخاطر عدم استفاده از امکانات دولتی برای کار شخصی وهمچنین برای امنیتی نشدن محله سکونت مادرشان و محدویت و جلوگیری از اذیت احتمالی همسایه های والده شان، بصورت ناشناس و لباس مبدل برترک موتور سیکلت دوستان طلبه خویش و یا آشنایانمی نشستند وبه دیدار و دست بوسی مادرمی رفتند وهرگاه می خواستند بخاطر برخی ملاحظات امنیتی و رعایت عرف و شان مقام ایشان، والده را نزد ایشان بیاورند، به جز برخی موارد خاص ایشان بشدت مخالفت می کردند واجازه نمیدادند و می گفتند وظیفه من است که به دست بوس ایشان بروم نه اینکه ایشان نزدمنبیایند
به والله که چنین رئیس جمهوری در کل تاریخ ایران وجهان نمونه و
بی نظیراست...
افتخارمیکنمکه به ایشان رای دادم وتمامقد مدافع وحامی ایشان بودم.
🏴🍃🌸#سبک_زندگی_کریمانه
@sabkezendegikareemane