#نهج_البلاغه
💠 از دست دادن حاجت بهتر از طلب کردن آن از نا اهلان است .
📚 #حکمت_66
#شرح_حکمت ۶۶
❣ اميرالمؤمنين علی علیهالسلام فرمودند:
✨ از دست رفتن حاجت بهتر از طلب كردن آن از نااهلان است.
✍ بیشك انسان ها در زندگى فردى و اجتماعى به يكديگر نيازمند هستند، زيرا هر كس قدرت محدودى دارد كه با آن نمىتواند همه نيازهاى خود را برطرف سازد.
🔹 كسانى كه انسان دست حاجت به سوى آنها دراز مى كند دو گروه اند: گروه اهل و نااهلان؛ اهل كسى است كه داراى سخاوت و انسان دوستى و مهر و محبت و علو طبع باشد.
🔹 نااهلان بخيل اند و تنگ نظر و منت گذار. بديهى است هرگاه انسان دست طلب به سوى نااهل دراز كند از يك سو خود را حقير كرده و از سوى ديگر، احتمال امتناع با توجه به بخل و تنگ نظرى طرف كاملاً وجود دارد و از سوى سوم، اگر اقدام به رفع نياز و حاجت كند ممكن است ماه ها يا سال ها دست از منت گذارى بر ندارد.
✔️ پس چه بهتر كه قناعت ورزد و علو همت و شخصيت خود را حفظ نمايد و از دست رفتن حاجتى را تحمل كند و دست نياز به سوى نااهلان دراز نكند.
═══✙❆♡❆✙═══
#نهج_البلاغه
💠 ازبخشیدن اندک شرم مدار که محروم کردن اندک تر ازآن بود.
📚 #حکمت_67
#شرح_حکمت ۶۷
❣ اميرالمؤمنين علی علیهالسلام فرمودند:
✨ از بخشيدن اندك شرم مدار كه محروم كردن اندك تر از آن بود.
✍ بسیارند کسانى که معقتدند باید بخشش به مقدار قابل ملاحظه باشد و اگر انسان توان آن را نداشت، ترک کند.
🔹در حالى که بخشش کم (توأم با عذرخواهى و ادب) حد اقل دو فایده دارد: نخست این که در بسیارى از موارد همین مقدار حل مشکلى مىکند.
🔹 دیگر این که دست رد به سینه درخواست کننده زدن نوعى اهانت است و این کار جلوى اهانت را مى گیرد. اضافه بر اینها روح سخاوت را در انسان در تمام حالات پرورش مىدهد.
═══✙❆♡❆✙═══
جمعه خونینی که سقوط پهلوی را سرعت بخشید
🔹قیام خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ و قتلعام مردم تهران در این روز ازجمله روزهای مهم انقلاب اسلامی است که به باور بسیاری از کارشناسان و تاریخ پژوهان، مقدمهای بر آغاز مرحله نهایی قیام ملت ایران و سقوط رژیم ستم شاهی بود.
🔹رژیم شاه بعد از راهپیمایی بزرگ ۱۶ شهریور به این نتیجه رسید که باید بر شدت سرکوب افزود تا بتوان بحران را مهار کرد. همچنین فرماندهان نظامی به شاه فشار آوردند که هر چه زودتر در تهران حکومت نظامی اعلام کند.
🔹به دنبال تظاهرات ۱۶ شهریور در تهران و شهرستانها، هیأت دولت تصویب نامهای صادر و به موجب آن مقرر شد از بامداد روز ۱۷ شهریور، در تهران و یازده شهر قم، تبریز، مشهد، اصفهان، شیراز، آبادان، اهواز، کرج، قزوین، کازرون و جهرم حکومت نظامی به مدت شش ماه برقرار شود.
روز ۱۷ شهریور در تهران چه گذشت؟
امروز ۱۷ شهریور مصادف چهل وچهارمین سالگرد قیام مردمی مردم تهران در میدان ژاله تهران که درآن روز که به جمعه سیاه معروف شد تعداد زیادی ازمردم تهران به دست رژیم منحوس پهلوی به شهادت رسیدند
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
⛔️ نکات امنیتی ویژه اربعین
امسال پیش بینی شده که انشاءالله حداقل حدود پنج میلیون نفر جهت زیارت اربعین به عتبات مشرف خواهند شد. توجه به نکات امنیتی ذیل از اهمیت ویژه برخوردار است:
۱. به هیچ وجه تنهایی سفر نکنید. البته توصیه موکد میکنم که با هر کسی همسفر نشوید. با کسانی مسافرت کنید که مطمئن و عاقل و متوجه شرایط سفرِ خارج از کشور باشند.
۲. از آوردن مدارک و کارت های غیر ضروری، مخصوصا کارت شناسایی محل کار و عبور و مرور شهرک ها و مناطق خاص و... پرهیز کنید.
۳. سفره دلتون را پیش هر کسی(ایرانی و غیر ایرانی نداره) باز نکنید. مخصوصا خانم ها و علی الخصوص کسانی که از خانواده نیروهای مسلح و مشاغل خاص هستند.
۴. از وایفاهای رایگان که در بعضی عمودها و موکب ها قرار داده شده ترجیحاً استفاده نکنید. نیروهای امنیتی و استخبارات عراق و دیگر سرویس های جاسوسی دنیا به شدت فعال هستند و هر اطلاعاتی را به راحتی و رایگان از گوشی های همراه شما سرقت خواهند کرد.
۵. از مسیرهای غیر متعارف و ناشناس و خلوت عبور نکنید. پیشنهاد هر کسی را برای استقرار و شب ماندن در منزلش نپذیرید.
۶. اگر خدایی نکرده گرفتار شدید و یا شما را به مکان دولتی منتقل کردند با صبر و شکیبایی تلاش کنید مسئله حل بشود. از هر گونه تندی و تنش خودداری کنید.
۷. هنگام عبور از مرز، دقت کنید تا مهر ورود و خروج در گذرنامه شما حتما ثبت شده باشد.
۸. از دراختیار قرار دادن اطلاعات شخصی خودتان به افرادی که شناختی از آنان ندارید، خودداری کنید.
۹. از پذیرش بستههای امانی افراد ناشناس اجتناب کنید.
👈 ۱۰. فکر نکنید با یکی دو ساعت بحث و جدل با گروه های افراطی شیعی و یمانی و انگلیسی و... قرار است به راه راست هدایت شوند. اصلا این فرصت باارزش معنوی را پای آنها حرام نکنید.
۱۱. هر جا رفتید و مهمان هر عراقی که شدید، فورا از او درباره مقتدا صدر و جریانات عراق و ... نپرسید و حساسیت ایجاد نکنید. ما مهمان هستیم.
۱۲. از هر شخص و صدایی که فورا در اجتماعات، کلمات و سخنان تحریک آمیز سیاسی و یا ناسیونالیستی مطرح میکند دوری کنید و اهمیت ندهید. مثلا اگر در مرز، کسی بخاطر گرمی هوا و صف های طولانی و کند بودن خدمات و... توهین به دولت و نظام کرد و یا اسمی از عرب و عجم و یا ترک و لر و ... آورد ، به او بی محلی کنید تا نتواند معرکه بگیرد و به چرندیاتش ادامه دهد.
#لطفا_نشر_حداکثری
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
حقایق اربعین ۳.mp3
8.69M
#تلنگری_اربعین
#حقایق_اربعین ۳
- زائر اربعین، به میزان .........؟
💫 به هدف اصلی این زیارت، نزدیک شده و در آیندهای که اربعین درحال رقم زدن آن است، مؤثر خواهد بود.
#استاد_شجاعی
#استاد_عالی
🔰 لوح: خانم طبیب | به مناسبت روز پزشک
🔸حضرت آیتالله خامنهای: «بگذاریم زنها برای مراجعات پزشکی خود، به طبیبِ زن مراجعه کنند و هیچ لزومی ندارد که ما این فاصله را بر نداریم. خانمها موظفند که انواع رشتههای پزشکی مثل قلب و داخلی و اعصاب و ... را دنبال کنند.»
🗓 ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
🔰 یادداشت | خطبههای حضرت زینب(س)؛ امتداد قیام عاشورا
🖌 به قلم سرکار خانم فاطمه صدوق، پژوهشگر مسائل زن و خانواده
🔸 در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
یزید علناً در اشعار پَستش میگوید: «لیت اشیاخی ببدرٍ شهدوا» کاش بزرگان فامیل من که در بدر کشته شدهاند، بودند و پیروزی ما را میدیدند! یعنی هنوز بزرگان خودش را همان کفاری میداند که در جنگ بدر در مقابل مسلمانان ایستادند، برخلاف معاویه که ظواهر اسلامی را رعایت میکرد و حرمت توحید و نبوت را نمیدرید! و این دلیل روشنی است بر کفر علنی یزید که در واقع میخواست انتقامش را از اسلام بگیرد و تا جامعه چنین انحراف بزرگی را نپذیرفته باشد، او هرگز نمیتوانست علناً چنین حرفی بزند!
📌 متن کامل را ازپیوند زیر بخوانید:
🔗 https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=50820
Part16_آه ترجمه مقتل نفس المهموم.mp3
10.65M
خطبه های حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع)
Part18_آه ترجمه مقتل نفس المهموم.mp3
8.65M
خطبه حضرت زینب (س) در مجلس یزید
Meysam Motiee - Ghadam Ghadam Mokebaro Migardam (128).mp3
11.27M
🌺 قدم قدم موکبا رو میگردم
ستون ستون دنبال یه نشونهم....
#حاج میثم_مطیعی