هدایت شده از ثامن مازندران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشکر قالیباف از رهبر انقلاب برای تزریق واکسن ایرانی
🔹سیره رهبر انقلاب در حمایت عملی از تولید داخلی منجر به افزایش روحیه خودباوری و انگیزه دانشمندان و نخبگان جوان ایرانی میشود.
🔹از رهبر معظم انقلاب بابت اعتمادی که به جوانان کشور داشتند و با رعایت نوبت، پیشتاز تزریق واکسن ایرانی کرونا شدند، تشکر و قدردانی میکنم.
🔹در برخی از مراکز، برای تزریق نوبت دوم واکسن صفهای طولانی تشکیل شده که مسئولان اجرایی باید نسبت به ساماندهی این وضعیت اقدام کنند.
هدایت شده از ثامن مازندران
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
✅ ادب مرد به ز دولت او‼️
🍃🌻🍃
🔻 ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی.
🔹 زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد.
🔸 اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است.
🔺فقط باید مراقب نیروهای احساساتی بود که فضای تفاهم را به سمت فضای تقابل نکشانند.
هدایت شده از ثامن مازندران
هدایت شده از ثامن مازندران
قالیباف: فیلمهای ضبط شده را هیچ وقت به آژانس نمیدهیم
🔹رئیس مجلس: در قانون اقدام راهبردی سه ماه به آژانس بینالمللی انرژی اتمی فرصت داده شده و این فرصت یک ماه دیگر هم تمدید شد اما حالا سه روز است که این فرصت تمام شده و خودمان باید از حیثیت مصوبه مجلس دفاع کنیم.
🔹تاکید میکنم که پس از گذشت مدت زمان سه ماهه هیچ چیز دیگری تمدید نشده و پس از آن هم هیچ کدام از اطلاعاتی که ضبط شده هیچ وقت به آژانس داده نخواهد شد و در اختیار جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند. این قانون مصوب مجلس است و دقیقا در حال اجراست.
هدایت شده از ثامن مازندران
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: وقتی خوب شدم با خودم گفتم حتما خدای متعال از من توقعی دارد
🔹آخرين سخنان ايشان قبل از ترور در تیرماه سال۶۰
🔸شعری که یکی از دانشجویان در این باره خواند
هدایت شده از ثامن مازندران
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ششم تیرماه ۱۳۶۰ در مسجد ابوذر تهران بمبی منفجر شد؛ سوء قصد منافقان به آیتالله سیدعلی خامنهای نافرجام ماند
هدایت شده از ثامن مازندران
🔹️طرح موسوم به "صیانت از کاربران در فصای مجازی" اساسا در دستور کار مجلس قرار ندارد...
طرحی که برخی به نقد آن پرداختهاند نسخهای تایید نشده و قدیمی است که به اشتباه دربرخی رسانهها منتشر شده ؛ آنچه برخی نمایندگان درخواست کردهاند بررسی پیشنویسی طبق اصل۸۵ است...
یعنی نسخه نهایی وجود ندارد .
✍ وحید یامین پور
🔹وقتی میای توییتر انگار قانون تصویب شده و کاربران زیر شلاق مجازات هستن وقتی میری تحقیق میکنی متوجه میشی یک پیشنویسه که با طرح قبلیم فرق میکنه هنوزم تصویب نشده!
✍ اسکیزویید
🔹️فلذا اینگونه نباشد که طرحی رو نخونده در موردش نظر بدیم که پسفردا روزی اگر جوانب طرح آشکار شد مجبور به دستی کشیدن و دور در جا بشویم...
✍ سید هانی هاشمی
هدایت شده از ثامن مازندران
#خبر_خوب
واکسن برکت، کرونای آفریقایی را هم شکست داد
🔹شرکت شفا فارمد: با انجام آزمایش برروی خون ۱۰ نفر از افرادی که در فاز اول و ۳۰ نفر از کسانی که در فاز دوم مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت داوطلب شده بودند، ثابت شد آنتیبادی تولیدشده در بدن این افراد قادربه شکست واریانت آفریقایی کووید۱۹ است.
هدایت شده از ثامن مازندران
*♨️ سناریویِ ناامن سازی؛ بهانه ای برای ماندن.*
🔹 سال 1990 که دوران نظامِ دوقطبی با فروپاشی شوروی به پایان رسید، سرآغاز دوران جدیدی در نظام بین الملل بود و آمریکا که همواره در طول سالهای پس از جنگ جهانی دوم، خاورمیانه را به عنوان یکی از اساسیترین مناطقِ استراتژیک دنیا تلقی می¬کرد و بسیاری از سیاستهای خود در این منطقه را حولِ بازدارندگی شوروی و ممانعت از توسعه نفوذ آن کشور تنظیم می کرد، حال با فروپاشی شوروی و خروج آن از صحنه¬ی معادلات بین¬المللی و منطقه¬ای، آزادی و قدرت عمل گسترده¬ای در خاورمیانه بدست آورد.
👈 اما در کنار این آزادی عمل یک "خلا استراتژیک" نیز برای آمریکا بوجود آمد؛ یعنی آمریکایی که تا به حال در مسیر توازنِ قوا در نظامِ تک¬قطبی با هدف جلوگیری و مقابله با نفوذ شوروی، بهانه¬ای برای حضور در معادلات بین المللی و بویژه منطقه¬ای داشت حال این بهانه و علتِ مداخله را چگونه برای خود فراهم نماید؟
🔸 بنابراین آمریکا در جهت پر کردنِ این "خلا استرلاتژیک" با طراحیِ سناریوی ناامن¬سازی و تولید و پرورشِ گروه¬های افراطی در مسیر ایجادِ بحران در جهان از جمله منطقه¬ی ممتاز خاورمیانه؛ سعی در ایجاد بستری برای حضور خود در منطقه و جهان در قالب نظم نوین جهانی به بهانه¬ی تنبیه کشورهای یاغی و غیرمطیع و به تعبیر امروزین غیرعادی داشت.
👈 در نتیجه، پایه و اساس سیاست آمریکا در منطقه، سیاستِ متناقض و دوگانه¬ی تولید و تمدیدِ بحران و ناامنی از یک سو و رهبری ائتلاف مقابله با این ناامنی¬هایِ خودساخته از سوی دیگر است.
🔹 لذا تمدید و تشدید بحران در افغانستان در مسیر این سیاستِ مزوّرانه باید تحلیل شود و باید گفت؛ محرک اصلی این بحران، آمریکاست؛ چرا که به دنبال این است که اثبات کند، اگر می خواهید ما از منطقه خارج شویم، این شما و این هم، بحران هایی که در نبودِ ما دامانِ شما را می¬گیرد و جالب اینجاست که با شروع خروج نیروهای امریکایی از افغانستان، جیمز دابینز نماینده ویژه سابق آمریکا در افغانستان و کارشناس اندیشکده «رند» می گوید : « احتمالاً جنگ در این کشور افزایش خواهد یافت.» که در تفسیر این جمله باید گفت؛ با اصرار بر خروج نیروهای آمریکایی، بحران و ناامنی با طراحی خودِ آنها ساخته و پرداخته می شود تا بهانه¬ی حضورشان در منطقه و غارت منابعِ ارزانِ این جغرافیای غنی، حفظ شود...
🔸 در خصوص افغانستان و درستی این سناریوی بحران نمایی و ناامن سازی، وال استریت ژورنال نیز از برآورد جامعه اطلاعاتی آمریکا خبر داد که تنها ظرف ۶ تا ۱۲ ماه بعد از تکمیل فرایند خروج آمریکا از افغانستان، این احتمال که دولت کابل سقوط کند؛ وجود خواهد داشت، و این در حالیست که آمریکا ۲۰ سال پیش با ادعای تأمین امنیت، تهاجم نظامی خود به افغانستان را توجیه کرد و الان هم به نظر می آید که دولت واشنگتن به دنبال بزرگنمایی تبعات خروج خود از این کشور است، تا از افزایش ناامنی در این کشور به عنوان بهانهای برای تمدیدِ حضورش سوءاستفاده کنند و در کنار آن به دنبال احیای پروژه¬ی داعش در شرق ایران¬ هستندکه البته با حضور پیشگیرانه¬ی نیروهای مسلح در مرز افغانستان، جلوی این طراحی شوم گرفته خواهد شد.
🖌جواد خسروی
هدایت شده از ثامن مازندران
🔴 عکس نخست :
دکتر غنی(رئیس جمهور افغانستان) با همسرش و دکتر عبدالله در راس هیآتی مفصل به امریکا رفتند ولی هنگام ورود هیچکس(واقعا هیچکس) به استقبال آنها نیامد. آمریکایها حتی خودرو برای بردنشان به هتل نفرستادند. خودروهایی که برای انتقالشان آمد، توسط سفارت درآنجا اجاره شده و به گفته خودشان هنوز پولش را هم ندادهاند. یکی از دوستان افغانستانی ذیل این عکس نوشت:
این آقایی که به استقبال اشرف غنی و عبدالله آمده راننده تاکسی اوبر [چیزی شبیه اسنپ] است. اما اشرف غنی فکر کرده یک ژنرال امریکایی است و لذا خیلی مودب دست به سینه مقابلش تعظیم کرده است.
بر پدر روزگار بد لعنت! هر آمریکایی را که دیدند دست به سینه میشوند که مبادا در دولت امریکا کارهایی باشد.
.
پینوشت:
عکس سوم؛ سفرناگهانی ترامپ به پایگاه بگرام در هشتاد کیلومتری کابل. دولت افغانستان از رسانهها خبردارشد. دکتر غنی بدون دعوت سریع خودش را به بگرام رساند. ترامپ اینطوری یکساعت پیرمرد هفتاد ساله را بین سربازان ۱۹-۲۰ساله نگهداشت. حتی یک صندلی برایش نیاوردند.
هدایت شده از ثامن مازندران
⭕️ تذکرات مهم #خیرخواهانه و #دقیق استاد علیرضا #پناهیان به حجتالاسلام #رئیسی منتخب ریاست جمهوری ۱۴۰۰
📍آقای رئیسی، بنده بهعنوان طلبهای که خیلی از حرفها و درددلهای مردم را میشنوم، از شما تقاضا میکنم
1⃣ الان مردم شما را دوست دارند؛ وقتی محبت مردم به کسی تعلق گرفت، مسئولیت بسیار بزرگی بر دوش او خواهد بود. اگر رئیسجمهور شدید، این مردمی بودن، خاکیبودن، بیپیرایه بودن و این «مثل روحانی نبودن» را در خودتان حفظ کنید.
2⃣ آقای رئیسی، مردم به شما امید پیدا کردهاند، طعم شیرین یک دولت اسلامی را به مردم بچشانید بهحدی که غیرمذهبیها هم لذت ببرند از اینکه دولت اسلامی و مسئولین مسلمانی دارند. اما غربگرایی را که مملکت را به این مشکلات انداخته، در نحوۀ مدیریت کشور ریشهکن کنید.
3⃣ آقای رئیسی، تقاضای مردم فقط این نیست که فساد را ریشهکن کنید، اگر بعدها برخی با اغواگری دوباره آمدند و فساد را تکرار کردند، چه کنیم؟! کاری کنید که فساد، تکرارناپذیر باشد و دیگر نتواند دوباره برگردد. طوری ریشۀ فساد را از بین ببرید که دیگر فقر و فساد و ظلم نتواند به میان مردم برگردد.
4⃣ آقای رئیسی، بساط جناحبازیِ بیهوده را از این کشور جمع کنید، این سیاستبازی مسخره و این چپ و راست دروغینی که راهانداختهاند، را برای همیشه از این مملکت دور بریزید، تا مملکت با مدیران شایسته و لایق بهسوی پیشرفت حرکت کند. هر آدم لایقی که دیدید، بهاندازۀ لیاقتش از او حمایت کنید و هر کسی لیاقت نداشت، او را کنار بگذارید.
5⃣ آقای رئیسی، جوانان و بهویژه دهۀ شصتیهای مظلوم را دریابید. جوانان ما استعدادهای فراوانی دارند. مسئولین را دنبال کشف استعدادهای جوانان بفرستید، نه اینکه جوانها مراجعه کنند و جواب منفی بشنوند. أمیرالمؤمنین(ع) میفرماید: این مردم معادن طلا و نقره هستند. مسئولین باید بهسراغ استعدادها و ظرفیتهای مردم بروند. اگر یک مسئول بنشیند تا به او مراجعه کنند، طبعاً پُر سر و صداترها میآیند و بسیاری از استعدادهای بالا از سرِ حیا و نجابت، پشت در میمانند.
6⃣ آقای رئیسی، شما ذاتاً آدم مهربانی هستید، من مواجهۀ شما با افراد ضعیف را دیدهام، این مهربانی را با مردم حفظ کنید، ولی این مهربانی را با استانداران، وزراء و معاونین و به مسئولینی که نصب میکنید نداشته نباشید، و مانند أمیرالمؤمنین(ع) در مقابل تخلف مدیران خود سختگیرانه برخورد کنید. و به امامزمان(ع) تأسی کنید که به مردم مهربان، ولی با مسئولین خود سختگیر است. همانطور که در قوه قضائیه، قاضیِ فاسد را بیرون کردید، در مدیریت کشور هم با همان قدرت عمل کنید.
7⃣ آقای رئیسی، میدانیم اگر رئیسجمهور بشوید، توپخانۀ سرزنشکنندگان و برخی سیاستبازهای حرفهای علیه شما فعال میشود، از این سرزنشها واهمه نداشته باشید، همانطور که در قوۀ قضائیه، به حرف و حدیث دیگران توجه نکردید و خدا و مردم از شما راضی شدند. ولی در اندیشۀ یک مجموعۀ قوی برای تنویر افکار عمومی باشید تا سوءتفاهمهای فراوانی که سالهاست نسبت به انقلاب و انقلابیون ایجاد شده از بین برود.
8⃣ آقای رئیسی، به گونهای کار کنید که بعد از دوران ریاستجمهوریتان، مردم آرزو کنند رئیسجمهور بعدی هم مثل رئیسی باشد. مثل سردار سلیمانی که همه آرزو میکنند، کاش همه مدیران مانند ایشان باشند. نه مثل امروز، که مردم آرزو دارند رئیسجمهور بعدی مثل روحانی نباشد.
👤علیرضا پناهیان