eitaa logo
سبزقامتان
64 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
5.1هزار ویدیو
199 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 🔊گفتگوی صوتی 🍃🌹🍃 🎙سخنران: سردار زهرایی -مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور ✅ موضوع: اقدامات جهادی بسیج سازندگی درکمک به دولت 🕤 زمان: فردا- یکشنبه ۶ شهریور ساعت ۲۱:۳۰ ❌ مکان: کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی https://rubika.ir/tahlil_samen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | دنیای چند قطبی علیه رژیم‌صهیونیستی 🍃🌹🍃 🎙 «ذوالفقار سویرجو» تحلیل‌گر سیاسی فلسطینی با اشاره به دنیای چند قطبی توضیح می‌دهد که بیشترین متضرر از این اتفاق رژیم صهیونیستی‌ست.
🇮🇷 📝 | ایران عجله‌ای برای احیای ندارد 🍃🌹🍃 🔻 «کیهان» اظهارات وزیر نفت مبنی بر اینکه اگر منتظر برجام می‌ماندیم در زمستان دوباره قطعی گاز و برق داشتیم را تیتر یک کرده و عکس یک امروزش را نیز به رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش اختصاص داده است. 🔹 این روزنامه در گزارش دیگری با عنوان «ایران عجله‌ای برای احیای برجام ندارد» نوشته: «مواضع مقامات دیپلماسی کشورمان مبنی بر ضرورت اطمینان حاصل کردن از رعایت خطوط قرمز و از سوی دیگر تحولات جهانی و بحران انرژی در آمریکا و اروپا مدلول این واقعیت است که ایران عجله‌ای برای احیای برجام ندارد و آنان که بیش از همه به توافق نیاز دارند طرف‌های غربی هستند.» 🔺در این گزارش به تحولات و آثار جنگ اوکراین اشاره شده و آمده است: «آمریکایی‌ها که یار همیشگی اروپایی‌ها هستند می‌دانند راهی جز عقب‌نشینی از مواضع قبلی خود ندارند و برای حل بحرانی که‌گریبانگیر آنان است بایستی به شروط و مطالبات ایران در مذاکرات هسته‌ای احترام بگذارند. آنها باید بپذیرند که بدون حل مسائل پادمانی، ایران در جهت انجام تعهدات هسته‌ای برجامی‌اش اقدامی نخواهد کرد.»
🇮🇷 🖼 | دانستنی‌هایی در مورد سفر 🍃🌹🍃
🇮🇷 📝 | گلوگاه‌های فساد 🍃🌹🍃 🔻 «جوان» به مناسبت هفته دولت در شماره امروز خود گفت‌وگوی مفصلی دارد با علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت. 🔹 او می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم عمل به شعار محوری آن، یعنی «دولت مردم» است». 🔸 این عضو کابینه درباره چالش‌های دولت نیز می‌گوید: «علاوه بر مسائل اقتصادی و معیشتی که یکی از مهم‌ترین چالش‌های دولت سیزدهم بود، وقایع دیگری وجود داشت که از مرحله چالش فراتر رفته و می‌توانست به بحران تبدیل شود. در شرایطی که کشور درگیر شدید‌ترین چالش‌های اقتصادی با بالا‌ترین رکورد‌های تورمی هم از حیث طول مدت تورم و هم از حیث شدت تورم بود، همه‌گیری کرونا و وجود نداشتن واکسن به میزان نیاز، باعث شده بود مردم سختی‌ها و نگرانی‌های بسیاری را متحمل شوند.» 🔺 وی با تاکید بر تلاش‌های دولت در حوزه مقابله با فساد، می‌گوید: «بنای دولت سیزدهم از ابتدا بر این بوده است که گلوگاه‌های فساد را شناسایی کند و مدیران دستگاه‌های مختلف به نحوی نسبت به اصلاح و برطرف کردن این گلوگاه‌ها اقدام کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 آمریکا در جریان مذاکرات از چه موضوعی عقب نشینی کرده است؟
💬 عذرخواهی حسین دهباشی از اتهام‌زنی به یادگار امام(ره) 🔹حسین دهباشی از توییت تهمت‌آمیز و غلط خود درباره علت فوت حاج احمد خمینی یادگار امام خمینی(ره) عذرخواهی کرد و‌ نوشت بطلان محتوای آن توییت را اعلام می‌کنم. 🔹پس از توییت اهانت‌آمیز دهباشی، موسسه تنظیم و نشر آثار امام به ریاست آقای سیدحسن خمینی و همچنین خانواده مرحوم احمد خمینی از وی شکایت کردند. 🔹دادگاه نهایتاً در پی این توییت غیرمستند، دهباشی را مجرم شناخته و رای به محکومیت او داده بود.
🇮🇷 🖼 | طرح روی جلد «ایندیپندنت» برای زمستان سخت انگلیس 🍃🌹🍃 🔻روزنامه ایندیپندنت در تصویر روی جلد نسخه روز یکشنبه ۲۷ آگوست نوشت: انگلیس با زمستانی تاریک مواجه خواهد شد. 🔹 قبوض حامل‌های انرژی، نیمی از درآمد قشر فقیر را به خود اختصاص می‌دهد. 🔺 وزرای کابینه انگلیس درباره در خطر بودن جان مردم هشدار می‌دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 «از واردات خودرو در ایران تا افزایش قیمت برق در آلمان» در بسته خبری تحلیلی مورخ ۶ شهریور ۱۴۰۱ ✅
📸 ‏روزنامه انگلیسی دیلی میرور: 🔺️"کل کشور در مواجهه با یک فاجعه انرژی است، به خاطر خدا یک کاری بکنید!!!"
💢دولت و جنگ روایت‌ها 🔴فردا آخرین روز از هفته دولت و مصادف با سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر است. 🔹با پایان هفته دولت فیتیله کار تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم نباید پایین کشیده شود؛ چرا که امروز دولت مهم‌ترین آماج جنگ روایت‌ها و بدون اغراق در کانون آن قرار دارد؛ بی‌دستاورد جلوه دادن دولت، بن‌بست‌نمایی و بی‌نتیجه نشان دادن اقدامات و برنامه‌های آن، ناقص و شعاری نامیدن رویکردهای دولت، ضعیف و... بخشی از این جنگ روایت‌ها‌ علیه دولت سیزدهم است که در طیفی از اظهارات و تحلیل‌ها و اخبار از رسانه‌های عبری‌ـ عربی‌ـ غربی تا برخی رسانه‌های داخلی صورت می‌گیرد. ⁉️ اما سؤال این است که چرا این حجم از سیاه‌نمایی درباره دولت به منصه ظهور و بروز می‌رسد در حالی که همه می‌دانیم دولت با چه وضعیتی کشور را تحویل گرفته و در زمان محدود یک ساله از حیات خود و لااقل در مقایسه با مدت مشابه دولت‌های گذشته کارنامه نسبتا خوب و مناسبی ارائه کرده است؟ ⁉️اساسا، با چه شاخص‌هایی باید به تبیین دستاوردهای دولت پرداخت؟ و چرا با وجود اقدامات خوب و ریل‌گذاری مناسب، این خدمات دولت کمتر مشهود و محسوس جامعه است؟ 🔹 پاسخ‌های اقناعی به این سؤالات و ده‌ها سؤال مهم دیگر درباره دولت مستلزم فهم و ادراک عمیق نسبت به رویکرد تحولی دولت و تمایزهای اساسی این دولت‌ با همتایان سابق خود است. 🔹 اگر این چارچوب تحلیلی را به عنوان شاه‌کلید نداشته باشیم چه بسا ما نیروهای انقلابی نیز دچار انحراف در تحلیل و ضعیف‌نمایی «دولت در میدان» شویم و این، آن غایت هدفی است که دشمنان انقلاب دنبال می‌کنند. 🔹زیرا دشمنان دانا بر خلاف برخی دوستان نادان این دولت را به سبب رویکرد تحولی آن و این که برنامه‌ها و اقداماتش به معنای اتم کلمه در راستای سربازی نظام ولایی و پیاده‌سازی راهبردهای امامین انقلاب در خدمت‌رسانی خستگی‌ناپذیر به ملت تحلیل می‌کنند، برای منافع خود و برنامه‌هایی که برای برگرداندن ایران به مدار غرب انجام داده و می‌دهند مانع و خطرناک می‌دانند؛ 🔹حتی در همین راستا برنامه‌ریزی می‌کنند با انتخابات مجلس سنگرهای خدمت را به زعم واهی خود یکی یکی از نیروهای خدوم و انقلابی پس بگیرند. 🔹اما این نکته باید تبیین گردد که دولت برنامه‌ها و اقدامات زیربنایی و مبنایی مهمی را کلید زده و با تمام آبروی خود در میدان ساخت قدرت ملت ایران ایستاده و به شدت کار می‌کند . 🔹لذا در پرتو این فهم صبوری می‌کنند تا با مرور زمان به ثمر نشستن این دستاوردها و وارد شدن ایران به مرحله تازه‌ای از شکوفایی را به تماشا بنشینند.
*🛑🛑 قانون جنگل؛ حاکم بر فضای مجازی!* 🛑 فضای رهای مجازی تبدیل به بستری برای انتشار انواع تخریب‌ها، دروغگویی‌ها، تهمت‌ها، شایعات و برهم‌زنندۀ آرامش فکری و روانی مردم شده است؛ از انتشار فیلم و تصویر از حریم خصوصی افراد گرفته تا مسائل مربوط به امنیت کشور و...! ‼️ برای نمونه؛ اخیراً ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن ادعا شد، زنی از گشت ارشاد پلیس به بیرون پرت شده است! ‼️ اما حقیقت این بود که، اولاً اصلاً موضوعِ گشت ارشاد، در میان نبوده است ثانیاً، تصاویر ضبط شده از زاویۀ دیگر نشان می‌دهد که اصلاً آن زن درون خودروی پلیس نبود تا بخواهد از داخل آن به بیرون پرت شود، بلکه به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی و برای اخلال در کار پلیس، از بیرون خود را به پنجره خودرو چسبانده و بعد هم به زمین افتاده است! ⭕️ بسیاری از مردمی که روایت گمراه‌کنندۀ اولی را خواندند و مشاهده کردند، هم‌اکنون که واقعیت مشخص شده، از آن اطلاعی ندارند و چه بسا اطلاع هم پیدا نخواهند کرد. ⛔️ علت هم این است که وضعیت مدیریت فضای مجازی به گونه‌ای فاجعه بار است که از کاربران معمولی گرفته تا ضدانقلاب و افراد مُغرض در داخل کشور، احساس می‌کنند که در یک فضای بدون مسئولیت و به اصطلاح در یک جنگلِ مجازی هستند و هر کاری که بخواهند می‌توانند انجام دهند (البته که حتی در جنگل هم قانون و ضوابطی وجود دارد!)
تجربه نان و پازل گمشده برنامه ریزی 🔻دو روز قبل این جمله به نقل از وزیر اقتصاد در برخی صفحات فضای مجازی بازنشر شده بود: «امروز می دانیم چه کسی از چه نانوایی و چه تعداد نان می خرد.» بازنشر این جمله، واکنش های فراوانی به دنبال داشت 🔹 بسیاری از افراد از آن به سرک کشیدن در زندگی مردم و اطلاعات بدون فایده دولت درباره زندگی مردم تعبیر کردند. با این حال اگر اطلاع دقیقی از جزئیات طرحی که دولت در زمینه یارانه آرد و نان انجام داد، داشته باشیم، می بینیم که مسئله با آن چه در قالب یک جمله، بدون توضیحات قبل و بعد از آن در فضای مجازی بازنشر شده تفاوت می کند. 📌نکته و تحلیل: 1⃣روزانه معادل 23 هزار تن آرد نانوایی در کشور توزیع می شود، اما فقط 17 هزار تن آن به دست مردم می رسد. در شرایطی که به دلیل افت ارزش پول ملی، جهش قیمت های جهانی مواد غذایی و گندم و ثابت ماندن قیمت داخلی این محصول، هر کیسه آرد نانوایی که با قیمت حدود 45 هزار تومان به نانوایی تحویل داده می شد، با قیمتی بالاتر به دست کارخانه های تولید مواد غذایی می رسید یا در مرز تا 700 هزار تومان نیز فروش می رفت و به عبارتی یارانه ای که قرار بود به دست مردم برسد به آن طرف مرز قاچاق می شد و افرادی درآمدهای گزاف از این راه به جیب می زدند. 2⃣در شرایطی که با آزادسازی قیمت آرد صنعتی و حذف ارز 4200 تومانی قیمت مرغ، تخم مرغ، روغن خوراکی، لبنیات، ماکارونی و نان های صنعتی به شدت افزایش یافت و بعضا چند برابر شد، تغییر قیمتی در نان اتفاق نیفتاد، چرا که برخلاف کالاهای مشمول ارز 4200، قرار نشد قیمت آزاد شود و معادل آن یارانه نقدی پرداخت شود، بلکه در موضوع حساس نان که قوت غالب مردم است و به ویژه در دو دهک پایین بیش از هر ماده غذایی دیگر استفاده می‌ شود، تدبیری متفاوت اندیشیده شد و صرفا با استفاده از کارت خوانی مجزا و الزام به فروش نان با کارت بانکی، سعی شد از تجمیع داده ها و اطلاعات تراکنش های بانکی، یارانه آرد و نان مدیریت شود و جلوی فروش آن به خارج از شبکه گرفته شود. 3⃣واقعیت این است که دنیای فضای مجازی و اینترنت، داده های بسیاری از رفتار عموم مردم در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد و خرید و فروش به دست می دهد که می تواند مبنای سیاست گذاری قرار گیرد. در حقیقت این جا تک تک داده ها به تنهایی مهم نیست و حتی هدف این نیست که رفتار مصرفی یک فرد یا افرادی خاص رصد شود ، مهم تجمیع این اطلاعات و رصد رفتار نانوایی ها برای جلوگیری از هدررفت یارانه آرد و نان است. 4⃣ این یک کار بزرگ و جدید در اقتصاد ایران است که قدرت نظارت بر فرایند توزیع و هدفمندسازی یارانه را امکان پذیر می سازد پازلی گمشده از برنامه ریزی در کشور که همواره ،نبود آن به طور مشخصی حس می‌شده است .
مقتدی صدر از سیاست کنار کشید 🔹رهبر جریان صدر عراق امروز پس از بیانیه آیت‌الله حائری، اعلام کرد که هیچ زمانی ادعای رهبری و مرجعیت نداشته و برای همیشه از فعالیت‌های سیاسی کناره‌گیری می‌کند. 🔸آیت الله سید کاظم حائری، از مراجع تقلید شیعه در عراق، امروز اعلام کرد به‌دلیل کهولت سن از مرجعیت انصراف می‌دهد و از طرفدارانش خواست که از آیت‌الله خامنه‌ای اطلاعت کنند.
🛑 چرا مقتدی صدر (به ظاهر ) از سیاست کناره گرفت؟ 🔸️امروز حضرت آیت الله سید کاظم حائری مرجع دینی جریان صدر در بیانیه ای اعلام کرد که به علت کهولت جسمی از مرجعیت دینی شیعیان کناره گیری می کند . 🔸️ایشان در اعلامیه ای که منتشر کرده است به ۲ نکته مهم پرداختند ؛ 1️⃣بعد از من آیت الله خامنه ای به عنوان مرجع کسانی خواهد بود که از من تقلید می کردند و ایشان بهترین فرد برای مدیریت امت اسلامی است . 2️⃣ هر کسی بخواهد با بهره‌بردن از نام دو شهید صدر میان مردم عراق اختلاف بیندازد و در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط لازم است بخواهد رهبری شرعی را بر عهده بگیرد، از صدری‌ها نیست. 🔸️نکته دوم بیانیه آیت الله حائری به وضوح اشاره و انتقاد به اقدامات مقتدی صدر دارد و همین امر به شدت مقتدی را ناراحت کرده است . 🔸️نکته مهمی که باید در مورد آیت الله سید کاظم حائری دانسته شود، اینست که پدر مقتدی یعنی آیت الله سید محمد صدر اعلام کرده بود پس از مرگم ، پیروانم به آیت الله سید کاظم حائری رجوع و از وی اطاعت و تقلید کنند و در نتیجه باید گفت امروز مرجعیت دینی جریان صدر به وضوح اظهار و اعلان داشت که آیت الله خامنه ای بهترین فرد و مرجع اعلم برای اداره امور امت اسلامی است. 🔸️ چنین رخدادی اصلا مورد انتظار مقتدی نبود و وی به شدت دچار بهم ریختگی شد و سعی کرد با اعلام استعفا و انتقاد جدی از آیت الله سید کاظم حائری ، اعلامیه و توصیه های ایشان را به حاشیه ببرد . 🔸️به نظر می رسد بیانیه امروز آیت الله سید کاظم حائری ضربه سنگینی به جایگاه مقتدی خواهد زد و در جریان صدر شکاف خواهد انداخت اما جوانان و حامیان مقتدی را از اطاعت از وی باز نخواهد داشت زیرا اکثر جوانانی که از مقتدی حمایت می کنند اصلا  مقید به اجرای فرایض دینی نیستند و حرف سید کاظم حائری را حجت برای خویش نمی دانند . 🔸️به باور نگارنده استعفای مقتدی صدر یک اقدام تاکتیکی است و همگان خواهند  دید که ذات او نمی تواند آرام بگیرد و دست از اقداماتش بردارد و این اولین بار نیست که مقتدی اعلام استعفا و کناره گیری از سیاست کرده است. ✍تقوی‌نیا
🇮🇷 📝 | چرا مقتدی صدر از سیاست کنار کشید؟ 🍃🌹🍃 🔻 همانطور که میدانید ديروز دومین مرجع بزرگ عراق یعنی آیت الله سید کاظم حائری از مرجعیت استعفا داده و از مقلدینشان خواستند تابع ولایت فقیه ایران باشند و برای مسایل فقهی به ایشان رجوع کنند. 🔹 ایشان فرمودند: بر همه مومنان لازم است که از ولی فقیه، رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه ای(سایه‌اش مستدام) اطاعت کنند. حضرت ایشان برای رهبری امت و اداره مبارزه با نیروهای ستمگر و مستکبر در این شرایط، شایسته تر و بایسته ترند، شرایطی که نیروهای کفر و شر ضد اسلام محمدی اصیل هم قسم شده اند. 🔸 بنابرین تقریبا تمام هواداران صدر از جمله " شخص مقتدی " مقلد ایشان شدند. همچنین مقتدی به پیروی از عقاید پدرش معتقد است: " مرجع تقلید بر همه امور مقلدانش ولایت داشته و باید در همه امور سیاسی و غیر سیاسی حضور فعال و تعیین‌کننده داشته باشد و در مواقع حیاتی به مرکزی برای هدایت مقلدان مذهبی در دفاع از ارزش‌های دینی و ملی بدل گردد و در مسایل حکومتی، قضایی، اجتماعی و شرعیِ همه امور ارشاد و اعمال نماید " 🔹 حال که ایت الله حائری به عنوان آخرین حکم، پیروی از امام خامنه‌ای را واجب دانستند احتمالا اکثریت هواداران صدر به تقلید از رهبری رو میاوردند. شاید بخاطر همین است که مقتدی صدر و دیگر اعضای کلیدی این جریان دقیقا مصادف با اعلام حکم اطاعت از امام خامنه‌ای از تمامی امور سیاسی عراق انصراف داد. 🔸 بنابراین از الان به بعد طبق سنت جامعه شیعه عراق ولی فقیه مقتدی صدر امام خامنه ایست همچنین ایت الله حائری در پیامش " منحصرا خطاب به مقتدی " از فرزندان شهید صدر خواست: بر فرزندان دو شهید صدر که رحمت خدا بر آن دو باد، لازم است که بدانند که دوستی آن دو شهید اگر با ایمان به روش آن دو در عمل صالح و با پیروی واقعی از اهداف آن دو همراه نباشد، کفایت نخواهد کرد و بدانند که مجرد ادعا یا نسبت خویشاوندی به آن دو شهید کفایت نمی کند و هر کس تلاش کند به نام آن دو شهید بین فرزندان امت و مذهب تفرقه بیاندازد یا به نام آن دو رهبری را بر عهده گیرد در حالی که فاقد درجه اجتهاد و دیگر شرایط قید شده در رهبری شرعی است، در واقع صدری نخواهد بود هرچند چنین ادعای کند یا نسبتی داشته باشد. و اما آخرین میخی که ولی ایت الله حائری به تابوت جریان صدر زد دستور به حمایت از حشد الشعبی به عنوان یک نیروی مستقل بود. 🔹 ایشان در این باره فرمود: همه مومنان را به حشد الشعبی مقدس سفارش می کنم و همه باید از آن به عنوان نیرویی مستقل که در دیگر نیروها وارد نشده است، حمایت و آن را تایید کنند زیرا همان گونه که بارها تاکید کرده ام، کنار دیگر نیروهای مسلح عراقی، قلعه محکم و دست توانا برای کسانی است که در پی امنیت و منافع مردم کشور عراقند. 🔺 نتیجه این استعفا از دو حالت خارج نیست: 1⃣ اکثریت غریب به اتفاق هواداران صدر توبه میکنند و امام خامنه‌ای را به عنوان ولی فقیه جدید خود میپذیرند. 2⃣ لجبازی را ادامه میدهند اما اینبار دیگر بر اساس فقه سلیم شیعه دیواری حائل بین شیعه و شیعه نماها کشیده شده و دیگر برای مجاهدین عراقی و شیعیان آزاده جای تردیدی بر مقابله با مخالفان رهبری نخواهد ماند.
🇮🇷 📝 | پرده برداری از استعفای تاکتیکی صدر !! 🍃🌹🍃 🔻 مقتدا صدر که سالها زمینه چینی برای بدست گرفتن سکان مرجعیت نجف را در سر می‌پروراند و ماکیاولیستانه برای هدفش، دست زدن به هر وسیله و اقدامی ولو اینکه ۱۸۰درجه برخلاف مواضع قبلی اش باشد، توجیه میکردند، ناگاه پس از حکم فوق العاده مهم آیت الله سید کاظم حائری مبنی بر دعوت از مقلدین عراقی اش به تقلید از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و حمایت تمام قد از حشدالشعبی عملا تیر خلاصی بر رویاهای مقتدا بود و صدر که مشروعیت خود را از دست رفته دید، مجبور شد با فرار رو به جلو بار دیگر بصورت تاکتیکی از دنیای سیاست استعفا دهد. 🔸 بطور خلاصه دلایل آن میتوان چنین برشمرد: 1⃣ به حاشیه بردن حکم آیت الله حائری و ممانعت از انتقال مرجعیت نجف به ایران؛ 2⃣ سلب مسئولیت ظاهری از حوادث فتنه پیش روی عراق؛ 3⃣ تخریب هدفمند زیرساخت‌ها جهت بن بست سیاسی و فشار بر احزاب و دستگاها برای امتیازگیری؛ 4⃣ بدنبال تحریک حشدالشعبی و کشاندن آن به جنگ داخلی، جهت بدنام کردن و بهانه برای انحلال آن؛ 5⃣ ممانعت از راهپیمایی اربعین، چون باعث ایجاد همبستگی بین مردم ایران و عراق و درنتیجه تقویت رقیب شان یعنی چهارچوب هماهنگی شیعی میشود. ✍محمد میری
🛑 «فداکاری مرجع بصیر» «تحلیلی کوتاه پیرامون حوادث عراق» پرسش اصلی: یکی از مهمترین سوالات چالشی و شبهه انگیز این است که آیا ضرورتی به صدور بیانیه آیت الله حائری درین مقطع حساس بوده است یا خیر؟ نکات کلیدی: در نگاه سطحی به نظر می رسد ، چنین اقدامی از سوی مرجعیت شیعی در عراق، از هنر زمان شناسی بی بهره بوده و ناخواسته منجر به تنش و بحران شده است ‌. همچنین این برداشت غیر دقیق را در افکار عمومی ایجاد می کند که این بیانیه ، اربعین حسینی امسال را تحت تاثیر خود قرار داده و موجب کمرنگ شدن آن می شود. برای پاسخ به چنین شبهه ای باید چند نکته مهم را اظهار داشت: ۱- جریان اصیل شیعی و مرجعیت شیعی در عراق همواره در طول تاریخ خصوصا پس از جنگ دوم خلیج فارس هوشمندانه عمل کرده و همیشه با تصمیمات و مواضع صحیح ، بحران زدا بوده نه بحران زا ۲- جریان صدری ها و رهبرشان مقتدا صدر در مقاطع مختلف ، با عبور از خط قرمزها و با نگاه حزبی و سیاست زدگی ، با بازی در زمین دشمنان مردم و منافع ملی عراق (خواسته یا ناخواسته) قرار گرفته و متاسفانه آبستن حوادث گوناگون درین سالها بوده اند ۳- خط عبری عربی غربی با زمینه سازی توسط صدری ها ، همواره برای مردم عراق هزینه ساز و تنش ساز بوده و موجب تفرقه افکنی میان اقوام و مذاهب شده و وحدت ملی عراق را نشانه گرفته است ۴- اربعین حسینی ، همایش و نمایش قدرت عظیم میلیونی تشیع را درین سالها رقم زده لذا با هدف قرار دادن آن و تضعیف حضور مردم جهان خصوصا زائرین ایرانی درین حماسه معنوی سیاسی، از خاستگاه مهم دشمنان اسلام می باشد تحلیل: باتوجه به نکات فوق ، باید گفت صدور بیانیه درین مقطع حساس ، بدنبال جلوگیری و مانع زایی در برابر حادثه ای بزرگتر و خطرناکتر بوده است ، حادثه ای که می خواست شاید اربعین امسال را به فاجعه انسانی تبدیل کند. موضع‌ گیری تماما بحق و بجا و کاملا هوشمندانه آیت الله حائری که حقیقتا باید از آن به ایثار و فداکاری یاد کرد موجب برآب شدن تمام نقشه های شوم جریان عبری عربی غربی شده است. این از خودگذشتگی مرجع بصیر شیعه و کناره گیری از مرجعیت ، ابتکار عمل را از جریان بحران زای عراق سلب نمود و با اشاره مستقیم به مقتدا صدر در بیانیه ، توانست هرنوع سواستفاده از مقتدا توسط دشمنان نظام سیاسی عراق را خنثی کند و همچنین مانع جولان رهبر صدری ها شود. اگرچه اکنون شاهد تنش و بحران در عراق هستیم ، اما پرواضح است اگر چنین اقدامی هوشمندانه و پیشدستانه صورت نمی گرفت ، اتفاقات سخت تری متوجه کشور و مردم عراق بوده است ، اتفاقاتی که شاید با حذف مقتدا صدر توسط نفوذی های همان خط عبری عربی غربی ، موجب متزلزل کردن پایه های قدرت سیاسی عراق شده و با ایجاد تفرقه و تشدید جنگ داخلی ،بهانه ای برای حضور دوباره آمریکا و حتی ناتو درین کشور گردد. نکته مهم پایانی اینکه ، اکنون تمام قوای وحدت زا و امنیت آفرین در عراق و حتی دلسوزان مردم عراق در خارج از عراق بدنبال برقراری آرامش درین کشور هستند و بنظر نگارنده پیش بینی می شود در کوتاهترین زمان ممکن آرامش به جامعه عراق برگردد تا بحول و قوه الهی شاهد مراسم اربعین حسینی باشکوهی باشیم . ✒️محمد اکبرزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 قطب نما 243 / سنجه مسئولیت 🔻از زمان مشروطه تا پايان دوران پهلوي، 40 نخست‌وزير بر اين سرزمين حکومت کردند. اغلب آنان دست نشاندگاني بودند که بيش از آنکه منافع ملت را هدف فعاليت‌هاي خود قرار دهند، در خدمت استبداد داخلي يا استعمار خارجي بودند. 🔗دریافت با کیفیت اصلی👇 https://basirat.ir/fa/news/339547
🇮🇷 📝فوری| عذر خواهی مقتدی صدر از مردم عراق 🍃🌹🍃 🔻 مقتدی صدر در نشست خبری خود در منطقه حنانه، حوادث عراق را مایه اندوه و خستگی خاطر خود خواند و تأکید کرد که برای همین نمی‌خواهد طولانی صحبت کند. 🔸وی گفت که با صرف نظر از اینکه چه کسی را فتنه را آغاز کرد، با سر فروافتاده از ملت که تنها آسیب‌دیده این حادثه است عذر می‌خواهد و قاتل و مقتول را درآتش می‌داند. 🔹 جریان صدر منظم و فرمانبردار است و اگر در یک ساعت آتی حتی از تحصن دست برندارد از آن اعلام برائت می کنم. 🔸 کشور من که تاکنون اسیر فساد بود اکنون اسیر خشونت است. 🔹مرجعیت به من دستور داد تا از ورود به سیاست پرهیز کنم. 🔺حشدالشعبی هیچ ارتباطی با وقایع اخیر ندارد.تظاهرکنندگان مطیع مقتدی صدر، شروع به عقب‌نشینی از تحصن منطقه سبز کردند. ❌ نیروهای مسلح سریا السلام در حال خروج از منطقه سبز هستند.
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت 🍃🌹🍃 ❌ بخش دوم 🔻 اشاره به خارج کردن جامعه از حالت چشم انتظاری و نگاه به بیرون به عنوان توفیق دیگر در دولت سیزدهم 🔹لزوم اهمیت دولت به ظرفیت های داخل کشور 🔸بد خواندن شرطی کردن حوادث کشور و کاسته شدن این موضوع در دولت 🔹تاکید بر تداوم این سررشته و سبکِ کاری برای دستیابی به توفیقات بیشتر 🔸توصیه های معظم له برای دولت: 1⃣ شکر نعمت توفیق خدمت به مردم: در درجه اول با تقویت ارتباط با خدا و دعا و توسل و تضرع و انس با قرآن است و در درجه بعد با ادامه تلاش جهادی برای خدمت به مردم 2⃣ داشتن نیت الهی و مخلصانه و پرهیز از کارهای نمایشی: عدم منافات داشتن اطلاع رسانی با اخلاص 3⃣ حضور در میان مردم و اسیر جوسازی ها نشدن در کنار برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از دیدگاهها و نظرات مختلف 4⃣ لزوم عمل به وعده‌ها و پرهیز از بیان وعده‌های غیرقابل تحقق 5⃣ حرکت به واسطه یک طرح کلان و نقشه جامع و قابل توضیح برای مردم و غرق نشدن در کارهای روزمره 6⃣ اشاره به محدودیت توان دولت و لزوم مشخص شدن سرفصل‌های اساسی و اولویت بندی در زیرمجموعه‌های آنها 🔸خواندن مسئله اقتصاد به عنوان اولویت اصلی در شرایط کنونی همراه با پیوست فرهنگی و همچنین نادیده نگرفتن سرفصل‌های دیگری همچون علم، امنیت، آسیبهای اجتماعی و فرهنگ 🔺نکات رهبرمعظم انقلاب درباره توجه به مسئله اقتصاد: «لزوم انسجام مدیران اقتصادی و داشتن نظر واحد در مسائل گوناگون اقتصادی»، «مشخص کردن اولویتها و تمرکز بر شاخصهای اصلی و پیگیری روزانه آنها از جانب رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان»
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت 🍃🌹🍃 ❌ بخش سوم و پایانی 🔻 اشاره به شاخص‌های اصلی اقتصاد همچون اندازه تورم، رشد اقتصادی، رشد سرمایه‌گذاری، رشد اشتغال، رشد درآمد سرانه و کاهش فاصله طبقاتی و لزوم توجه دقیق و مستمر به این شاخص ها 🔹خواندن مسئله تولید به عنوان عمده‌ترین سرفصل در پیشرفت اقتصاد کشور و تاکید بر مقابله با عوامل تضعیف کننده تولید در کشور 🔸مهم دانستن مسئله امنیت غدایی با اشاره به بحران غذا به دنبال وقوع جنگ اوکراین با تکیه بر اهمیت تولید در بخش کشاورزی و لزوم خودکفایی در اقلام اساسی مانند گندم 🔹اشاره به مشکل کمبود سرمایه در گردشِ واحدهای تولیدی صنعتی و تاکید بر وظیفه بانک ها در تامین این سرمایه 🔸توجه معظم له به مسئله مسکن و برشمردن آن به عنوان اولویت‌های اقتصادی 🔹تاکید بر عقب‌ماندگی زیاد در مسئله مسکن و بیان پیامدهایی همچون افزایش سرسام‌آور قیمت، اجاره‌بها و رنج و زحمت مردم به موجب این مسئله 🔸بیان اولویت های دیگری مانند «ساخت پتروپالایشگاهها»، «تکمیل زنجیره ارزش افزوده در صنایع معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی»، «تکمیل مسیرهای حیاتی شمال- جنوب و شرق به غرب برای افزایش ظرفیت حمل و نقل بین‌المللی و همچنین مسیرهای ارتباطی و حمل و نقل داخلی» و «توسعه استفاده از ظرفیت بی‌بدیل دریا» و تاکید بر لزوم جلوگیری از هرز رفتن ظرفیتهای طبیعی و انسانی موجود در کشور 🔹 تأکید بر پرهیز از نیمه‌کاره رها کردن کارها و ضرورت پیش گرفتن صبر و استقامت و افزایش کار جهادی برای حل مشکلات متراکم و بجا مانده 🔺اشاره رهبر معظم انقلاب به فعالیت بیشتر بخش رسانه‌ای دولت برای بیان دستاوردها برای مردم