⭕️مصاحبه تلویزیونی حجت الاسلام و المسلمین مجتبی مصباح یزدی با حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله
🔸به مناسبت اولین سالگرد ارتحال مرحوم آیة الله محمد تقی مصباح یزدی
قسمت اول: یکشنبه ۱۹ دی ساعت ۲۰
قسمت دوم: سهشنبه ۲۱ دی ساعت ۲۰
📺 از شبکه یک سیما
#مصباح_یزدی
#عمار_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #شهید_کاظمی: اگر می خواهید تاثیر گذار باشید، اگر می خواهید به عمر و خدمت و جایگاهتون ظلم نکرده باشید؛ ما راهی به جز اینکه یک شهید زنده در این عصر باشیم نداریم...
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشکهای «حاج قاسم» در فراق «حاج احمد»
🔸 روایت سردار شهید سلیمانی از برادرانههایش با شهید احمد کاظمی
🔹 ۱۹دیماه؛ سالروز شهادت سردار سرلشکر حاج احمد کاظمی
#شهید_کاظمی
#مکتب_سلیمانی
📝#یادداشت | ضرورت امید به آینده روشن
🍃🌹🍃
🔻 از مهمترین برنامههای جنگ نرم در حوزه اجتماعی، ایجاد یأس در جامعه و تاریک نشان دادنِ آیندۀ ایران اسلامی است. امروزه دشمن، با استناد به برخی مشکلات در جمهوری اسلامی ایران، میکوشد، آینده را کاملاً تاریک نشان داده نسل جوان را مأیوس و دلسرد نماید.
🔹 این در حالی است که قرآن کریم، ناامیدی را از صفات کافران میشمارد (یوسف/۸۷). طبق فرمایش امام صادق (ع)، ناامیدی از گناهان کبیره محسوب میشود (اصول کافی ج۴، ص ۴۷۲).
🔸 در مقابل، امیدواری موهبتی از جانب خداوند است که به انسانهای مؤمن دادهشده تا هیچگاه از تلاش بازنایستند و با قوت بیشتری مسیر زندگانی را طی کنند. پیامبر اکرم (ص) دراینباره فرمود: «امید و آرزو رحمت است براى امت من و اگر آرزو نبود؛ مادر بچهاش را شیر نمىداد و باغبان نهالى نمىکاشت».
🔹 قرآن کریم، بهصراحت مسلمانان را به آیندۀ روشن نوید داده و همواره آنان را امیدوارمی کند، آیه ۵ سوره قصص، نمونه بارز آن است که میفرماید: «ستم دیدگان، وارثان زمین خواهند شد». امام علی (ع) تلاش برای توسعه و ترقی را، از ثمرات امیدواری معرفی مینمایند. (کافی، ج۲، ص:۳۴۳).
🔺 رهبر معظم انقلاب درباره امیدآفرینی میفرماید: «امروز یک جریانی در داخل کشور و خارج کشور وجود دارد برای دمیدن روح یأس بهجای دمیدن روح امید....» (۸ خرداد ۹۸).
✍️علیاکبر صیدی
#روشنگری | #ثامن
دیدار طالبان و احمد مسعود در تهران
🔹وزارت خارجه دولت موقت طالبان اعلام کرد که «امیرخان متقی» با «اسماعیلخان» و «احمد مسعود» در تهران دیدار کرده است.
🔹معاون سخنگوی طالبان هم گفته که در این دیدار، به اسماعیلخان و احمد مسعود اطمینان داده شده که میتوانند بدون هیچ نگرانی به کشور خود بازگردند.
🔹امروز هم سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: «ایران میزبان گروههای مختلف افغانستانی است و گفتوگوهای خوبی بین این رهبران انجام شده. ما امروز در نقطه شناسایی طالبان قرار نداریم. مولفهها و مشخصههایی که میتواند به شناسایی دولت جدیدی در افغانستان بینجامد در این ملاقات گفته شد».
🔰 سفر رئیسی به روسیه و دستان خالی غرب گرایان
✍🏻 فرهاد کوچک زاده
💠 سفر رئیسی به روسیه خیلی به مذاق غربگرایان داخلی خوش نیامده و مدتی است به فضاسازی خبری منفی روی آورده اند. مثلاً فیاض زاهد در آستانه سفر رئیسی به مسکو می نویسد: «جناب رییسی!آنها از زمان پطرکبیر تا امروز سیاست خود را درباره ایران عوض نکردهاند. ولادیمیر پوتین هم وارث همین نگرش استراتژیک است!». این خط خبری تحلیلی در مصاحبه افرادی مانند حسین مرعشی نیز پیگیری شده است.
✅ در نقد این خط رسانه ای چند نکته تحلیلی مد نظر است:
1⃣ - نتیجه تقریبا هیچ مذاکره با غرب باعث شده تا امروز دست غربگرایان داخلی در دفاع از ارتباط با غرب خالی بماند.
2⃣ - دولت جدید با رویکردی نوین سعی کرده است که رویکرد دولت قبل مبنی بر نگاه مطلق به غرب را نفی کرده و سبد سیاست خارجی را متنوع تر و بسیط تر نماید.
3⃣ - این رویکرد باعث شده است که دولت جدید بر اساس نقشه راه تنظیم شده و بر مبنای حفظ منافع ملی، ابتدا عضو سازمان همکاری های شانگهای شد و سپس سوآپ گازی را با ترکمنستان و آذربایجان امضا کرد و اکنون قصد سفر به روسیه و تمدید قرارداد 20 ساله و امضای سند راهبردی را دارد.
4⃣ - در رویکرد نوین، ایجاد روابط گسترده با دیگر قدرت های تاثیرگذار و تعیین کننده در دستور کار دولت جدید دارد.
5⃣ - از سویی تجربه ۴۳ سال گذشته انقلاب نشان داده است که استقلال یکی از پایه های اصلی و نقطه تمایز و برتری نظام و انقلاب اسلامی نسبت به نظام های پیشین و پیرامونی بوده است. لذا در ارتباط با کشورها هیچ وقت رابطه حامی-پیرو را بازی نکرده و سیاستی مستقل را در پیش گرفته است.
👌 و در آخر، این نکته صحیحی است که تعامل سه رقیب راهبردی آمریکاییها یعنی چین، روسیه و ایران به مذاق غرب و غربگرایان خوش نیامده لذا باید منتظر جوسازی مضاعف این جریان در چند روز آینده و همزمان با سفر رئیس جمهور بود.
#جهاد_تبیین
#دولت_سیزدهم
کدام بخش از «انتقام سخت» قاتلین حاج قاسم اتفاق افتاده است؟
🔺 درباره جدیدترین اظهارات فرمانده کل سپاه درباره انتقام سخت
🔹 کلید واژه «انتقام سخت» از ابتدای شهادت حاج قاسم، به عنوان اصلی ترین گزاره ایران در مواجهه با حادثه ترور شهید سلیمانی تاکنون مطرح بوده است. در جدیدترین اظهار نظر رسمی درباره «انتقام سخت»، سردار سلامی، فرمانده کل سپاه گفته است: «بخشی از انتقام سخت را گرفتهایم و بخش دیگری از آن هنوز باقی مانده است و مطمئناً همه این را میدانند».
بعد از این اظهارات، اولین سوال مهم این است که کدام بخش از انتقام سخت اتفاق افتاده است؟
🔹از منظر هدفگذاری راهبردی، نقطه پایانی انتقام سخت، اخراج آمریکا از منطقه خاورمیانه است. سنجش اجرایی شدن اخراج حقیقی آمریکا از منطقه علامتی دارد و آن عبارت است از «کاهش ملموس حضور و اثر گذاری نظامی و نفوذ سیاسی آمریکا در خاورمیانه»
🔹 از زمان شهادت حاج قاسم، حضور مسلط نظامی آمریکا در افغانستان به اتمام رسیده، نقش نظامی آمریکا ولو در ظاهر به نقش مستشاری در عراق تنزل یافته است، شیب اثرگذاری آمریکا در پرونده های مهم نظامی منطقه منجمله «یمن» و «سوریه» از بی تمایلی به بی عملی کم سابقه سوق پیدا کرده است. به صورت کلی نیز تصمیم سازان بیشتری در آمریکا در دو سال اخیر بر پر هزینه شدن حضور آمریکا در خلیج فارس و لزوم خروج از این منطقه سخن می گویند.
🔹 اما از اظهارات سردار سلامی بخش غیر راهبردی انتقام سخت را هم می توان بردداشت کرد. این در حالیست که طی روزهای گذشته رهبر معظم انقلاب نیز از تقاص دنیایی قاتلین سردار سلیمانی سخن گفته اند. سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس هم در اظهارتی صریح گفته است، در صورت لزوم، زمینه انتقام از آمریکایی ها را از درون خانه های خودشان و با افرادی از کنار دست خودشان فراهم خواهند کرد.
🔹طی دو سال گذشته هر از گاهی در منابع خارجی از مرگ افرادی خبر داده می شود که یک نقطه اشتراک آنها، نقش آفرینی در ماجرای ترور حاج قاسم بوده است. موضوعی که در داخل ایران هیچ منبع رسمی درباره آن اظهار نمی کند و منابع خارجی نیز به صورت قطره چکانی درباره افراد حذف شده اطلاعاتی را به بیرون درز می دهند.
🔹 روند اخباری که درباره حذف افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی در منابع خارجی در حال انتشار است، یک نظم معنادار در درون خود نهفته دارد. این نظم می گوید یک فهرست مشخص درباره افراد دخیل در ترور سردار سلیمانی وجود دارد و از چند ماه قبل ظاهرا اسامی از پایین به بالا در حال خط خوردن هست و اگر این فرضیه درست باشد، هر چه زمان می گذرد اسامی بزرگ تر خواهد شد.
✍مهدی جهانتیغی
#قهرمان
#مکتب_سلیمانی
35.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطب_نما
💢📺توهم شاهانه 😂
وقتی محمدرضا پهلوی متوهمانه مردم را طرفدار خود می دانست....
#روشنگری
#جهاد_تبیین
#توئیت_سیاسی
⭕️ #مسیح_علینژاد که هیچ اگه ترامپ و ناتانیاهو و بنسلمان هم جایزه ی صلح نوبل بگیرن برای من تعجبی نداره!
چرا که از اساس این جایزهها برای همچین اهدافی طراحی شده و کارکرد این جوایز دقیقا اینه که حق رو جای باطل و باطل رو جای حق بزارن.
👤 مجتبی روحیزاده
#جهاد_تبیین
#جایزه_صلح_نوبل
⭕️ شهید مصطفی احمدی روشن:
خداوندا؛ ما را حسینی آفریدی...
ما را حسینی زنده بدار..
و ما را به حق حسین(ع) به شهادت برسان...
امروز ۲۱ دی ماه، دهمین سالگرد شهادت مصطفی احمدی روشن گرامی باد!
شادی روح بلندشان صلوات!
#بازخوانی_تاریخ
#شهید_احمدی_روشن
#توئیت_سیاسی
⭕️ #دیپلماسی_فعال یعنی درفرصتی ۵ماهه حوادث مرتبط با افغانستان، حواشی صهیونیست ساز باکو و تحولات عراق، سوریه و یمن را مدیریت کنی، سعودی و امارات را پای میز مذاکره بیاوری، در برجام دست برتر را مال خود بکنی، و همزمان که موشک هوا میکنی بایدن هم پشت پرده از طریق عمان پیام ملتمسانه بفرستد!
👤 عبدالرحیم انصاری 🇮🇷
#دولت_سیزدهم
#امیرعبداللهیان
#توئیت_سیاسی
⭕️ در دنیایی که خانم سوچی یعنی همان قتل عام کننده مسلمانان میانمار، بگین نخستوزیر اسرائیل، کیسینجر وزیر خارجه آمریکا در دوران کشتار ویتنامیها و اوباما جایزه صلح نوبل بگیرند و آزادیخواهی مثل ماندلا در لیست تروریستی باشد از نامزد کردن مصیح پولینژاد برای جایزه صلح نوبل متعجب شد
👤 جناب آقای استیون
#جهاد_تبیین
#جایزه_صلح_نوبل
🔰 تشویشِ معنایی در اذهانِ مدعیانِ روشنفکری...
💠 "محمود سریع القلم":«آیندهی کشور در گرو بینالمللی شدن است...» "فاضل میبدی": «تا در تعامل با دنیا به نتیجهی روشن نرسیم وضع اقتصاد همین است...»
🔹 یکی از مفاهیم غالب در جریان روشنفکریِ غربگرا در کشور همانا تعامل بین المللی و تمکین به قواعد حاکم بر نظام بین الملل با ادعای خروج از انزوایِ سیاسی است. پر واضح است که تعامل داشتن و پیوستن به یک ساختار بین المللی و تمکین به قواعد حاکم بر آن، به خودی خود دارای ارزش نبوده و نیست بلکه در راستای تحقق اهداف و تامین منافع ملی هر کشور تعریف میگردد.
🔸چرا که کشورهای موسِّس این ساختار بین المللی چون آمریکا و برخی کشورهای پر ادعای غربی نیز وقتی حضور در برخی معاهدات بینالمللی و پیروی از برخی ساختارهای جهانی را در مسیر منافع خویش ارزیابی نمیکنند با وقاحت تمام از آن خارج شده و ساختار موجود بینالمللی را ندیده میگیرند که برای نمونه؛ خروج آمریکا از برخی معاهدات و دور زدنِ شورای امنیت سازمان ملل در برخی اقدامات جهانی را میتوان در این راستا ارزیابی کرد.
🔹 و اما چگونه است؛ برخی روشنفکران غربمحور، بدون ارایهی تعریف دقیق (که جامع و مانع باشد) از مفاهیمی چون تعامل، بینالمللی شدن و... چشمبسته در پازلِ قدرتهایی ایفای نقش میکنند که به اسمِ جامعه جهانی و ادعایِ دموکراسی، صلح، امنیت، پیشرفت و... اما در حقیقت از یکسو جهان را در چند کشور زیادهخواهِ غربی چون خود خلاصه نموده و از سوی دیگر در عمل حکومتهایِ مردمی را ساقط و از دیکتاتورها حمایت نموده و برپاکنندهی جنگها و خالق و حامیِ جنایتکارانی چون القاعده، داعش و.... و در نهایت عامل عقبماندگی کشورهایِ ثروتمند غرب آسیا در مسیرِ غارت هر چه بیشتر منابع آن کشورها هستند.
🔸براستی؛ عقلانیت حکم میکند در بکارگیری الفاظ و مفاهیم؛ بار معنایی و جایگاه آن در منظومهی اندیشهای خویش را لحاظ کنیم و با تمییز بین ابزار و اهداف و درک راهبردها در مسیر تحققِ آنچه مطلوبِ جامعه است، گام بر داریم.
🔹 برای فهمِ درست این نگاهِ عقلانی توجه به سیرهی امامینِ انقلاب در برخورد با نظام سلطه و استکبار جهانی قابل توجه، بررسی و پیگیری است؛ امامین انقلاب از ابتدای مسیر با درک درست ماهیتِ دشمن و علتِ اصلیِ دشمنی دشمنان در کنار اهداف، شیوهها و میدانهایی که دشمن برای انحراف و نابودی انقلاب طراحی کرده بودند، توطئهها و فتنههای بزرگ و پیچیده (از کودتا ها و جنگ تحمیلی تا فتنههای متنوع از 78، 88، تا 96 و98 و سیاست فشار حداکثری و...) را با صبر راهبردی در کنار تبیین و ایجاد درک درست در بدنهی اجتماعی، بدست خود مردم خنثی نمودند و با همین نگاه انقلابی- عقلانی و بهره گیری از انباشتِ تجربی بود که گام اول انقلاب را پشت سر نهادیم و اینجاست که رهبر معظم انقلاب در طراحی گام دوم نیز، فراخوان مطالعهی تاریخِ قبل و بعد از انقلاب را دادند تا با فهم درستِ تجارب گذشته و برشمردنِ نقاط ضعف و قوتِ مسیری که گذشت، آسیب ها و چالشهای موجود را در راهی که به سوی آینده در پیش داریم، رفع و دفع نماییم. ان شاء الله
✍🏻جواد خسروی
#جهاد_تبیین
🖼 منشور کرامت زندانیان
🔹از ممنوعیت پابند تا غیرالزامیشدن چادر برای زنان
#تحول_قوه_قضاییه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو و نان چگونه حذف میشود؟
🔹رئیس سازمان برنامه: با حذف ارز ترجیحی، مردم نان را به قیمت فعلی میخرند و مابهالتفاوت آن را دولت به نانوا پرداخت میکند. یارانه دارو هم از طریق بیمهها داده میشود. فعلا حذف ارز نهادهها مطرح است و دارو و نان در فاز دوم تعیینتکلیف میشود.
#بودجه_1401
#ارز_4200
سخنگوی کمیسیون تلفیق: در جلسه امروز با رئیس سازمان برنامه، دولت رسما اعلام کرد سال آینده دلار ۴۲۰۰ تومانی نداریم
#بودجه_1401
#ارز_4200
یکی از پروژههای جریان نئولیبرال در ایران، مالی سازی (Financialization) اقتصاد ماست. مالیسازی را میتوان سودآوری بدون تولید تعریف کرد.
این رویکرد، به صراحت از ایجاد فضا برای سرمایهگذاری روی نوسان نرخها سخن میگوید و هیچ ابایی ندارد که بخش مالی را در عداد بخشهای صنعت و کشاورزی قرار داده و آن را مستقل از بخش واقعی اقتصاد تعریف نماید.
در یک اقتصاد سالم اما بخش مالی، از بخش واقعی استقلال ندارد، بلکه در خدمت بخش واقعی یعنی تولید است. به عبارت دیگر، سرمایهگذاری در بخش مالی، اساسا شایسته عنوان سرمایهگذاری نیست و دولت نه تنها نباید به رواج و توسعه آن کمک کند، بلکه باید در برابر آن مانع نیز بگذارد. بخش مالی صرفا یک کانال برای سرمایهگذاری است و به تعبیر علما طریقیت دارد، موضوعیت ندارد.
عبارت مالی شدن را البته نئولیبرالها بهکار نمیبرند. از عباراتی نظیر توسعه مالی و تعمیق مالی استفاده میکنند. متاسفانه از سال ۱۳۹۲ به این سو، یعنی با روی کار آمدن دولت آقای روحانی و حاکم شدن نئولیبرالها بر اقتصاد ایران، مالیسازی اقتصاد ایران شدت قابل توجهی یافته و برای یافتن ریشه فجایعی نظیر صعود و سقوط بورس، جای دیگری نباید رفت. باز معالاسف، این فرآیند مالی شدن، در دوره جدید نیز با سرعت بیشتر ادامه دارد و رسانههای نئولیبرال، پیوسته بابت اتفاقات جدیدی که در این مسیر رقم میخورد، جشن میگیرند. نکته جالب توجه این است که از فجایعی که مالی شدن در اقتصاد غرب آفرید و بحران ۲۰۰۸ را رقم زد نیز، درس گرفته نمیشود؛ که البته باید گفت آنانکه از فاجعه نفع میبرند، طبیعتا به استقبالش میروند.
سرگرم پژوهش پیرامون این فساد اقتصادی هستم که انشاءالله به زودی منتشر خواهد شد.
✒️ یاسر جبرائیلی
#ثامن
#جهاد_تبیین
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۲۰ دی
1⃣ بازتاب انتقاد رهبرمعظم انقلاب از برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی بدلیل ناامید سازی جوانان به آینده از طریق بازتاب مشکلات اقتصادی کشور و عدم انعکاس موفقیت های نظام
2⃣ برجسته سازی واکنش کاخ سفید به تاکید مقامات ایران بر گرفتن انتقام از آمران و عاملان ترور شهید سلیمانی
3⃣مخدوش سازی وجهه بین المللی جمهوری اسلامی با تداوم عمدی جلوه حمله موشکی به هواپیمای اوکراینی و القاء سپر انسانی کردن این هواپیما توسط ایران برای مقابله با حملات احتمالی آمریکا
#روشنگری | #ثامن
طالبان، "تاجیکستان" و "ازبکستان" را تهدید کرد
🔹وزیر دفاع طالبان: تاجیکستان و ازبکستان باید بالگردهای افغانستان را برگردانند. حکومت طالبان ضعیف است، اما بیغیرت نیست و به اندازه توان خود واکنش نشان خواهد داد.
🔸پیشتر، مسئولان طالبان گفته بودند که ۴۰ بالگرد افغانستان در جریان سقوط کابل، به تاجیکستان و ازبکستان منتقل شده است.
#ثامن
#افغانستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
غیرت دینی را حفظ کنید...۱۴۰۰/۱۰/۱۹
#غیرت_دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طنز_سیاسی
🎥تمسخر حرکات دست نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی به هنگام سخنرانی ها توسط فعالان فضای مجازی فلسطین اشغالی
#اسقاطیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنران بیشرفی که مامور دولت است نه جرائت نسبت دادن اشغالگری به روسیه رو داره و نه آنقدری از گرجستان کینه داره که بگه اشغالگره.
اما بطور ویژه ایران رو اشغالگر خاک آذربایجان معرفی میکنه که جواب درخوری میگیره
#توئیت
⭕️ امروز سالگرد شهادت بزرگ مردی است که کمتر کسی میداند، "پاسدار" نیروی قدس سپاه بوده و پروژه مهمی چون
"راکت کوتاهبرد با سوخت شکرپایه" حاصل دانش گرانبهای او برای آسان نمودن کار مقاومت اسلامی فلسطین است...
شهادتت مبارک آقا مصطفی❤️
👤 مالک
#غیرت_دینی
#شهید_احمدی_روشن
#توئیت
⭕️ امروز سالگرد شهادت بزرگ مردی است که کمتر کسی میداند، "پاسدار" نیروی قدس سپاه بوده و پروژه مهمی چون
"راکت کوتاهبرد با سوخت شکرپایه" حاصل دانش گرانبهای او برای آسان نمودن کار مقاومت اسلامی فلسطین است...
شهادتت مبارک آقا مصطفی❤️
👤 مالک
#غیرت_دینی
#شهید_احمدی_روشن
🖼 پوستر سایت رهبر انقلاب درباره تقاص از ترامپ و قاتلان شهید سلیمانی
#قهرمان
#مکتب_سلیمانی
#غیرت_دینی
🔴یمن: اگر امارات دست از اقداماتش در یمن برندارد عمق کشورشان را میزنیم
🔹عضو دفتر سیاسی انصارالله: معاملهای میان ریاض و ابوظبی وجود دارد که طبق آن، عربستان استانهای جنوبی یمن را به امارات تحویل میدهد و امارات هم تمام ظرفیتهای نظامی خود را در یمن به کار خواهد گرفت.
🔹ما به امارات توصیه میکنیم به اقدامات تنشزای خود ادامه ندهد چون اگر این تنش ادامه پیدا کند، یمن مجبور به حمله به عمق خاک این کشور خواهد شد.
#ثامن
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۲۱ دی
1⃣ ادعای افزایش احتمال دستیابی به توافق پیرو سفر وزیرخارجه ایران به عمان و انتشار اخباری مبنی بر توافق موقت و دوساله
2⃣ ادعای تلاش ایران برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک با عربستان متاثر از مذاکرات احیای برجام در وین و ارتباط دهی آن با تحولات لبنان با ضرورت نمایی امتیازدهی جمهوری اسلامی به رژیم آل سعود جهت حل مشکلات لبنان
3⃣ ادعای تلاش ایران برای میانجیگری میان گروه های افغان با برجسته سازی دیدار وزیرخارجه طالبان با احمد مسعود و اسماعیل خان در تهران
4⃣ تحریک افکارعمومی به اعتراض پیرامون تصادفات زنجیرهای در جاده های استان خوزستان
#روشنگری | #ثامن
📝 #یادداشت_کوتاه | کشور به کارهایی از جنس امیر کبیر
🔻 مقام معظم رهبری: ۴سال برای دولت زمان کمی نیست، امیرکبیر آنهمه کار را در ۳سال صدارت انجام داد، امروز کشور به کارهایی ازجنس امیرکبیر نیازدارد.
🔸 دوران کوتاه اما نتایج بلند امیرکبیر
اصلاحات امیرکبیر، اندکی پس از رسیدن او به مقام صدارت آغاز شد و تا پایان دوران کوتاه صدارتش ادامه داشت. مدت صدارت امیرکبیر حدوداً ۳۹ ماه (کمتر از ۴ سال) طول کشید و در طی همین زمان اندک، تحوّلات بسیار بزرگی را در راستای پیشرفت و اعتلای ایران انجام داد.
🔹 مهمترین اقدامات امیرکبیر :
۱. تأسیس دارالفنون (اولین دانشگاه در ایران)
۲. تأسیس روزنامه وقایع اتفاقیه (اولین روزنامه رسمی دولت)
۳. حذف القاب و عناوین دربار
۴. رسیدگی به وضع مالیه کشور (مانند حذف رشوهخواری و کمکردن مستمریهای سنگین شاهان و شاهزادگان)
۵. سر و سامان دادن به ارتش (برای مقابله با نظامیان انگلیس و روس که شمال و جنوب کشور را در اختیار گرفته بودند)
۶. توسعه وزارت خارجه و تأسیس سفارتخانههای دائمی در برخی از کشورها و ....
🔺 نکته پایانی: زمان شتابان می گذرد و این چهار سال زود تمام می شود؛ باید از هر ساعتی و از هر فرصتی استفاده شود و نگذارند وقتی را که متعلّق به مردم و متعلّق به اسلام است، تضییع بشود و از همهی امکانات زمانی و وقتی ، استفاده شود ، اینکه دولت ها منتظر چهار سال دوم بنشینند این کار غلطی است، باید از زمان طولانی چهار سال اول برای تحقق برنامه ها و وعده ها استفاده درست و بموقع صورت گیرد .
✍️محمد حسن فشی
#روشنگری | #ثامن