فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مردم فیلم بازی کنم؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین دهقان: ١٠٠ سكه طلا رو #نظام تصمیم گرفت به من بده! به شما چه ربطی داره که باهاش چیکار کردم؟
اولا نظام نه و آقای روحانی
ثانیا از بیت المال بوده پس به ما ربط داره
ثالثا وقتی الان پاسخگو نیستید وای به حال زمانی که فرضا رئیس جمهور بشید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار شنیدنی است
🔴 مشک آنست که ببوید، نه آنکه عطار بگوید...
آشنای دولت روحانی مدعی است که عملکرد دولت تدبیر و امید را در چهار جلد تدوین کرده تا در اختیار عموم قرار بگیرد اما توجه نکرده است که پیش از این، معیار سنجش عملکرد دولت ها را #جیب_مردم دانسته اند، نه آمار و ارقام اعلام شده از سوی دولت ها؛ فارغ از اینکه چقدر از بیت المال برای تدوین این چهار جلد هزینه شده است، کاش جناب #آشنا اولا کمی از این هزینه را نیز در اختیار منتقدین شان قرار میدادند تا ده ها جلد کتاب راجع به کارهایی که توسط این دولت (در طول این چند سال) انجام نشده، می نوشتند و درثانی چنانچه خودشان و رییس شان به عملکردشان اعتماد دارند، بهترست یک بار بدون تشریفات در بین مردم حاضر شوند!
➕ البته کاش لااقل قبل از نوشتن این چند جلد، فکری برای جمع کردنِ صفهای مرغ و روغنی میکردند که محصول بی تدبیریهایشان است تا خدایی ناکرده متهم نمی شدند به دروغگویی و دستاورد سازی جعلی !!
🔴 عاقبت متعلق به ماست
♦️امام خامنه ای :گاهی افرادی که با این بعد از تفکر اسلامی آشنا نیستند ، در مقابل معادلات عظیم مادی جهان دچار حیرت و یاس می شوند ، احساس می کنند با این قدرت های عظیم ، با این تکنولوژی پیشرفته ، با این سلاح های مخرب ، با بودن بمب اتمی در دنیا یک ملت حالا انقلاب هم بکند ، مگر چقدر می تواند مقاومت کند ؟
♦️احساس می کنند که برایشان #استقامت در مقابل فشار قدرت ظلم و استکبار ممکن نیست ، اما اعتقاد به #امام_مهدی ، اعتقاد به روزگار دولت اسلامی و الهی به وسیله زاده پیغمبر و امام زمان این امید را در انسان به وجود می آورد که نه ، ما #مبارزه می کنیم برای اینکه عاقبت متعلق به ماست ؛ برای اینکه نهایت کار ما یک وضع آنچنانی است که دنیا باید در مقابل او خاضع و تسلیم بشود و خواهد شد .
♦️ برای اینکه روال تاریخ به سمت آن چیزی است که ما امروز پایه اش را ریختیم ، نمونه اش را درست کردیم ولو نمونه ناقصش . این #امید اگر در دل ملت های مبارز - مخصوصا ملت های اسلامی - به وجود بیاید ، یک حالت خستگی ناپذیری به آنها خواهد داد که هیچ عاملی نمی تواند آنها را از میدان مبارزه روگردان کند و آنها را به شکست درونی و انهزام درونی دچار کند .
🔴 امتحان شدن شیعیان در آخرالزمان
♦️ امام صادق علیه السلام، درباره شدت فتنههای زمان غیبت میفرماید:
«وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛َّ وَ اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛ وَ اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛ حَتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر»؛
♦️ به خدا سوگند شما خالص می شوید؛
- به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا میشوید؛
- به خدا سوگند شما غربال خواهید شد؛
- تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر.
♦️در این میان کسانی نجات خواهند یافت که:
١- خود را در زمان غیبت به امام زمان عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف نزدیک و نزدیک تر کنند؛
٢- خود را از رذایل اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند(تزکیه نفس کنند).
٣- شناخت امام زمان -عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف- و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.
📚بحارالانوار، ج ۵، صفحه ۲۱۶
#مهم
🔴 #تحلیل | چرا همکاریهای راهبردی ایران و چین موجب نگرانی غربیها شده است؟
🔻 #زمانه| سند جامع راهبردی ۲۵ ساله همکاریهای ایران و چین در حالی در تهران توسط وزرای خارجه دو کشور امضا شد که شاهد عملیات روانی غربیها با محوریت «تحریف واقعیت» هستیم.
🔹جریان معاند به دنبال تثبیت این گزاره در افکار عمومی مردم ایران است که؛ جمهوری اسلامی چون نمیخواهد از مواضع خود در برابر غرب کوتاه بیاید در دنیا منزوی شده لذا چارهای جز فروختن خود به چین ندارد!!
🔹همانقدر که راهبرد «مقاومت فعال» و ایستادگی در برابر زورگویی غربیها در راستای منافع ملی است، مشارکت با کشورهای دیگری که اراده زورگویی نداشته و از موضعی برابر وارد همکاری میشوند هم در راستای منافع ملی است.
🔹اتفاقا اگر جایی برای خرده گرفتن باشد، باید به دیرهنگام بودن اتفاقاتی از این دست و بیش از اندازه معطل غربیها شدن خرده گرفت.
🔹اگر ایران، کشوری ناتوان و منزوی بود و جایگاهی در هندسه جدید قدرت در نظام بینالملل نداشت، طبعا دلیلی برای این حجم از عصبانیت دشمنان وجود نداشت.
ایران به سمت چین چرخیده یا به سمت منافع ملی؟‼️
🔻 وزیرخارجه چین با حضور در ایران سند راهبردی همکاری ایران و چین امضاء کرد.
با اعلام این خبر پژواک های مختلف در فضای رسانهای و افکارعمومی پیچیده و خواهد پیچید.
🔹تیرماه ۱۳۹۹ کافی بود ربیعی سخنگوی دولت صرفا از پیش نویس این سند بگوید تا بهانه ای شود برای فضاسازی و حاشیه سازی های عجیب رسانه ای!
🔹وقتی که مشخصا «محمود احمدی نژاد» نسبت به آن موضع گیری کرد به یک خبر داغ رسانه ای تبدیل شد و تفسیرها و تحلیل های مختلفی را به دنبال داشت. جالب است که تحلیل هایی که از این پیش نویس در فضای مجازی منتشر شده است بیشتر از اینکه رنگ واقعیت و واکاوی جزئیات آن باشد، به نوعی واکنشی سیاسی جناحی بود.
🔹برای گروه و نحله سیاسی خاص که قطعا طرفدار همکاری و مذاکره ایران و غرب است، آنهم پس از شکست برنامه جامع مشترک یا همان برجام این موضوع گران و سخت آمده و این گروه سیاسی سعی کرد با تمایلات غرب گرایانه خود موضوع همکاری بلندمدت با چین را بررسی و در فضای رسانه ای واگویه کند. از سوی دیگر برخی از گروه های سیاسی هم آنرا قراردادی پنهانی و به دور از چشم ملت عنوان کردند که هر گاه این موضوع رخ داده است، برخلاف منافع ملت ایران تحرکاتی انجام شده است.
🔹یکی از روزنامه های سیاسی نیز در تیتری قابل تامل این پیش نویس را «چرخش به سمت شرق» نامید. موضوعی که نشان از یک نگاه صفر و صدی و لیبرالی آنهم در حوزه دیپلماسی و خصوصا تجارت بین المللی داشت. اما واقعیت مسئله این است که هنوز این پیش نویس به عنوان یک سند راهبردی همکاری در نیامده است و بنابر قانون این موضوع بایستی مراحل مختلف قانونی اعم از تصویب درهئیت دولت و سپس مجلس شورای اسلامی و باقی مراحل را طی کند که به طور قانونی قابل اجرا باشد.
🔹 #خلاصه ماوقع این است که بهمن ماه ۹۴ و در جریان سفر رئیسجمهور چین به ایران موضوع سند راهبردی ۲۵ ساله مطرح میشود؛ تا اواخر سال ۹۷ متاسفانه از طرف دولت ایران تحرک چندانی در این باره مشاهده نمیشود (احتمالاً دولت همچنان تصور میکرد از آمریکا و اروپا نهایتاً آبی گرم خواهد شد). اما شهریور سال ۹۸ و همزمان با حضور آقای ظریف در پکن اعلام میشود که ایران پیشنویس اولیه درباره سند ۲۵ ساله را به مقامات چینی ارائه خواهد کرد.
🔹دولت چین با اخذ این پیشنویس و با پذیرش چارچوب آن، نکاتی درباره آن نوشته و پیشنویس دومی به ایران ارائه کرده و ایران نیز با اعمال نظرات خود پیشنویس سوم را تهیه کرده است. و آنچه در جلسه اخیر هیئت دولت تصویب شده همین پیشنویس سوم بوده است که احتمالاً یک دور دیگر دادوستد پیشنویسها قبل از توافق نهایی در کار خواهد بود.
🔹حالا بازار گمانه زنی های مختلفی که با اعداد و ارقام مختلفی مطرح شده است بسیار داغ است. جالب است که برخی از روزنامه ها و جراید رسمی کشور نیز به این گمانه زنی ها دامن می زنند اما آنچه در این مسئله مورد غلفت واقع شده است موضوع منافع ملی کشورمان است.
🔹متاسفانه تحلیل مواضع بین المللی ایران خصوصا بحث تجارت بین الملل ذیل مباحث جناحی و سیاسی اغلب با خطای محاسباتی روبرو می شود و این موارد را تا حد موارد جناحی تقلیل می دهد. این در شرایطی است که طبق شعاری که بر سر در وزارت خارجه کشورمان نقش بسته است و شعار معروف « نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» است، اصلا راهبرد سیاست خارجی کشورمان نه تنها گرایش به شرق و غرب نیست بلکه یک نوع موازنه منفی و موازنه مثبت در این خصوص جاری و ساری است.
🔹در واقع موضوع منافع ملی کشورمان در اولویت است و اگر اروپایی ها و غربی ها منافع کشورمان را برآورده می کردند قطعا ایران اسلامی با آنان همکاری مستمر ایجاد می کرد و این موضوع اصلا ناقض همکاری با شرق و کشوری مانند چین نیست بلکه می تواند همراستا با آن حرکتی پیشرونده انجام گیرد.
🔹 آنچه امروز کشورمان به واقع نیاز دارد نگاه تاریخی و راهبرد مناسب به منافع کشورمان است. با توجه به جایگاه ژئواستراتژیک و استراتژیک کشورمان راهبرد موازنه منفی و مثبت در سیاست خارجی راهگشاست و در این حوزه هیچ چرخشی به سمت کشورهای دیگر نه تنها به طور صفر و صدی نباید صورت گیرد بلکه بایستی همکاری برای منافع در هر حوزه و منطقه ای در دستور کار باشد.
🔹 اتومبیل جلویی خیلی آهسته پیش میرفت و با اینکه مدام بوق میزدم، به من راه نمیداد.
🔸 داشتم خونسردیام را از دست میدادم که ناگهان چشمم به نوشته کوچکی روی شیشه عقبش افتاد:
👈 راننده ناشنواست، لطفا صبور باشید!" 👉
🔹 مشاهده این نوشته همه چیز را تغییر داد! بلافاصله آرام گرفتم، سرعتم را کم کرده و چند دقیقه با تأخیر به خانه رسیدم اما مشکلی نبود.
🔸 ناگهان با خودم زمزمه کردم: آیا اگر
آن نوشته پشت شیشه نبود، من صبوری به خرج میدادم؟
🔹 راستی چرا برای بردباری در برابر مردم به یک نوشته نیاز داریم!؟
🔸 اگر مردم، نوشتههایی به پیشانی خود بچسبانند، با آنها صبورتر و مهربان خواهیم بود؟ نوشتههایی همچون:
"کارم را از دست دادهام"
"در حال مبارزه با سرطان هستم"
"در مراحل طلاق، گیر افتادهام"
"عزیزی را از دست دادهام"
"احساس بی ارزشی و حقارت میکنم"
"در شرایط بد مالی و ورشکستگی قرار دارم"
“بعد از سالها درس خواندن، هنوز بیکارم”
“مریضی در خانه دارم”
و صدها نوشته دیگر شبیه اینها.
🔸 همه درگیر مشکلاتی هستند که ما از آن چیزی نمیدانیم.
🔹 بیائیم نوشتههای نامرئی همدیگر را خوب درک کرده و با مهربانی به یکدیگر احترام بگذاریم چون همه چیز را نمیشود فریاد زد ...
🔺 وقتی #لاشخورهای_سیاسی و کفتارهای #آشنا زوزه می کشند حواستان باشد که قرار است واقعیت مهمی را از مردم پنهان کنند!
🔷 جامعه المصطفی ۵۲۰۰۰ دانشجو در ۱۷۰ واحد تابعه در ۵۹ کشور دارد و ثمره اش شده تولید قدرت نرم برای ایران و جنبش #زکزاکی، #زینبیون و #فاطمیون آن هم با بودجه ۲۰۰ میلیارد تومانی!
🔻 بودجه شرکت ملی نفت که در مجلس بررسی نمی شود و حیاط خلوت برخی احزاب سیاسی است ۳۰۹ هزار میلیارد تومان است و ثمره اش شده ۲۰ میلیارد دلار قاچاق سوخت از کشور طی ۷ سال!!!
❗️ و این فقط یک خط از کتاب داستانی است که اتاق #عملیات_روانی مفسدین اقتصادی نمی خواهد مردم بخوانند!
⭕️ #شبهه
بودجه ۹۷ موسسات فرهنگی
🔻 #پاسخ
بعد از ارائه لایحه بودجه توسط دولت به مجلس، متنی در فضای مجازی دست به دست می شود که با مقایسه بودجه چند نهاد #فرهنگی مثل #حوزه علمیه، جامعه المصطفی، صندوق توسعه فرهنگ قرآنی، ستاد اقامه نماز، راهیان نور و ... با برخی وزارتخانه ها به دنبال شبهه افکنی و تخریب این نهادها است. اما پاسخ اجمالی به این تخریب:
1️⃣ جمع کل بودجه این 13 نهاد فرهنگی، "مبلغ 2250 میلیارد تومان" است در حالی که کل #بودجه_عمومی دولت 425000 میلیارد تومان است. یعنی سهم این نهادها از بودجه عمومی دولت فقط حدود #نیم_درصد است. آیا ما نباید برای نهادهای فرهنگی کشور نیم درصد هزینه کنیم؟ هر چند ممکن است انتقاداتی به برخی از این نهادها هم داشته باشیم.
2️⃣ بودجه این 13 نهاد فرهنگی حدود یک پنجم #اختلاس صندوق فرهنگیان است. یعنی با رقم اختلاس صندوق فرهنگیان می توان بودجه 5 سال این موسسات را تامین کرد!!!
3️⃣ انتشار دهندگان این موج تخریبی با ردیف کردن بودجه تعدادی از #وزارتخانه ها و سپس مقایسه آن با بودجه این نهادها فریاد وا مردما سر داده و این سوال را مطرح می کنند که چرا بودجه نهادهای فرهنگی صرف #فقرا نمی شود! اما در این لیستها، اعداد مربوط به دستگاهها و وزارتخانه های دولتی به صورت ناشیانه ای #دستکاری شده و با #دروغ کمتر از میزان واقعی اعلام شده است!!! مثلا بودجه ارگانهای دولتی را اینگونه نشان می دهد که بسیار کمتر از میزان واقعی است:
« وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ۱۶۲ میلیارد تومان (صفحه۵۸۶)
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ۲۶۰ میلیارد تومان (صفحه ۱۷۴)
سازمان غذا و دارو با ۳۳ میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹)
وزارت صنعت، معدن و تجارت با 97 میلیارد تومان (صفحه ۵۲۹) و ....»
✅ #واقعیت_چیست
ارقام مندرج در بودجه اعلامی دولت بسیار بیشتر از رقمهای فوق است. ببینید:
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بودجه رقم 1707 میلیارد تومان
سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 359 میلیارد تومان
سازمان غذا و دارو با 183 میلیارد تومان
وزارت صنعت،معدن و تجارت 232 میلیارد تومان و ....
بر اساس لایحه بودجه دولت فقط رقم بودجه #هزینه ای (و نه کل بودجه) وزارت تعاون، میراث فرهنگی و سازمان غذا و دارو برابر 2250 میلیارد تومان است که برابر بودجه 13 نهاد فرهنگی مورد اشاره است!
5️⃣ نکته جالب دیگر اینکه حقوق و دستمزد پرسنل وزارتخانه ها جدا از بودجه هزینه ای آنها است. مثلا باید هزینه های حقوق و دستمزد کارکنان وزارت تعاون را به رقم بودجه هزینه ای آن که 1707 میلیارد تومان است اضافه کنیم تا کل بودجه آن حاصل شود در نتیجه رقم بودجه اصلی وزارت تعاون بسیار بیشتر از عدد 1707 میلیارد تومان خواهد شد.
از فرمایشات گهر بار علی (ع):
ای مالک
اگر کسی را در شب دیدی گناه می کند
روز به او تهمت نزن
زیرا که صبحگان شاید توبه کرده باشد
و تو ندانی
دولت روحانی بهشت جاسوسان!
به مناسبت بخش سریال محبوب گاندو، خوبه نگاهی بیاندازیم به تمام جاسوسانی که در هشت سال فعالیت دولت روحانی حاضر بودن یا بازداشت شدن.
۱- جیسون رضاییان؛ خبرنگار واشنگتن پست که اونقدر به روحانی نزدیک شده بود که حتی طعم آدامس مورد علاقه روحانی رو هم میدونست! و بعد از تبادل هم با اوباما و جان کری دیدار کرد.
۲- نزار زکا؛ جاسوس آمریکایی که تحت عنوان "کارشناس فناوری اطلاعات" حسابی به مقامات ایران نزدیک شده بود و حتی با محمود واعظی و خانم شهیندخت مولاوردی هم عکس داشت.
۳- مراد موشه طاهباز؛ میلیاردر صهیونیستی که "تحت پوشش فعال محیط زیستی" با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری میکرد، اما اطلاعات سایتهای موشکی ایران را جمعآوری میکرد.
۴- کاوس سید امامی؛ ایشون هم تحت عنوان "فعال محیط زیستی" با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری میکرد.
۵- کاوه مدنی؛ ایشون هم در سازمان محیط زیست فعالیت میکردن و معاون بودن! صدور حکم معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست توسط عیسی کلانتری.
۶- باقر و سیامک نمازی؛ تاسیس شرکتی بهنام آتیه بهار با هدف ارائه خدمات حقوقی و اقتصادی به شرکتهای خارجی و ایفای نقش به عنوان دلال عقد قرارداد ایران با برخی شرکتهای بزرگ نفتی از جمله کرسنت.
۷- دری اصفهانی؛ یکی از افراد حاضر در تیم مذاکره کننده هستهای که به خاطر برجام، از روحانی مدال لیاقت دریافت کرد، اما بعدا مشخص شد طی مذاکرات هستهای، اطلاعات لازم را در اختیار آمریکاییها قرار میداده.
۸- نازنین زاغری؛ جاسوسی که در پوشش خبرنگار به ایران آمد و از میان افراد مستعد، اشخاصی رو برای بیبیسی فارسی و فعالیت علیه کشورمون انتخاب میکرد.
۹- محمدعلی شعبانی؛ مشاور دوتابعیتی و سابق ظریف که در سریال گاندو فاش شد جاسوس سرویس اطلاعاتی انگلیس بوده و ظریف در مجلس گفته بود چیزی جز خدمت از او ندیده است!
اما عجیب اینجاست که در برخی از این پروندهها، علاوه بر جوسازی رسانههای معاند خارجی برای بیگناه نشان دادن این جاسوسان، برخی رسانههای اصلاحطلب و مسئولین دولتی هم اصرار عجیبی بر بیگناه نشان دادن این جاسوسان داشتن.
اون هم با چه استدلالهای عجیب غریبی؛
میگفتن فلانی استاد دانشگاهه، پس جاسوس نیست!
فلانی مادر دو تا بچه است، پس نمیتونه جاسوس باشه!
فلانی فعال محیط زیسته، نمیتونه جاسوس باشه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولت روحانی؛ بهشت جاسوسان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردی که در سریال گاندو سانسور شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلقه نیویورکی های دولت روحانی
💠بمناسبت #نیمه_شعبان، سالروز ولادت منجی عالم بشریت؛
🌟مسابقه بزرگ " #رمان_لمس_تنهایی_ماه" ویژه نیمه شعبان برگزار می گردد
✍️معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری مرکز تخصصی مهدویت، به مناسبت نیمه شعبان، سالروز ولادت حضرت ولی عصر(ارواحنا فداه) مسابقه بزرگ "رمان لمس تنهایی ماه" ویژه نیمه شعبان را برگزار می کند.
🌟۲ نفر اول هرکدام ۵۰۰ هزار تومان
🌟 ۵ نفر دوم هرکدام ۳۰۰ هزار تومان
🌟۳۷ نفر سوم هرکدام ۲۰۰ هزار تومان
💢لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقه و همچنین روی لینک زیر کلیک کنید
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/14259
📲 لینک دانلود فایل
https://www.balagh.ir/sites/default/files/media/file/www-balagh-ir-u6901n14259.pdf
🖥لینک سامانه مسابقه؛
quiz.balagh.ir
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
دامپینگ چیست؟!
خیانت بزرگی بنام دامپینگ در جامعه در حال وقوع است . هوشیار باشید .
یک فروشگاه زنجیره ای را تجسم کنید. بسیار بزرگ. بسیار شیک. وارد محله ای می شود. محله ای با مردمانی از طبقه متوسط. نبش اصلی ترین چهار راه محله، زمینی به وسعت 10 هزار مترمربع را می خرد. آن را در هفت طبقه می سازد. با پله برقی، آینه ها و لامپ های زیبا.
خوشحالید نه؟
فروشگاه شروع به کار می کند. تعداد زیادی از اهالی محل را هم استخدام می کند. ولی فقط چند ساعت در هفته. مثلا روزی یکی دو ساعت. چه خاصیتی دارد؟ روشن است که وقتی خانم خانه دو ساعت در فروشگاهی که با آن همه زلم زیمبو و رعایت قواعد مارکتینگ چیده شده کار می کند، خرید روزانه اش را هم از همانجا انجام خواهد داد. بخصوص که قیمت ها هم پائین تر از عباس آقای میوه فروش و حسین آقای پارچه فروش است. حتی پائین تر از قیمت تمام شده! به این می گویند دامپینگ! جالب اینکه خانم عباس آقا هم میوه اش را تازه از همان فروشگاه می خرد. چرا؟ چون عباس آقا سالها هرچه میوه بد داشته که کسی نخریده بوده به منزل آورده. الان خانم عباس آقا خودش دارد کار می کند. با حقوق خودش حسرت سالیان را از دلش در می آورد.
چند ماهی گذشته. کار و بار عباس آقا و حسین آقا خراب است. درآمدشان اجاره مغازه شان را هم در نمی آورد. شاگرد مغازه اخراج می شود و می رود در فروشگاه زنجیره ای استخدام می شود. هفته ای 10 ساعت. ولی حقوق ساعتی اش بالاست. این حقوق ساعتی آنچنان توقع او را بالا برده که جای دیگری نمی تواند کار پیدا کند.
دو سال گذشته. عباس آقا در شرف ورشکستگی است. آخرین مقاومت ها را کنار می گذارد و مغازه را تعطیل می کند. او نیز به فروشگاه زنجیره ای می رود و زیر دست شاگرد سابقش که حالا یکی از انباردارهای فروشگاه است استخدام می شود. همسرش اما اخراج شده است. چون انتظار داشته بعد از دو سال حقوقش یا دست کم ساعت کارش اضافه شود.
چهار سال گذشته است. صاحب مغازه عباس آقا دو سال است اجاره ای نگرفته است. از وقتی عباس آقا مغازه اش را خالی کرده یکی دو مستاجر عوض کرده که هیچکدام بیش از یکی دو ماه دوام نیاورده اند. کاسبی نیست. مغازه ها را به قیمت ارزانی می فروشد به یک بساز و بفروش.
سال پنجم دیگر محله مردمانی از طبقه متوسط ندارد. حسین آقا و شاگردش هر دو کارگر ساختمانی هستند. قیمت های فروشگاه زنجیره ای بالاست. سود هشتصد درصدی روی قیمت تمام شده کالا عادی است. فروشگاه حقوق ساعتی را کم کرده. تعداد بیشتری را با ساعت های کمتر استخدام کرده است.
سال هفتم. فروشگاه محله را به خاک سیاه نشانده. کسی دیگر در آن محله پس اندازی ندارد. فروشگاه کالاهایش را به سایر شعبه ها انتقال می دهد. این شعبه تعطیل است. مردم فقیر منطقه قدرت خرید از چنین فروشگاه باکلاسی را ندارند!
این اتفاقی است که هر روز در آمریکا می افتد. صاحب فروشگاه همان یک درصد است و ساکنین محله همان 99 درصد. فقرا فقیرتر و پولدارها پولدارتر می شوند. شهردارهای مناطق و شهرهای کوچک هر روز با التماس از مردم می خواهند که به جای خرید از فروشگاه های عظیم، از بیزینس های محلی (عباس آقا و حسین آقا) خرید کنند. ولی اغلب مردم با همین طرز فکر شما خریدشان را از غول های بزرگ انجام می دهند. شیک. ارزان!
از خودتان بپرسید چرا اروپا غول های آمریکایی مثل والمارت را محدود کرده؟ جالب اینکه به دلیل همین محدودیت متهم به کمونیست بودن و مخالفت با تجارت آزاد هم می شود.
نه دوست عزیز. هرکه ارزان می فروشد برای رضای خدا ارزان نمی فروشد!
اگر چین سیب و پرتقالش را با ضرر وارد کشورتان می کند و ارزانتر از باغدار شما ميفروشد برای این است که می خواهد باغدار باغش را نابود کند و ویلا بسازد. اگر چین پیراهن مردانه را در تهران می فروشد 50000 تومن و شما برای دوختن همان پیراهن باید 100 هزار تومن مزد بدهی، فقط به دلیل ارزانی نیروی کار چینی نیست! بلکه دارد دامپینگ می کند! قضیه خیلی ساده است .
این قضیه متاسفانه دلیل اصلی تعطیلی کارخانجات است.
درجامعه ای که ذائقه آن در اثر سرمایه داری و مدزنیته عوض شده نیازهای کاذبی در حال رواج است که تبعات آن علاوه بر بیکاری، دامن زدن به شغلهای کاذب و آسیبهای اجتماعی مدرن وپنهان در جامعه است