.
♻️ تحلیل روانشناختی یک شوخی
ظاهراً در جلسه سران سه قوه، سفره میزبان (رییسی) خیلی دلچسب آقایان نبوده.
روحانی: نمیدانیم شام را از هیئتهای بغل گرفته بودند یا خودشان درست کرد بودند.
لاریجانی: مخلوط بود.
رئیسی: شام هیئتی هم باشد تبرک است.
روانشناسان معتقدند، درصد زیادی از مطالب افراد که در قالب شوخی بیان میشود، به انگیزههای جدی آغشته است. مرور ادبیات شوخی هر یک از آقایان با شامی که نزد آقای رییسی خوردهاند، حکایت میکند از :
الف - سست اعتقادی روحانی به ارزشهای دینی (کم ارزش دانستن غذای هیئتی)
ب - شخصیت یکی به نعل یکی به میخ علی لاریجانی (غذای مخلوط)
ج - اعتقادات راسخ و ارزشی رییسی (تبرک دانستن غذای هیئت حسینی)
🇮🇷 @sabzpuoshan
رییس قوه مقننه و رییس قوه مجریه، شام نسبتاً ساده رییس قوه قضائیه رو تمسخر میکنن!
اونوقت ملت توقع دارن اینا شرایط زندگی و معیشت میلیونها نفری رو که بعضیاشون همین شام ساده رو نمیتونن تهیه کنن، درک کنن و مشکلاتشون رو حل کنن!
🇮🇷 @sabzpuoshan
🎯سپاه در همه زمینهها آماده به کار باشد
رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خامنهای ، صبح امروز در دیدار اعضای مجمع عالی فرماندهان سپاه:
▫️ آمادهبهکاری خودتان را در مواجهه با حوادث بزرگ حفظ کنید. این یکی از خصوصیات سپاه بوده. سپاه از اول که متولد شده، در حوادث بزرگ همیشه در خط مقدم سینه سپر کرده.
در همان دوران اوایل کار که سپاه تازه متولد شده بود، این حوادث گوناگون اطراف کشور، قومیتها و تحریکاتی که میشد، سپاه آنجاها سینه سپر کرد، رفت جلو و آمادهبهکاری خودش را نشان داد.
▫️ در طول دوران حیات مبارک امام، مسئلهی جنگ تحمیلی پیش آمد، سپاه رفت جلو سینه سپر کرد و آمادهبهکاری خودش را از همان روز اول نشان داد.
▫️ در حوادث بعد از رحلت امام، حوادث سیاسی اجتماعی، تحریکات گوناگون، هرجایی که هر حادثهای بوده سپاه نشان داده که آمادهبهکار است.
▫️ نمیخواهم بگویم همهجا عالی عمل شده اما همهجا حضور عالی بوده. این آمادهبهکاری باید در همهی بخشها حفظ بشود، نهفقط در مسائل امنیتی و نظامی؛ در زمینهی اقتصاد مقاومتی، در زمینهی رونق تولید، کمک به محرومین، کمک به مستضعفین؛ اینها مسائل مهم کشور است.
▫️ سپاه، آمادهبهکاری خودش را بایستی حفظ کند؛ هم در زمینهی خدمترسانی و محرومیتزدایی، هم در زمینهی مقابله با دشمنیها، هم در زمینهی استحکام سازمانی و آمادگیهای علمی و عملی و آگاهیهای سیاسی. ۹۸/۷/۱۰
🇮🇷 @sabzpuoshan
چگونه صدای حضرت رقیه به یزید رسید؟
معاویه در حال ساخت قصری به نام کاخ خضرا بود. به همین منظور خانه هایی را خرید تا قصر را بنا کند. یکی از این خانه ها متعلق به پیرزنی بود که حاضر به فروش خانۀ خود نبود و می گفت می خواهم در همین جا زندگی کنم و بعد از مرگم نیز قبرم درون خانه ام باشد. معاویه دستور داد خانه را خراب کنند. اما عمرو عاص مخالفت کرد و گفت: عرب همیشه در آرزوی حاکمی عادل بوده و تو می توانی از این فرصت استفادۀ تبلیغاتی کنی: به این صورت که قصر را بسازی و آن خانه را خراب نکنی. آن وقت هر که از درب قصر وارد شود، اولین سوالی که برایش پیش می آید این است که این خانۀ خرابه در وسط قصر چه می کند و ما به او پاسخ می دهیم که عدالت ما به ما اجازۀ خراب کردن خانۀ پیرزن را نمی دهد .»
این جریان اتفاق می افتد. بعد از مدتی پیرزن از دنیا می رود و معاویه هم آن خانه را خراب نمی کند. در زمانِ یزید، باوجودی که این خانه به خرابه تبدیل شده است، باز هم این نیرنگ ادامه پیدا می کند. زمانی که اسرا را به شام می آورند، در آن خرابه قرار می دهند که آن خرابه نیز داخل حیاط قصر بوده است.
🇮🇷 @sabzpuoshan