*آقای همتی* سال ۱۳۵۹ محافظ آقای رجائی بودند.
بعد از اینکه در بمباران ریاست جمهوری آقای رجائی به لقاء الله رفتند ایشان محافظ اقای رفسنجانی شدند.
بعد آقای رفسنجانی ایشان را بردند تلویزیون و بعد رفت واحد مرکزی خبر.
*لیسانس هم نداشت!*
متولد سال ۱۳۳۶ است. سربازی اش را کجا گذرانیده می دانید؟
نمی دانید!
سال ۱۳۵۷ ۱۳۵۸ دانشگاه ها تعطیل بودند تا سال ۱۳۵۹
عنوان شده سال ۱۳۵۷ وارد دانشگاه شده !
اگر می خواسته لیسانس بگیرد باید در سال های ۶۵ و ۶۶ بوده باشد.
سال ۱۳۵۹ وارد *تلویزیون* شده است.
۹ سال *مدیرکل واحد مرکزی خبر* بوده و خبرهائی را که شما از تلویزیون می دیدید و لذت می بردید از زیر امضاء ایشان می گذشته - شغلی *امنیتی* صرف
بعد به مدت ۵ سال می شود *معاون سیاسی* صدا و سیمای کشور که یک *شغل بسیار امنیتی* است.
۵ سال در *شورای امنیت ملی* همکار آقای روحانی بوده است.
بعد از آمدن اقای احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ از *بیمه* اخراج و
می رود *مؤسسه مالی و اعتباری سینا*
حالا بفرمائید ایشان کی وقت کرده برود دانشگاه درس بخواند؟
و کی وقت کرده برود *انگلستان* دکترا بگیرد؟
روزشمار تاریخ را بررسی بفرمائید
۴ سال هم هست که رئیس کل *بانک مرکزی* است و قهرمان *نابودی ارزش پول ملی* است.
۵۹ تا ۶۸ مدیرکل واحد مرکزی خبر که نمی شود سر جنبانید
۶۸ تا ۷۳ معاون سیاسی صدا و سیما شغلی بس مهم که نمی شود از آن لحظه ای غافل ماند
۷۳ تا ۸۵ مدیرعامل بیمه مرکزی
۸۵ تا ۹۲ مدیر عامل مؤسسه مالی و اعتباری و سپس بانک سینا
۹۲ تا ۹۵ مدیر عامل بانک ملی جانشین فرشاد حیدری که جانشین خاوری شده بود
۹۵ تا ۹۷ دوباره مدیر عامل بیمه مرکزی
۹۷ تا ۱۴۰۰ رئیس کل بانک مرکزی
آیا ایشان یک روز، *کار کارشناسی* کرده؟
آیا ایشان یک روز *کار اجرائی* کرده؟
کسانی که یک روز کار نکرده اند *بسیار خطرناک* هستند!
ای کاش هیچ کس هیچگاه از این عناصر دفاع و حمایت نکند.
[۶/۲، ۲۳:۴۲] حاج نعمت: درست ۲۸سال پیش در خرداد ماه ۱۳۷۲، احمد توکلی رقیب هاشمی در انتخابات ریاستجمهوری بود. کشور تنها چند قدم با تورم ۴۹درصدی فاصله داشت. توکلی منتقد سیاستهای اقتصادی دولت در فیلم تبلیغاتیاش، انتقادهای صریح به دولت کرده بود. اما محمد هاشمی رفسنجانی رییس صداوسیما اعلام کرد فیلم نطق تبلیغاتی او را پخش نخواهد کرد!
اعتراضهای توکلی به دادستان کل کشور، شورای نگهبان و حتی ناطقنوری رییسمجلس نیز به جایی نرسید. توکلی میگوید:
«تا اینکه آقای عبدالناصر همتی معاون سیاسی صداوسیما زنگ زد. گفت بیا باهم حرف بزنیم. اگر تو را قانع کردم، فیلم را اصلاح میکنیم، اگر که نه، فیلم را پخش نخواهیم کرد.
به دفترش رفتم. گیرشان به انتقادات من به مرحوم هاشمی بود. همتی گفت «حرفهای شما به مصلحت کشور نیست.»
گفتم «من تاییدشده شورای نگهبان هستم، خودم مصلحتهای ملی را میفهمم. صداوسیما که مال شما نیست که با منتقدانتان اینطور رفتار میکنید. نمیتوانید حق قانونی من را بگیرید.» خلاصه بدون نتیجه به خانه بازگشتم.»
.
هاشمی در خاطراتش مینویسد: «در راه خانه از تلویزیون ماشین دیدم که وزارت کشور اعلان کرده نطق با قانون منطبق نیست و برای اصلاح پخش نمیشود. به عبداللهنوری گفتم بهتر است همین امشب پخش شود.»
توکلی میگوید:
«نیم ساعتی از ساعت پخش نطق تلویزیونی میگذشت. شبکه اول به جای پخش نطق من آهنگ پخش میکرد! تا اینکه آقای حجازی از دفتر رهبری تماس گرفت. اعتراضم را گفتم.
گفت گوشی را نگهدار.
چند دقیقه بعد گفت «آقا میگوید اگر حق خودت میدانی محکم بایست.»
خلاصه بعد از نیمساعت تاخیر، مجری آمد و قبل پخش فیلم، یه بیانیه علیه حرفهای من خواند و بعد فیلم را پخش کردند!»
.
حالا ۲۸سال از آن انتخابات میگذرد، عبدالناصر همتی شده رییس بانک مرکزی و کاندیدای ریاستجمهوری و از فضای آزادیبیان و عدم فیلترینگ و سانسور سخن میگوید!
.
منبع: مصاحبه نگارنده با احمد توکلی؛ مهر ۱۳۹۸
خاطرات هاشمی سال۷۲، ص۱۴۹.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش به حال آنهایی که دختر دارند و ان شاالله همه، دختردار بشن
🔴 کشور #مدیر_بحران می خواهد نه مثل روحانی که مدیر هیچکاره و رجم اجاره ای بود
🔹وضعیت امروز اقتصاد کشورمان بحرانی است؛ اگر چشم باز کنیم وضعیت فرهنگ کشور نیز بحرانی است؛ دقیق تر ببینیم سیاست خارجی کشور امروز در منفعل ترین دوران خود است تا جایی که حق رأی ایران در سازمان ملل هم به سبب نپرداختن حق عضویت سالانه سلب شد!
🔸امروز به فرد جامعی نیازمندیم بالاخص فردی که مدیر باشد، مدیریت قاطع داشته و می تواند این بحران ها را مدیریت کند.
🔹امروز مدیریت کشور به یک مدیر مقتدر نیاز دارد. رئیس جمهور مقتدری که همه ارکان از او حساب ببرند، همه نهادها و دستگاه ها از او حساب ببرند؛ مردم بتوانند به او تکیه کنند؛ گروه و جریانات سیاسی او را باور کنند.
🔴سه حلقه هراسان از تکرار سلیمانی
♦️نقد منصفانه، محترم و مغتنم است. اما سه حلقه و گروه، بی محابا و بیرون از دایره نقد، علیه "سید ابراهیم رئیسی" عقده گشایی می کنند.
🔹گروه اول، سازمان جنایتکار منافقین است که به ملت خود خیانت کرد، زیر پرچم حزب بعث و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آمد و 17 هزار نفر از مردم و مدیران خدمتگزار را به خاک و خون کشید.
♦️گروه دوم، حامیان مفسدان دانه درشت از همه جناح ها که در دستگاه های مختلف لانه کرده بودند و تا قبل از آمدن رئیسی به قوه قضائیه، احساس امنیت می کردند:
🔹از اکبر طبری (معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه)، حسین فریدون (دستیار ارشد رئیس جمهور) و مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیس جمهور) بگیرید، تا قضات فاسدی مثل بیژن قاسم زاده، و شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شهرداری.
♦️از دختر اولین وزیر صمت روحانی و داماد دومین وزیر صمت او (هر دو وزیر، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در سال 92 و 96 بودند)، تا رئیس سازمان خصوصیسازی، برخی مدیران بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیس هلال احمر، مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام و...
🔹گروه سوم، آمریکا و برخی دولت های اروپایی، که امیدوار بودند ایران به واسطه سوء مدیریت غربگرایان به نقطه انفجار برسد. آنها نگرانند زنجیره نفوذ شان، با انتخابات قطع شود.
♦️گروه سوم، سازمان دهنده اصلی نفرت پراکنی علیه آقای رئیسی است و گروهک ها، مفسدان اقتصادی و مدیریت اشرافی غربگرا را به خدمت گرفته است.
🔹آقایان مهرعلیزاده (استاندار روحانی و معاون خاتمی در دولت اصلاحات) و همتی (رئیس کل بانک مرکزی در دولت روحانی)، کدام یک از سه گروه را نمایندگی می کنند که بنای تبلیغات شان، نه اثبات خود با برنامه و کارنامه، بلکه توهین و تهمت، و ترور شخصیت آقای رئیسی است؟!
♦️اما طیف متبوع همتی و مهرعلیزاده کدام کارنامه قابل ارائه را دارند؟ تورم 42 درصد که طبق پیش بینی وزارت رفاه به 45 درصد در مرداد می رسد؟ نابودی دهها میلیارد دلار ارز و 20 درصد کوچک کردن سفره مردم؟ تشدید بیکاری؟ یا آینده فروشی و میراث بدهی 130 هزار میلیاردی برای دولت بعد؟
🔹این ائتلاف، متم اول فساد و سوء مدیریت اجرایی، و همچنین تشدید تحریم ها -به واسطه ریل گذاری غلط برجام برجام- است. اما با رندی، خود را نماینده 60 درصد مردم یا طبقات گلایه مند وانمود می کند!
♦️آنها همچنین، در حالی خود را رقیب رئیسی وانمود می کنند که طبق آخرین نظرسنجی های دولتی، رای آقای رئیسی بین 65 تا 70 درصد است؛ و آقایان همتی و مهر علیزاده با 4 درصد و 2 درصد، در رتبه های چهارم و هفتم نامزدها قرار دارند.
🔹کارنامه درخشان و محبوبیت رئیسی در میان مردم - که بعد از محبوبیت منحصر به فرد شهید سلیمانی بی نظیر است- معلوم است دشمن ساز می شود.
♦️پیش بینی پیروزی رئیسی با رای بالای مردم، نشانه تکرار حاج قاسم سلیمانی در میدان سیاست و مدیریت داخلی است؛ و این کابوسی نیست که دشمنان، مفسدان و مدیریت اشرافی را آسوده بگذارد.
قَالَ علی (عليه السلام): مَا الْمُجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلَائِكَةِ.
شرح حدیث
قَالَ علی (عليه السلام): مَا الْمُجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلَائِكَةِ. امام عليه السلام فرمود: مجاهد شهيد راه خدا اجر و پاداشش بيشتر از كسى نيست كه قدرت بر گناه دارد اما خويشتن دارى مى كند، اين فرد عفيف و خويشتن دار نزديك است كه فرشته اى از فرشتگان خدا شود. حکمت 474
همسان شهيدان:
امام علی(عليه السلام) در كلام كوتاهى مقايسه اى ميان مجاهد شهيد و فرد عفيف و پاكدامن كرده و عفيف را كمتر از مجاهد شهيد نمى شمرد، مى فرمايد: «مجاهد شهيد راه خدا اجر و پاداشش بيشتر از كسى نيست كه قدرت بر گناه دارد اما خويشتن دارى مى كند. اين فرد عفيف و خويشتن دار نزديك است كه فرشته اى از فرشتگان خدا شود»; (مَا الُْمجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ: لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلاَئِكَةِ).
مى دانيم كه مقام شهيدان در اسلام بسيار والاست و مطابق حديث معروف نبوى كه در كتاب شريف كافى آمده است: «فَوْقَ كُلِّ ذِى بِرّ بِرٌّ حَتَّى يُقْتَلَ الرَّجُلُ فِى سَبِيلِ اللَّهِ فَإِذَا قُتِلَ فِى سَبِيلِ اللَّهِ فَلَيْسَ فَوْقَهُ بِرّ; والاتر از هر كار نيكى كار نيك ديگرى وجود دارد تا به شهادت در راه خدا مى رسد كه بالاتر از آن، نيكى ديگرى نيست».
قرآن مجيد و روايات، درباره شهيدان راه خدا و مقام والاى آن ها سخن بسيار گفته اند. با اين حال، امام(عليه السلام) مسأله عفت و پاكدامنى و چشم پوشى از گناه را به هنگامى كه انگيزه هاى شديد آن در وجود انسان زنده مى شود كمتر از شهادت در راه خدا ندانسته است و اين نشان مى دهد كه اسلام براى مسائل اخلاقى مخصوصاً عفت نفس به ويژه در مقابل انگيزه هاى شديد جنسى چه اندازه اهميت قائل است.
امام(عليه السلام) در تأييد اين مطلب و تأكيد بر آن، در پايان اين سخن، عفيف و پاكدامن را همچون فرشته اى از فرشتگان خدا مى شمرد و مى فرمايد: چنين كسى نزديك است به مقام فرشتگان مقرب الهى برسد. بخشى از مقاماتى كه بسيارى از اوليا و انبيا پيدا كرده اند مرهون عفت نفس آن ها بوده است. حضرت يوسف(عليه السلام) گرچه به دليل عفت و پاكدامنى سال ها در زندان به سر برد و رنج هاى فراوانى تحمل كرد اما علاوه بر مقامات معنوى و اخروى، در دنيا سربلند و سرافراز شد و عزيز مصر، آن كشور پهناور و بزرگ گشت.
« راز پرشکوه ماندگاری جمهوری اسلامی و نظام امام خمینی، با وجود همه پیشبینیهای دشمنان درباره زوال این نظام، همراهی دو کلمه «جمهوری» و« اسلامی» یعنی حاکمیت توامان اسلام و مردم است و از این پس نیز همراهی همین دو کلمه تضمین پیشرفت مستمر خواهد بود.» (رهبر انقلاب، سخنرانی تلویزیونی ۱۴خرداد)
انقلاب مردم ایران، نهضتی از جنس حرکت انبیا و قیام اولیاء الهی در جهت احیا حفظ کرامت انسانی و مبارزه با طواغیت و جریانات استکباری ضد بشری بود. همانطور - که به قول استاد شهید مطهری-«امام حسین علیهالسلام با حرکت قهرمانانه خود روح مردم مسلمان را زنده کرد و... به اجتماع اسلامی شخصیت داد...» مردم ایران نیز با تاسی از این الگوهای ممتاز و بیبدیل بشری، برای نجات خود از چنگال استعمار و استبداد و پایان دادن به عقبماندگی اجتماعی و انحطاط فرهنگی و قرار گرفتن در مسیر تحول و پیشرفت، از میان مکاتب رنگارنگ مادی و الحادی اسلام ناب را بهعنوان نسخه شفابخش برگزیدند و بر این مبنا و برای تحقق آن اهداف، انقلاب برپا کردند. لذا میان مردم ایران و انقلاب اسلامی یک رابطه ماهوی و ناگسستنی وجود دارد.
این سخن امام خمینی(ره) که کمتر از یکسال قبل از رحلت فرمودند معروف است و فراموششدنی نیست و همه، خاصه آنها که صاحبمنصب و مسئولیت هستند باید همواره آن را در نظر داشته باشند و مبنای سیاستگذاری و برنامهریزی و اقدام و عمل خود قرار دهند: «مردم ایران ثابت کردهاند که تحمل گرسنگی و تشنگی را دارند ولی تحمل شکست انقلاب و ضربه به اصل آن را هرگز نخواهند داشت.» سخنی روشن و سرراست که برای فهم و فهماندن آن به هیچ توضیح و تفسیر و تبیین نیاز ندارد، اصول انقلاب مگر چیزی جز استقلال و آزادی و قانونمداری و عدالتگستری و مردمسالاری و عزتخواهی و ذلتناپذیری و فقر و فساد و تبعیضزدایی و... است؟! مردم ایران بهراستی طی ۴۲ سال گذشته ثابت کردهاند که انحراف از اصول و لغزش از ارزشهای انقلاب را از هیچ فرد و جناحی، و به هیچ توجیه و بهانهای، چه به اسم مسلمانی و انقلابیگری و تحجر و چه به اسم روشنفکری و مقتضیات زمان و تغییر شرایط و... نمیپذیرند. این مردم اسلام ناب را میخواهند و انقلاب کردهاند تا اصول و موازین و ارزشهای آن را در زندگی فردی و اجتماعی خود پیاده و به منصه ظهور برسانند. اگر مسائل و مشکلات و بحرانهایی که این ملت در سالهای پس از انقلاب از درون با آن مواجه بوده است مورد ارزیابی و سنجش عالمانه - و نه سطحی و سفارشی و مغرضانه!- قرار گیرد بیتردید این نتیجه حاصل میشود که مستقیم و غیرمستقیم ریشه در انحراف از اصول و ارزشهای اسلامی و انقلابی دارد. باز از یکی از جملات حکیمانه و در عین حال همهفهم امام راحل برای تبیین ادعای خود بهره میگیریم که در خرداد سال ۶۰ که ماجرای بنیصدر و منافقان میرفت به یک بحران همهجانبه ختم شود، هشدار داد «ملت با اسلام است، نه با من است و نه با شما و نه با دیگری، من اگر یک کلمه برخلاف اسلام بگویم، همین ملت میریزند و من را از بین میبرند، ملت اسلام را میخواهد... ملت میخواهد قوانین اسلام در این مملکت پیاده بشود. ملت این همه زحمت کشیده که دین اسلام را برقرار کند...»
بسیاری از اشکالات و انحرافات از این اشتباه ناشی میشود که بعضی از کسانی که در این مملکت اسلامی و انقلابی مسئولیت دارند و گاه مسئولیتهای مهمی هم دارند علیرغم شواهد و اسناد غیرقابل انکار تاریخی در میزان صداقت و خلوص « اسلامخواهی» و لاجرم «انقلابی بودن» این مردم شک دارند. فکر میکند چون خودش عمیقا به اسلام باور ندارد و برای رسیدن به پست و مقام و جیفه دنیا به ناچار! «مسلماننمایی» میکند و ادای انقلابی بودن درمیآورد و چون خودش با دودوتا چارتای تاریخ این مردم و سرزمین آشنایی ندارد، و در عمق وجودش در برابر غرب احساس حقارت میکند و غربزده است، مردم ایران را هم با متر و معیارهای خودش میسنجد و بر مبنای این توهم و اساس غلط، رفتارهایی میکند که لاجرم خیلی جاها با باورهای اعتقادی و آرمانهای تاریخی و اهداف این مردم در تضاد و تعارض قرار میگیرد و دردسرآفرین میشود و کسانی را که به او هشدار میدهند و از او به حق انتقاد میکنند به بیسوادی و از مرحله پرت بودن و ناآشنا با واقعیات جهان امروزی و ایدهآلیست و افراطی! معرفی میکند و چون بر اساس توهمات و القائات عمل میکند لاجرم کارهای مردم و اداره امور جامعه پیش نمیرود و به مشکلات برمیخورد، مظلومنمایی میکند که «نمیگذارند»!! این جماعت مصداق همان نااهلان نامحرمی هستند که امام(ره) در وصیتنامه خود با قاطعیت هشدار میدهند اجازه ندهید انقلاب و سرنوشت مردم به دست آنها بیفتد. کسانی که برخلاف شعارهایی که میدهند و یقهای که میدرانند در عملکرد و رفتارشان عیان و ملموس است نه به مردم و« جمهوریت» و نه به «اسلامیت» نظام اعتقاد دارند و آن وقت اینجا و آنجا مسئول و مدیر«جمهوری اسلامی» هستند! و با رویکردها و روشهای غلط خود، زحمات و مجاهدتهای این ملت را با خطر مواجه میسازند.کسانی که خاصه در دوران انتخابات و در مناظرات انتخاباتی(مثل همین روزها) برای عوامفریبی و جلب آرا مردم خیلی دم از مردم و در خطر بودن جمهوریت نظام میزنند و مردم را به پای صندوقهای رای و حضور در صف انتخابات میخوانند، اما وقتی خرشان از پل گذشت، با عملکردهای غیرمردمی، مردم را به صف مرغ و تخم مرغ و روغن و کشک و... حواله میدهند و بزرگترین عامل یأس و دلیل دلسردی مردم و رویگردانی و خطر عدم مشارکت حداکثری آنها در انتخابات که خواسته و آرزوی بدخواهان این مردم و کشور است، میشوند.
از نگاه امام، مردم صاحبان اصلی انقلاب و نظام هستند. بر این واقعیت و اصل اساسی رهبر معظم انقلاب هم در سخنرانی اخیر خود (۱۴ خرداد) تاکید و تصریح کردند. بنابراین کسانی که اینجا و آنجا، در این و آن قوه صاحب پست و مسئولیت و مقام میشوند، کارگزار و خدمتگزار مردم هستند، و جز این هر شأنی برای خود قائل شوند،لاجرم به انحراف و ناکامی کشیده میشوند. این است که امام راحل همواره با توجه و هشیاری بر این نکته تاکید میکنند که حتی ایشان به عنوان رهبر یکی از بزرگترین انقلابهای ضداستعماری وآزادیبخش و تداوم بخش نهضتهای ضداستکباری انبیای الهی(ع)، برای خودش بالاتر از شأن خدمتگزاری صاحبان اصلی انقلاب و نظام یعنی مردم، قائل نیست. این جمله ایشان بسیار معروف است که« اگر به من خدمتگزار بگویید، بهتر است تا رهبر بگویید»، همچنین در وصیتنامه خود اینگونه بر این معنا تاکید میکنند«... با رفتن یک خدمتگزار، خللی در عزم آهنین ملت به وجود نمیآید...» یعنی این انقلاب چون اسلامی است و برپایه اصول مکتبی شکل گرفته قائم به فرد نیست، مردم (حتی اگر بعضی خواص و یاران اولیه کم بیاورند، از گذشته انقلابی خود توبه و تغییر جهت دهند و عصر امام خمینی و لابد پیامبر! را به موزه بسپارند و...)پس از امام نیز پای انقلاب و نظام برآمده از آن و به تعبیری دیگر پای آرمانهای تاریخی و باورهای اعتقادی خود میایستند. این واقعیتی است ملموس و عینی که حتی نویسندگان و پژوهشگران خارجی و غربی در رسانهها و آثار تحقیقی خود بر آن صحه میگذارند. اما این معنا و واقعیت کلیدی را لازم است بیش از هرکس، آنها که در این مملکت صاحب پست و مسئولیت هستند و مثلا برای منصب بسیار مهم ریاستجمهوری داوطلب میشوند و برای رسیدن به آن که فقط از طریق رای مردم ممکن است در رقابتی سخت و نفسگیر حاضر میشوند، آویزه گوش خود کنند، و بدانند در کجا و برای کدام مردم و چه آرمانها و باورهایی و کدام کشور و چه موقعیت تاریخی و جغرافیایی و جهانی، نامزد احراز پست و مقامی چنین مهم با انواع مشکلات و معضلات داخلی و بینالمللی شدهاند. عدم فهم عمیق نسبت به این مسایل و عمل و اقدام بر اساس توهمات یا القائات دشمنان یا نفوذیهای مشاورنما و... موجب اتلاف وقت و هدر رفتن فرصتهای طلایی و نارضایتی مردم و عمل مطابق میل و خواسته دشمنان قسمخورده این کشور است.
امروز نیاز اصلی کشور و خواسته ضروری مردم برسر کارآمدن دولتی به معنای واقعی انقلابی است که با تکیه بر اصول عقلایی و موازین اسلام دست به اصلاحات واقعی بزند. دولتی که فراتر از جناحگرایی و سرگرم شدن به بازی با کلماتی چون اصولی و اصلاحی و اعتدالی و... به مبارزه قاطعانه و بیامان با فساد گسترده و رخنه کرده در بسیاری از حوزهها و عرصهها از اقتصاد گرفته تا فرهنگ، از آموزش و دانشگاه گرفته تا سینما و ورزش، برخیزد و به جنگ باندهای فاسد و دلالی افسار پاره کردهای برود که همراه و همگام با تحریمها و فشار قدرتهای شیطانی و جنایتکار دنیا رسما و علنا به محاربه با مردم نجیب و مقاوم ایران برخاستهاند و در سایه حمایت یا بیعملی یا وادادگی یا حتی شراکت عناصر رخنه کرده در دستگاههای دولتی بیرحمانه و داعشوار به سفره و معیشت مردم حمله کردهاند. دولتی که شان خدمتگزاری و نوکری مردم را بزرگترین افتخار خود بداند و جز خدمت صادقانه به مردم و رفع مشکلات زندگی و تنگناهای اقتصادی و معیشتی مردم خاصه طبقات ضعیف و مستضعف جامعه (که بزرگترین حامیان و فداکاران انقلاب هستند) که به اوج خود و حالت فلجکنندهای رسیده و بالاخره تحقق آرمانهای انقلابی این ملت به هیچ چیز دیگر فکر و عمل نکند. دولتی که راه برونرفت از مشکلات را نه در برسررحم آمدن قدرتهایی که با ایران انقلابی تضاد ماهوی و کینهای تمام نشدنی دارند، بدانند و سرنوشت و آینده یک ملت و سرزمین را به آن گره بزنند بلکه دولتی که در عین تعامل عزتمدارانه و سازنده با دنیا، بر داشتههای سرشار مادی و ظرفیتهای غنی و کم نظیر انسانی تکیه کند و با راهاندازی و گسترش و جهش تولید، تحریمهای ظالمانه و ضدانسانی دولت پلید و تروریست آمریکا را خنثی و دشمنان غدار و بدخواهان این ملک و ملت تحولخواه و انشاءالله تمدنساز را بیش از پیش نومید کند، بدیهی است، انتخاب درست و از سربصیرت و آگاهی مردم در ایجاد چنین دولتی بزرگترین نقش را بازی میکند.
خواهشا کسانی که میگن من رای نمیدم حتما بخونن ❗️❗️
شاید صحنه غم انگیز شلاق خوردن زن سوری جلوی چشم همسرش توسط داعش یا بریدن سر پدر و مادر جلوی چشم دختر ۴ ساله یا تجاوز به دختران ۹،۱۰،و... را دیده باشید
وقتی حاکمیت در کشوری از بین برود؛ اولین چیزی که از بین میرود #امنیت است و به دنبال آن، چنین حیواناتی بر جان و مال و ناموس مردم مسلّط میشوند
حمله داعش به سوریه، درست زمانی آغاز شد که دشمنان آنها احساس کردند مردم سوریه با نظام حاکم، همراه نیستند
آوارگی مردم سوریه،حاصل ده سال جنگ و خونریزی بود که با یک اعتراض ساده آغاز شد
اما همین چند روز قبل، مشارکت ۸۰ درصدی مردم سوریه در انتخابات، همه را شوکه کرد
مردم سوریه هزینه های زیادی را متحمّل شدند تا فهمیدند که امنیت گاهی با دادن سر حاصل می شود وگاهی با دادن رای
📌انتخابات جای قهر کردن و احساساتی عمل کردن نیست
🌺 من از امنیتم دفاع میکنم؛
گاه با جهاد و گاه با رأی دادن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همتی همان روحانیه
🗳 مشارکت در انتخابات
⁉️ حق است یا تکلیف ؟
1️⃣ شرکت در انتخابات یک حق است ، حقی که بسیاری از ملت ها برای به دست آوردن آن می جنگند و هزاران شهید و مجروح اهداء می کنند.
مردم بحرین سالها است با شعار " هر بحرینی یک رای " ، مبارزه می کنند و برای بدست آوردن این حق ، صدها شهید ، مجروح و هزاران زندانی تقدیم کرده اند.
استفاده نکردن از این حق ، خود از مصادیق بزرگ ناسپاسی و کفران نعمت است.
🌾لئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ
🥀ولَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ.
2️⃣ شرکت در انتخابات یک تکلیف ، الهی ، انسانی و اجتماعی نیز هست.
کسی نمی تواند بگوید این یک حق است و من نمی خواهم از آن استفاده کنم، چرا که در مقابل این حق یک تکلیف هم وجود دارد.
👈 اگر تضمین امنیت و اقتدار کشور در گرو مشارکت و حضور حداکثری است، که قطعاً چنین است ، پس تک تک آحاد جامعه موظف و مکلف به حضور در این صحنه و دعوت دیگران به این امر عظیم سرنوشت ساز هستند.
👈 کسی حق ندارد از این امنیت که به واسطه شهادت مظلومانه و تکه تکه شدن هزارن شهید و یتیم شدن و بی سرپرست شدن هزاران زن و کودک و داغ به دل شدن جمع کثیری از پدران و مادران حاصل شده، استفاده کند و کمال بهره را ببرد و به تکلیف خود در راستای حفظ این امنیت ، عمل نکند.
👈 اگر عدم مشارکت در انتخابات منجر به امیدوار شدن دشمن شود و امنیت موجود آسیب ببیند ، این امر نه گناه کبیره بلکه " در راس گناهان کبیره " است❗️و موجب خفت و خواری در دنیا و غذاب الهی در آخرت خواهد بود.
🥀 " وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ "
🔥 " ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻛﻪ ﺣﺘﻤﺎً ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯﭘﺮﺳﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﻧﺪ. "
🍃(صافات،٢٤)
👈 بدترین افراد یک جامعه کسانی هستند که از مواهب امنیت موجود که با هزینه ای سنگین حاصل شده ، حداکثر استفاده را در جهت زندگی و اشتغال و تفریح می برند و نه تنها در راستای حفظ و نگهداری آن تلاشی نمی کنند ، بلکه با عدم پایبندی به تکلیف ، فردی ، اجتماعی ، الهی و انسانی خود ، موجب آسیب دیدن این امنیت می شوند.
مهرعلیزاده با این نامه انصراف داد
چند روز اومد از صدا و سیما سوءاستفاده کرد، توهین و تخریب کرد، روح و روان مردم رو بهم ریخت، حالا هم انصراف داد؛ بزرگوار پوششی فقط خودت، همتیِ روکشی اداتم نمیتونه در بیاره!
فقط چند تا سوال
1. توی مقطع دکتری بهتون یاد ندادن نامه رسمی نباید توی کاغذ دفتر چهلبرگ باشه؟
2. توی مقطع دکتری بهتون نگفتن ساعت 3:30 اینجوریه، نه 3/5 اینجوری؟
3. توی ادبیات دبیرستان بهتون نگفتن کلمه «تحیات» روی «ت» آخرش تشدید نداره؟
تازه ایشون از مدیران ارشد آقای بودن 😂
آقای مهرعلیزاده! به رئیسی تهمت زدی؛ حالا نوش جان کن، خدا چنان بهت تو دهنی زد که از توی نامهات غلط املایی درمیاد! جناب آقای دکتررر!!
🇮🇷 @sabzpoushan