🔻 برخی از اعمال هستند که اگر انسان آنها را انجام دهد، موجب #ترفیع_درجات او میگردد اما ترک آنها به #اصل_انسانیت او لطمهای وارد نمیکند. اما برخی اعمال هستند که اگر ترک شوند، چیزی از وجود انسان کم میشود که دیگر قابل جبران نیست و او را از مرتبهی انسانیت خارج میکند. لذا خدای متعال برای این دسته از اعمال، فرصت قضا کردن قرار داده و زمینه را برای جبران آنچه از دست رفته، آماده ساخته است. از جملهی این اعمال، #نماز_شب و #تلاوت و #انس با #قرآن_کریم است.
🇮🇷 @sabzpoushan
✳️ فکر دینی
🔻 #فكر_دينی در عين اين كه يك امر درونی است، ارتباط بين #عبد و #رب را تعيين میكند.
اين با #فكر_رياضی فرق دارد.
فكر دينی، هم خيلی آسان و هم خيلی سخت است.
فكر رياضی را بايد با درس خواندن ياد گرفت، امّا فكر دينی تمركز و توجّه بر روی حقايق را میطلبد.
فكر دينی را ابوذرِ بیسواد داراست امّا ابوسفيانِ باسواد دارا نيست.
فكر دينی طوری است كه گاهی آدمهای ساده از آن برخوردارند امّا ممكن است يك استاد دانشگاه از آن بیبهره باشد.
فكر دينی يعنی #حضور و #توجه_قلبی نسبت به #حقايق_عالم و نسبت به #اوامر و #نواهی الهی.
🇮🇷 @sabzpoushan
✳️ آثار درک معنای صمدیت پروردگار
🔻 هرچه روح انسان از نظر معنوی به #مبدأ_بینیازی نزدیکتر باشد، #نیازمندیاش به دیگران کمتر میشود. زندگی #موحدین_واقعی در طول تاریخ که تنها خدا را #صمد میدانند، مؤید این مطلب است. نهتنها انبیا و ائمه، بلکه کسانی که اصحاب آنان بودند نیز خود را ملتزم به این مطلب میدانستند و هنگامی که در مقابل #مظاهر_مادی و امور واهی که به گمان ما به انسان #شخصیت میدهد قرار میگرفتند، اهمیتی برای آن قائل نبودند.
🇮🇷 @sabzpoushan
💠 امام علی علیه السلام به جابر بن عبدالله انصارى چنين فرمود :
اى جابر! قوام و استوارى دين و دنيا به چهار چيز است:
عالم و دانشمندى كه علم خود را بهكار گيرد
و نادانى كه از فراگيرى سر باز نزند
و سخاوتمندى كه در بذل وبخشش بخل نورزد
و نيازمندى كه آخرتش را به دنيا نفروشد.
ازاينرو هرگاه عالم علمش را ضايع كند (و بهكار نگيرد)،
جاهل از فراگيرى علم خوددارى خواهد كرد (زيرا به علم عالم بدبين مىشود)
و هرگاه اغنيا در نيكى بخل ورزند،
نيازمندان آخرت خود را به دنيا مىفروشند (و به اموال اغنيا حمله مىكنند).
📚 نهج البلاغه حکمت 372
🇮🇷 @sabzpoushan
✖️بدلایل زیر این انتخابات با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده:
1️⃣ مشارکت در اوج تحریم ها و ناکارآمدی ها و ناامیدی ها و کرونا و اختلالات روز رای گیری
2️⃣ رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب. (برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
3️⃣ قومیگرایی در رای مردم تاثیری نداشت. (لر و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه نکردند)
4️⃣ قهرمانبازی در مناظرات در رای مردم تاثیر نداشت. (برخلاف سه دوره پیش که برنده مناظره رای می آورد.)
5️⃣ توهین و تخریب و تهمت رقبا اثر عکس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6️⃣ سلبریتی ها در رای مردم نقشی نداشتند.
7️⃣ کارنامه، نقش اول در انتخاب مردم داشت (عملکرد رئیسی در قوه قضائیه)
8️⃣ مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب گمنام بودند)
9️⃣ تخریب های بی امان در فضای مجازی نقشی در انتخاب مردم نداشت (رشد سواد رسانه ای مردم)
0️⃣1️⃣ جواب منفی بی سابقه مردم به غربگرایان که آرایشان از آرای باطله هم کمتر بود.
1️⃣1️⃣ تو دهنی محکم مردم به امثال احمدی نژاد ها... که از درون و غیر مستقیم انتخابات را تحریم کردند.
🔺خلاصه اینکه این انتخابات به منزله یک پوست اندازی کامل برای نظام و تولدی دوباره است و این انتخابات بسیاری از اشراف لیبرال ها و غربگرایان و ورشکستگان سیاسی داخلی و طلبکاران و مدعیان را به زباله دان تاریخ می فرستد.
پیام حماسه 28 خرداد ملت ایران در یک نگاه کلی شامل دو مفهوم «نه» و «آری» به دو جریان و تفکر مدیریتی بود. پیام منفی به جریان لیبرالی بود که طی سالهای طولانی بهجای تکیه بر داشتههای داخلی همواره نگاهش به گشایش از سوی غرب و آمریکا بود و پیوسته نسخه بیگانهپرستی را بر بومیگزینی ترجیح میداد تا جایی که در مقطعی از زمان با وجود هزاران نخبه توانمند و مدیر مستعد داخلی خواستار واردات مدیر از خارج شد! این تفکر که همهچیز کشور و حتی آب خوردن مردم را هم به رضایت غرب گره زده بود در خوشبینانهترین حالت موجبات سستی و رکود در حوزههای مختلف اقتصادی و سیاسی و... را فراهم کرده بود.
ماحصل این جریان فرنگیمآب که متاسفانه بعضا تا سطوح بالای مدیریت اجرایی کشور نیز نفوذ کرده جهش مشکلات اقتصادی، گسترش فقر و بیکاری، افزایش معضلات اجتماعی و رشد ناهنجاریهای فرهنگی است. بهطور مثال این جریان پرمدعا و در عین حال نابلد با نساختن یا کم ساختن مسکن موجبات گرانی نزدیک به 700درصدی قیمت خانه را طی هشت سال فراهم کرد و بعد هم با بیپروایی ادعا کرد اگر ما نبودیم قحطی میشد. یا همین شیفتگان غرب بهدلیل سوءمدیریت آشکارشان چوب حراج به 60تن ذخایرطلای کشور زدند و 18میلیارد دلار ارز گرانبهای کشور را حیف و میل کردند و بعد هم به جای ابراز شرمندگی گفتند ماشین اقتصاد کشور را از ته دره بیرون آوردیم!
اما پیام مثبت انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری به جریانی بود که باور عمیق به توانایی ملت ایران در همه زمینهها دارد. تفکری که معتقد است اگر ما میتوانیم موشک نقطهزن بسازیم و ماهواره ایرانی به فضا بفرستیم قطعا میتوانیم خودروی صد درصد داخلی باکیفیت و با قیمتی بسیار پایینتر از رقمی که الان هست تولید کنیم، حتما میتوانیم در یک حرکت جهادی با ساخت صدها هزار مسکن علاوه بر رونق حداقل 200 رشته کاری به خانهدار شدن میلیونها بیخانه و مستاجر در یک مقطع زمانی نهچندان طولانی کمک کنیم، یقینا میتوانیم با اعتماد به نخبگان خودمان در حوزه فناوریهای جدید، گوشیهای ایرانی با قطعات داخلی و با کیفیت بالا بسازیم و جلوی خروج سالانه 6میلیارد دلار را برای واردات موبایلهای لوکس آمریکایی و خارجی بگیریم. قطعا میتوانیم با تواناییهای بسیار بالای زارعان کشور جلوی وابستگی به دانههای روغنی و یا نهادههای دامی را تا حدود زیادی بگیریم،
مردم ایران در این انتخابات به جریانی «آری» گفتند که راهکارش برای خلاصی از شر تحریمها نه التماس به غرب و تعطیلی واحدهای تولیدی و فراموشی ظرفیتهای داخلی، بلکه خنثیسازی تحریمها از طریق تکیه به توانایی ایرانیان و تقویت واقعی تولید در همه حوزههای مورد نیاز است. مثلا اگر قرار است تحریم واکسن را بردارد به دانشمندانش چنان اعتمادی میکند که آنها طی حدود یکسال سه واکسن ایرانی میسازند که دو مورد آن تاکنون مجوز تولید انبوه گرفته که همین مسئله موجب شد آمریکاییها اخیرا واکسن را از لیست تحریمها خارج کنند! یا اگر میخواهد تحریم بنزین را بردارد به ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس روی میآورد تا نه تنها کشور را از واردات این محصول نفتی بینیاز کند بلکه ایران را در جرگه صادرکنندگانش قرار دهد، نکته عبرتآموز در این میان اینکه در همین موضوع ساخت پالایشگاه، جریان غربگرا ادعا میکرد پالایشگاهسازی کار کثیف و گرانی است و ما نباید برای آن هزینه کنیم اما هنگامی که پالایشگاه خلیجفارس با روحیه جهادی جوانان مومن و نیروهای قرارگاه خاتم سپاه ساخته شد آقایان مدعی برای گرفتن عکس یادگاری با همان کار کثیف مسابقه گذاشتند.
به نظر میرسد این روزها جریانی مشکوک قصد دارد با افزایش سطح توقعات و انتظارات عمومی از رئیسجمهور منتخب و دولت آینده به نوعی ذائقه شیرین ملت را تلخ کند و احیانا زمینه را برای کینهوییهای بعدی آماده سازد. بنابراین ضروری است رسانهها و اصحاب قلم و تریبون، واقعیتهای موجود کشور و کارنامهای را که دولت فعلی در حوزههای مختلف از جمله اقتصاد از خود بهجای گذاشته بدون هیچ حب و بغضی و بهطور منصفانه برای مردم تشریح کنند تا سطح مطالبات با واقعیتهای کف میدان مطابقت داشته باشد مثلا گفته شود بخش مهمی از گرانیهای فزاینده فعلی حاصل بیانضباطیهای مالی و کسری بودجههای نجومی دولت است که فقط برای همین امسال تا 350هزارمیلیارد تومان برآورد کسری شده و لذا کاهش این گرانیها و جبران این کسریها کار یک ماه و دو ماه نیست بلکه نیازمند اجرای یک فرآیند منضبط مالی در بودجههای سالیانه آن هم در یک بازه میانمدت است هرچند دولت میتواند با کاهش هزینهها و ریختوپاشهایش و افزایش توجه به تولید حتی در یک بازه یکساله از شیب تند تورم بکاهد. یا در موضوع مسکن به مردم گفته شود که دولت کنونی در طول هشت سال با کمکاری عجیب در ساخت خانه، باعث کمبود حداقل دو میلیون واحد مسکونی شد که برای جبران این کمبود باید حداقل دو سال زمان سپری شود.