11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از تو میخواهم خودت را..
مثل باران از بهار...
کاش بارانی ببارد، قلبها را تر کند
بگذرد از هفت بند ما، صدا را تر کند
قطره قطره، رقص گیرد روی چتر لحظهها
رشته رشته، مویرگهای هوا را تر کند
بشکند در هم طلسم کهنهی این باغ را
شاخههای خشک و بیبارِ دعا را تر کند
مثل توفان بزرگ نوح، در صبحی شگفت
سرزمین سینهها تا ناکجا را تر کند
چترهاتان را ببندید ای به ساحل ماندهها
شاید این باران که میبارد، شما را تر کند
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه بلای جان عاشق
شب هجرت است تنها
که وصال هم
بلای شب انتظار دارد
#شهریار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️بر بال نسیم صبح
🕊پرواز خوش است
☕️شعر و غزل و سرود و آواز،
❄️خوش است
🕊آن روز که با جمال تابندهٔ یار
☕️سرشار ز عشق گردد آغاز،
❄️خوش است
❄️سلام صبحتون زیبـا
☕️و روزتون تون شـاد و عالی
🇮🇷@sabzpoushan
تغییر کردن در زندگی,همانند هم زدن غذا در آشپزیست ....
تغییر نکنی
ته میگیری
تلخ میشوی
و میسوزی..
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
سلام مولای من...
محبوب من اسم شمارا که میبرم بوی جان ازنفسم می آید...
اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
#امام_زمان
🌿
🌺🇮🇷@sabzpoushan
🔴 و ما ادراک ... ؟!
✅ در قرآن ۱۳ بار ترکیب سؤالی «و ما ادراک؟» تکرار شده است و میتوان آن را یکی از شیوههای بیانی قرآن برشمرد. هدف از این نوع مخاطبه، توجه دادن ما به مسئلهای مهم است که تاکنون به ماهیت و عمق آن توجه نداشتیم. هدف، ایجاد تأمل و تفکر بیشتر یا حداقل جدیتر گرفتن آن پدیده است. عبارت «و ما ادراک» را بیشتر «و تو چه میدانی؟» و یا «و چه چیز تو را آگاه کرد؟»، ترجمه کردهاند. چون انسان بر اساس علم و عقل خود نمیتواند به این حقایق پی ببرد و لازم است خداوند از طریق «وحی»، ما را نسبت به آن آگاه سازد.
🔸موضوع بیشتر سؤال «و ما ادراک؟» در قرآن کریم، مسایل ماورایی و غیبی و دور از فهم و درک انسان است، یعنی عقل آدمی به آن راه ندارد، مانند «کیفیت» دوزخ و روز قیامت: وَ مَا أَدْرَاكَ مَا سَقَرُ (مدثر/۲۷) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا الْحَاقَّة ُ(حاقة/۳) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا يَوْمُ الْفَصْلِ (مرسلات/۱۴) مَا أَدْرَاكَ مَا يَوْمُ الدِّينِ (انفطار/۱۷,۱۸) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا سِجِّينٌ (مطففين/۸) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا الْقَارِعَةُ (قارعة/۳) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا هِيَهْ (قارعة/۱۰) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا الْحُطَمَةُ (همزة/۵). شاید میخواهد بگوید قیامت و دوزخ و آتش جهنم، آن نیست که شما تصور میکنید. البته آنچه هم گفته شده در قالب تمثیل و تقریب به ذهن است نه حقیقت و ماهیت آن!
🔹از دیگر مواردی که عبارت «و ما ادراک؟» در قرآن آمده است: وَ مَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ (قدر/۲) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا عِلِّيُّونَ (مطففين/۱۹) وَ مَا أَدْرَاكَ مَا الطَّارِقُ (طارق/۲) منظور از «و ما ادراک» در سورهی بلد این است که مردم، معنای واقعی دین را نمیفهمند، میفرماید: «... مگر راه خوب و بد را جلوی پایش نگذاشتیم؟! چرا برای عبور از گردنهی سخت، تلاش نمیکند؟! «و ما ادراک ما العقبه» و چه چیز تو را آگاه کرد که گردنه چیست؟!» سپس دینداری واقعی را تبیین میکند: « آزاد کردنِ بردهای یا غذا دادن در دوران سختی به یتیمی خویشاوند یا فقیری زمینگیر. مهمتر از همه، جزو کسانی باشد که ایمان آوردهاند و یکدیگر را به صبر سفارش کردهاند و همدیگر را به مهرورزی توصیه نمودهاند. آری؛ چنین افرادی اهل سعادت و خوشبختیاند. »(بلد/۱۰ تا ۱۸)