روزی که همه به ارتش تبریک میگفتند این فرمانده ارتش بود که به دفاع از سپاه برخاست. دلیل آن واضح است. او میداند هرگونه شکاف بین نیروهای مسلح، امنیت را به خطر می اندازد و این خط قرمز نظام است.
یکی از کارهایی که باعث عدمکفایت بنیصدر شد، اختلافانداختن بین ارتش و سپاه و تحقیر نیروهای سپاهی بود. روحانی هم باز همان تاکتیک تکراری مواضع حاشیهساز را تکرار کرد و سپاه را تلویحا متهم به فساد و سیاسیبازی کرد، آنهم در روزهایی که برادرش و برادر معاوناولش متهم فساد مالی هستند و قیمت دلار سربه فلک کشیده است.
شخصی که باید سردمدار حفظ منافعملی و شخصیت نظام جمهوری اسلامی باشد، در مراسم رسمی گرامیداشت یک نهاد نظامی، نهاد نظامی دیگر را تکهباران میکند.
روحانی گفته بود: ارتش در بازی سیاسی وارد نشده و به دستور امام عمل کرده. در هیچ فسادی نام امیران ارتش وجود ندارد.
اما امیرسرلشکر موسوی، فرمانده ارتش اینگونه جواب کنایههای روحانی را داد که امروز نیز تقدیر رهبر انقلاب را در پی داشت: اینکه کسی بگوید سپاه چرا وارد برخی عرصهها میشود، یا متوجه نمیشود یا نمیخواهد متوجه شود... دوست دارم بروم پایگاه بسیج خدمت کنم... قضاوتهای ناصحیح درباره سپاه تازگی ندارد... ارتش دست از دست سپاه بیرون نخواهد آورد.
✅ اينجا ايران است.....
بيمارستان نمازي شيراز جزؤ سه بيمارستان برتر دنيا براي پيوند کبد در دنيا
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﻗﺪﺭﺕ ﺍﻭﻝ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺍﻣﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﯼ ﭘﺪﺍﻓﻨﺪ ﻫﻮﺍﯾﯽ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺟﺰﻭ ﺑﯿﺴﺖ ﮐﺸﻮﺭ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﻧﺎﻭﺷﮑﻦ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺩﺍﺭﻧﺪﻩ ﺭﮐﻮﺭﺩ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﮊﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ(100متر در ثانیه)
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺷﮑﺎﺭگاه ﭘﻬﭙﺎﺩ RQ170 ﻓﻮﻕ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎی ﻭ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺪﻝ ﺍﯾﺮﺍنی
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﭘﺮﻭﺍﺯ ﻣﻮﻓﻖ ﭘﻬﭙﺎﺩ ﺷﺎﻫﺪ ﺑﺮﻓﺮﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 3ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻋﮑﺴﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻓﻮﻕ ﻣﺤﺮﻣﺎﻧﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻣﺎﻧﻌﯽ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﯾﻌﻨﯽ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﮎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ!!!
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺟﺰﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﻮﻓﻖ ﺩﺭ ﺷﺒﯿﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺩﻭﻣﯿﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﺮﺗﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻣﻐﺰ ﻭ ﻧﺨﺎﻉ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺍﻟﻘﺎﻋﺪﻩ, ﺩﺍﻋﺶ, ﻃﺎﻟﺒﺎﻥ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ, ﺣﺘﯽ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﯾﯿﻞ ﻫﻢ نمی توﺍﻧﻨﺪ ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﯽ ﺛﺒﺎﺕ ﮐﻨﻨﺪ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ, ﺗﮏ ﺑﻪ ﺗﮏ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﻤﯿﺸﻮﻧﺪ, ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻗﺪﺭﺕ ﺑﯿﺤﺪﺵ ۸۴ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺘﺤﺪﺃ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻤﻠﻪ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﺁﺧﺮ ﻫﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ۸ ﺳﺎﻝ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﯾﮏ ﻭﺟﺐ ﺍﺯ ﺧﺎﮐﺶ ﺭﺍ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪ.
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺟﺰﻭ ﺩﻩ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﺮﺗﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭ ﻋﻠﻮﻡ ﻧﺎﻧﻮﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺳﺖ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺍﻭﻟﯿﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺩﺍﺭﻭﯼ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﻡ.ﺍﺱ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﺍﺵ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﺑﺎﻭﺭﯼ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﻨﺪ
🌹ﻫﻤﻮﻃﻦ :
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ را دست کم نگیریم
.
♻️ مازوخیسم سیاسی!
🔰 حمید رسایی: بیماری مازوخیسم نقطه مقابل سادیسم یا دیگر آزاری است. یک فرد سادیستیک، از آزار و اذیت دیگران لذت میبرد، اما یک انسان مبتلا به "مازوخیسم" از عذاب، شکنجه و تحقیری که خودش متحمل میشود، لذت کسب میکند.
افرادی که به این نوع بیماری مبتلا هستند به شدت تمایل دارند که به وسیله خود یا از طرف دیگران، آزار ببینند، تحقیر شوند یا حتی مورد تجاوز قرار بگیرند. کامیابی روانی این بیماران، جز با زجر و آزار دیدنشان حاصل نمیشود.
بعضی افراد در زندگی، از هر لحاظ خود را در اختیار فرد محبوب شان قرار میدهند و هر نوع خفتی را که از طرف وی به آنها تحمیل شود، میپذیرند. اگر روابط آنها از مرزهای تعیین شده تجاوز کند و جنبه رعیت و کدخدایی پیدا شود و یکی از طرفین تا حدی که یک برده از اربابش اطاعت و فرمانبرداری میکند، بندهوار خواستهای طرف مقابلش را اجابت کند، میتوان گفت که به انحراف مازوخیسم روانی دچار شده است.
در این که هیات حاکمه آمریکا و بویژه ترامپ دچار سادیسم و دیگر آزاری است، تردیدی نیست. این را تاریخ آمریکا و عملکرد روسای جمهور آمریکا نشان می دهد. اما اینکه در داخل کشورمان برخی دچار مازوخیسم سیاسی شده اند و از تحقیر شدن توسط آمریکا لذت می برند و به هیچ وجه حاضر به مقاومت نیستتد، نکته قابل تاملی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد و ریشه یابی شود.
🔴آیندهنگری مذاکرات ایران و اروپا🔴
🔷در آیندهنگری مذاکرات ایران و اروپا، میتوان سه سناریو را پیشبینی و بررسی نمود.
🔷1)ادامه وضع موجود در برجام : در این سناریو طرفهای اروپایی سعی میکنند، بدون آنکه ایران بتواند از منافع برجام بهرهمند شود، ایران را صرفا در برجام نگهدارند. در این روش، شرکتهای اروپایی از بیم تحریمها و اقدامات تنبیهی آمریکا، از حضور و سرمایهگذاری در ایران امتناع نموده و گشایشی نیز نسبت به تحریمها انجام نمیدهند. 2) خروج تدریجی اروپا از برجام : در این سناریو طرفهای اروپایی به بهانه فشارها و اقدامات تنبیهی آمریکا، فرسایشی شدن برجام و همچنین عدم انعطاف ایران، به صورت تدریجی از آن خارج شوند. 3) نجات برجام با سازوکار و بسته جدید : در این چارچوب طرفهای اروپایی باید سعی کنند از یک طرف با حفظ ساختار برجام، بستهای اقتصادی را تدارک ببینند که رضایت نسبی ایران را جلب نماید و از طرف دیگر با آمریکا برای اجرایی شدن این سازوکار به توافق برسند.
🔷سناریوی اول، بهترین سناریو برای طرفهای اروپایی است که بدترین سناریو برای ایران میباشد. سناریو دوم تشدید بحران در منطقه را در پی خواهد داشت؛ از این رو اروپاییها از آن اجتناب خواهند کرد. سناریوی سوم اگر چه میتواند ایران را به ماندن در برجام تشویق کند، اما وادار نمودن ایران به انعطاف مورد نظر واشنگتن و در عین حال کسب رضایت آمریکا، غیر ممکن است. مشکل آنجایی مضاعف میشود که سه کشور اروپایی توانایی دادن تضمین عملی به ایران را نیز ندارند.
همچنان در خُماری برجام -1
✍ معلوم نیست آقای ظریف سفر اروپایی رفته تا از آنها تضمین بگیرد پای تعهدات ضدتحریمی خود بمانند و با تحریمهای ثانویه آمریکا مخالفت کنند یا بسته پیشنهادی اروپا را که نوعی دیکته تازه و باجخواهی نیابتی آمریکاست، بپذیرد و با خود به تهران بیاورد! متاسفانه برخی قرائن، ناظر بر احتمال دوم است.
♦️اگر اروپاییها در کنار آمریکا به جای عذر آوردن و قول جبران، طاقچه بالا میگذارند و اجرای تعهد خود را مشروط به شروط و امتیازات جدید میکنند، به خاطر پیامهای ضعفی است که مدام از این طرف منتقل شده است؛ ... 20 روز قبل آقای ظریف به شوراي روابط خارجي آمریکا رفت و از موضع متهم منفعل، به گله و شکایت از عربستان سعودی پرداخت؛ انگار که مقرّ شیطان بزرگ، دادگاه بینالمللی لاهه است!
🔹آقای ظریف و تیمش میگفتند به خاطر جاسوسی و شنود، برخی مشورتهای سرّی را در حیاط هتل مذاکرات انجام میدادند. ظریف 20 اسفند 94 در گفتوگو با روزنامه اعتماد خاطر نشان کرد « تصور من در تمام مذاکرات این است که لااقل چندین سازمان جاسوسی مشغول شنود هستند... به اقای کری گفتم که نیاز به هواخوری و پیادهروی دارم. ایشان هم پیشنهاد کردند که با من همراهی کنند تا درخصوص موضوعاتی که شنود آن را به صلاح نمیدانستم با هم در این فاصله حرف بزنم».
🔸این تلقی عجیب در حالی بود که کری و شرمن و سوزان رایس، به طور سیستماتیک، قبل از هر دور مذاکره با ایران، با مقامات صهیونیست مشورت میکردند و بعد از مذاکرات، گزارش آن را به سران رژیم صهیونیستی میدادند. از دل همین حسن ظن بود که آقای عراقچی گفت «امضای کری تضمین است» و کلاه گشاد برجام را بر سر تیم مذاکرهکننده ما گذاشتند.
♦️سخن ظریف درباره جاسوسی و شنود در حالی بود که نفوذی دانه درشتی مانند دری اصفهانی به عنوان کارشناس ارشد مالی و بانکی و تحریمی در تیم مذاکرهکننده حضور داشت. یک دهه قبل هم کسی سخنگوی تیم مذاکرهکننده بود که به خاطر ارائه اطلاعات به بیگانگان محکوم شد. نظیر همین را میتوان در نمونه نفوذی بازداشتی در دفتر مشاور رئیسجمهور و همچنین پروندههایی مانند جیسون رضائیان و سیامک و باقر نمازی رصد کرد. آیا در مصاف دیپلماتیک، رازهای تیم ما محفوظ مانده بود؟
همچنان در خُماری برجام -2
✍ برجام بدون آمریکا، دقیقا یعنی چه؟ اگر ممکن بود، چرا سراغ آمریکایی رفتند که روحانی در اردیبهشت 92 او را «کدخدایی که بستن با او راحتتر است» مینامید اما حالا «مزاحم» میخواند؟ آقای روحانی قبلا در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای» نوشته بود:
♦️«در مجموعه معادلات قدرتهای بیرونی، یک قدرت بزرگ (آمریکا) همواره مخالف روند مذاکرات ما با سه کشور بود و لذا طبیعی بود که این روند با مشکلاتی مواجه شود، البته مذاکره با اروپا بهترین گزینه برای همکاری نبود، ولی انتخاب بهتری هم نداشتیم. من با بیانی در یک مصاحبه مطبوعاتی در سال 1383 گفتم که مابین دوچرخه و پیکان مخیر بودیم. دوچرخه غیرمتعهدها و پیکان، همان انگلیس به اضافه فرانسه و آلمان بودند. بنز هم (آمریکا) بود، ولی ما اجازه نداشتیم از آن استفاده کنیم. ناچار شدیم پیکان را انتخاب کنیم. در این حالت، دیگر نباید توقع بنز از ما داشته باشید».
🔹نتیجه توهم بنز سواری آقای روحانی، وضعیت متناقضی است که در آن گیر افتاده و حالا بر مبنای همان تصور خطا تصور میکند صاحبان پیکان کذایی، تحویلش میگیرند و سوارش خواهند کرد!
🔸چند ماه دیگر که خیانت اروپا آشکار شد، امثال روحانی و ظریف شروع نکنند به خطابههای انقلابی علیه اروپا و به شعور مردمی که ذات غرب را مدت هاست شناختهاند، توهین کنند. اگر باید موضع انقلابی و ملی عزتمندانه گرفت - که باید گرفت- زمانش همین حالاست.
♦️آنها که خود را به خواب زدهاند و میگویند «چطور ترامپ از برجام خارج شد، در حالی که میگفتید برجام به نفع آمریکاست؟»، پاسخ را میدانند. پاسخ، در رفتار همین طیف پس از زیر پا گذاشتن پیاپی برجام توسط هر دو دولت اوباما و ترامپ نهفته است؛ آنها در قول و فعل نشان دادند به هر قیمت پای برجام میمانند!
🔹تیم ترامپ وقتی میبینند کسانی خود را گروگان برجام کردهاند، چرا همان مختصر تعهداتی را که اجرا میکردند، ادامه دهند؛ زیر پا میگذارند، در حالی که پنهان و آشکار از اینها شنیدهاند «حتی با وجود خروج آمریکا، در برجام میمانیم و تعهدات خود را اجرا میکنیم»!؟ میگویند کسی شیطان را در خواب دید که برای هر کس، زنجیری فراخور نقطه ضعفهایش دارد؛ پرسید «پس زنجیر من کو؟» و پاسخ شنید «تو خودت دنبال من راه افتاده و تا اینجا آمده ای، زنجیر میخواهی چه کار؟»
همچنان در خُماری برجام- 3
✍ برجام طوری – به تعبیر تایم- «سر همبندی» شده که در هر دو صورتِ بودن یا کنار کشیدن آمریکا از آن، ایران متضرر شود. آمریکا ابتدا عصاره و عایدی برجام را مکید و اکنون از تفاله آن بهرهبرداری میکند؛ نظیر شوکهای اقتصادی روانی به افکار عمومی و تهدید شرکتها و بانکهای خارجی. این حاصل تشدید وابستگی و نگاه به خارج در اثر برجام است.
♦️دقیقا به این میماند که کسی را به مخدری عادت دهند. پس از آنکه معلوم شد این کار چه قدر زیانبار بوده و به جای تسکین درد، بر گرفتاریها افزوده، و فرد بخواهد ترک کند، طبیعتا دچار عوارض و بیتابیهایی میشود. درست در این هنگام، همانها که این گرفتاری را رقم زدهاند، به جای عذرخواهی و شرمندگی، زبان به گستاخی باز کنند که «بفرمایید؛ نمیبینید بدون مخدر، چه قدر حال این بنده خدا را بد میکنید»!
🔹لغزشها وعبرتهای گذشته در توافق، یک مسئله است و اصرار بر تکرار هماناشتباهات در ابعادی جدید، مسئله نگرانکنندهتری است. ما اکنون بیش از 4-5 سال گذشته، نگران آینده هستیم؛ همان که یک اقتصاددان حامی اما منتقد شده دولت از آن به عنوان «آیندهفروشی دولت» یاد کرد.
🔸یک دغدغه مهم این است که برخی دولتمردان در این 27 ماهه پس از اجرای برجام و حتی در چند ماه اخیر، تصور کردند چون توافق کردهاند، بنابراین دشمن آتش بس جنگ اقتصادی داده است؛ حال آنکه دشمن به تدریج در طول همین دوره در حال دور زدن یکایک تعهدات خود درباره برداشتن تحریمهابود.
♦️اگر وزارت خارجه آمریکا در پیشانی جنگ دیپلماتیک با ما قرار داشت، اما در خدمت نقشه اتاق جنگ اقتصادی در وزارت خزانهداری عمل میکرد و عملیات فریب را برعهده داشت. در حالی که دولت خیال میکرد راه رونق اقتصادی، توافق با دشمن است، وزارت خارجه و وزارت خزانهداری آمریکا سرگرم تشدید تحریمها بودند اما این طرف به غلط و دروغ ادعا میشد سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم!
🔹به خاطر دیپلماسیزدگی و غلبه این نگاه بسیط که با توافق محض و بدون حمایت از تولید داخلی و مدیریت واردات میتوان به رونق رسید، از کارکرد ستاد اقتصادی غفلت شد. در برابر وزارت خزانهداری (جنگ) آمریکا، این طرف ستاد اقتصادی دولت، طفیلی دیپلماسی التماسی و راهبرد «واردات چشم پرکن»! قرار گرفت.
🔸میگویند اگر برجام از بین برود، فروش نفت ما را تحریم میکنند و درآمدهای ما پایین میآید. مگر سال 90 یا 92 تحریم نبودیم؟ آن زمان دلار چند بود و الان چند است؟ چرا نرخ دلار از 3300 تومان به 6200 تومان صعود کرد؟ دولت ادعا میکرد درآمدهایش با برجام دو برابر شد و دو برابر نفت فروخت. از طرف دیگر، قیمت نفت هم که به نسبت سال 92 افزایش یافت و کم نشد.
♦️همچنین دولت اعلام میکرد تحریمهای مالی و بانکی برداشته شده و درآمدهای ارزی به کشور میآید. با این همه، چرا در سال 96 و 97 که باید میوه برجام را میخوردیم، با چالش در بازار ارز و تبعات اقتصادی آن مواجه شدیم؟ مشکل اصلی بیش از آنکه واقعی باشد، روانی و نتیجه مجال دادن به دشمن و بازوهای رسانهای آن برای مهندسی و شرطیسازی افکارعمومی و حتی تصورات برخی تصمیمسازان و تصمیمگیران است.
تیم ترامپ، دست روحانی را خوانده اند
✍️ سوال اصلی برای تصمیم گیری درباره ماندن یا خروج از برجام پس از خروج آمریکا روشن است؛ هر چند برجام زدگان بخواهند مسئله را پیچیده سازی کنند: آیا اروپا در مقابل آمریکا و تحریم های ثانویه آن در حوزه های مالی و بانکی و نفتی مقاومت می کند یا نه؟
♦️پاسخ در سوال مستتر است. اروپا اگر می خواست و می توانست، ضرورتی نداشت روحانی پس از تجربه سال 82 تا 84 بگوید "آمریکا بنز بود و اروپا پیکان و ما چون اجازه نداشتیم سراغ بنز (آمریکا( برویم، سراغ پیکان (اروپا) رفتیم"! روحانی سال 92 هم گفت آمریکا کدخداست و اروپایی ها آقا اجازه هستند.
🔷آقای موسویان (عضو اولین تیم مذاکره کننده و دستیار روحانی) به درستی گفته است "اروپا ظرفیت اینکه در مقابل تحریم های آمریکا بایستد را ندارد". خب! اگر اروپا نمی تواند یا نمی خواهد در مقابل آمریکا، تعلیق تحریم ها را حفظ کند، ادامه اجرای تعهدات برجام چگونه توجیه پذیر است؟!
🔶آقای روحانی چهارشنبه ادعا کرد "طرح ترامپ این بود که شب اعلام کند که از توافق برجام خارج شود و پیشبینی کرده بود که بعد از آن یا صبح روز بعد ایران اعلام میکند که از این توافق خارج میشود. ترامپ اشتباه محاسباتی داشت". اتفاقا محاسبه تیم ترامپ درست بوده است. واقعیت این است که گارد فعلی روحانی، آمریکا را به تشدید بی هزینه تحریم ها تشویق و تحریک می کند!
♦️وقتی روحانی با علم به اینکه اروپا بین آمریکا و روحانی، دومی را انتخاب نخواهد کرد (چنان که تصریح می کند)، باز هم می گوید به هر قیمت پای برجام می ماند، چرا ترامپ از برجام خارج نشود و تحریم ها را بر نگرداند؟ مُشت روحانی با گفتار و رفتار بی پروا و به غایت ساده اندیشانه اش، در مقابل ترامپ باز است و دشمن دست او را خوانده است.
🔷ترامپ و تیم تصمیم سازش می دانند روحانی خط قرمزی ندارد و آماده است بدون عایدی، همچنان هزینه ها و تعهدات برجامی را به جان بخرد. چرا؟! چون می دانند روحانی، یک توافق تاکتیکی و مشروط را به مسئله ای حیثیتی و بلا شرط برای خود تبدیل کرده و لجوجانه می خواهد پای حرفش بایستد و نپذیرد مرتکب خطایی استراتژیک شده است!
🔰 برجام؛ علی برکت الشیطان!
✍ حسن روحانی هفته گذشته گفته است تعجب می کنم از عده ای که در این شرایط به جای اینکه هر چه فریاد دارند بر سر آمریکا بزنند، به انتقاد از دولت او روی آورده اند و گفته اند باید روحانی عذرخواهی کند! گویا روحانی فراموش کرده آن زمان که او هر چه فریاد داشت باید بر سر آمریکا می زد، فریادهای پر آب و تابش را بر سر منتقدان و دلواپسان می زد و لبخندها و قهقه های او و وزیر خارجه اش در برابر غربیها گوش همه را کر کرده بود! او بود که به جای به هم فشردن دندان و نشان دادن خشم به اوبامای مودب(!) خنده هایش را تحویل اروپاییها و آمریکاییها می داد و عصبانیتش را نثار منتقدان می کرد.
✍ اما امروز که حقانیت همه دغدغه های دلواپسان به عینه در برابر چشم ملت اثبات شده است و معلوم شده که چه کسی واقع بین بود و چه کسی خوش خیال، به جای عذرخواهی و پذیرش اشتباهات و بازگشت به ریل صحیح و جبران خسارتهای بارکرده بر گُرده کشور، باز هم فرار به جلو می کند و دم از وحدت و اتحاد می زند و همان مسیری را می خواهند با اروپا بروند که با آمریکای بدعهد رفتند و قبل از آن در اوایل دهه هشتاد با همین اروپا هم رفته بودند.
✍ جریان رسانه ای اعتدال سه سال یا صدای بلند وعده های دروغ به مردم داد و با بزک کردن آمریکا، تیترهای اغواگرانه تحویل مردم دادند تا برجام به تصویب رسید؛ آنچنان جنگ روانی درست کردند که عده ای را به خیابانها کشاندند تا «مشتی باشند بر دهان دلواپسان» و برجام را جشن گرفتند؛ دو سال بعد از آن هم علی رغم خلف وعده و نقض پیمانهای مکرر طرف غربی، باز از بزک برجام، آمریکا و اروپا دست برنداشتند تا اینکه ترامپ رسما برجام را زیر پا له کرد تا از این به بعد از منافع خروج از برجام بهره مند شوند.
✍ این بار هم این جریان پر مدعای پر هیاهو که نتیجه عملکرد مدیریتی اش و نتیجه اعتمادش به کدخدا، زندگی و معیشت مردم را در تنگنا قرار داده است، به بزک اروپا می پردازد. نتیجه اعتماد به کدخدا و نوکرانش پیش چشم همه روشن شده است. برجام، علی برکت الله نبود، برجام بر پایه پذیرش ولایت و دوستی شیطان اکبر بود؛ برجام، علی برکه الشیطان بود.
🇮🇷 @sabzpuoshan
✍چرا تحمیل کنندگان برجام، این بار به اروپا اعتماد خواهند کرد؟
🔰تحمیل کنندگان برجام به کشور از دو حال خارج نیستند:
1⃣یا کسانی هستند که صرفاً به دلیل مشکل فکری و معرفتی - و نه هوای نفس- به وعده دشمن اعتماد کرده و در تحمیل برجام به رهبر انقلاب و مردم نقش داشتند.
2⃣و یا کسانی هستند که مرض های روحی همچون ترس، راحت طلبی و .... موجب شد تا با محاسبه غلط، به وعده دشمن اعتماد کرده و در نتیجه نقش اساسی در تحمیل این خسارت بزرگ به مردم و رهبر انقلاب داشتند.
🔰گروه اول، به دلیل نداشتن هوای نفس و مریضی روحی، پشیمانی خود را اظهار خواهند کرد و از پیشگاه ملت و رهبری عذرخواهی خواهند کرد.
اما گروه دوم، نه تنها از عملکرد خود پشیمان نیستند، بلکه بازهم خواهان مذاکره با دشمن هستند؛ و آن نیست جز به دلیل هوای نفس و امراض روحی همچون ترس و منفعت طلبی؛ و اصولاً به همین دلیل است که خداوند از کسانیکه از ترس وقوع حادثه ای ناگوار از سوی دشمن، در دوستی با دشمن شتاب می ورزند، با عنوان مریض دل یاد می کند:
🔸«فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نادِمِينَ؛ مى بينى كسانى كه در دلهايشان بيمارى است، در [دوستى] با آنان شتاب مى ورزند. مى گويند: «مى ترسيم به ما حادثه ناگوارى برسد.» اميد است خدا از جانب خود فتح [منظور] يا امر ديگرى را پيش آورد، تا [در نتيجه آنان] از آنچه در دل خود نهفته داشته اند پشيمان گردند.» (مائده/52)
🔰اگر مشکل این افراد صرفاً مشکل «فکری و معرفتی» بود، با تجربه ای که در مسئله برجام حاصل شده است، دیگر به دشمن اروپایی اعتماد نمی کردند؛ اما کسانیکه مشکلشان روحی و روانی است و دچار امراض قلبی همچون ترس، منغعت طلبی، راحت طلبی، ضعف نفس، احساس حقارت در برابر دشمن، تکبرّ و ... هستند، با وجود این تجربه و صدها تجربه دیگر، باز هم تا زمانیکه این امراض روحی در آنها باقی باشد، این اعتماد هم تکرار خواهد شد.
🇮🇷 @sabzpuoshan
🔷 انسان برخلاف آنچه كه خودش خيال مى كند، يك شخص نيست. يك شخص واحد است اما يك شخص مركّب نه بسيط؛ يعنى ما كه اينجا نشسته ايم (به همان تعبيرى كه در حديث آمده است) يك جماد اينجا نشسته است، يك گياه هم اينجا نشسته است، يك حيوان شهوانى هم اينجا نشسته است، يك سَبُع و درنده هم اينجا نشسته است، يك شيطان هم اينجا نشسته است و يك فرشته هم در همين حال اينجا نشسته است.
🔷 گاهى آن حيوان شهوانى كه مظهر آن را خوك مى دانند، زمام امور را به دست مى گيرد و مجال به آن درنده و شيطان و فرشته نمى دهد. يك مرتبه در ناحيه يكى از اينها عليه او قيام مى شود، تمام اوضاع به هم مى خورد و يك حكومت جديد بر وجود انسان حاكم مى گردد.
🔷 انسان گنهكار آن انسانى است كه حيوان وجودش بر وجودش مسلط است يا شيطان وجودش بر او مسلط است يا آن درنده وجودش بر او مسلط است؛ يك فرشتگانى، يك قواى عالى هم در وجود او محبوس و گرفتار هستند.
✅ توبه يعنى آن قيام درونى، اينكه مقامات عالى وجود انسان عليه مقامات دانى وجود او - كه زمام امور اين كشور داخلى را در دست گرفته اند - يك مرتبه انقلاب مى كنند، همه اينها را مى گيرند و به زندان مى اندازند و خودشان با قوا و جنود و لشكريان خود زمام امور را در دست مى گيرند.
📚 استاد شهید مطهری، آزادی معنوی، ص 114
🇮🇷 @sabzpuoshan
🔴چرا ولی فقیه خودشان مشکلات را حل نمیکنند؟؟
برخی شاید این سوالها را بپرسند و یا حداقل در ذهن شان خطور کرده باشد که:
1- چرا رهبری که از همه ی مشکلات آگاهی دارند و میدانند که در کشور چه میگذرد اما کاری نمیکنند و در صدد حل آنها نیستند؟ اگر نمیتوانند، پس رهبری به چه دردی میخورد؟
2- رهبری که این همه قدرت دارند چرا با این انحرافات برخورد قاطع نمیکنند؟
✅در پاسخ باید گفت:
1. آیا انتظار داریم رهبری به جای مجلس، قانون تصویب کند؟
به جای دولت، کار قوه مجریه نماید؟ به جای دستگاههای اطلاعاتی، تحقیق کند؟
به جای قوه قضاییه و دستگاه دادگستری، خودش متهمین را دستگیر و مجازات نماید؟
به جای رییس صدا و سیما، کارگردان و هنرپیشه بیاورد و فیلم و سریال بسازد؟
به جای مدیریت نظام بانکی وارد عملیات اقتصادی و جلوگیری از وامهای کلان یا جابجایی دلارها بشود؟
به جای شهرداریها وارد صحنه شود و مشکلات شهری را بررسی کند؟
به جای دستگاههای اقتصادی و بازرگانی و گمرکات، واردات و صادرات را کنترل کند؟ و ده ها مورد دیگر ...
🔸آیا این کارها ممکن است؟؟
🔹آیا نخواهند گفت که پس قانون اساسی، تعریف جایگاهها و شرح وظایف و تشکیلات حکومتی یعنی چه؟!
پس کی در این مملکت چه کاره است؟!
آیا شالوده نظام از هم نمیپاشد؟
آیا رهبری میتواند از آسمان یک تعداد نیروی صالح، متقی، متخصص و کارآمد بیاورد؟!
آیا میتواند (یا عاقلانه است که) به جای مردم، رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را -که بازوهای مردمی رهبری هستند- انتخاب کند؟ بعد از کجا انتخاب کند، از فرشتگان عرش، یا از همین مردم؟!
🔸پس؛ «رهبری»
رئیس جمهور، مجلس، دادگستری، بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، شهرداری و... نیست، بلکه ایشان رهبریِ نظام را بر عهده دارد، با تعاریف مشخصی که در قانون اساسی و بدیهیات عقلی روشن است. نیاز کشور و نظام را میبیند و به همراه تبیین و تشریح به مسئولین و مردم منتقل میکند.
رهبری در جامعه ، گرا میدهد همانند دیده بانی که در جنگ با دشمن، گرا میدهد تا نیروها اقدام کنند ودرست عمل کنند، حال اگر گرا درست باشد اما نیروها درست عمل نکنند تقصیر کیست؟
🔺به مردم میگویند:
در انتخاب رئیس جمهور که دولت را تعیین خواهد کرد، بصیر باشند، به کسی رأی دهند که دارای چنین امتیازاتی باشد، همین طور در انتخاب نمایندگان، حالا اگر مردم به هر دلیلی آن طور که باید رعایت نکردند، "رهبری باید بیاید و عواقب انتخاب غلط یا دست کم غیر اصلح مردم را به دوش کشیده و جبران کند؟!"
🔺رهبری، به مجلس و به دولت خط مشیّ میدهد خطوط کلی سیاست داخلی و خارجی نظام را با توجه به اهداف و نیز شرایط حاکم بر کشور، منطقه و جهان را ابلاغ میکند.
‼️مردم الان خیلی انتظارات بیجا از ولایت فقیه دارند، راحت انتظار دارند ولی فقیه جای اندیشه مردم بیاید خرابی ها را اصلاح کند، این کار را حضرت علی هم نکرد، پیغمبر هم نکرد.
❓چرا مردم از ولی فقیه انتظار دیکتاتوری دارند؟؟!
2. درجواب سوال دوم باید گفت که:
قدرت و نفوذ رهبری و امام در جامعه به اندازه ی آگاهی، #بصیرت و بینش مردم است نه بیشتر.
🔹اگر مردم بصیرت و آگاهی کافی را نداشته باشند رهبر حتی اگر امیرالمومنین(ع) باشند قدرتی ندارند. همانند جنگ صفین، وقتی سپاهیانِ خود امام بصیرت کافی نداشتند، مالک اشتر را از یک قدمی خیمه ی کفر برمیگردانند و امام دیگر قدرتشان نافذ نیست و تسلیم بی بصیرتی مردم میشوند.
🔸وقتی در جنگ احد، غالب نیروها تدبیر و استراتژی پیامبر(ص) را از جان و دل درک نمیکنند و نادیده میگیرند، جنگ برده را میبازند...!
🔹وقتی مردم به دلیل عدم آگاهی ، مغلوب دسیسه های معاویه ها میشوند، رهبری همانند امام حسن (ع) مجبور به مصالحه با معاویه میشود.
🔸وقتی هنوز مردم آمادگی کافی در خود را ایجاد نکرده اند، هیچ امامی بعد از امیرالمومنین (ع) نمیتواند حکومت اسلامی تشکیل دهد و تا این آمادگی در مردم ایجاد نشود امام زمان هم برای تشکیل حکومت عدل نخواهد آمد و علت غیبت هزار و اندی سالشان بدلیل عدم آمادگی آحاد ملتهاست...
💢پس؛ قدرت رهبری در جامعه و حاکمیت به اندازه بصیرت مردم است نه بیشتر...
🇮🇷 @sabzpuoshan