❤️ امام محمدباقر علیه السلام :
ڪسـی ڪـہ در قلبــش به انــدازه
ذرهای ڪبر و خودبزرگبینی باشد
به بهشت وارد نمیشود.
🇮🇷 @sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع چشم زخم و درمان آن
🇮🇷 @sabzpoushan
⛔️دایی محسن هاشمی( مرعشی ) رئیس ستاد جهانگیری شد
⛔️ محسن هاشمی هم ضربه گیر جهانگیری
⛔️جهانگیری هم ضربه گیر لاریجانی
🔹«حسین مرعشی» سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی به عنوان رییس شورای سیاستگذاری ستاد انتخاباتی «اسحاق جهانگیری» داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری انتخاب شد.
🔹همچنین «شهیندخت مولاوردی» به عنوان نایب رییس، «رضا ویسه» مدیر اجرایی، «فاطمه پهلوانی» دبیر شورا، «سیدرضا نوروززاده» و «محمدرضا جلاییپور» و «محمد نعیمیپور» دیگر اعضای شورای سیاستگذاری ستاد انتخاباتی جهانگیری را تشکیل میدهند.
🇮🇷 @sabzpoushan
دستور گرانی؛ ضد انتخابات
ضد اراده ملت برای تغییر دولت
🔹یک ماه مانده تا انتخابات، دستگاه های دولتی دستور گرانی برخی کالا های اساسی (نان، روغن، شکر و...)، آن هم برای چندمین بار ظرف چند ماه اخیر را صادر کرده اند؛
♦️این در حالی است که آقای روحانی اول سال گفت هر گرانی که باید اتفاق می افتاده، انجام گرفته و در این چند ماهه پایانی دولت دیگر نباید کالاها از سوی دولت گران شود!
🔹شما بگویید! بدتر از این می شود مردم را در آستانه انتخاباتی مهم اذیت و بدبین کرد؟! این رفتار ها برای افزایش امید و مشارکت است، یا برای نا امید کردن و دلزدگی؟
♦️شاید هم بو برده اند که اراده ای در میان مردم برای تغییر ریل دولت در حال شکل گرفتن است، تصمیم گرفته اند مردم را نا امید کنند، یا پیشاپیش دارند رای دهندگان به تحول و تغییر را مجازات می کنند؟!
🇮🇷 @sabzpoushan
معاضدت شگفت سه ضد؛
لاریجانی، روحانی، احمدی نژاد - ۱
🔹لاریجانی و احمدی نژاد با وجود همه تضاد های شان، در زمین مشترکی که زمین افراطیون مدعی اصلاح طلبی است، بازی می کنند. این ادعا، نیاز به توضیح و بازخوانی برخی حقایق تاریخی دارد.
♦️ناظران سیاسی از میانه دهه هفتاد، بارها شاهد بههم خوردن صفبندیهای رایج جناحی بودهاند؛ چنانکه جناح چپ به ظاهر معترض دولت هاشمی، ناگهان در آستانه انتخابات خرداد 76، با مرحوم هاشمی و حزب دولتی او ائتلاف کردند و مرزبندی ناموزون «چپ/ راست» را بههم زدند.
🔹همانها دو سال بعد، با تانک از روی حیثیت هاشمی گذشتند و او را عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای کردند؛ و سپس به فاصله شش سال، همان هاشمی، تبدیل به قدیس اصلاحات و نامزد نهایی آنها در سالهای 84 و 92 شد!
♦️افراطیون مدعی اصلاحات، معامله مشابهی را با آقایان ناطق نوری و علی لاریجانی کردهاند. از متهم کردن به محافظهکاری و سر دادن شعار «ناطق نوری نمیخوایم، مجلس زوری نمیخوایم» و «سیمای لاریجانی تعطیل باید گردد»، تا نثار عنوان «شیخ اعتدال» و «سیاستمدار معتدل» به این دو!
🔹افراطیون مدعی اصلاحات چه انتظاری از امثال لاریجانی و ناطق داشتند؟ ائتلاف و شراکت همتراز، یا بازی در نقش سرباز و مهره پیاده، برای اخلال در فعالیت جبهه انقلاب؟ در این باره «عباس- ع» (عضو مرکزیت حزب منحله مشارکت)، 5 مهر 91 به عصر ایران گفته بود:
♦️«آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به آنها اضافه نمیکند. اهمیت او در این است که در آن سو قرار دارد نه در اینسو! ناطق اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست می دهد. ناطق باید در آنسو خوب بازی کند»!
🔹او 21 شهریور 95 هم در نشریه «صدا» (نشریه کارگزارانی که به حزب اتحاد ملت واگذار شد) نوشت «مهمترین هدف اصلاحطلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهم ترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند. دولت روحانی به دلایل گوناگون، حتی بهتر از اصلاحطلبان میتواند بخشی از این اهداف را محقق کند».
♦️وی البته پس از انجام شدن این ماموریت، در سال 98 خواستار استعفای روحانی برای اجرای پروژه خروج از حاکمیت و تکرار سناریوی عراق و لبنان در ایران شد.
🔹آقای لاریجانی انصافا در دبیری شورای عالی امنیت ملی و در مذاکرات آن زمان، خوش درخشید. او همان کسی است که بهدرستی درباره توافقات سال 82 تا 84 تیم خاتمی و روحانی با اروپا گفت «دُرّ غلطان دادیم و آبنبات گرفتیم»؛ اما در چرخشی غیر قابل توجیه، در سال 94 و درباره توافقی به مراتب خسارتبارتر به نام برجام، نقش تصویبکننده را در مجلس ایفا کرد.
♦️این در حالی بود که گزارش کارشناسی کمیسیون ویژه بررسی برجام، بعد از 44 روز رسیدگی دقیق، نسبت به خللها و منافذ و خسارتهای قریبالوقوع برجام هشدار میداد. چنان چرخشی، به اعتبار خسارتهای اقتصادی و امنیتی برجام، توجیهپذیر نیست؛ همانگونه که تنزل از جایگاه یک سیاستمدار مستقل، به نیروی میدانی ائتلاف ناسازگار با مبانی انقلاب و بازی در شطرنج دیگران.
💢ادامه دارد💢
🇮🇷 @sabzpoushan
معاضدت شگفت سه ضد؛
لاریجانی، روحانی، احمدی نژاد - ۲
🔹از تندروهای چپ اصلاحطلب که بگذریم، به اصطلاح میانهروهای این طیف (کارگزاران) هم، ادبیات قابل تاملی دارند. چنانکه کرباسچی، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفت «دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع، بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی بهواسطه همین سربازگیری بوده و در مجلس (دهم) هم میتواند اتفاق بیفتد».
♦️چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفته بود «چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند».
🔹یکی دیگر از عجایب انتخابات پیشرو، بازی مشترک رئیسجمهور فعلی و سابق و طیف به غلط معروف شده به «اصولگرایان معتدل»، در زمین مشترک مخالفخوانی و شبههافکنی است.
♦️رئیسجمهور سابق و رئیس مجلس سابق، زمانی با هم از نزدیک کار کردند؛ یکی، دبیر شورای عالی امنیت دیگری شد و حتی پس از آن، با کنار زدن آقای حداد از ریاست مجلس، همکاری را در آغاز مجلس هشتم گسترش دادند.
🔹اما در اواخر دولت دهم، با یکدیگر اصطلاحاً کارد و پنیر شدند و با وجود نهی رهبر انقلاب از کشاندن اختلافات به میان مردم، آن مواجهه تلخ و شرمآور (به بهانه استیضاح وزیر رفاه و کار) را در زمستان 91 مرتکب شدند که سودش را تجدیدنظرطلبان و عناصر زباندراز نسبت به اصل نظام و انقلاب، در انتخابات خرداد 92 بردند.
♦️از این سابقه پرفراز و نشیب گذشته، گویا مثلث احمدینژاد، لاریجانی و روحانی در هرچه اختلاف داشته باشند، در فرافکنی قصور و تقصیرهای دوران مسئولیت خود و غبارآلود کردن فضا علیه نیروهای انقلابی اشتراک نظر بسیار دارند!
🔹در این شرایط، رئیسجمهور سابق به عنوان یار کمکی دولت و اصلاحطلبان عمل میکند. روحانی، با استفاده از نتایج سوءمدیریت احمدینژاد در دو سال پایانی، توانست مردم را در انتخابات به سوی خود بکشد؛
♦️احمدینژاد هم با وجود همه تلخیهای پایان مدیریتش در کام مردم، بهواسطه سوءمدیریت روحانی است که توانسته معرکهگیری کند و انحرافات خود را از یادها ببرد. این دو همواره به عنوان رقیب و نفی هم دیده شدهاند؛ اما در واقع به شدت محتاج یکدیگر بوده اند: با رفتار خود، نسبت به دیگری معاضدت کرده و یاری رسانده اند، و از دیگری برای سیاستبازی استفاده کرده اند.
🇮🇷 @sabzpoushan
🌿حمایت از فلسطین 🇵🇸
🍃🌹حمایت معنوی از مردم مظلوم فلسطین و کمک به پیروزی رزمندگان اسلام در مقابل یهود معاند و رژیم کودک کش صهیونیستی، با قرائت ،
⚘ " دعای جوشن صغیر " ⚘
🌿 توصیه علماء و بزرگان دین ، ختم ۴۰ تایی است.🌿
⚘دُعای جوشَنْ صَغیر⚘، دعایی مفصل که از امام موسی کاظم(علیه السلام) نقل شده و قرائت آن در دفع دشمن و محفوظ ماندن از بلاها مؤثر است.
🇮🇷 @sabzpoushan
🔴 شخصی از روی پل در رودخانه سقوط کرد و فریاد کمکخواهی سر داد، مردی که شناگر ماهری بود به آب پرید و او را نجات داد.
هنوز شرشر آب از لباسهای مرد شناگر به زمین میریخت که فریاد کسی دیگر را شنید که در آب افتاده بود.
آن مرد به آب پرید و با زحمت فراوان شخص دوم را نیز نجات داد، خسته و کوفته کنار آب دراز کشید و نای راه رفتن نداشت.
انکی آرام گرفت و سرپا ایستاد، تازه نفسش جا آمده بود که صدای فریاد شخص دیگری را شنید که داخل آب افتاده بود، غیرتش اجازه نداد و به قصد کمک به او برخاست، اما حقیقتا خسته بود و به زحمت حرکت میکرد...
شخصی که از کنار، تمام جریان را میدید نزد شناگر ناجی آمد و گفت: اگر تا شب هم اینجا بایستی باید به دل آب بزنی و غریقها را نجات دهی...!
به جای اینکه اینجا غریقها را نجات دهی بالای پل برو و جلوی آن دیوانهای که رهگذران را داخل آب میاندازد بگیر!
این داستان، پاسخی تمثیلی به کسانی است که میگویند رئیسی باید در قوه قضاییه بماند و جلوی مفاسد را بگیرد.👌👌
@women92
دزدها را مسئول میکنند و رئیسی در قوه قضاییه بماند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغگویی و پر مدعایی و تهمت زنی از ویژگی های منافق است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه اهل فکر کردن بودی که حال و روزمان این نبود
قطعا با رفتن روحانی هم کرونا و هم نفوذ و خیانت و فساد و مفسد خواهد رفت
قرار بود با کلید انگلیسی کار را پیش ببری که بردی الن دنبال بیل هستی که ان شاالله بخوره به کمرت تا همه تحریم ها از بین برود
یک خانواده ۵ جیب تقدیم انقلاب کرد
یک خانواده ۵ جان تقدیم انقلاب کرد
هموطن!
بعد هم مدعی هستن تریبون دست ما نبوده!! یجوری خیز برداشته یکیشون برای ریاست جمهوری و حرفای گنده گنده میزنه!که انگار تا حالا هیچ وقت مسئول نبوده!!انگار برجامی قرار بود کل مشکلات را حل کنه تو مجلس این تصویب ۲۰ دقیقه ای نشد !
طبری ها چه زمانی قدرت مند تر شدن و خون ملت را مکیدن؟!در زمان ریاست آملی لاریجانی بر قوه قضائیه
یک پادگان بودن برای خودشون!تو سپاه هم خدمت کرده اون وقت با حمله به این نهاد ها بخاطر رای همه چیز را زیر سوال میبره!دقیق مثل حسن روحانی
نمیدانم چرا یاد عمر بن عاص افتادم که بخاطر فرار از شمشیر حق کشف عورت کرد!😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشیاء با حرف ر: رئیس جمهور روحانی
1️⃣ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، تا صدای اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!!
❗️واقعاً فکر میکنید در دنیایی که : داعش مثل گوسفند، سر آدمها را میبرد،🔪
در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند⛏
ماهیهای اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند😭
در بخشهایی از سوریه، مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند !!😭
❓ اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم میکند؟!
2️⃣بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!...
❗️شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !!
👈 این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و.....
❓واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
3️⃣ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون از قبلیها خیری ندیدیم !
☝️بله ، ممکن است از قبلیها «خیری » ندیده باشید ، 👈 اما قطعاً از کمسوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آنها «شر» دیدهاید !! ❗️
👌 با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید.⚠️
👌 با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!⚠️
بعضی ها می گویند رای نمی دهیم، چون توی این کشور دموکراسی وجود ندارد.
ایران سرزمینی است که در غرب آن داعش مردم را زنده زنده توی قفس می سوزاند، در شرق اش پشمینه پوش های طالبان به روی دختران اسید می پاشند که به مدرسه نروند، در جنوب آن کشورهای عربی هنوز دست شان از خون ما در جنگ 8 ساله سرخ است، ما در قلب خاورمیانه زندگی می کنیم نه دامنه های آلپ. دموکراسی را هیچ فروشگاهی بسته بندی شده نمی فروشد. هیچ حکومتی به مردم دموکراسی «نمی دهد». دموکراسی آموختنی است و صندوق رای یک نشانه از دموکراسی. با آن قهر نکنیم.
بعضی ها می گویند رای نمی دهم چون رییس جمهور تاثیری در زندگی ما ندارد.
همسایه شما اگر شلوغ، بی فرهنگ، بی مبالات و کثیف باشد روی 80 درصد کیفیت زندگی شما تاثیر می گذارد آن وقت رییس جمهور ندارد؟
بعضی ها می گویند آقا عمر من کفاف نمیده به درست شدن این کشور، برم رای بدم که چی بشه؟
در طول تاریخ 2500 ساله ایران، هزاران نفر برای دفاع از این آب و خاک به جنگ رفتند، با این پیش فرض که شاید کشته شوند و هرگز برنگردند. اگر امروز ایران وجود دارد مدیون کسانی است که برای آن کاری کردند نه آنها که فقط برای منافع خودشان و اینکه عمر من کفاف نمی دهد با آن قهر کردند.
بعضی ها می گویند رای نمی دهیم چون از قبلی ها خیری ندیدیم.
درست است که از قبلی ها «خیری» ندیده اید و قطعا از کم سوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آن ها «شر» هم دیده اید! با رای ندادن جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند هموار می کنید. با رای ندادن «خیر» شما دقیقا به همان ها می رسد!