فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🤍💚 ﷽ 🦋🦋🦋
جنـــــگ روانـــی سنگینی در زمان ما هست
شبهـــــــــــه و فتنـــــــــه هایی هایی هست
⚠️ می خواهند با سیاهنمایی
ما را از #ولــی_فقیـــه جدا کنند 💯
👤استاد مسعود عالی
#انقلاب_اسلامی
🌍 اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ 🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 خرمشهرها در پیش است...
🇮🇷امام خامنه ای: «جوانان عزیز! خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی، در میدانی که از جنگ نظامی سختتر است. البته ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد، بالعکس آبادانی به دنبال دارد اما سختیاش بیشتر است. امروز برای نظام اسلامی، جنگ نظامی، احتمال ضعیفی است. لکن جهاد باقی است. در بین جهادها جهادی وجود دارد که خداوند آن را «جهاد کبیر» نام نهاده: «و جاهدهم به جهاداً کبیراً». جهاد کبیر یعنی تبعیت نکردن از دشمنی که با او در میدان مبارزه قرار گرفتهایم؛ تبعیت نکردن از دشمن در میدان اقتصاد، سیاست، فرهنگ و هنر، جهاد کبیر است.»
♦️به مناسبت ۳ خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر
شناخت جایگاه واقعی خویش، آدمی را از افراط و تفریط در كارها بازمیدارد و به شخصیت او تعادل میبخشد، معمولاً افرادی كه از شناخت حدود و جایگاه خود ناآگاه هستند پا از مرز خویش فراتر مینهند و به كارهایی دست میزنند كه با شأن آنها بیتناسب است در نتیجه این افراد جسم و روح خویش را در معرض خطر و آسیب قرار میدهند.
از این رهگذر كمال و شخصیت وجودی زن اقتضا میكند كه زن باشد و حركات زنانه داشته باشد و بداند كه قانون آفرینش در كنار آسیبپذیری جسمانی او كه در ظرافت بدنی او ریشه دارد تواناییهای فراوانی در نهاد او ذخیره كرده و اینگونه به شخصیت وی تعادل بخشیده است.
نسبی بودن معنای لطیف و ضعیف
لازم به ذکر است که لطیف و ضعیف بودن ملازم هم نیستند یعنی این طور نیست که هرجا یکی از این دو بود دیگری هم باید کنارش باشد یعنی؛ می شود موجودی خشن باشد اما ضعیف و بالعکس گرچه قابل جمع نیز هستند یعنی موجودی هم لطیف باشد هم ضعیف .
این دو از امور نسبی و تشکیک پذیر هستند یعنی؛ یک چیز نسبت به چیزی می تواند خشن و قوی به حساب آید اما همان چیز نسبت به چیز دیگر لطیف و ضعیف باشد به عنوان نمونه انسان در منطق قرآن موجودی ضعیف شمرده است. "خدا میخواهد بار شما را سبک کند، زیرا آدمى ناتوان آفریده شده است". اما نسبت به بسیاری از موجودات، قوی به حساب می آید. او کارهایی انجام می دهد که بسیاری از موجودات قوی از انجام آن عاجزند، باز قرآن می فرماید: «کسى که علم و دانشى از کتاب داشت گفت: من تخت او (بلقیس) را قبل از آن که چشم بر هم زنى (از یمن) نزد تو (فلسطین) خواهم آورد پس باید ملاک ها در قضاوت ها تبیین گردد یعنی؛ اگر بر مبنای و ملاکی مثل توانایی جسمی یک موجودی ضعیف تر است ممکن است بر اساس ملاک دیگر مثل توانایی علمی و... قوی تر به حساب آید و... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقاوم ترین پل جهان
واژه زن، تنها كلمهای است كه معادل ندارد
دكتر علیرضا داوودی، كارشناس مسائل رسانه و علومشناختی پیرامون قدرت شناختی، زن بهمثابه زن با بیان اینكه در زمینه تركیب شناختی و رسانه، مصادیقی مانند اینترنت دهكده جهانی بیان میشود گفت: برای تنها كلمهای كه نمیتوان معادل آورد و نسبت به آن معادل تفسیرهایی را برشماریم واژه زن میباشد و برای همین بیان شده زن، بهمثابه قدرت شناختی است و نمیتوان ما بهازای بیرونی برای آن آورد.
وی افزود: زن را در پنج لایه مورد بررسی قرار میدهیم؛ لایه اول لایه تشكیلدهنده ذهن زن بهمثابه قدرت شناختی است كه طی آن ذهن یعنی مجموعه بایستههایی كه دریافت و تجزیه كرده و از بستر این تجزیه به گزارهها رسیده است.
لایه دوم لایه ادراك زن میباشد، ذهن زن بر خلاف مرد ثابت است، ولی زمانی كه وارد حوزه ادراك میشویم بینهایت، گزاره خواهیم داشت كه مردها ادراك محدود دارند و زن بینهایت میشود.
ساحت سوم تركیب مدلهاست: زنها در حوزه شناختی یا به مدلی نمیرسند یا اگر برسند قطعاً تركیبی است، برخلاف مردها كه به مدلهای تك ساحتی میرسند برای همین ذهن تركیبی مدل شده زنها معمولاً ورود به آن سخت است. زنان برای حل بحران از راهحلهایی تركیب شده گوشههایی را تركیب میكند كه در ساحت دانش و تجربه شما نبوده است البته در ادبیات عامیانه گفته شده با زنان درگیر نشوید؛ چون امكان دارد به لحاظ ذهنی چیزهایی را خلق كنند كه قابلجبران نباشد. ساحت چهارم تبدیل ذهن زن از حوزه پدافند به آفند از آفند به پدافند است كه این جابهجایی ذهن قدرت آفرین است و فقط شرطی دارد كه آن حوزه جزو تعلقاتش تلقی شود؛ لذا مرز بین عشق و نفرت در ذهن زنان در حوزه شناختی خیلی باریك است؛ ولی در مردان فرایندی است و ذهن زنان همان قدر كه عاشق است همان قدر میتواند به نفرت تبدیل شود و قابلیت ترمیم هم ندارد.
ذهن زنان رسانهایتر از مردان است
داوودی ضمن تأكید بر حوزه آفندی و پدافندی در تركیبها تصریح كرد: ساحت پنجم جنس تبدیل گزارههای ادراك به شناخت ناقص، شناخت ناقص به ادراك ناقصتر است؛ ذهن زنان رسانهایتر از مردان است و اصلاً كاركرد رسانه پروپاگاندا است؛ لذا اراده، هویت، ماهیت، نیاز، انتظار و ضرورت زنان مسائل پیچیدهتری را در حوزة شناختی ایجاد میكند و برای همین است كه قویترین و مؤثرترین و كارآمدترین عناصر در هر جبهه و هر جنگی زنان هستند و خطرناكترین و ازبینبرندهترین عناصر میتواند همان زنان تلقی شوند.
وی با اشاره به اینكه ما هیچ گزارهای در معادل زن نداریم برای همین در حوزه شناختی میگوییم زن، زن است. افزود: حضور زنانه با حضور بهمثابه زن متفاوت است كه میتواند گزارهها را جابهجا كند تا معانی آن تغییر كند.
وی با اشاره به سرفصل حضور زن بهمثابه یك زن افزود: تكامل جامعه در اختیار زن است و زن ناقص نیست، اینكه زن را ناقص میبینند یا ناقض میخواهند و طراحی میكنند جدا است اما زن اگر بهمثابه یك زن حضور پیدا كند طراح میشود و طرح پذیر نمیشوند.
از روزی که اروپاییها، صنایع جدید را بهوجود آوردند -در اوایل قرن نوزدهم که سرمایهداران غربی کارخانههای بزرگ را اختراع کرده بودند- و احتیاج به نیروی کار ارزان و بیتوقّع و کمدردسر داشتند، زمزمه «آزادی زن» را بلند کردند؛ برای اینکه زن را از داخل خانوادهها به درون کارخانهها بکشانند؛ به عنوان یک کارگزار ارزان از او استفادهکنند، جیبهای خودشان را پرکنند و زن را از کرامت و منزلت خود بیندازند. امروز آنچه که به عنوان «آزادی زن» در غرب مطرح است، دنباله همان داستان و همان ماجراست. لذا ظلمی که در فرهنگ غربی به زن شدهاست و برداشت غلطی که از زن در آثار فرهنگ و ادبیات غرب وجود دارد، در تمام دوران تاریخ بیسابقهاست. در گذشته هم در همه جا به زن ظلم شدهاست، اما این ظلمِ عمومی و فراگیر و همهجانبه، مخصوص دوران اخیر و ناشی از تمدّن غرب است. زن را به عنوان وسیله التذاذ مردان معرفی کردند و اسمش را «آزادی زن» گذاشتند! درحالی که به واقع آزادی مردان هرزه برای تمتّع از زن و نه آزادی زن بود.۱۳۷۱/۰۹/۲۵
🇮🇷 @sabzpoushan
🇮🇷 @sabzpoushan
🇮🇷 @sabzpoushan
نقاط قوت و ضعف ما در مسئله زن چیست که معاندان روی آن تمرکز کردهاند؟
🇮🇷 @sabzpoushan
۱-پس از انقلاب اسلامی زمینههای رشد و تعالی آنان بیش از پیش فراهم شد. بر این اساس درخشش زنان را در حوزههای گوناگون فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و ورزشی شاهد هستیم. در واقع زنان در جامعه ما نقشی محوری و اثرگذار دارند و همین نقشآفرینی موجب شده است بخشی از برنامههای براندازانه علیه نظام روی این نقش زنان متمرکز شود؛
🇮🇷 @sabzpoushan
۲-وقتی بخش مهمی از جامعه ما را خانمها تشکیل میدهند، دخیل کردن آنها در موضوعی سیاسی میتواند به عنوان یک نقطه عطف تلقی شود. اگر ما در جامعهای بودیم که بانوان حالتی منفعل داشتند یا نمیتوانستند اندیشه خود را در مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مطرح کنند، دشمن نمیتوانست از زاویه خانمها وارد شود، پس اینکه دشمنان این بار از موضع زن با یک طراحی چندجانبه وارد شدهاند، ناشی از همین حضور و اثرگذاری زنان در جامعه اسلامی ماست
🇮🇷 @sabzpoushan
۳-از طرفی دیگر با سوژهای وارد شدند که میدانستند مردم ایران به لحاظ عاطفی بسیار قوی هستند و در آنها نگاهی عاطفی و بسیار لطیف به دختران وجود دارد. ما دخترانمان را بسیار عزیز میدانیم، لذا از این موضوع استفاده کردند
🇮🇷 @sabzpoushan
۴-با عنایت به تسلطی که بر فضای مجازی داشتند و این تسلط در دوران کرونا هم تشدید شده بود، شکاف خاصی را در جامعه ایجاد کنند.
🇮🇷 @sabzpoushan
۵-روی کار آمدن برخی مسئولان در برهههای مختلف با رویکرد متفاوت نسبت به مسائل اعتقادی و آزادی و به بهانههای مختلف برای جذب آرای مردمی در انتخابات با شعارهای مردمفریب، یکسری انتظارات متفاوتی را نسبت به مقوله آزادی و فرهنگ در بخشهایی از جامعه به وجود آورد
🇮🇷 @sabzpoushan