فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرین به این ابتکار👌
فقط صحبت اون پدر عزیز❤️🥺
#حجاب
🇮🇷 @sabzpoushan
چاه سال آخر را پر کنید
#سرمقاله #روزنامه_جوان
✍️ محمدجواد اخوان
استاد مطهری (ره) داستان معروفی از سیره دانشمند بزرگ شیعه، علامه حلّی، نقل میکند که خواندنی است: «برای علامه حلّی این مسئله فقهی مطرحشده بود که اگر حیوانی در چاه بمیرد و باعث شود که میته نجس در چاه باقی بماند، با آب چاه چه باید کرد؟ اتفاقاً در این هنگام حیوانی در چاه آب خانه علامه حلّی افتاد و او ناگزیر بود برای خود نیز استنباط حکم بکند. در این مورد به دو طریق امکان حکم کردن وجود داشت: اول اینکه چاه را بهکلی پر کنند و از چاه دیگری استفاده نمایند و دیگر اینکه مقدار معینی از آب چاه را خالی کنند و از بقیه آب بلااشکال استفاده کنند. علامه حلّی متوجه شد که در مورد این مسئله نمیتواند بدون غرض حکم کند، زیرا نفع خود او هم در قضیه مطرح بود. این بود که دستور داد ابتدا چاه را پرکنند و بعد با خیال راحت و بدون فشار وسوسه نفس به صدور حکم و ارائه فتوا پرداخت.»
یکی از ویژگیهای تعریفشده برای فقهای جامعالشرایط، پیروی نکردن از وسوسههای «هوای نفس» است. کسی که میخواهد برای دیگران تصمیمگیری کند باید مراقب باشد القائات نفسانی خودش بر اتخاذ تصمیمش اثر نگذارد.
.
سال گذشته رهبر معظم انقلاباسلامی در دیدار رمضانی کارگزاران نظام با اشاره به «تعارض منافع کارگزاران» بر پرهیز از ترجیح محبوبیت بر مصالح کشور تأکید کردند و در دیدار اخیر نمایندگان مجلس با کلیدواژه «سال آخر مجلس» تصریح کردند که «نگذارید وجاهتطلبی روی حرفها و شعارها اثر بگذارد؛ یعنی اینکه حالا ما اگر چنانچه این حرف را زدیم، این شعار را دادیم، مردم به ما علاقه پیدا میکنند، احتمال رأیآوری بالا میرود، این را بهکل از ذهنتان خارج کنید؛ این یکی از آن مجاهدتهای مهم و لازم است.»
اهل رسانه و سیاست در ذهن دارند که ربع قرن قبل، زمانی که نمایندگان مجلس پنجم در سال پایانی عمر خود یکی از وزرای دولت وقت را به جهت استیضاح به مجلس کشانده بودند، از او این تهدید ضمنی را شنیدند که کتابی با عنوان «استیضاح» خواهم نوشت و به زبان بیزبانی به مخاطب فهماند که شما هم انتخاباتی در پیش دارید! نتیجه معلوم بود، تهدید جواب داد، وزیر ماند و البته کتابش را هم نوشت و ترکیب مجلس ششم هم با مجلس قبلی بهکلی متفاوت بود. در واقع نمایندگان هم چوب را خوردند و هم پیاز را. هم وزیری را که نباید میماند نگاه داشتند و هم خود رفتند!
تجربه نشان میدهد که فارغ از سمتوسوهای سیاسی، در هر دوره حداقل نیمی از ترکیب مجلس تغییر میکند. این تغییر هم بیش از آنکه لزوماً به مسائل سیاسی مرتبط باشد، ناشی از تحولات در حوزههای کمنماینده است. بنابراین، ساکنان امروز بهارستان اگر به علم آمار و احتمال هم مراجعه کنند، اولویت اول خود را نباید انتخابات آینده بدانند.
از عمر مجلس یازدهم، یک سال مانده و بهرغم آنکه کارهای بزرگی در این مجلس انجام گرفته، کارهای بزرگی نیز همچنان بر زمین مانده که باید به سرانجام برسد. طبیعی است برخی از این اقدامات بزرگ در صورت به سرانجام رسیدن، منافع طیفی از صاحبان قدرت و ثروت را به خطر خواهد انداخت و نباید انتظار داشت که این زورمداران بهسادگی میدان را خالی کنند. چهبسا از طریق ابزارهای رسانهای و تبلیغاتی تلاش کنند ذهنیت عمومی را نسبت به این تصمیمات تحریک کنند و اینجاست که جهاد اکبر نمایندگان مجلس شروع میشود.
ممکن است نمایندگان همان راه غلط نمایندگان مجلس پنجم را بروند و برخیشان هم از تصمیم درست بمانند هم از بهارستان دوازدهم! اما ممکن است به علامه حلی تأسی نمایند، چاه انتخابات اسفند و وسوسههای «سال آخر» را پر و تصمیمات درست را اتخاذ کنند. در این صورت چه در بهارستان بمانند و چه در سنگر دیگر خدمت کنند، در این مجاهدت بزرگ پیروز شدهاند.
اثر افکار و کلمات بر ماده
این موضوع را دانشمندی ایموتو با استفاده از تاثیر کلمات مثبت و منفی بر روی بلورهای یخ ثابت کرده
هر چه قدر کلمات، تصاویر و یا موسیقی های زیباتری را در معرض آب قرار می داد شکل بلورها زیباتر بود.
یک تجربه کننده ی دیگر می گوید
من و همسرم پس از تماشای یک برنامه و اشاره آن به تاثیرگفتار بر حیات تصمیم گرفتیم این آزمایش را روی برنج انجام دهیم
3 ظرف مشابه و تمیز برداشتیم
روی ظرف اول نوشتیم:
من تو را دوست دارم.
تو برنج خوبی هستی. من می
خواهم که به مدت طولانی عمر کنی.
روی برچسب ظرف دوم هم نوشتیم که:
من از تو متنفر هستم. برنج خیلی بدی
هستی. امیدوارم بمیری.
با ظرف سوم کاری نداشتیم و فقط در کنار بقیه بود.
در تمام مدت، این ظروف در کنار هم بودند تا دما و نور یکسان دریافت کنند.از روی عکس می توان گفت که برنج ظرف عشق، روشن تر و سالم تر است ولی برنج مربوط به ظرف نفرت، فاسد شده و آب آن سیاه شده
قبل از انجام این آزمایش، به قدرت کلمات ایمان نداشتیم و مثل روحی بودند که
ما آنها را نمی دیدیم ولی الان این آزمایش به ما ثابت کرد که واقعا کلمات می توانند حیات دهنده و ویران کننده باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من خالدم
منم شوهر خالدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حواسمون به این یه لحظههای زندگیمون باشه!
🎤استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥حمله تند مدیر شبکه لس آنجلسی به اپوزیسیون؛ تجمعات ضد ایرانی، متعفن و تهوعآور است!
🤨 واکنش «شهرام همایون» به دعواها و اختلافات اپوزیسیون و طرفدارانشان:
😄"شما حتی نمیتوانید کنار یکدیگر جمع شوید و یک شعار واحد سر دهید.
🧐نمیدانید که چه سوءاستفادهای از شما شده؛ اطلاعی ندارید که چگونه عدهای منافع و اهداف خود را از تجمعات شما دنبال میکنند!!"
#خودتان_قضاوت_کنید_اوج_حقارت_را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساحلِ امنم تو باشی، فکر طوفان نیستم
تا در آغوش توأم در بندِ هجران نیستم
گر بنا باشد که از چشمت بیفتم لحظهای
روز و شب در سجده هم باشم مسلمان نیستم
هر چه پیش آید، خوشآید در مسیر مشهدت
درد اگر از یار باشد، فکر درمان نیستم
بس که لطفت شامل هر روسیاهی بوده است
وقتِ حاجت خواستن، سر در گریبان نیستم
اینکه جَلد گنبدت ماندم، خدا را شاکرم
اینکه عُمرَم در حرم سر شد پشیمان نیستم
قول دادم زیر پای زائرانت جان دهم
من خودم را میشناسنم، سست پیمان نیستم
کاش آغازِ تمامِ صبحهایم با تو بود...
حسرتش را میخورم اهل خراسان نیستم
#احسان_نرگسی
#امام_رضا
#زیارت
#امام_رئوف
«بعد منزل نبود در سفر روحانی»
چرا امام رضا علیه السلام به امام الرئوف معروفند؟
اگر چه همه اهل بیت(ع) از باب تجلی رأفت حضرت حق، رئوف میباشند ولی این رأفت و مهر ورزی در وجود امام هشتم(ع) بروز و ظهور بیشتری دارد.
مرحوم مصطفوی در کتاب «التحقیق» خود فرق بین رأفت و رحمت را اینگونه بیان می کند: «رأفت، عطوفت، لطف و رحمت خالص و شدید است یعنی لطف و رحمتی است که وقوع درد و ناراحتی را برنمی تابد هر چند آن درد و ناراحتی به مصلحت فرد باشد؛ اما رحمت، صرف عطوفت و مهربانی کردن است مهربانی کردنی که گاهی با درد و ناراحتی فرد نیز همراه است مانند لطف و رحمت یک جراح به یک بیمار علاقه مند به بهبودی.
بنابراین «رأفت» مرحله ای دقیق تر و بالاتر از «رحمت» است، و هرگز در مسائل ناخوشایند به کار نمی رود ولی رحمت در امور ناخوشایندی که به خاطر مصلحتی انجام می شود، استعمال می شود.