eitaa logo
سبزپوشان
287 دنبال‌کننده
25.9هزار عکس
23هزار ویدیو
117 فایل
فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ساحل سبز
شاخصه سوم موقعیت است که بعد از طی دو شاخصه قبلی فراهم و ایجاد می شود
هدایت شده از ساحل سبز
یعنی بعد از شناخت منزلت خود و مسئولیت در قبال آن، به یک موقعیت بالایی می رسیم و البته بالعکس هم اتفاق می افتد که با عدم شناخت و عدم مسئولیت پذیری به موقعیت بالایی نمی رسیم
هدایت شده از ساحل سبز
الان موقعیت ما و جامعه انقلابی ما در جهان در موقعیت ممتاز و بی نظیری است که آرزوی تمامی انبیاء و اولیاء الهی بوده تا مهم ترین اراده الهی که بسط قسط و عدل بوسیله حضرت بقیه الله( عج ) در عرصه هستی است با همراهی و حضور مردم مومن ایران انقلابی و اسلامی محقق شود
هدایت شده از ساحل سبز
اگر زمانی طریق هدایت و جریان حق از قلت اهل رنج می برده و دشمن دست برتر ظاهری داشته، الان موازنه کاملا بر عکس شده و دست برتر و کثرت اهل با جریان انقلاب اسلامی در دنیاست که متاسفانه از این موقعیت غافل و بی اطلاع هستیم
هدایت شده از ساحل سبز
قدر منزلت و مسئولیت و موقعیت خود را بدانیم تا ان شاالله با حضور ما ظهور ذخیره الهی در فردایی بسیار نزدیک و روشن اتفاق بیفتد وگرنه خداوند معطل من و شما برای نصرت دین خود نمی ماند و ممکن است با سلب توفیق از ما، به نسل دیگری واگذار شود
علی‌رغم وعده‌های مدعیان کاربلدی ـ بی‌نیاز شدن مردم از یارانه 45 هزار تومانی، لغو بالمره تحریم‌ها، چرخیدن همزمان چرخ سانتریفیوژ و چرخ اقتصاد و زندگی مردم ـ ارزش یارانه ظرف هفت سال، یک هشتم شد، تحریم‌ها چند برابر شد و 95 درصد چرخه هسته‌ای و غنی‌سازی اورانیوم که قبل از دولت روحانی، به مرز غنی‌سازی صنعتی نزدیک شده بود، با برجام از هم گسیخت. هم چرخ سانتریفیوژها توسط دولت روحانی و شبکه خود تحریمی ‌داخلی از حرکت باز ایستاد، هم چرخ اقتصاد نیز گرفتار رکود و تورم‌های ششصد تا هشتصد درصدی شد تا جایی‌که برخی مقامات دولتی آرزوی بازگشت به شرایط اقتصادی سال 92 یا 90 را مطرح می‌کنند و کارشناسان همسوی دولت نیز می‌گویند شش سال طول می‌کشد تا به اقتصاد پیش از برجام برگردیم! تعطیلی صد‌ها کارخانه و مرکز تولیدی، رکورد تورم 52 درصدی، کاهش 36 پله‌ای رشد اقتصادی و تحریم‌های چند برابری از مصائب سوءمدیریت برجامی است. ذخایر اورانیوم غنی شده نیز ظرف یک دهه، از کشور خارج شد. از مجموع 19 هزار سانتریفیوژ فعال، 15هزار دستگاه از کار افتاد، آبشار‌های به هم پیوسته آن از هم منفک شد. 9700 کیلو گرم اورانیوم غنی‌شده از مجموع 10 هزار کیلو گرم واگذار شد، غنی‌سازی 20 درصد متوقف شد و کاربری رآکتور اراک تغییر یافت.
قحطی‌هراسی اربابان وعده عده‌ای حالا قحطی‌هراسی هم می‌کنند تا از مسئولیت‌پذیری فرار کنند. روحانی اخیرا گفت: «نگذاشتیم حوادث (قحطی) سال‌های ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ تکرار شود. دشمنان، تحریم را علیه ایران اعمال کردند که کشور دچار قحطی شود، اما ما اجازه ندادیم قحطی ایجاد شود.»(!) وقتی می‌خواستند رأی پارو کنند، وعده آنچنانی می‌دادند که «دولت تدبیر و امید دنبال این است که مردم آن‌قدر درآمد سرشار داشته باشند که نیازی به یارانه 45 هزار تومانی نداشته باشند» و «هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» و مردم را از دلار 5 هزار تومانی و پراید 40 میلیون تومانی می‌ترساندند اما اکنون با اعتماد به نفس می‌گویند نگذاشتیم قحطی دوره احمدشاه قاجار تکرار شود!
مگر قرار بود چه بلا و معضلات دیگری را به کشور تحمیل کنند که تحمیل نکردند؟ زدن چوب حراج به بیت‌المال، به تعطیلی کشاندن صد‌ها کارخانه، ریختن 30 میلیارد دلار ذخایر ارزی به حلقوم رانت‌خواران و 18 میلیارد دلار ارز به قیمت دولتی بدون تضمین واردات کالاها، حیف و میل 60 تن طلا (سکه)، کشور را گرفتار واردات گندم و گوشت و مرغ ساختن، شکستن رکورد‌های تورم و رکود و ضریب جینی نقدینگی ویرانگر، فراهم آوردن مقدمات فتنه‌هایی مانند ماجرای بنزین و بورس، اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال، کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورم‌‌‌ساز، حذف سامانه‌‌های شفافیت‌‌ساز و ضدقاچاق مثل «ایران‌کد و شبنم»، فساد ده‌ها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکت‌‌ها و کارخانه‌‌ها، دپو شدن میلیون‌ها تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر و...
در انتخابات پیش رو نیز برخی وعده‌ها مانند یارانه 450 هزار تومانی، رساندن تورم به 5 درصد و حتی کمتر از آن، وام 500 میلیونی به زوج‌های جوان، حل کردن مشکل بازار سرمایه در سه روز و... چندان متكی به اطلاعات درست و مبتنی بر واقعیات کشور و معطوف به آثار مشهود نیست.
آنچه که تا به امروز در مواضع و اظهارات نامزد‌ها حتی دو نامزد جریان اصلاحات محرز و برجسته بوده و به نوعی فصل مشترک همه آنها ست، فاصله‌گذاری با دولت تدبیر و ایجاد تغییر در مدیریت اجرایی کشور بوده است. به بیان دیگر مبارزه با فساد، فقر، تبعیض، معیشت مردم، بیگانه‌زدگی و انتقاد به وضع موجود از جمله کلید واژه‌هایی است که در گفت وگوها و اظهارنظرها‌های کاندیداهای نهایی انتخابات 28 خرداد از جمله دو نامزد منتسب به جریان اصلاحات دیده می‌شود.
محسن مهرعلیزاده معاون رئیس‌جمهور دولت اصلاحات که با انتقاد از سیاست‌های ارزی دولت روحانی، آن را عامل اصلی نوسان قیمت ارز دانست و گفت: «ما رانتی به نام ارز 4200 تومانی داشتیم و داریم که در سال گذشته نزدیک به 18 میلیارد دلار به بازار تزریق شد. در حالی که قصد این بود که کالاهای اساسی ارزان به دست مردم برسد. ولی در این جهت کمک موثری نکرد و بلکه به عکسش تبدیل شد. مردم با قیمت‌های بالا و حتی بعضاً با قیمت‌های بر مبنای قیمت آزاد دلار و یورو در داخل اقلام را تهیه کردند». عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی دولت روحانی نیز در نخستین برنامه تلویزیونی که از شبکه یک سیما پخش شد رسماً گفت که بانک مرکزی سهمی‌در تصمیم‌های دولت ندارد چرا که رئیس کل بانک مرکزی حق رأی ندارد و...! او البته در گفت‌وگوی کلاب‌هاوسی نیز سعی کرد فاصله‌گذاری از دولت را حفظ کند تا جایی ‌که در پاسخ به منتقدان درباره نقش او در بورس رسماً گفت که باید سراغ افرادی رفت که از مردم برای حضور در بورس دعوت می‌کردند و بانک مرکزی نقشی در ریزش‌ها نداشته است!
▫️اگرچه نامزدهای مطرح اصلاح طلبان مانند لاریجانی و جهانگیری رد صلاحیت شدند اما تجربه انتخابات ریاست جمهوری در دوره های اخیر نشان می دهد که چهره بودن نامزد هیچ تاثیری در انتخاب مردم ندارد. در سال ۷۶ خاتمی گمنام ترین نامزد موجود بود. احمدی نژاد در سال ۸۴ تقریبا ناشناس بود. روحانی در نظرسنجی های سال ۹۲ در کمترین حد قرار داشت. ▫️بنابراین این ادعا که با رد صلاحیت چهره های اصلی جریات اصلاحات، امکان پیروزی از آنها گرفته شده، صحیح نیست و ۲ نامزد فعلی جریان اصلاحات در صورت اقناع مردم برای توانایی خود در تغییر وضع موجود از شانس پیروزی برخوردار هستند. ▫️از این گذشته، تعدد نامزدها در جریان اصولگرا (درحالیکه تقریبا همه آنها اعلام کرده اند انصراف نمی دهند)، رای آنها را پخش و ضعیف می کند و کمی تعداد نامزد در جریان اصلاحات (که احتمال کناره گیری یکی از آنها به نفع دیگری هم وجود دارد) می تواند باعث تجمیع آراء و در نهایت پیروزی آنها در انتخابات شود
«قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ» 🚨 مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین: اگر مردم در سال ۱۴۰۰ در شرکت کنند؛ ما همگی باید برویم بمیریم. حالا فهمیدین اونایی که میگن رای ندید از کجا تغذیه می شوند.
🌹 « ... خانه ای که غبار گرفته است را خراب نمی کنند ، تمیز می کنند ... »🌹 ممکنه بی تدبیری برخی مسئولان چهره انقلاب رو غبارآلود کرده باشه ، اما علاجش، رأی ندادن و تخریب انقلاب نیست، علاجش👈 رأی دادن و رأی صحیح دادن است.
در شرايط موجود اصلاح‌طلبان بايد فرافکني کرده و شکست پيشاپيش خود در انتخابات 1400 را به گردن کسي بيندازند. اولين متهم شوراي نگهبان است. آنان تلاش خواهند کرد که شوراي نگهبان را به عنوان يکي از اجزاي ساختار از بالا به پايين نظام مهم‌ترين عامل و مانع موفقيت اصلاح‌طلبان معرفي کنند! اين در حالي است که از دل همين شوراي نگهبان بوده که در ادوار انتخابات گذشته افرادي چون سيدمحمد خاتمي، ميرحسين‌موسوي، هاشمي‌رفسنجاني، مصطفي معين، مهدي کروبي، محمدرضا عارف، حسن روحاني، اسحاق جهانگيري که مهم‌ترين و ممتازترين گزينه‌هاي اصلاح‌طلبي بوده‌اند، تأييد صلاحيت شده‌اند! خوب است اصلاح‌طلبان با صراحت اعلام کنند که تا به حال کدام نامزد مورد علاقه آنان در انتخابات رياست‌جمهوري احراز صلاحيت نشده است!؟
🔹حجم نقدینگی در ابتدای دولت روحانی در سال 92، حدود 430 هزار میلیارد تومان بود و با 1100 هزار میلیارد تومان افزایش، به در پایان سال 96 و آغاز سال 97، حدود 1520 هزار میلیارد تومان در پایان سال 96 رسید. ♦️اما پس از روی کار آمدن آقای همتی در بانک مرکزی، رقم مذکور به 3700 هزار میلیارد تومان رسیده، که افزایش سه و نیم برابری به نسبت سال 97 و هفت برابری به نسبت سال 92 را نشان می دهد.
♦️طبعا آقای همتی، تنها مقصر این اتفاق نیست و مقصر اصلی، رویه غلط شخص آقای روحانی (به کمک آقای نوبخت در سازمان برنامه و بودجه) است که بنای تصمیمات را بر عدم مدیریت نقدینگی، و پول پاشی برای سر هم بندی وضعیت اقتصادی گذاشته بودند.
♦️نقش آقای همتی، این بوده که مقاومت قاطع در برابر این سوء تدبیر فاحش نکرده و کج دار و مریز، با فرامین روحانی تا کرده است. او نمی تواند خود را مسلوب الاختیار معرفی کند. 🔹این سوء مدیریت، موجب تحمیل بدهی های هنگفت به دولت آینده شده و به تعبیر اقتصاد دانانی مثل فرشاد مومنی و حسین راغفر -که از کارشناسان حامی دولت روحانی در گذشته محسوب می شدند- "دولت روحانی، آینده فروشی کرده است".
🔹بانک مرکزی مسئول اصلی نظام مالی و پولی و بانکی و ارزی کشور است. هر چند که عملکرد دیگر اجزای دولت، از جمله سازمان برنامه و بودجه، و زارتخانه های اقتصاد و صمت و نفت، تاثیر جدی بر شکل گیری نظام اقتصادی تاثیرات می گذارد، اما این بانک مرکزی مسئول است نظام مالی، پولی، بانکی و ارزی کشور است.
♦️اگر دولت به بانک مرکزی، به چشم قلّک و حساب در اختیار خود نگاه کرده و خلق پول و بر برداشت های بی رویه اصرار داشته، این بانک مرکزی است که باید دیدبان و پاسبان سیاست های مالی و بانکی می بوده است. رئیس بانک مرکزی به صرف عضویت در کابینه نمی تواند تسلیم زیاده خواهی بی پایان دولت شود. 🔹آقای همتی اگر موافق این روند مداوم خسارت آفرینی نبود، نباید خواسته های غیر قانونی دولت را امضا و اجرا می کرد؛ باید دستگاه های نظارتی و رسانه ها را در جریان می گذاشت و در صورت ناتوانی برای مقاومت، استعفا می داد. نه این که اجازه دهد رکورد انفجار نقدینگی و تورم حاصل از آن، در دوره مدیریت وی ثبت شود. ♦️اکنون حداقل انتظار از جناب همتی، اولا عذرخواهی و ثانیا شفاف سازی -ولو دیرهنگام- ماجراست تا مردم بدانند تیم روحانی و نوبخت و جهانگیری، به موازات منت گذاشتن و شعار رونق اقتصاد، در واقع مشغول ترتیب دادن کدام بلای خانمان برانداز بوده و چگونه مسیر دولت بعد را مین گذاری کرده اند. 🔹این، یک "محاکمه اقتصادی"، پیش چشم مردمی است که هنوز نمی دانند دولت با کدام برنامه، 18 میلیارد دلار از ذخایر ارزی را با وجود ادعای خالی بودن خزانه، بر باد داد و پس از آن هم مرتکب خلق پول، برداشت های بی رویه و استقراض های بی پشتوانه شد.
چشم انتظار و امیدوار به چنین روزی
که میگیم یعنی این حالا که نتونستن چیزی از انقلابی ها پیدا کنن و روش مانور بدن با چنین مغالطه گری تخریب میکنن !!! سادی زیستی شده برای جریان کثیف اصلاحات دلیل بر بد بودن انقلابی ها!!! یکم انسان بودن خوبه! هیچ کدوم‌ نگفتن هیچ نداریم گفتن اشرافی نیستیم زندگی ساده داریم ...نه مثل شما کاخ نشین وو....دیگه تربیت شده ی رفسنجانی هستن که مانور تجمل راه انداخته بود به قیمت له شدن عده ای .... حتما باید مثل شما باشن که از داماد تا دختر.....همه باید یه رانتی بزنن به جیب این حرکت کثیف اصلاحات علیه امام هست چون‌امام‌هم ساده زیست بود و اینکه ساده زیستی به این معنی نیست که هیچ برای خوردن ندارن!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لو کنا نسمع او نعقل ما کنا فی اصحاب السعیر اگر اهل گوش دادن و تعقل بودیم در آتش سوء تدبیر لیبرال ها نمی سوختیم
🔴 وقتی حمله می‌کند، با صدای بلند حمله می‌کند و فرصتی برای واکنش دارید. 🔘 اما وقتی هجوم می‌آورد، از همان ابتدا مخفیانه و بی سرو صدا از ریشه به جان دارایی‌تان می‌افتد. 🗡ایستادن در برابر گرگ، می‌خواهد 👀 دفع خطر موریانه ! 🏵 "بصیرت" سواد نیست "بینش" است. 🏵 بصیرت، یعنی اینکه نگاهت به "ها نباشد، بلکه همواره به " باشد 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی حتی مسجد می‌تواند " " باشد .و پیامبر آن را خراب کند. 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می‌تواند قاتل علیه السلام درکربلا باشد! ملاک حال فعلی افراد است. 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی در با نمی‌توانی آغازگر باشی اما وقتی شروع کردید باید آن را از ریشه در بیارید 🏵 بصیرت، یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی "ها را به اعتدال نشناسی! 🏵 بصیرت، یعنی اینکه بدانی ها، به سست عنصرهای سپاهِ امام علی علیه السلام دل بسته‌اند!.. 🏵 یعنی اینکه بدانی: تکرار می شود، نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط و شاخص هایش 🔆 اللهم اجْعَلْ النُّورَ فِي بَصَرِي ، وَالبَصِيرَةَ فِي دِينِي🤲 ❤️یا الله یا رحمان یارحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک🤲.