eitaa logo
سبزپوشان
447 دنبال‌کننده
28.3هزار عکس
25.4هزار ویدیو
127 فایل
فرهنگی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
بسیاری از ‌اشکالات و انحرافات از این ‌اشتباه ناشی می‌شود که بعضی از کسانی که در این مملکت اسلامی و انقلابی مسئولیت دارند و گاه مسئولیت‌های مهمی هم دارند علی‌رغم شواهد و اسناد غیرقابل انکار تاریخی در میزان صداقت و خلوص « اسلام‌خواهی» و لاجرم «انقلابی بودن» این مردم شک دارند. فکر می‌کند چون خودش عمیقا به اسلام باور ندارد و برای رسیدن به پست و مقام و جیفه دنیا به ناچار! «مسلمان‌نمایی» می‌کند و ادای انقلابی بودن درمی‌آورد و چون خودش با دودوتا چارتای تاریخ این مردم و سرزمین آشنایی ندارد، و در عمق وجودش در برابر غرب احساس حقارت می‌کند و غربزده است، مردم ایران را هم با متر و معیارهای خودش می‌سنجد و بر مبنای این توهم و اساس غلط، رفتار‌هایی می‌کند که لاجرم خیلی جاها با باورهای اعتقادی و آرمان‌های تاریخی و اهداف این مردم در تضاد و تعارض قرار می‌گیرد و دردسرآفرین می‌شود و کسانی را که به او هشدار می‌دهند و از او به حق انتقاد می‌کنند به بی‌سوادی و از مرحله پرت بودن و ناآشنا با واقعیات جهان امروزی و ایده‌آلیست و افراطی! معرفی می‌کند و چون بر اساس توهمات و القائات عمل می‌کند لاجرم کارهای مردم و اداره امور جامعه پیش نمی‌رود و به مشکلات برمی‌خورد، مظلوم‌نمایی می‌کند که «نمی‌گذارند»!! این جماعت مصداق همان نااهلان نامحرمی هستند که امام(ره) در وصیت‌نامه خود با قاطعیت هشدار می‌دهند اجازه ندهید انقلاب و سرنوشت مردم به دست آنها بیفتد. کسانی که برخلاف شعارهایی که می‌دهند و یقه‌ای که می‌درانند در عملکرد و رفتارشان عیان و ملموس است نه به مردم و« جمهوریت» و نه به «اسلامیت» نظام اعتقاد دارند و آن وقت اینجا و آنجا مسئول و مدیر«جمهوری اسلامی» هستند! و با رویکردها و روش‌های غلط خود، زحمات و مجاهدت‌های این ملت را با خطر مواجه می‌سازند.کسانی که خاصه در دوران انتخابات و در مناظرات انتخاباتی(مثل همین روزها) برای عوامفریبی و جلب آرا مردم خیلی دم از مردم و در خطر بودن جمهوریت نظام می‌زنند و مردم را به پای صندوق‌های رای و حضور در صف انتخابات می‌خوانند، اما وقتی خرشان از پل گذشت، با عملکردهای غیرمردمی، مردم را به صف مرغ و تخم مرغ و روغن و کشک و... حواله می‌دهند و بزرگ‌ترین عامل یأس و دلیل دلسردی مردم و رویگردانی و خطر عدم مشارکت حداکثری آنها در انتخابات که خواسته و آرزوی بدخواهان این مردم و کشور است، می‌شوند.
از نگاه امام، مردم صاحبان اصلی انقلاب و نظام هستند. بر این واقعیت و اصل اساسی رهبر معظم انقلاب هم در سخنرانی اخیر خود (۱۴ خرداد) تاکید و تصریح کردند. بنابراین کسانی که اینجا و آنجا، در این و آن قوه صاحب پست و مسئولیت و مقام می‌شوند، کارگزار و خدمتگزار مردم هستند، و جز این هر شأنی برای خود قائل شوند،لاجرم به انحراف و ناکامی کشیده می‌شوند. این است که امام راحل همواره با توجه و هشیاری بر این نکته تاکید می‌کنند که حتی ایشان به عنوان رهبر یکی از بزرگ‌ترین انقلاب‌های ضداستعماری و‌آزادیبخش و تداوم بخش نهضت‌های ضداستکباری انبیای الهی(ع)، برای خودش بالاتر از شأن خدمتگزاری صاحبان اصلی انقلاب و نظام یعنی مردم، قائل نیست. این جمله ایشان بسیار معروف است که« اگر به من خدمتگزار بگویید، بهتر است تا رهبر بگویید»، همچنین در وصیت‌نامه خود این‌گونه بر این معنا تاکید می‌کنند«... با رفتن یک خدمتگزار، خللی در عزم آهنین ملت به وجود نمی‌آید...» یعنی این انقلاب چون اسلامی است و برپایه اصول مکتبی شکل گرفته قائم به فرد نیست، مردم (حتی اگر بعضی خواص و یاران اولیه کم بیاورند، از گذشته انقلابی خود توبه و تغییر جهت دهند و عصر امام خمینی و لابد پیامبر! را به موزه بسپارند و...)پس از امام نیز پای انقلاب و نظام برآمده از آن و به تعبیری دیگر پای آرمان‌های تاریخی و باورهای اعتقادی خود می‌ایستند. این واقعیتی است ملموس و عینی که حتی نویسندگان و پژوهشگران خارجی و غربی در رسانه‌ها و آثار تحقیقی خود بر آن صحه می‌گذارند. اما این معنا و واقعیت کلیدی را لازم است بیش از هرکس، آنها که در این مملکت صاحب پست و مسئولیت هستند و مثلا برای منصب بسیار مهم ریاست‌جمهوری داوطلب می‌شوند و برای رسیدن به آن که فقط از طریق رای مردم ممکن است در رقابتی سخت و نفسگیر حاضر می‌شوند، آویزه گوش خود کنند، و بدانند در کجا و برای کدام مردم و چه آرمان‌ها و باورهایی و کدام کشور‌ و چه موقعیت تاریخی و جغرافیایی و جهانی، نامزد احراز پست و مقامی چنین مهم با انواع مشکلات و معضلات داخلی و بین‌المللی شده‌اند. عدم فهم عمیق نسبت به این مسایل و عمل و اقدام بر اساس توهمات یا القائات دشمنان یا نفوذی‌های مشاورنما و... موجب اتلاف وقت و هدر رفتن فرصت‌های طلایی و نارضایتی مردم و عمل مطابق میل و خواسته دشمنان قسم‌خورده این کشور است.
امروز نیاز اصلی کشور و خواسته ضروری مردم برسر کارآمدن دولتی به معنای واقعی انقلابی است که با تکیه بر اصول عقلایی و موازین اسلام دست به اصلاحات واقعی بزند. دولتی که فراتر از جناح‌گرایی و سرگرم شدن به بازی با کلماتی چون اصولی و اصلاحی و اعتدالی و... به مبارزه قاطعانه و بی‌امان با فساد گسترده و رخنه کرده در بسیاری از حوزه‌ها و عرصه‌ها از اقتصاد گرفته تا فرهنگ، از آموزش و دانشگاه گرفته تا سینما و‌ ورزش، برخیزد و به جنگ باندهای فاسد و دلالی افسار پاره کرده‌ای برود که همراه و همگام با تحریم‌ها و فشار قدرت‌های شیطانی و جنایتکار دنیا رسما و علنا به محاربه با مردم نجیب و مقاوم ایران برخاسته‌اند و در سایه حمایت یا بی‌عملی یا وادادگی یا حتی شراکت عناصر رخنه کرده در دستگاه‌های دولتی بی‌رحمانه و داعش‌وار به سفره و‌ معیشت مردم حمله کرده‌اند. دولتی که شان خدمتگزاری و نوکری مردم را بزرگ‌ترین افتخار خود بداند و جز خدمت صادقانه به مردم و رفع مشکلات زندگی و تنگناهای اقتصادی و معیشتی مردم خاصه طبقات ضعیف و مستضعف جامعه (که بزرگ‌ترین حامیان و فداکاران انقلاب هستند) که به اوج خود و حالت فلج‌کننده‌ای رسیده و بالاخره تحقق آرمان‌های انقلابی این ملت به هیچ چیز دیگر فکر و عمل نکند. دولتی که راه‌ برون‌رفت از مشکلات را نه در برسررحم آمدن قدرت‌هایی که با ایران انقلابی تضاد ماهوی ‌و کینه‌ای تمام نشدنی دارند، بدانند و سرنوشت و آینده یک ملت و سرزمین را به آن گره بزنند بلکه دولتی که در عین تعامل عزتمدارانه و سازنده با دنیا، بر داشته‌های سرشار مادی و ظرفیت‌های غنی و کم نظیر انسانی تکیه کند و با راه‌اندازی و گسترش و جهش تولید، تحریم‌های ظالمانه و ضدانسانی دولت پلید و تروریست آمریکا را خنثی و دشمنان غدار و بدخواهان این ملک و ملت تحول‌خواه و ان‌شاءالله تمدن‌ساز را بیش از پیش نومید کند، بدیهی است، انتخاب درست و از سربصیرت و آگاهی مردم در ایجاد چنین دولتی بزرگ‌ترین نقش را بازی می‌کند.
خواهشا کسانی که میگن من رای نمیدم حتما بخونن ❗️❗️ شاید صحنه غم انگیز شلاق خوردن زن سوری جلوی چشم همسرش توسط داعش یا بریدن سر پدر و مادر جلوی چشم دختر ۴ ساله یا تجاوز به دختران ۹،۱۰،و... را دیده باشید وقتی حاکمیت در کشوری از بین برود؛ اولین چیزی که از بین میرود است و به دنبال آن، چنین حیواناتی بر جان و مال و ناموس مردم مسلّط میشوند حمله داعش به سوریه، درست زمانی آغاز شد که دشمنان آنها احساس کردند مردم سوریه با نظام حاکم، همراه نیستند آوارگی مردم سوریه،حاصل ده سال جنگ و خونریزی بود که با یک اعتراض ساده آغاز شد اما همین چند روز قبل، مشارکت ۸۰ درصدی مردم سوریه در انتخابات، همه را شوکه کرد مردم سوریه هزینه های زیادی را متحمّل شدند تا فهمیدند که امنیت گاهی با دادن سر حاصل می شود وگاهی با دادن رای 📌انتخابات جای قهر کردن و احساساتی عمل کردن نیست 🌺 من از امنیتم دفاع میکنم؛ گاه با جهاد و گاه با رأی دادن
🗳 مشارکت در انتخابات ⁉️ حق است یا تکلیف ؟ 1️⃣ شرکت در انتخابات یک حق است ، حقی که بسیاری از ملت ها برای به دست آوردن آن می جنگند و هزاران شهید و مجروح اهداء می کنند. مردم بحرین سالها است با شعار " هر بحرینی یک رای " ، مبارزه می کنند و برای بدست آوردن این حق ، صدها شهید ، مجروح و هزاران زندانی تقدیم کرده اند. استفاده نکردن از این حق ، خود از مصادیق بزرگ ناسپاسی و کفران نعمت است. 🌾لئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ 🥀ولَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ. 2️⃣ شرکت در انتخابات یک تکلیف ، الهی ، انسانی و اجتماعی نیز هست. کسی نمی تواند بگوید این یک حق است و من نمی خواهم از آن استفاده کنم، چرا که در مقابل این حق یک تکلیف هم وجود دارد. 👈 اگر تضمین امنیت و اقتدار کشور در گرو مشارکت و حضور حداکثری است، که قطعاً چنین است ، پس تک تک آحاد جامعه موظف و مکلف به حضور در این صحنه و دعوت دیگران به این امر عظیم سرنوشت ساز هستند. 👈 کسی حق ندارد از این امنیت که به واسطه شهادت مظلومانه و تکه تکه شدن هزارن شهید و یتیم شدن و بی سرپرست شدن هزاران زن و کودک و داغ به دل شدن جمع کثیری از پدران و مادران حاصل شده، استفاده کند و کمال بهره را ببرد و به تکلیف خود در راستای حفظ این امنیت ، عمل نکند. 👈 اگر عدم مشارکت در انتخابات منجر به امیدوار شدن دشمن شود و امنیت موجود آسیب ببیند ، این امر نه گناه کبیره بلکه " در راس گناهان کبیره " است❗️و موجب خفت و خواری در دنیا و غذاب الهی در آخرت خواهد بود. 🥀 " وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ " 🔥 " ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻛﻪ ﺣﺘﻤﺎً ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯﭘﺮﺳﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﻧﺪ. " 🍃(صافات،٢٤) 👈 بدترین افراد یک جامعه کسانی هستند که از مواهب امنیت موجود که با هزینه ای سنگین حاصل شده ، حداکثر استفاده را در جهت زندگی و اشتغال و تفریح می برند و نه تنها در راستای حفظ و نگهداری آن تلاشی نمی کنند ، بلکه با عدم پایبندی به تکلیف ، فردی ، اجتماعی ، الهی و انسانی خود ، موجب آسیب دیدن این امنیت می شوند.