فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فلسطین؛ مقتدرِ مظلوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️وَ لَئِنْ أَمْهَلَ [اللَّهُ] الظَّالِمَ فَلَنْ يَفُوتَ أَخْذُهُ وَ هُوَ لَهُ بِالْمِرْصَادِ عَلَى مَجَازِ طَرِيقِهِ وَ بِمَوْضِعِ الشَّجَا مِنْ مَسَاغِ رِيقِهِ
🟤اگر خداوند، ستمگر را چند روزى مهلت دهد، از باز پرسى و عذاب او غفلت نمى كند، و او بر سر راه، در كمين گاه ستمگران است، و گلوى آنها را در دست گرفته تا از فرو رفتن آب دريغ دارد.
#خطبه_۹۷
آیت الله سیستانی از همه مسلمانان دعوت کرد به یاری مردم فلسطین بشتابند
🔺آیت الله سیستانی:
🔹ما از همه مسلمانان می خواهیم که به کمک مردم مسلمان فلسطین بیایند، به فریادهای بلند آنها برای کمک پاسخ دهند و نهایت تلاش و توان خود را برای بازدارندگی متجاوزان، احیای حقوق غصب شده آنها و نجات مردم به کار گیرند. سرزمین اسلامی از دست مهاجمان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تشکر فرمانده نیرو مقاومت القسام از جمهوری اسلامی.
پ ن؛
هر چند اسرائیل خودش میدونه از کجا خورده ولی این فیلم رو بفرستید تا سران این رژیم جعلی ببینند و منبعد گنده گویی و غلط اضافی نکنند.
🔴شباهت اقدام رژیم صهیونیستی و داعش در بستن آب به روی مردم
🔹کاظم غریب آبادی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی در توییتی نوشت:
🔹حق دسترسی به آب آشامیدنی سالم و تمیز به عنوان یک حق بشری مورد شناسایی قرار گرفته است. اقدام رژیم صهیونیستی در بستن آب به روی مردم غزه، جنایت جنگی محسوب می شود. داعش نیز در سال ۱۳۹۵ آب حلب را قطع کرد و هماهنگکننده کمکهای اضطراری سازمان ملل در سوریه این اقدام را جنایت جنگی خواند.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمیـــــــریم بــــــراااااااات.....
💔 برای کوچولوش لالایی میخونه
بخوابه، اما بچه نمیشنوه
شهید شده😭😭😭
باباش میگه همه ما فدای قسام و مقاومت😭
#فلسطین_مظلوم