♻️مصیبتی بنام روحانی/دولت پزشکیان تا دو سال آینده باید بدهی دولت روحانی را بدهد
🕹۳۰ آبان ۱۴۰۰؛ سید مسعود میرکاظمی رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه با انتشار مطلبی در فضای مجازی نوشت:
تا سال ۱۴۰۵ دولت باید ۵۳۵ هزار میلیارد تومان اصل و سود اوراق دولت قبل را پرداخت کند، دولت سیزدهم تاکنون بیشتر از آنکه اوراق بفروشد اوراق تسویه کرده است.
❇️کابوس دولت روحانی دست از سر مردم ایران برنمیدارد و مسعود پزشکیان نیز به عنوان رئیسجمهور جدید باید نیمی از عمر دولت خود را صرف پرداخت بدهیهای بار آورده حسن روحانی بکند.
🇮🇷@sabzpoushan
🔴 وزیر ارتباطات: سرویس ویژه اینترنت برای کودکان راه اندازی شد
🔹سرویس ویژه اینترنت برای کودکان راه اندازی شده است که اگر پدر و مادر بخواهند کودکانشان در معرض خطر قرار نگیرند ابزارهایی برایشان در نظر گرفتهایم.
🔹برای مثال با شماره گیری *456# در هر سه اپراتور کشور و برنامه کاربردی سایت 456 .ir میتوانند از این سرویس استفاده کنند.
🔹از این طریق والدین میتوانند کنترل کنند که فرزندانشان در کدام یک از فضاهای وب حضور دارند.
🔹همچنین از طریق *456# سه لیست سفید ، سبز و نارنجی تهیه کردهایم که برای بچه های زیر دبستان ، دبستان و راهنمایی کاربرد دارد و لیست هریک از سایتها تعیین شده است که همکاران ما در وزارت ارشاد و دستگاههای فرهنگی تهیه کردهاند.
🔹سعی کردیم که یک محیط حفاظت شده اختیاری برای کودکان فراهم کنیم که در همه کشوهای پیشرفته هم وجود دارد.
🇮🇷@sabzpoushan
مولانا الحسین علیه السلام:
موت فی عِزّ خَیر
مِن حَیَآه فی الذُّل
ملحقات احقاق الحق
🇮🇷@sabzpoushan
ساز و کار نشر پیام،
یک چالش بسیار مهم
🔻گاهی برخی از ما دینداران و طرفداران انقلاب، از برخی آحاد مردم شاکی می شویم که چرا در مواردی میان حق و باطل، به سمت طرف ناحق می غلتند؟ یک علت ماجرا به عدم توازن رسانه ای در ترویج شبهات و تحریفات، در مقابل ترویج واقعیات و حقایق بر می گردد.
🔹کسی در گوشه ای از جبهه حق، حرفی می زند یا می نویسد و به خودی خود -حتی اگر خیلی هم حرف حساب باشد و در استدلال و اتقان، موی لای درز آن نرود- معمولا کمتر مورد اهتمام جبهه انقلابی برای باز نشر قرار می گیرد و کمتر دیده می شود.
🔻تا کی؟ تا زمانی که جبهه دغلباز مقابل، همان گفته و نوشته را تقطیع و بازنویسی و تحریف می کند و ضریب می دهد؛ آن وقت عوام و خواصی که در معرض بمباران رسانه ای هستند، حساس می شوند و غالبا باور هم می کنند که سخن نسبت داده شده، عین کلام گوینده و نویسنده است؛
🔹فضای رسانه ای جدید، فضای محتواهای پفکی و فست فودی، شعبده بازانه، و بزن و در رویی است. سواد رسانه ای و دقت و حوصله بسیاری نیاز است که بخش عمده ای از مخاطبان (از عوام وخواص) فاقد آن هستند.
🔻اغلب این گونه است که مخاطبان، به گوینده و نویسنده ای که بیانش تحریف شده، یا برچسبی به او زده شده، بدگمان می شوند، بدون این که تحقیق کند و از حقیقت گفتار و نوشتار یا رویداد مطلع شود. این در حالی است که خداوند فرموده اگر فاسقی خبر آورد، تحقیق کنید. (و هر ادعایی را راحت نپذیرید)
🔹وقتی برخی از ما فعالان رسانه و سیاست، به سادگی درباره مطالب تحریف شده و شبهات و تشکیکات، منفعل می شویم، حال مردم عادی (ناوارد به راه و چاه "بازار مکاره رسانه و سیاست") چگونه باید باشد؟ و چگونه باید در فرآیند زمانی، بتوانند همچنان به رسانه ها و فعالان منتسب به جبهه انقلاب اعتماد کنند؟
🔻گفته یا نوشته ای، در یک گوشه از فضای رسانه ای منتشر می شود که حرف حساب هم هست، معمولا رسانه های خودی، به دلایل مختلف (کمبود مهارت، جا به جایی شتابان نیروها، و [...]) کمتر به باز نشر محتواها اهتمام می ورزند و بنابراین، بیش از چند هزار/ چند ده هزار بازدید (در موارد نادر، چند صد هزار/ میلیونی) صورت نمی گیرد.
🔹در مقابل، چند خط از همان گفته یا نوشته، تقطیع و تغلیظ و تحریف می شود و سپس در هزاران کانال، بر اساس ماموریت تعریف شده، توزیع می شود و در گروه ها سر ریز می گردد.
🔻سست ترین و ضعیف ترین مطالب (یا محتواهای تحریف شده) در دسترس صد ها هزار نفر یا بیشتر حتی در مناطق دور دست قرار می گیرد، و حال آن که کمتر کسی، اصل مطالب را می بیند یا به رویداد ها دسترسی پیدا می کند.
🔹این ناموازنه، هر روز و هفته و ماه و سال تکرار می شود و مثلا می شود یک دوره هفت، هشت ساله. مخاطبان کم توان از نظر ساواد رسانه ای، در این فرآیند زمانی، دائما نه با تصویر خود جبهه انقلاب و فعالان آن، بلکه با تصویر واژگونه و کاریکاتوری که دیگران ساخته اند، رو به رو می شوند.
🔻تلخ تر این که برخی از خود ما ها نیز، این تصویر سازی های وارونه و قالب بندی و تکرار شده را به جای خود واقعی اشخاص می پذیریم! "بس كه ببستند بر او برگ و ساز/ گر تو ببينى نشناسيش باز".
🔹مجال دو جبهه "تشکیک" و "تبیین" برابر نیست. شاید یک به هزار هم نیست. آن وقت برخی از ما، از عوام یا حتی برخی خواص فاقد دسترسی کافی، شاکی می شویم که چرا باطل را جای حق می گیرند. اصلا حق، یک هزارم باطل عرضه شده و در دسترس قرار گرفته است؟!
🔻باز مهندسی جبهه رسانه ای انقلاب برای انسجام و هم افزایی و همپوشانی بیشتر -به عنوان جایی که خاکریز اول دفاع و حمله است- از نان شب هم واجب تر است.
🔹اما در عین حال، این نکته مهم را باید یادآور شد که بی تردید، سرنوشت محتوم در افق تحولات زندگی بشر، فراز آمدن حق و به زیر کشیده شدن باطل است؛ و فقط دیر و زود آن است که معطل اهتمام وفاداران به جبهه احق است. و گرنه خداوند اراده فرموده که حق را آب حیات زندگی بشر، و باطل را جونان سراب و کف روی آب است قرار دهد؛ و آن که می ماند و به انسان سود می رساند، حق است.
🔻"... فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذْهَبُ جُفاءً وَ أَمَّا ما يَنْفَعُ النَّاسَ فَيَمْکُثُ فِي الْأَرْضِ. کف های روی آب، به بیرون پرتاب میشوند، ولی آنچه به مردم سود میرساند، در زمین میماند". (آیه ۱۷ سوره رعد)
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 حَتَّىٰ إِذَا أَتَوْا عَلَىٰ وَادِ النَّمْلِ قَالَتْ نَمْلَةٌ يَا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاكِنَكُمْ لَا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ ﴿۱۸﴾
🔸 تا چون به وادی مورچگان رسید موری (یعنی پیشوای موران) گفت: ای موران، همه به خانههای خود اندر روید مبادا سلیمان و سپاهیانش ندانسته شما را پایمال کنند.
💭 سوره: نمل
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ز چه بنشستی ، بگشا دستی
آذین کن صحن و سرا را
که پس از غمها ، به رخ شبها
آب و رنگ سحر آمد🎶
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هَر چقدر بیشتر به خدا تکیه کنیم بیشتر میفهمیم خدا تنها کسی است که قابل تکیه ست!🌱
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 مصباح الهدی
🔹منزل چهارم: دو صفحه از کتاب صبر زینب سلاماللهعلیها
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆حسادت و توهین روحانی کذاب اعتدالی به شهید رئیسی عزیز
و پاسخ درخور آن را ببینید
🇮🇷@sabzpoushan
🔸۷ مرداد؛ مراسم اعطای حکم رئیسجمهور چهاردهم توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔹 مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغاز بهکار رسمی رئیس جمهور منتخب، یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیهی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
🇮🇷@sabzpoushan
✨
«وَاللَّهُ يَعْلَمُ مَا فِي قُلُوبِكُمْ ۚ»
«خدا میگه:من میدونم چی تو دلت میگذره»
پس آنقدر نگران نباش اون میدونه تو چی میخوای، اون میرسونتت،
بهش اعتماد کن!
🇮🇷@sabzpoushan
بگیر دست گرفتارهای راهت را
مگیر از دلِ دلدادگان، نگاهت را
شکسته ایم در این عصر سخت وانفسا
بیا که با تو ببینیم روز راحت را
دلم گرفته کجایی به هر کسی گفتم
خبر نداشت نشانی خیمه گاهت را
اللهم عجـل لولیـک الفـرج🌷
صبحتون معطر به عطر صلوات بر مهدی صاحب زمان (عج)🌸
🇮🇷@sabzpoushan
🎈بسم الله الرحمن الرحیم 🎈
وَاُسِرُّوا قَولُکم اَوِ اجهَرُوا بِهِ
اِنَّهُ عُلِیم بِذَاتِ الصُّدُرِ
و ( اگر ) سخن خودرا پنهان دارید یا آشکارش نمایید
در حقیقت وی به راز دلها آگاه است..♡
🇮🇷@sabzpoushan
⭕ نگرانی از آینده سیاسی اصلاحات با ورود پزشکیان به پاستور
🔸علیرغم خوشحالیهای اولیه در اردوگاه اصلاح طلبان، تحلیلگران و سیاسیون اصلاحات خیره به یکدیگر نگاه میکنند و از حجم عظیم مشکلاتی میگویند که به نظر لاینحل میرسد.جبهه اصلاحات برای رأی آوردن کاندید مد نظر خود با تمام قوا وارد صحنه شدند و تمام آبروی خود را برای حمایت از دکتر پزشکیان در کفه ترازو قرار دادند تا در انتخابات پیروز شوند و شدند، اما پس از پیروزی نگرانی هایی در چهره اصلاح طلبان آشکار شده که برخی تحلیلگران این جریان سیاسی بر این باور هستند که اگر او شکست بخورد، عمر اصلاحات در ایران به پایان خواهد رسید و سپهر سیاسی کشور به دو گفتمان براندازی در مقابل حفظ نظام محدود خواهد شد.
🔻صادق الحسینی فعال رسانهای در این باره می نویسد: «پزشکیان آخرین تیر کمان سیاست در ایران است، اگر به هدف نخورد آخرین شانس ایران به هدر رفته است.»
🔻همچنین محسن رنانی جامعه شناس نیز نوشت که نباید توقعها از این رئیس جمهور اصلاح طلب بیش از حد زیاد باشد.
محسن رنانی در یادداشتی با عنوان «مجاهدان جمعه» در توصیه به آقای پزشکیان نوشت:
«تقریبا پیشاپیش روشن است که در خیلی از حوزهها بویژه حوزههای صنعتی و اقتصادی، بدون حل مساله تحریمها و بدون گشایش روابط با خارج تحول ویژهای نمیتوان ایجاد کرد. باز روشن است که در برخی حوزهها بدون خواست، حمایت و همکاری همه اجزای نظام سیاسی، تحولی چهره نمیبندد؛ مثل حذف رانتها و عقب راندن نهادهای نظامی و دینی از انحصارگری در برخی حوزههای اقتصادی و مجبور کردن آنها به دادن مالیات.
پس چرا دکتر پزشکیان مسئولیت #شکست_احتمالی همه ارکان دولتش را بر عهده بگیرد؟ اگر او انتخاب مقامات ارشد دولتش را از انحصار خویش و نزدیکان خویش خارج کند و به یک سازوکار شفاف غیرشخصی بسپارد، هم امروز از فشارها و سهمخواهیها آزاد میشود و هم فردا همه مسئولیت #شکستهای_احتمالی به پای او نوشته نخواهد شد.»
♦️ جریانی که بدنبال روی کار آمدن آقای پزشکیان بودند از همان ابتدا به کارآمدی او شک داشته اند و حالا که رأی آورده، با توجه به مسائل و مشکلات موجود در کشور و احتمال عدم توانمندی رئیس جمهور منتخب برای حل آنها از همین حالا و در ابتدای راه در حرکتی فرار به جلو کلیدواژه «نگذاشتند کار کنیم» را فریاد می کنند؛ درحقیقت اصلاح طلبان نگران هستند که پزشکیان در نهایت حتی نتواند وزرایش را نیز خودش انتخاب نماید و بدنه دولت از او حرفشنوی نداشته باشند، به ویژه که او فاقد برش، نفوذ کلام و سابقه امثال هاشمی ،خاتمی وحسن روحانی است.
🔺نکته پایانی اینکه به اعتقاد سیاسیون توقعات از دولت جدید بالا و مشکلات فراوان است و مردم هم منتظر حل مشکلات هستند و در صورت شکست پزشکیان در حل مسائل، اصلاحات در ایران به محاق خواهد رفت.
آنچه که از شواهد و قراین بر می آید به احتمال زیاد اصلاح طلبان به دنبال گزینه هایی معتدل از جریان انقلابی هستند تا با بکارگیری آنها در کابینه پزشکیان هم از سد مجلس عبور کرده و هم شریکی برای شکست های احتمالی آینده خود پیدا کنند و بتوانند تقصیرها را به گردن آنها انداخته و عامل شکست احتمالی دولت پزشکیان معرفی کنند.
در همین راستا محمد علی ابطحی رئیس دفتر سید محمد خاتمی ضمن تمجید از رفتار «موقرانه، متشخص و بیطرف مخبر» از پزشکیان خواست ضمن استفاده از وزرای جوان محمد مخبر را به عنوان معاون اول در دولت نگاه دارد.
همچنین آذر منصوری و محمد جواد ظریف نیز در اقدامی غیر معمول پس از انتخابات از مخبر بابت پیگیریهای انتخاباتی و عدم ورود به بازی های سیاسی تشکر کردند.
یکی دیگر از اعضای ستاد پزشکیان که نخواست نامش فاش شود به رسانه آفتابنیوز گفت: «به هر حال نمیتوان کتمان نمود که جناب آقای مخبر یک ماهیت تکنوکرات و فراجناحی از خود نشان دادند، دولت پزشکیان نیز دولت متخصصان از همه جناحها است، باید واقع بین بود و مسائل سیاسی کشور را درک کرد، با توجه به اعتبار مخبر نزد هسته سخت نظام، وجود ایشان میتواند بسیار مفید و مغتنم باشد».
این جملات نشان دهنده این است که جبهه اصلاحات اراده کرده از برخی عناصر معتدل انقلابی برای رسیدن به مقصود خود استفاده کند تا هم ضعف های موجود را پر نماید و هم در صورت عدم موفقیت دولت متبوعشان شریک جرمی برایش داشته باشند و یا اینکه زیرکانه با منتسب کردن افراد کارآمد در جبهه انقلاب به اصلاحات در حال زدن گزینه های احتمالی آینده برای ریاست جمهوری در بین نیروهای انقلابی هستند.
🔹البته آقای پزشکیان می تواند با درایت خود بدون نگاه حزبی و با دید فراجناحی از تمام ظرفیت ها و افراد توانمند در اداره کشور از هر طیف و جناحی استفاده نموده و زمینه اعتلا و سربلندی ایران سرافراز را فراهم آورد که این به راه صواب نزدیک تر است.
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کودک نابینایی که تو حسینیه معلی به آرزوش رسید؛ عاشق حسین طاهریام
🔹وقتی گفت دوست داره منو ببینه دوییدم...یه لحظه هم صبر نکردم
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ادبیات دشمن:
(تند رو ، میانه رو )
لطفٱ این ویدیو را تا آخر مشاهده نمایید اهداف استفاده کنندگان از این دو کلمه(آگاهانه یا نا آگاهانه) برایتان مشخص خواهد شد.
واژه گان مصطلحی که از اول انقلاب تا بحال مورد سوء استفاده افرادی قرار گرفته و خواست دشمن است و برای ملت و کشور چیزی جز خسارت نبوده است.😭
آن وقت معلومتان خواهد شد جهت گیری دو مبنا دارد مستقیم و انحراف.👏
تعبیر تند روی در دل این دو واژه نهفته است یعنی قدم در راه مستقیم که در قرآن حد وسط آمده میتواند کند طی شود یا تند، همچنانکه در انحراف نیز چنین است یا تند است و یا کند.
🇮🇷@sabzpoushan