✅سلامتی جسم از منظر امام رضا(ع)
✍امام رضا (ع) به سلامتی جسم اهمیت ویژه میدادند و این امر را راهی برای سلامت روح و ارتباط بهتر با خدا میدانستند بطوری که در کنار تلاشهای روزانه، آداب خاصی برای خواب قائل بودند و میفرمودند: خواب، فرمانروای مغز است و مایه پایداری و نشاط جسم
برای همین، حداقل ده توصیه برای خواب مناسب داشتند؛ از جمله: خواندن قرآن قبل از خواب، زمان بینالطلوعین نخوابیدن و از سمت راست بیدار شدن. در کنار این مورد، توجه به تغذیه و میانهروی در خوردن را به یاران خود سفارش میکردند و کمخوری را عامل سلامت جسم میدانستند
تغذیه از دید ایشان آداب خاصی داشت اما موردی که به آن اهمیت خاصی میدادند، خوردن شام بود، حتی به اندازه یک تکه نان باشد یاران میدانستند از دید ایشان، بهداشت فردی و پیشگیری از بیماریها اهمیت ویژه دارد، امام شبیه طبیبی حاذق، داروی بسیاری از بیماریها یا راه پیشگیری از آنها را برای شاگردانشان میگفتند
💥مثلا اینکه برای پیشگیری از زکام میفرمودند:
«زمستانها هر روز سه لقمه عسل با موم آن بخورید... و گل نرگس بو کنید؛ ...اما در تابستان، هر روز یک خیار بخورید و از نشستن در آفتاب خودداری کنید»
📚برگرفته از عیون اخبار الرضا (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیریت زندگی را بسپار به #خدا👌
✍ایده مقاومت
🖋افق انقلاب اسلامی، صرفاً یک هدف سیاسی (مانند اقتدار سیاسی) نیست؛ همهی اهداف سیاسی انقلاب و حتّی دستیابی به عدالت، «اهداف میانی» محسوب میشوند برای یک هدف بالاتر و آن عبارت است از یک «زندگی گوارا» که تعبیر قرآنی آن «حیات طیّبه» است.
🖋رهبر انقلاب اسلامی بارها و بارها این نکته را مورد تاکید قرار دادند و حتّی متذکّر شدهاند که اگر چیزی جز این هدف مدّنظر انقلاب باشد، «هباء منثورا» است.
🖋«ببینید برادران و خواهران عزیز! شماها مسئولین و کارگزاران این نظامید. نخبگان سیاسی و فرهنگی و اجتماعی این نظام، یا جمعی از نخبگان، اینجا جمع هستید؛ عمدهی مسئولین کشور الان اینجا جمع هستند. من و شما چرا در این نظام مشغول کار شدیم؟
🖋 آیا ما از اول به دنبال این بودیم که حکومتی تشکیل شود، دولتی به وجود بیاید، ما بشویم رئیس دولت، مسئول دولت، وزیر دولت، وکیل دولت؟ مگر مقصود این بوده؟ نه. اگر مقصود این باشد، باید عرض کنم زحماتی که هر کدام از ما میکشیم - اگر با این نیت باشد - همهاش «هبائاً منثورا» است؛ بیارزش است؛ پیش خدای متعال اجری ندارد؛ با زوال عمر زائل میشود، بلکه با زوال مدت مسئولیت زائل میشود.
🖋 ما فرقمان با بقیهی گروههائی که در کشورهای مختلف میآیند یک رژیمی را تغییر میدهند، بر سر کار میآیند و قدرت را به دست میگیرند، این است که ما آمدیم برای اینکه یک جامعهی اسلامی به وجود بیاوریم؛ ما آمدیم تا حیات طیبهی اسلامی را برای کشورمان و برای مردممان بازْتولید کنیم؛ آن را تأمین کنیم.
🖋و اگر بخواهیم با یک نگاه وسیعتر نگاه کنیم، چون بازتولیدِ حیات طیبهی اسلامی در کشور ما میتواند و میتوانست و میتواند همچنان الگوئی برای دنیای اسلام شود، در واقع آمدیم برای اینکه دنیای اسلام را متوجه به این حقیقت و این شجرهی طیبه بکنیم؛ ما برای این آمدیم. هدف، جز این چیز دیگری نبود، الان هم هدف جز این چیز دیگری نیست.» (بیانات در دیدار روسای سه قوه و مسئولان نظام، 19/6/1387)
🖋متاسفانه این خوانش از اهداف انقلاب اسلامی کمتر مورد توجّه قرار گرفته و به همین دلیل از بُعد «زندگی» که نقطهی قوّت انقلاب اسلامی نسبت به سایر حکومتها است، غفلت شده است. چنین غفلتی موجب شده است، شعار «زندگی» در برابر جمهوری اسلامی مطرح شود. در حوادث سال 1401، یکی از شعارهای سهگانهای که محور اغتشاشات بود، «زندگی» بود و ادّعای مستتر در شعار این بود که جمهوری اسلامی نسبت به «زندگی معمولی» بیاعتنا است.
🖋 اگر با نگاه درستی به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نگریسته شود، میتوان گفت که نقطهی قوت جمهوری اسلامی مورد هجمه واقع شد. آن خلاء تبیینی که موجب شد چنین هجمهای رخ دهد، «بینسبتی ایدهی مقاومت جمهوری اسلامی با مقولهی زندگی» در ذهنیت بخشی از آحاد جامعه بود.
🖋 گزارهی تبیینی که در برابر آن باید در عملیات تبلیغی پیگیری شود این است است که هدف ایدهی مقاومت، رسیدن آحاد جامعهی ایران به «زندگی الگو» است؛ به تعبیر دیگر، «مقاومت برای زندگی است» و فراتر از آن «مقاومت، زندگیساز است».
🖋 ایدهی مقاومت با توجّه به تاکیدی که بر «درونزایی» و «اتّکای به نفس» دارد، حیات و زندگیِ را احیا میکند. در برابر ایدهی مقاومت که پیشرفت حقیقی در زندگی را در زندگی را در پی دارد، میتوان مسیری را پیش بُرد که شاید جامعه به پیشرفتهای ظاهری برسد، امّا چون درونزا و برآمده از ارادهی آحاد جامعه نیست، نتیجهی آن «زندگی معنادار» نخواهد بود.
🖋«زندگی مولّد و معنادار» را میتوان در برابر «زندگی مصرفی و پوچ» ترسیم کرد که تنها از طریق مقاومت امکانپذیر است.
🔴میگویند مرگ همان شکلی ست که زندگی کردهای؛
هنر #شهید_يحيى_السنوار در زندگی مبارزاتیاش خفّت دادن به صهیونیستها بود. نقطه اوج این هنرمندی شیوه طراحی عملیات طوفان الاقصی است که اسراییل را هفتاد سال به عقب برگرداند.
حالا صحنه شهادت دراماتیک_حماسی او توسط خود صهیونیستها منتشر شده و قلب دوست و دشمن را درگیر شجاعت و کاریزمای فرمانده حماس کرده و این یعنی حتی در آخرین صحنه بازیگری یحیی سنوار، هم دشمن احمق در پازل او بازی کرده.
حالا سنوار تا صدها سال قهرمان ذهن همه پسربچههای عرب و سوژه قصه گویی مادربزرگها میشود و تا چندین نسل جبهه مقاومت یحیی سنوار تکثیر میکند.
شهادت گوارایت باد قهرمان تحقیر سگهای صهیونیست!✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️زیباترین تعریف درباره شهادت که تا الان شنیدم همین بیانات حضرت آقا بوده
#وعده_صادق
#سید_حسن_نصرالله
#یحیی_سنوار
🤲اللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃سفره نورانی قرآن
📖سوره مبارکه مومنون ، آیات١٣و١۴
💠 ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِي قَرَارٍ مَكِينٍ ﴿۱۳﴾ ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنْشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ ﴿۱۴﴾
💠سپس او را [به صورت] نطفه اى در جايگاهى استوار قرار داديم (۱۳)آنگاه نطفه را به صورت علقه درآورديم پس آن علقه را [به صورت] مضغه گردانيديم و آنگاه مضغه را استخوانهايى ساختيم بعد استخوانها را با گوشتى پوشانيديم آنگاه [جنين را در] آفرينشى ديگر پديد آورديم آفرين باد بر خدا كه بهترين آفرينندگان است (۱۴)
🇮🇷@sabzpoushan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 وقتی اعمالمان را به امام زمان ارواحنا فداه هدیه میدهیم چه اتفاقی میافتد؟
#آیت_الله_ناصری
«اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ بزرگترین اشتباه تربیتی که در قلب فرزندان یا کارمندانتان بذر کینه را خواهد کاشت!
استاد_شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با رعایت این قانون، زندگیت رو متحول کن!
استاد شجاعی
🇮🇷@sabzpoushan