کشت در دیمزارها فرصتی همراه با تهدید
کشت در دیمزارها بدون ملاحظات دقیق ممکن است آسیب به منابع طبیعی برساند.
هشدارهایی ناظر به بهبهان 👇
■این مساله نباید منجر به قطع درختان شود.
متاسفانه در این سالیان شاهد قطع درختان کنار در کنارستان های بهبهان جهت کشاورزی ویا ویلاسازی بوده ایم.
■منع استفاده ازکود شیمیایی و سموم در این دیم زارها لازم است مد نظر باشد.تلفات گسترده کلونیه های زنبور عسل فقط یکی از تبعات این سمپاشی ها بوده است که در مورد قریب به 1000 کندو تلف شدند.
برخی با زدن چاه ممکن است به کشت گوجه هم دست بزنند که منبع سموم است.
آلوده کردن بیش از این زمین ها با کود های شیمیایی و سموم مصداق فساد درحرث و نسل چه بسا باشد.
■ سالیان گذشته در بهبهان چند هزار هکتار زمین جهت کشت و کار تسطیح و زهکشی شده است.امروز با ویلا سازی بستر آن کشت و کار آسیب وارد شده که لازم است در این باره اهتمام جدی وجود داشته باشد و اداره جهاد کشاورزی و دادستانی در اجرای قانون جدیت به خرج دهند
#دیمزار
#اهلاک_حرث_نسل
#کشاورز_سنتی
#زنبورداری
@sadaghe_sabz
هدایت شده از محمد ستونه / عمران شهر
اگر با عینک شهرسازی و معماری ایرانی اسلامی به اتفاقات و جنگ های غزه و لبنان با رژیم غاصب صهیونیستی به دقت نگاه کنید متوجه خواهید شد:
اگر نوع خانه های مردم مظلوم #غزه و ضاحیه جنوبی بیروت آپارتمانی نبود، یقینا تعداد شهدایشان به این حد نمی رسید.
پ.ن: این ساختمان ۱۳ طبقهی چندین واحده فقط با سه بمب کاملا ویران شده!
محمد ستونه / عمران شهر
https://eitaa.com/m_sotooneh
باسلام
مترصد تشکیل کارگروه معماری ایرانی اسلامی هستیم.
عزیزانی که علاقمند هستند و در رشته های مرتبط تحصیلات دارند به آیدی زیر در پیامرسان ایتا پیام ارسال نمایند.
(دانشجو یا فارغ التحصیل رشته های عمران ، معماری ، برنامه ریزی شهری و...)
ترجیحا ساکن بهبهان
@Mohammad_sotooneh
@sadaghe_sabz
🌳 پیوند کنار
🌳 برادر محسن محمدی مهرماه امسال پیوندک کنار با کیفیتی را به کنار کاشته شده در توتستان پیوند زد.
این کنار توسط کودکان در پارک کاشته شده بود.
🌳برآنیم به ترفندهای مختلف ارزش کنار را در شهرستان بهبهان بالا ببریم.البته پیوندزدن مناسب درختان کنار داخل شهر است فقط!
#کنادو
#دارکنا
@sadaghe_sabz
✍️اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل(کاپ ۲۹) درباکوپایتخت کشور آذربایجان: ❓آیاباتوجه به حضوررئیس جمهور رژیم صهیونیستی دراین اجلاس، رئیس جمهورکشورمان شرکت خواهدنمود؟ براساس گزارش رسانههای آذربایجان، مسعود پزشکیان در رأس هیئتی برای شرکت در بیست و نهمین اجلاس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد، موسوم به «کاپ۲۹» به باکو میرود. این اجلاس هرساله در چارچوب کنوانسیون بیستونهمین دوره از این کنفرانس سالانه از ۱۱ تا ۲۲ نوامبر (۲۱ آبان تا ۲ آذر) در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار خواهد شد. سازمان ملل متحد در ظاهر به منظور جلوگیری از انتشار گازهای گلخانهای توسط کشورهای توسعهیافته برگزار میگرددوحدود یکصد تن از مقامات کشورها در نشست باکو حضور خواهند داشت.«امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه در کنفرانس تغییر اقلیم سازمان ملل متحد ۲۰۲۴، کوپ۲۹، که از روز ۱۱ نوامبر (۲۱ آبان) در باکو، پایتخت آذربایجان شرکت نخواهد کرد. رهبران آلمان و چند قدرت دیگر جهانی نیز در این نشست حضور نخواهند داشت.فرانسه ظاهرا با این تصمیم میخواهد از خاندان علیاف که همواره با اعمال فشار و اقتدار در جمهوری آذربایجان حکومت کرده اند فاصله بگیرد،
سناتور فرانسوی از جبهه ی سبزها از وزیر خواسته بود «به خاطر محیط زیست»، «به خاطر ارمنیها» با توجه به مناقشه مرزی بین ارمنستان و آذربایجان، و «برای حقوق بشر» کوپ۲۹ را تحریم کند.
با این وجود پاریس میگوید تحریم کامل این رویداد را نپذیرفته و سیاست صندلی خالی را دنبال نخواهد کرد. در واقع فرانسه تنها در سطح یک هیئت نمایندگی در این نشست شرکت خواهد کرد، اما رئیسجمهور در آنجا حضور نخواهد داشت.
وزیر محیط زیست فرانسه گفت: «ما دردیپلماتیک، روابط پیچیده و دشواری با آذربایجان داریم و مقامات فرانسوی در هیچ رویدادی که به نوعی سیاست آذربایجان را تقویت کند شرکت نخواهند داشت واز طرف فرانسه، هیچ ارتباطی با مقامات آذربایجان خارج از چهارچوب کوپ وجود نخواهد داشت، و
روابط بین باکو و پاریس در ماههای اخیر تنشآمیز شده است و از جمله دلایل اصلی آن، حمایت فرانسه از ارمنستان پس از حمله نیروهای آذربایجان به قرهباغ در اواخر سال ۲۰۲۳ بود.
همچنین اختلافات متعدد دیگری به این روند روابط دامن زده است، از جمله بازداشت یک شهروند فرانسوی در آذربایجان به اتهام «جاسوسی» در ژانویه ۲۰۲۴ میلادی.
فرانسه به طور سنتی متحد ارمنستان است و اقلیت نسبتا بزرگی از شهروندان ارمنیتبار در این کشور زندگی میکنند، رهبران آلمان و چند قدرت دیگر جهانی نیز در این نشست حضور نخواهند داشت.حدودا صد کشور دراین اجلاس شرکت خواهندکرد،
👈 موافقین حضور آقای پزشکیان معتقدند که حضور فعال در اجلاسهای بینالمللی مانند COP۲۹، میتواند به بهبود وجهه بینالمللی ایران کمک کند و نشان دهد که ایران نیز بهعنوان عضوی از جامعه جهانی، به مسائل زیستمحیطی اهمیت میدهد. علاوه بر این، ایران دارای پتانسیلهای بالایی در زمینه انرژیهای تجدید پذیر و فناوریهای سبز است و شرکت در این اجلاس میتواند فرصتی عالی برای معرفی این پتانسیلها به جامعه جهانی و جذب سرمایهگذاری باشد.
همچنین شرکت در COP۲۹ میتواند به ایران کمک کند تا همکاریهای بینالمللی خود را در زمینه محیطزیست را تقویت کند و از تجربیات سایر کشورها بهرهمند شود.
👈مخالفین حضور معتقدند که تعهدات ناشی از این اجلاس میتواند با توسعه اقتصادی ایران در تضاد باشد، بهویژه در شرایطی که اقتصاد ایران به درآمدهای نفتی وابسته است. از سوی دیگر ایران درگذشته تعهدات خود در زمینه محیطزیست را عملیاتی کرده است و اما غرب در مقابل تعهدات خود کوتاهی داشته اند واین رویه ادامهدار خواهد بودو از همه مهمترروابط نزدیک آذربایجان با این رژیم، نقطه چالش ما محسوب میشود؛ لذا، در صورت قطعیت حضور اسرائیل در اجلاسیه کاپ، حضور هیئت ایرانی در این نشست را به دلیل تعارض این رژیم به خاک کشورمان و همچنین جنایتهای متعدد آن نادرست میدانند وحضور رئیسجمهور در این اجلاس نتیجه ای جز گستاختر کردن این رژیم نییست ودرزمانی که امروز شاهد موج محکومیت جنایتهای رژیم صهیونیستی در سراسر جهان در حال گستردهتر شدن است، این موضوع نهتنها توسط مسلمانان بلکه پیروان هر کیش و مذهبی در حال انجام آن است.
حضورآقای پزشکیان در اجلاس باکو
علاوه بر این اینکه به رسمیت شناختن این رژیم جنایتکاراست باعث تضعیف جبهه مقاومت خواهدشد، لازم به ذکر است که دولت شهیدرئیسی این اجلاس رابخاطرنماینده رژیم صهیونیستی در دورقبل تحریم نمودندودرآن شرکت نکردند. علیرضاتوفیقی
اساسا فائده این اجلاس محیط زیستی چیست؟
جز اینکه ابرقدرتی مثل امریکا(با تولید ۲۵ درصد کربن در دنیا) زیر بار تعهدات نمی رودوکشورهایی مثل ایران بچه مثبت این تعهدات می شوند.
اینجاست که خانم سخنگو می گوید برای عدالت تولید برق را کاهش می دهیم(بعد از برهم زدن معماری سنتی و ترویج آپارتمان سازی) و از طرف دیگر شروع کنند به کاشت درختان تک کاشتی(تضعیف تنوع زیستی) تا بگویند چقدر محیط زیستی هستند!
@sadaghe_sabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ این فریاد رسای امام جمعه شهرستان بهبهان است
هرچه این سالها درباره نگرانی از استخدام بی ضابطه گفته شده اینجا از زبان امام جمعه شهر می شنوید.
✳️نشنیدن صدای منتقد به استخدام ها منحصر نیست.منتقدین درباره آلایندگی و عدم سازگاری توسعه پتروشیمی در این منطقه که مرکزیت کشاورزی ونخلداری دارد نیز شنیده نمی شود.
عده ای دغدغه های محیط زیستی را سخره می گیرند و نگرانی از بیعدالتی و برهم زدن نظام شغلی بومی روستایی را جدی نمی گیرند.
@sadaghe_sabz
24.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نطق ایزدخواه، نماینده تهران، در اعتراض به مصوبه مولد سازی
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد "سرمایه فروش" و "تورم زا" گام برمیدارد؟!
🔹جراحی یارانه ها که در واقع، اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی داراییهای دولت را در دستور قرار داده اید!
🔴 استفاده از اهرم "اذن رهبری" در پاسخ به منتقدان ِ این جهتگیری، ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد!
صحبت این است که چرا هیچگاه میدان به جهت گیریهای اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در:
✔️آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و
✔️آزادسازی مراتع به نفع عشایر و
✔️آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیانها و
✔️آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و اخذ نمی کنید
#مولدسازی
@dr_izadkhah
مطلب بالا بخشی از مطلب محمد درویش است در دفاع از پنل های خورشیدی
پنل های خورشیدی بی ضرر هم نیستند.در این باره بخوانید⬇️
استفاده از سلولهای خورشیدی در زمینهای قابل کشت میتواند آسیبهای احتمالی به مناطق تولیدی زمین وارد کند.
استفاده در مقیاس بزرگ از زمین همچنین بر تعادل حرارتی منطقه از طریق جذب انرژی بیشتر توسط زمین تأثیر میگذارد و از انعکاس گرما توسط سطح به فضا جلوگیری میکند.
سلولهای خورشیدی در زمان تولید برق هیچ آلایندهای منتشر نمیکنند اما این سلولها حاوی برخی مواد سمی هستند و خطر انتشار این مواد شیمیایی در محیط در هنگام آتش سوزی وجود دارد.
همچنین برخی از مواد شیمیایی سمی مورد استفاده در مرحله تولید به عنوان یک محصول جانبی تولید میشوند، به خصوص باتریهای سلول خورشیدی با داشتن طول عمر کوتاه و حاوی فلزات سنگین مانند کادمیم، تهدیدی برای منابع طبیعی هستند.
بخشی از یادداشت محمد حسین احمدی درباره پنل های خورشیدی
#معماری_بومی
@sadaghe_sabz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشت_انبوه یا #کشت صنعتی یکی از تبعاتش این است!
کشاورزی صنعتی دست به #براندازی سیستم #همکاشتی که درحقیقت سیستمی عاقلانه بود زد!
سیستم همکاشتی یا چندکاشتی هم از جهت کاهش استفاده از سموم شیوه ی بهتری بود و هم از این جهت که باغدار یکبار دچار ضرر هنگفت نمی شد.
سیستم صنعتی یکمحصول در سطح انبوه تولید می کند برای سود هنگفت که گاه هم چنین نتایجی دارد!
فرقی ندارد این کشت انبوه هندوانه باشد یاگوجه یا.....
@sadaghe_sabz