هدایت شده از دانشنامه بقاع و اماکن متبرکه
🟢شجرهنامه مشاهیر علماء(۱۷۰)
آیتالله سید محمد حسن #علوی سبزواری(ره) بن سید محمدمهدی بن آیت الله سید ابراهیم مجتهد شریعتمدار علوی بن میر معصوم به علی عُرَیضی بن #امام_صادق_ع می رسد.
مادرشان بی بی قدسیه بنت آیت الله سید محمد حسین پیش نمازی سبزواری بن آیت الله سید محمد تقی سبزواری از علما و فقهای بزرگوار سبزوار بود به امام زاده حسین اصغر از نوادگان #امام_سجاد_ع که در سرولایت کوههای شرق سبزوار مدفون هستند.
⏰️#ولادت:۲۸ بهمن ۱۳۰۹ش، سبزوار.
🕰#وفات:اول بهمن ۱۳۹۹ شمسی.
🪦#مدفن: آرامستان عمومی سبزوار.
🗓#ویژگیها:عالمی ربانی، خوش اخلاق، متواضع، مهربان بود. وی در مبارزات مردم سبزوار علیه شاه از فعالین انقلاب سبزوار بود. به وظایف دینی از تدریس، اقامه جماعت و رسیدگی به اموردینی مردم اشتغال ورزید، ایشان بسیار خوش حافظه و خوش گعده بود. از مجالست با ایشان، احساس کسالت و خستگی به کسی دست نمی داد. «مودت حضرتعالی» جمله ای بود که در ملاقات با افراد، تکرار می کرد و ورد زبانش بود.
👳♂️#استادان:آیات: امام خمینی، سید محمدرضا گلپایگانی، علامه طباطبایی و...
📚#تالیفات: بالغ بر ۲۵ هزار برگه نوشتههایشان که شامل تقریرات و... است.
👬#فرزندان: تنها فرزندش در حین ولادت از دنیا رفت و از ایشان فرزندی به یادگار نمانده.
👈توضیحات بیشتر در حوزه نت
📍https://nshn.ir/3brb17oWYdLEI2
🌍دانشنامه بقاع و اماکن متبرکه👇🌺
@Daneshnamebegha
به بهانه ی رونمایی از این کتاب یادی کنم از جد متدین خاندان بیژنی، مرحوم میرزاعباسقلی خان نایب الحکومه که زمانیکه نماینده حکومت بارفروش بود، ساکن همسایه ی مسجد جامع و از بانیان هزینه های این مسجد در زمان خود بود، بعدها هم نوادگانش از جمله مرحوم حاج ایرج بیژنی خیاط راهش را ادامه دادند،
👇👇👇