✅ نگاهی کوتاه به زندگی پربار آیت الله امامی کاشانی
🔶 آیت الله امامی کاشانی بیشترین تعداد ایراد خطبه را در نماز جمعه تهران برعهده داشت..
▫️آیتالله محمد امامی کاشانی (۱۳۱۰-ش۱۴۰۲) پیش از انقلاب اسلامی ایران، در مساجد تهران علیه حکومت پهلوی سخنرانی میکرد و به همین دلیل ممنوعالمنبر شده بود. ریاست دیوان عدالت اداری، نمایندگی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری و عضویت در جامعه روحانیت مبارز، شورای نگهبان، هیئت بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام از مسئولیتهای وی پس از انقلاب اسلامی ایران است. کتاب دو جلدی خطّ امان در تبیین ادله عقلی و فلسفی اثبات وجود و ظهور امام زمان(عج) و گفتگو با اندیشمندان گوناگون مسیحی و یهودی درباره مهدویت از آثار اوست.
🔶 زندگینامه
🔹 آیت الله محمد امامی کاشانی در ۱۰ مهر ۱۳۱۰ش در محله کلهر کاشان به دنیا آمد. پدرش میرزا ابوترابِ امام جمعه، امام جمعه کاشان بود. به گفته وی اجدادش اقامه نماز جمعه کاشان را بر عهده داشتند. امامی کاشانی از سال ۱۳۱۷ش تحصیلات ابتدایی را آغاز کرد و در سال ۱۳۲۳ش وارد حوزه علمیه کاشان شد و ادبیات عرب را نزد آیتالله راستی کاشانی فراگرفت.
🔸در سال ۱۳۲۸ش با سفارش آیتالله یثربی به مدرسه سپهسالار تهران رفت ولی بیشتر از دوماه در آنجا نماند سپس با نامهای که پدرش برای آیتالله بروجردی نوشته بود به قم رفت و در مدرسه فیضیه با آیت الله محمدرضا مهدوی کنی هم حجره شد.
🔹مرحوم امامی کاشانی دروس مقدمات و سطح را نزد اساتید: موسی صدر، مهدی حائری، محمد صدوقی، سید شهابالدین مرعشی نجفی، مجاهدی تبریزی و علی مشکینی فرا گرفت و در دروس شیخ مرتضی حائری و میرزا جواد تبریزی نیز شرکت میکرد.
🔸او در ۲۳ سالگی در درس خارج فقه و اصول امام خمینی و آیتالله محقق داماد شرکت میکرد و دروس فلسفه و عرفان را نزد علامه طباطبایی و استاد سید ابوالحسن رفیعی فرا گرفت.
🔹در سال ۱۳۴۰ش در حوزه علمیه تهران مشغول تدریس دروس سطح شد. در سال ۱۳۴۳ش سفر کوتاهی به نجف داشت و در دروس آیتالله سید محسن حکیم و آیتالله خویی نیز شرکت کرد.
🔶 مبارزه و سخنرانی علیه حکومت پهلوی
آقای امامی کاشانی از سال ۱۳۴۰ش فعالیتهای سیاسی خود را علیه حکومت پهلوی با سخنرانیهایش در جلسات هفتگی و مساجد تهران شروع کرد. در سالهای ۱۳۴۹ش تا ۱۳۵۰ش در مساجد تهران از جمله مسجد هدایت علیه حکومت شاه سخنرانی میکرد و به همین خاطر ممنوعالمنبر شد.
در سال ۱۳۵۶ش جزو هسته مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران بود و با صدور حکم و بیانیه از جانب امام خمینی آن را منتشر میکرد.
🔶مسئولیتهای پس از انقلاب
مرحوم امامی کاشانی در سال ۱۳۵۸ش با همکاری جمعی از جوانان، انجمن اسلامی دانشآموزان را تأسیس کرد. در سال ۱۳۵۹ش با تشکیل اولین دوره مجلس شورای اسلامی، به نمایندگی از مردم کاشان وارد مجلس شد. او همچنین اولین رئیس دیوان عدالت اداری ایران بود که در سال ۱۳۶۱ش فعالیتش را آغاز کرد. امامی کاشانی با حکم امام خمینی از اعضای هیئت بازنگری قانون اساسی ایران در سال ۱۳۶۸ش بود.
🔶 عضویت در شورای نگهبان و مجلس خبرگان
🔹 امام خمینی در سال ۱۳۶۲ش امام کاشانی را به عنوان عضو شورای نگهبان منصوب کرد و تا سال ۱۳۷۸ش در عضویت این شورا بود. همچنین او از سال ۱۳۶۲ش تا ۱۳۹۷ش به عنوان نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان حضور داشت.
🔶 تولیت مدرسه عالی شهیدمطهری
مرحوم امامی کاشانی در سال ۱۳۶۱ش به حکم امام خمینی ، به عنوان تولیت مدرسه عالی شهید مطهری منصوب شد. مرحوم آیتالله امامی کاشانی برای این مدرسه، شعبههایی در شهرهای یزد، مشهد و اهواز راهاندازی کرد.
🔶 امام جمعه موقت تهران
🔹 ایشان از سال ۱۳۶۰ش تا سال ۱۳۹۷ش سمت امام جمعه تهران را بر عهده داشت و بیشترین تعداد ایراد خطبه را ازبین خطبای جمعه تهران درطول ۴دهه اخیرداشته است.
🔶 نگارش کتاب خط امان
کتاب «خط امان» اثر امامی کاشانی است که در ده جلد به چاپ رسیده است. جلد اول کتاب در رابطه با ادله عقلی و فلسفی اثبات امام زمان(عج) است و جلد دوم به نظریات ادیان مسیحی و یهودی درباره مصلح و منجی آخرالزمان میپردازد. گفتگو با اندیشمندان گوناگون مسیحی و یهودی درباره مهدویت از آثار اوست.
🏴 رحلت فقیه انقلابی
آیتالله محمد امامی کاشانی (ره) پس از عمری مجاهدت در راه علم و انقلاب؛ ساعتی پیش در منزل به علت ایست قلبی در سن ۹۲ سالگی دار فانی را وداع گفت.عاش سعیدا و مات سعیدا
باسلام
به اطلاع می رسانیم؛
کلاس حلقه تربیتی صالحین ، به همراه آموزش حفظ قرآن کریم و
بازیهای شاداب
و اهدای به نفرات برتر کلاس
امروز
توسط استاد علی اصغر قاسمی مهر( جوکار) ,برگزار میگردد
⏰امروز یکشنبه ۱۳ ماه
رأس ساعت ۴ الی ۵عصر
🔹مکان: پایگاه شهیدابراهیم زقر
# معاونت تربیت و آموزش وعلمی وپژوهشی
پایگاه شهیدابراهیم زقر
# حلقه صالحین وبازیهای شاداب
باسلام
به اطلاع می رسانیم؛
کلاس حلقه تربیتی صالحین ، به همراه آموزش حفظ قرآن کریم و
بازیهای شاداب
و اهدای به نفرات برتر کلاس
امروز
توسط استاد علی اصغر قاسمی مهر( جوکار) ,برگزار میگردد
⏰امروز یکشنبه ۱۳ ماه
رأس ساعت ۴ الی ۵عصر
🔹مکان: پایگاه شهیدابراهیم زقر
# معاونت تربیت و آموزش وعلمی وپژوهشی
پایگاه شهیدابراهیم زقر
# حلقه صالحین وبازیهای شاداب
کانال محله صادقیه منطقه۱۸ ( اخبار محله،آگهی استخدام و بصیرت افزایی)
باسلام به اطلاع می رسانیم؛ کلاس حلقه تربیتی صالحین ، به همراه آموزش حفظ قرآن کریم و بازیهای شاداب
سلام
ساعت کلاس صالحین امروز کمی زودتر میباشد
ساعت ۴ الی ۵ عصر امروز
کاریار ۱۱۰: مجموعهای معتبر در #تهران (محدوده توحید) برای جایگاه شغلی "#مسئول_دفتر" از نیروی متعهد و کارآمد دعوت به همکاری مینماید.
مهارت ها و ویژگی های لازم:
- تسلط و اجرای امور مربوط به تایپ، کارهای اداری، منشی گری و تشریفات سازمانی
- آشنایی با فرآیند نامهنگاری سازمانی، هماهنگی و مدیریت جلسات کاری، هماهنگی امور اجرایی دفتر
- آشنایی کامل با ICDL
- روابط عمومی بالا، قدرت ارتباطگیری موثر، مسئولیتپذیر، متعهد، خوشبرخورد، منظم، خلاق و پرانرژی، دارای فن بیان قوی
- حداقل ۲ سال سابقه کار مرتبط
- تحصیلات کارشناسی و بالاتر
واجدین شرایط جهت اعلام همکاری رزومه کامل خود را با عنوان "#مسئول_دفتر" به آدرس پست الکترونیکی زیر ارسال نمایند:
mgtconsulting.job@gmail.com
کاریار ۱۱۰: #استخدام
#فروشنده_خانم
#حسابدار #ادمین_پشتیبان_سایت
فروشگاه آنیل ( @Hejabeanil) جهت تکمیل کادر پرسنل فروش در هر دو شعبه
دعوت به همکاری می نماید
۱_#فروشنده با سابقه کاری
روابط عمومی بالا
علاقمند به فروش و متعهد
در پوشاک زنانه
خوش برخورد و منظم و پر انرژی
شرایط حضور:
۱۰ صبح الی ۷شب در دلگشا
۱۰صبح الی ۱۰شب در مجتمع کوه نور
سه روز در هفته تمام وقت
یا
چهار روز نیمه وقت ( شیفت صبح یا عصر)
پنجشنبه جمعه ها گردشی
ترجیحا مجرد و با سابقه کاری
۲_ #حسابدار
دورکاری با یک روز حضور در هفته
با نرم افزار دشت
۳_ #ادمین و #پشتیبان #سایت
جهت راه اندازی و ادمینی سایت
نشانی: #بازار پانزده خرداد بازار دلگشا و خ #پیروزی مجتمع تجاری کوه نور
واجدین شرایط با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
و یا رزومه خود را به ایدی زیر ارسال کنند
@Hejabeanil
@Mohtashamipour
۰۹۱۲۰۰۵۹۲۴۱
۰۹۱۲۷۲۵۵۵۹۰
🔴جدول آرای تهران + تعداد و درصد آرا
🔹بر اساس شمارش آرای حدود ۸۰ درصد صندوقهای تهران، اگر این روند ادامه یابد، ۱۰ نفر از این لیست به مجلس راه مییابند و احتمالا از نفر ۱۱ الی ۵۰ راهی دور دوم خواهند شد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat