eitaa logo
صادق حقگو ۲
353 دنبال‌کننده
1هزار عکس
963 ویدیو
1 فایل
نوشته های طلبه بسیجی، سرباز ولایت دارای تجاربی در نویسندگی، رسانه، گیم سازی، طب اسلامی و... @Sadeghhaghgoo 🔆شهیدمطهری: «خوارج مردمی نادان و فاقد بصیرت بودند که تکلیف را امری تعبدی می‌دانستند و مدعی بودند عمل را باید با چشم بسته انجام داد» ✅کپی آزاد
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ ترجمه توئیت نویسنده و فعال رسانه‌ای سوری: "9 روز پس از ربوده شدن، پس از بیرون کشیدن چشمانش و فحاشی در مقابل چشمان مردم در محله المیدان، جسد شیخ عمر محی‌الدین حوری، که به قتل رسیده بود، در محله جوبر دمشق پیدا شد. رحمت بر روحش، تسلیت به خانواده و دوستدارانش و لعنت بر این اندیشه سیاه تکفیری که او را کشت و بسیاری دیگر را نیز خواهد کشت!" عراقچی و پزشکیان دنبال برقراری رابطه با این وحوش هستند!!!
رهبر انصارالله: نیروهای مسلح ما در ابتدا با مشکل رهگیری موشک ها و پهپادها از سامانه های آمریکایی و برخی عربی مواجه بودند. - ما با آمریکایی‌ها با توانایی‌های بسیار عالی‌اش در مقایسه با شرایط بسیار سخت و توانایی‌های کم‌مان، وارد یک چالش فنی شدیم. با توسعه توانمندی های خود در بعد فنی و تاکتیکی عملیاتی، به فضل الهی به مرحله ای رسیده ایم که دیگر نقش مهمی برای آمریکایی ها در ناوگان آنها وجود ندارد. توسعه قابلیت ها منجر به اخراج ناوگان آمریکایی از مناطق وسیعی از دریاها و خنثی سازی رهگیری شد. - پس از خنثی سازی ناوگان آمریکایی، اکنون دشمن اسرائیلی با مشکل رهگیری در فلسطین اشغالی مواجه است و این موضوعی روشن و مستند است. 
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب یمن: حداقل کاری که سازمان ملل می‌توانست انجام دهد، لغو عضویت اسرائیل بود سازمان مللی که توسط اسرائیل مسخره شد و منشور آن را پاره کرد، هیچ اقدام واقعی‌ای ضد دشمن اسرائیلی انجام نداد. کشورهایی که خودشان را جامعهٔ بین‌الملل می‌دانند و معمولاً در درگیری‌های هر گوشه و کناری دخالت می‌کنند، ملت فلسطین را زیر بمباران رها کردند. تظاهرات دانشجویی در اروپا و آمریکا به وحشیانه‌ترین شکل سرکوب شد و حتی بیشتر کشورهای عربی و اسلامی هم در سطح رسمی پشت فلسطین را خالی کردند و موضع ذلت‌باری داشتند.
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب یمن: هیچ کس انتظار نداشت که موضع یمن با این سطح از اثربخشی و تأثیر در عملیات دریایی و بمباران تا عمق فلسطین اشغالی، برجسته شود؛ یمنی‌ها جهان را شگفت‌زده کردند. عملیات نظامی ما برای حمایت از غزه در سطح بالایی انجام شد و نهایت تلاش خود را در عملیاتی که برای رسیدن به سطح بالاتر ادامه داشت، انجام دادیم. ما ۱۲۵۵ عملیات با موشک‌های بالستیک، کروز، مافوق صوت و پهپاد، علاوه بر قایق‌های جنگی انجام دادیم. ما عملیات پشتیبانی از غزه را در شرایط بسیار دشواری که مردم عزیز ما از نظر امکانات و وضعیت اقتصادی با آن روبرو هستند، انجام دادیم.
رهبر انقلاب یمن: اعلام توافق بر سر آتش بس در غزه یک تحول مهم است. -دشمن «اسرائیلی» و آمریکایی ها پس از ماه ها جنایات وحشتناک مجبور به توافق در غزه شدند. انتخاب اسرائیل و آمریکا از نظر اهدافی که در تجاوز به نوار غزه به دنبال دستیابی به آن بودند، روشن بود. شکست «اسرائیل» با تمام توانایی‌هایی که دشمن در اختیار دارد و آنچه آمریکایی‌ها در آن مشارکت داشتند و شرایطی که برادران مجاهد در غزه در آن زندگی می‌کنند، سنجیده می‌شود.
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥👆حمله دوستان پزشکیان به خانه امام زمان اروحنا له الفداء و بعد انفجار حرم...
ابوعبیده: پس از اعلام آتش بس در غزه، دشمن صهیونیستی مکانی را که یکی از اسرای اسرائیلی در آن نگهداری می‌شد، بمباران کرد! این اسیر قرار بود در چارچوب مرحله نخست توافق آزاد شود. هرگونه تجاوز و بمباران توسط دشمن صهیونیستی ممکن است آزادی یکی از اسرای اسرائیلی را به یک فاجعه تبدیل کند.
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رحلت حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر امام زمان عج و همه محبان و عاشقان اهلبیت محمد مصطفی تسلیت باد بیاد همه شهدای مدافعان حرم حضرت زینب کبری روحشان شاد و یادشان گرامی باد با نفس گرم حاج مهدی اکبری
هدایت شده از اتهامات و اعترافات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اِشکال از زبان خودش 👨‍🏫 می گوید: اِشکال من این بود که حرف‌هایی که آقایان روی منبر زدند را باور کردم. 🔻 یکی به من گفت: "کاری باهات دارم، می‌خوام خصوصی بهت بگم، بعضی‌ها به من میگن که تو ادعا کردی با امام عصر(عج) ارتباط داری، ماجرا چیه؟" 🔻عرض کردم: من کجا چنین ادعایی کردم؟ گفت: "من هم نشنیدم، ولی شیاطین می‌آن و میگن." گفتم: والّا من اعتقادم این‌هاست، اعتقادم را میگم، هرجاش ایراد داشت به من بگید. ❓گفتم: حاج آقا می‌دانید اِشکال من چیه؟ 🔰 اِشکال من اینِ که حرف‌هایی که این آقایان روی منبرها زدند رو من باور کردم. 🌐 https://eitaa.com/edalatkhahan_irani
♨️نیکلای دوروف برادر پاول دورف و مغز متفکر تلگرام در مصاحبه با نشریه فرانسوی: 🔹 در سه ماهه اخیر تعداد کاربران ایرانی در شبکه اجتماعی تلگرام از طریق لاگین ورود با شماره مجازی جعلی ۶ برابر بیشتر از قبل شده است؛ براساس دیتای استخراج شده توسط ما، بیشتر کاربران این حساب ها برعلیه ایران درحال فعالیت هستند! ✍ارسال این‌پالس بسیار مهم به ایران، به عنوان دشمن درجه یک غرب و ارائه این اطلاعات محرمانه از طرف تلگرام میتواند برای انتقام به رفتارها و برخوردهای اخیر غرب با پاول دورف مالک تلگرام باشد و باید جدی گرفته شود؟ حالا علت اصرار بعضیها برای رفع فیلتر تلگرام واضحتر و البته کشف نفوذ هم در بدنه تصمیم سازان و تصمیم گیران راحت تر شده است! ببینید چه کسانی همچنان اصرار بر رفع فیلتر این پلتفرم دارند. 📌 بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا @fori_sarasari
هدایت شده از اتهامات و اعترافات
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی با بولدوزر از روی امثال رد شد 👨‍🏫 آبان ۹۷/ : کشور را قفل کردند و مردم را انداختند توی ریلی که بریم هی امتیاز بدیم ... ⁉️ یه بار امتیاز دادی که، چی شد؟! ❓ زمان را یادتون هست؟ می‌گفتند: همه چیز گل و بلبل میشه. حقوق ملت ایران استیفا میشه، 👰‍♀🤵‍♂همه می‌تونند ازدواج کنند، دوبار، سه‌بار هم می‌تونند ازدواج کنند😉 🔻طرف برجام رو انداخته توی سطل آشغال و داره فحش میده ... یه مرد پیدا نمیشه توی اینا بره جوابشو بده. حالا نمی‌گیم بره جلوشو بگیره‌ها ... بره بگه خودتی! 🆔 @edalatkhahan_irani 🌐 https://eitaa.com/edalatkhahan_irani
.