15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
📢 #صدای_ثامن(۱۱۱) | رابطه مردم با ولیفقیه و جایگاه مردم در نظام اسلامی
❄️🌹❄️
🎙 کارشناس: دکتر یدالله جوانی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
✊#انقلاب_اسلامی را باید درست تعریف کرد ؛
▫️انقلاب مساوی با دولت ها و اشخاص نیست.
▪️انقلاب مساوی با ناکارآمدی ها در بعضی بخش ها نیست.
▫️انقلاب مساوی با خیانت برخی مسئولین نیست.
▪️انقلاب مساوی با گرانی نیست.
▫️انقلاب مساوی با دلار۴۰ هزار تومانی نیست.
▪️انقلاب مساوی با بیکاری و بالا رفتن سن جوانان نیست.
🌳انقلاب اسلامی را باید همچون درختی دید که از روز اولِ مبارزهی حق و باطل در این هستی ، ریشهی آن جوانه زد است. این درخت تا به امروز هم اتفاقات خوب و افراد صالح و رشد مثبت به خود دیده و هم ناملایمات و آفاتِ زیادی را تجربه کرده ؛ از تحریم و نفوذ و خیانت و سکوت خواص و سستی مردم و کارشکنی برخی مسئولین بگیرید ، تا فقر و تحریف و کشتارِ سراسری انقلابیون و شهید کردن بزرگان این انقلاب!!!
🛣انقلاب اسلامی همچون یک مسیر سالم و مقدس است که افراد ناسالم و اتفاقات ناگوار بر آن هجوم میآورند و قصد به انحراف کشیدن آن را دارند اما در نهایت این حق است که بر باطل پیروز میشود!
👌انقلاب را درست تعریف کنیم تا وظیفهی امروزِ خود در حفاظت از درخت انقلاب را به درستی تشخیص دهیم.
#دهه_فجر
#جهاد_تبیین
✍ میلاد خورسندی
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
@ketabejamkaran
❌ شبهه
درسته تو این چهل سال پیشرفت داشتیم ، اما هر حکومت دیگری هم بود پیشرفت میکردیم، پهلوی هم بود پیشرفت میکردیم
✅ پاسخ
اولا به قول قدیمیها «اگه را کاشتند هیچی سبز نشد» این یک فرافکنی قدیمی و نخنما شده است که کسی ادعا کند «اگه من بودم همینطور یا بهتر بودم»
هیچ عاقلی قضاوت خودش را به «اگر» گره نمیزند
ثانیاً همین ادعای واهی برای کسانی قابل طرح است قبلاً فرصت قابل توجهی در اختیار نداشتهاند. حکومت پهلوی بیش از پنجاه و سه سال (حدود ده سال بیشتر از الان جمهوری اسلامی) فرصت داشته در یک فرصت طلایی ایران را آباد کند: جمعیت کم و جوان، فروش عالی نفت، نبود جنگ و تحریمی و...
اگر حکومت پهلوی هنری داشت در این پنجاه و سه سال انجام میداد (جالب است بدانید یکی از دلایلی که برای غیبت امام زمان علیهالسلام بیان شده همین است که بعداً کسی نگوید اگر ما هم بودیم همین رفاه و عدالت را فراهم می کردیم)
البته این بدان معنا نیست که در دوره پهلوی هیچ اقدامی صورت نگرفته است، ساخت و ساز همه جای دنیا بوده و هست. مقایسه ای بین وضعیت کنونی عقب مانده ترین کشورها با ۴۰-۵۰ سال گذشته آنها نشان میدهد پل و جاده و اینترنت و... در همه جا ایجاد شده است. دوران پهلوی هم از این قاعده مستثنا نیست، یعنی ابتدای دوره پهلوی با انتهای آن وضع کشور ما یکسان نبوده و اگر بر فرض عمر این رژیم ادامه داشت، باز هم اقداماتی صورت میگرفت. مهم این است که آیا اقدامات صورت گرفته اولا متناسب با ظرفیت کشور بوده؟ و ثانیا سرعت قابل توجهی داشته است؟ و ثالثا به چه قیمتی؟ و از همه مهمتر اینکه متاسفانه هیچ نشانهای مبنی بر تکیه یا سرمایه گذاری بر دانش و نیروی بومی برای صنایع مهم و استراتژیک مشاهده نمیشد. اما امروز علوم و فناوریهای مهم تر مانند نانو، سلولهای بنیادی، هستهای، موشکی، هوا و فضا، پزشکی و... کاملا بومی و در سطح اول جهانی است. حتی فولاد مبارکه اصفهان که در ابتدا از نیروی خارجی کمک گرفته، ظرف یکی دو سال به خوداتکایی کامل رسید.
از دیگر دلایلی که نشان می دهد اوضاع به هیچ عنوان رو به بهبودی نبوده است، مراجعه به شاخصهای مهمی مانند ضریب جینی (ملاک سنجش توزیع عادلانه ثروت و امکانات) است.
طبق آمار (قابل رویت در سایت بانک جهانی)، ضریب جینی تا سال آخر دوره پهلوی در حال افزایش بود ولی در جمهوری اسلامی کاهش پیدا کرده است. (اگرچه هنوز تا رسیدن به نقطه آرمانی فاصله داریم)
🔹 دلیل دیگر سرعت شتابان و بالاتر از متوسط جهانی است که در این سالها وجود دارد. یعنی همانطور که گفته شد، چه بسا و شاید در دوره پهلوی هم پزشکی رشد میکرد، اما در کوران رقابت جهانی، سرعت کم پیشرفت، هیچگاه جایگاه ایران را ارتقاء نمیبخشید ولی پس از انقلاب سرعت رشد ما باعث شد تا نه تنها از کشورهای مشابه، بلکه از بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز سبقت بگیریم. نمونههایی از سرعت چشمگیر رشد از این قرار است:
✅ فناوری نانو: از رتبه ی۵۸ به ۱۶ رسیدیم.
✅ هوافضا: از ۴۵ به ۱۱
✅ فیزیک: از ۵۶ به ۱۳
✅ داروسازی: از ۴۹ به ۱۱
✅ ثبت اختراع: از ۳۸ به ۷
✅ علم انرژی: از ۵۵ به ۱۲
✅ علم انرژی هسته ای: از ۷۷ به ۱۲
✅ تولید علم: از بالای ۵۰ به ۱۶
✅ ژنتیک و سلولهای بنیادی :رتبهی دوم
✅ قدرت هشتم نظامی مستقل دنیا
✅ و...
این آمار نشان میدهد که سرعت پیشرفت ایران پس از انقلاب بیشتر از متوسط جهانی بوده که باعث شده رتبههای ایران افزایش یابد، و الا با سرعت یکسان رتبههای جهانی تغییر نمیکرد.
🔹 بله متاسفانه در امر اقتصاد هنوز کاستیهای زیاد و غیر قابل انکاری وجود دارد، اما دو نکته را نباید فراموش کرد:
ریشه اقتصاد بیمار ما در سیاستهای غلط و جبران ناپذیر گذشته است. (توضیح در مطالب قبلی آمده است)
دوم اینکه با وجود تورم مزمن و مداوم، افزایش قدرت خرید مردم افزایش یافته که با مقایسه بین سرانه مصرف گوشت و مرغ و درصد افرادی صاحب خودرو در پیش و پس انقلاب قابل اثبات است.
🇮🇷@kamalibasirat
#ایران_ما جزء ۱۲ قدرت تولیدکننده برق در جهانه که تونسته دسترسی مردم به برق را بعد از انقلاب به ۱۰۰٪ برسونه.
در حالی که سال ۵۷ دسترسی مردم ایران به برق ۱۶٪ و پایینتر از میانگین جهانی بود اما الان با اختلافی فاحش بالاتر از میانگین جهانی قرار گرفته.