پيامبر صلي الله عليه و آله :
مَن كانَ عِندَهُ صَبِيٌّ فَليَتَصابَّ لَهُ ؛
پيامبر صلي الله عليه و آله :
هر كس كودكى دارد ، بايد با او كودكانه رفتار كند .
. كتاب من لايحضره الفقيه ، ج 3 ، ص 482 .
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
پذیرایی اهل سنت و هِندوهای یکی از شهر های هندوستان
از عزاداران حسینی
این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
.
حکایت_مرگ_و_مرد_هیزمشکن
هیزم شکن پیری از سختی روزگار و کهولت ، پشتش خمیده شده بود.
مشغول جمع کردن هیزم از جنگل بود. آن قدر خسته و ناامید شده بود که دسته هیزم را به زمین گذاشت و فریاد زد: دیگر تحمل این زندگی را ندارم،کاش همین الان مرگ به سراغم می آمد و مرا با خود می برد.
همین که این حرف از دهانش خارج شد، مرگ به صورت یک اسکلت وحشتناک ظاهر شد و به او گفت: چه می خواهی ای انسان فانی؟ شنیدم مرا صدا کردی.
هیزم شکن پیر با صدایی لرزان جواب داد: ببخشیدقربان، ممکن است کمک کنید تا من این دسته هیزم را روی پشتم بگذارم.
گاهی ما از اینکه آرزوهایمان برآورده شوند، سخت پشیمان خواهیم شد پس مواظب باشیم که چه آرزویی می کنیم چون ممکن است بر آورده شود و آن وقت……
“تفکر خود را تغییر دهید
تا زندگی شما تغییر کند"
📜أحنف بن قیس نقل می کند روزی به دربار معاویة رفتم و دیدم آنقدر طعام مختلف آوردند که نام برخی را نمی دانستم. پرسیدم این چه طعامی است؟معاویه جواب داد مرغابی است،که شکم آنرا با مغز گوسفند آمیخته و با روغن پسته سرخ کرده و نِیشکر در آن ریخته اند. بی اختیار گریه ام گرفت.معاویه با شگفتی پرسید علّت گریه ات چیست؟ گفتم به یاد علیّ بن أبیطالب افتادم. روزی در خانه او میهمان بودم، آنگاه ظرف نان مُهر و مُوم شده آوردند.از علی پرسیدم در این سفره چیست؟پاسخ داد نان جو، گفتم شما اهل سخاوت می باشید، پس چرا غذای خود را پنهان می کنید؟علی فرمود این کار از روی خِساسَت نیست، بلکه می ترسم حسن و حسین، نان ها را با روغنْ نرم و خوش طعم کنند. گفتم مگر این کار حرام است؟ علیّ فرمود نه،بلکه بر حاکم امّت اسلام لازم است در طعام خوردن،مانند فقیرترین مردم باشد که فقر مردم،باعث کفر آنها نگردد تا هر وقت فقر به آنها فشار آورد بگویند بر ما چه باک،سفره أمیرالمؤمنین نیز مانند ماست. معاویه گفت ای احنف!مردی را یاد کردی که فضیلت او را نمی توان انکار کرد.
📙اصل الشيعه،از ابوسعيد منصور بن حسين آبى، متوفّاى سال(422)در كتاب نثرالدرر
358 واقعیت فرقه یمانی.pdf
2.08M
🌺🍀🌸
🍀🌺
🌸
#معرفی_کتاب شماره 358
💐 کتابهای مهدویت 💐
📚 نام کتاب : واقعیت فرقه یمانی
🌹🍀🌼☘️🌷
🆔 @sadeghiyemohebbi
.
💢شخصی محضرامیرالمومنین امام علی علیه السلام رسید ، عرض کرد من به علت مشغله زیاد نمی توانم همه دعاها را بخوانم ،چه کنم؟
♦️ امیــرالمــومنیــن امام علی (علیه السلام) فرمودند : من خلاصه ي همه ادعیه را به تو میگویم ،هر صبح که بخوانی گویی تمامي دعاها را خوانده ای
☀️ الــحمــدلله عَلــی کُــلِّ نِـعـمـَه
☀️و اَســئــَلُ لله مِــن کــُلِّ خــَیـر
☀️ و اَســتــَغـفـِرُ الله مــِن کُــلِّ ذَنــب
☀️ و اَعــوذُ بـــِاللهِ مــِن کُــلِّ شــــَرّ
📚بحارالانوار:ج۹۱ ص۲۴۲
💠 ذبح کدو حلوایی
تحمیق و جاهل نگه داشتن مردم از شگردهای مهم معاویه بود. معاویه میکوشید تا تمام تمایلات، استعدادها و توانمندیهای مردم را بدون تعقل و تفکری، در اختیار خود بگیرد.
به روایتی منقول از ابن شهر آشوب توجه کنید:
معاويه تصميم گرفت مردم شام را آزمايش كند تا از مراتب اطاعت آنان نسبت به أوامرش آگاه گردد. عمروعاص كه مبتكر در تزوير و نيرنگ بود راهي را به معاويه پیشنهاد کرد و گفت :
اگر میخواهی مردم را بیازمایی تا چه اندازه از تو تبعیت کورکورانه دارند دستور بده كدو را مانند بره رو به قبله و با گفتن بسم الله ذبح كنند، و پس از تزكيه آنرا بخورند، اگر فرمانت را اجراء كردند آنها پشتيبان تو هستند، و گرنه خير! .
معاويه هم دستور همين كار را داد. مردم هم بدون كوچكترين اعتراض اجراء نمودند و اين امر بنام دستور اسلام در سراسر شام مرسوم گرديد. خبر به مردم عراق رسيد. از علي عليه السلام پرسيدند، حضرت فرمود: كدو ذبح نمي شود، مراقب باشيد كه شيطان عقلتان را ندزدد و افكار شيطاني سرگردانتان نكند. .
📚 اخلاق فلسفي، ج 2، ص 65
یا امیرالمؤمنین ادرکنی
کلام امیر
امیر کلام
امیرالمومنین علی علیه السلام میفرمایند:
أَعْدَلُ النَّاسِ: مَنْ رَضِيَ لِلنَّاسِ مَا يَرْضَى لِنَفْسِهِ، وَ كَرِهَ لَهُمْ مَا يَكْرَهُ لِنَفْسِه
عادلترین مردم کسی است که بپسندد برای مردم آنچه را برای خود میپسندد و نپسندد برای مردم آنچه را که برای خود نمیپسندد
این فرمایش حضرت جامع تمام خوبیهایی که در اجتماع به آن نیاز است میباشد
از خانواده تا حکومت
از مدرسه تا سازمانها
و......