#اطلاعیه
با توجه به عدم برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به بر پایی اولین نمایشگاه مجازی کتاب نموده است.
این نمایشگاه از تاریخ 1 الی 6 بهمن ماه از طریق سایت www.ketab.ir قابل دسترسی است.
در این نمایشگاه علاوه بر کتاب های فارسی، کتاب های انگلیسی و عربی در کلیه موضوعات دانشگاهی و عمومی و با تخفیف حداقل 50% بدون محدودیت به فروش میرسد.
همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام به توزیع بن کتاب برای دانشجویان، اساتید و موسسات طبق روال نمایشگاه کتاب خواهد نمود که جزییات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
*نحوه خرید:
وارد سایت
www.ketab.ir
شده و اقدام به انتخاب کتاب از لیست ویژه نشر می نمائید. با قرار دادن کتابهای منتخب در سبد خرید و پرداخت وجه آن به حساب معرفی شده خریداری و از طریق پست دریافت خواهید نمود. توجه شود که هزینه های پست از سوی فرستنده پرداخت خواهد شد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره02188910091 تماس حاصل فرمایید..
“کرامت واقعی ام البنین اساس این اثر داستانی را تشکیل میدهد. مؤلف باکاوش در شخصیّت درخشان این زن فداکار، گوشههایی از احساسات مادرانهوایثارگری وی را برای تربیتِ یکسان فرزندان خود و فرزندان فاطمه زهرا(ع)نشان میدهد؛ فرزندانی که با نوشیدن از سرچشمه ولایت، در راه حفظ امامت واطاعت از مولایشان امام حسین(ع) از فداکاری و جانفشانی دریغ نورزیدند. “
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر شهید رمضانعلی کاظمی
🎤گزیده مصاحبه با خواهر شهید رمضانعلی کاظمی:
شهید رمضانعلی کاظمی، از شهدای محله اندان خمینی شهر فرزند محمد علی کاظمی و طاهره عابدی بود.
رمضانعلی اولین فرزند خانواده بود. مادرش در منزل زایمان کرد و خود میگوید: "زمانی که اولین فرزندم به دنیا آمد فقط ۱۵ سال داشتم و از این بابت بسیار خوشحال بودم"
شهید کاظمی به مدرسه علاقه داشت ولی بسیار بازیگوش بود و درسخوان نبود. او تحصیلاتش را تا چهارم ابتدایی ادامه داد و سرگرمی اش وقت گذراندن با هم سن و سالانش بود. به کودکان علاقه مند بود و بسیار به آنها محبت میکرد. وقتی ۱۴ ساله شد به بسیج رفت و هم زمان در کارگاه به پدرش کمک میکرد.
تا ۱۶ سالگی در بسیج فعالیت کرد و بعد با مراجعه به سپاه درخواست کرد تا او را به جبهه بفرستند.
نماینده سپاه به منزل شهید آمد و از رضایت پدر برای اعزام فرزندش به جبهه کسب اطمینان کرد.
شهید کاظمی معتقد بود ما باید مملکتمان را با چنگ و دندان نگه داریم و نگذاریم دشمن به جان و مال و ناموس مردم تجاوز کند.
وی در جبهه راننده آمبولانس بود وظیفه انتقال زخمیها و مجروحان به پشت جبهه را به عهده داشت.
نماز همیشه برای او اولویت داشت و بهترین ویژگی او پایبندی به نماز اول وقت بود. اوهمیشه خواهرانش را به رعایت حجاب توصیه و تشویق میکرد.
همرزمان شهید میگویند که او بسیار شوخ طبع و خوش اخلاق بود.
شهید رمضانعلی کاظمی در لشکر هشت نجف اشرف در فروردین ماه سال شصت و پنج، در سن بیست و یک سالگی به شهادت رسید.
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ تصویری زندگینامه شهید حاج احمد سامانی به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا
همه چیز را آماده کرده بودند؛ کت و شلوار براش سفارش داده بودند؛ برای اتاق ها پرده ی نو دوخته بودند؛ حتا میوه ها را هم شسته بودند توی حیاط گذاشته بودند. دیگر جز منتظر ماندن کاری نمانده بود. انتظاری که هیچ وقت تمام نشد.------------------مادران در این جنگ مثل فرزندانشان حاضر بودند. پشت جبهه و توی جبهه هم فرقی نمی کرد؛ بودند. با انتظارشان، با پرستاریشان و گاهی حتا با رفتنشان تا آن سوی خطوط مقدم.این کتاب صد خاطره از این حضور است.