⁉️ اعتراض به حجاب در زمان قاجار
▪️دوره دوم قاجار مجلات و نشریه هایی برای بانوان به چاپ رسیدند که در آن مسئله حجاب مورد حمله نظرات ناسیونالیستی قرار گرفت آنها معتقد بودند حجاب از دین اسلام وارد ایران شده و خلاف آیین آریایی ایرانیان است. به همین سبب زنهای ایران را به اعتراضات خیابانی دعوت کردند که روبنده را از پوشش خود حذف کنند.
#تاریخچه_تهاجم_فرهنگی_غرب
✅ واحد پوشاک موسسه مصاف
🆔 @sadenpoush
◽️نفوذ اقتصادی فرهنگی فرانسویان در زمان قاجار
▪️کشور ما به دلیل فرهنگ غنی و موقعیت خوبی که داشته همواره در طول تاریخ سوژه خوبی برای کشور های استعمارگر بوده ؛ فرانسه یکی از این کشور ها بود که بعد از انقلاب صنعتی شروع به استعمار در کشور های دیگه از جمله ایران که مواد اولیه خوبی داشت کرد.
▪️اما استفاده از مواد اولیه فرانسه رو راضی نکرد و سعی کرد برای تولید کالای فرانسوی بازار فروش تولیداتش رو هم در ایران راه بندازه ؛ در واقع یکی از اهدافش فروختن تولیدات فرانسوی با مواد اولیه ایرانی به خود ایرانی ها بود.
▪️برای اینکار نیاز داشت تا سلیقه ایرانی هارو شبیه سلیقه خود غربی ها بکنه تا محصولات و لباس های غربی و بیشتر لوازمی که مربوط به خانم ها بود رو وارد کنه پس دست به جا انداختن فرهنگ غربی در ایران کرد.
#تاریخچه_تهاجم_فرهنگی_غرب
🆔@sadenpoush
⭕️ تولید ماهیانه یک میلیون و دویست هزار دست لباس در روستای کردآباد
▪️اکثر جوانان این روستا به حرفه خیاطی از طراحی تا دوخت و بازاریابی پوشاک مشغول هستند. در حال حاضر عمده محصولات تولید پوشاک روستای کردآباد به چند کشور صادر شده و در تعدادی از استانها به فروش میرسد.
#اخبار
🆔@sadenpoush
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ افتضاحی دیگر در رویداد مدولباس ایرانی اسلامی
آیا رویدادهای مدولباس با هدف حمایت از تولیدکننده ایرانی برگزار میشود⁉️
یا حمایت از تولیدکننده خارجی و سودهای میلیاردی برای برگزار کنندگان⁉️
#گزارش_تصویری
#قاچاق_پوشاک
🆔@sadenpoush
📌 نظرات شما و پاسخهای ما پیرامون رویدادهای مدولباس
#رویداد_لباس
✅واحد پوشاک مؤسسه مصاف
🆔@sadenpoush