eitaa logo
گمنام
2.7هزار دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
16.5هزار ویدیو
952 فایل
❣﷽❣ سلام علیکم 🍃«رَحِمَ اللّهُ عَبْدا" اَحْیا أمْرَنا...» 🚩🇮🇷🇵🇸 🍃«خداوند، رحمت کند آن بنده ای را که امر ما را زنده کند!». @GomnamArak ♥️ #گُمنام به عشق #شهدای گُمنام❤ درکانال #گُمنام عضو شوید ♥️🚩 https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574
مشاهده در ایتا
دانلود
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 ایستگاه صلواتی کودکانه خواهر و برادری که حاجت آزادی فلسطین دارند ❤️
☑️‏امام خمینی: من نمی توانم حسینی باشم و ‎ را رها کنم
⚠️این اسلام مطلوب آمریکاست! 🔻 شیعه راستین وارث حیامندی فاطمه(س) و زینب(س) و غیرتمندی علی(ع) و عباس(ع) است؛ مجلس اباعبدالله جای گناهکار هم هست ولی جای گناه کردن نیست! دفاع از رفتار گناه، حسینی نیست؛ یزید هم برای این نوع عزاداری هورا میکشد! ⁉️ شبهه 🔰دستگاه امام حسین مختص گروهی نیست! همه جور آدمی می‌تونن تو جلسات امام حسین شرکت کنند، شرابخور، بی‌حجاب و... ✳️ پاسخ استاد شیخ حسین انصاریان به این شبهه را بخوانید: ♦️مجلس عزای امام حسین(ع) پذیرای همه نوع افکار است، اما نه همه نوع ابزار. ♦️شراب‌خوار هم شاید به مجلس امام حسین بیاید اما نه با شیشه شراب، قمارباز هم می‌تواند به مجلس امام حسین بیاید اما نه با آلات قمار. ♦️آن سگ‌باز و میمون‌باز هم می‌توانند به مجلس امام حسین بیایند اما نه با سگ و میمون. ♦️طبیعتا آن کسی هم که کاشف حجاب است و در خیابان‌ها تن‌نمایی می‌‌کند هم می‌تواند به مجلس امام حسین بیاید اما وقتی به مجلس امام حسین وارد شد حق ندارد با ابزار گناه و با تظاهر به گناه یعنی با سر لخت و یا تن لخت وارد شود. پس حتماً باید آداب پوشش را رعایت کند. ♦️بله دستگاه امام حسین بزرگ است ‌و پذیرای همه افکار و ادیان است. ولی قاعده و قانون دارد، احترام دارد. ♦️همه نوع آدمی حق دارد وارد مجلس امام حسین شود، حتی آن گنهکار هم حق دارد، اما هیچ‌کس حق ندارد آداب این مجلس را به سخره گرفته و بی‌حرمتی کند. ♦️هیچ کس حق ندارد با ابزار گناه و با تظاهر به گناه وارد این مجلس شود و حرمت این مجلس را بشکند و قبح زدایی کند. ♦️مهمان حرمت دارد به شرط اینکه حرمت صاحب خانه را حفظ کند.
صحنه به دار کشیدن آزادی خواهان تبریزی بدست لشگر قزاق در روز عاشورا
رهبر انقلاب: شمر امروز، نخست وزیر اسرائیل است.
13.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ♨️صبح قیامت را شبی است امشب است آن شب! 👌 بسیار شنیدنی 🎙حجت الاسلام
با نیستی هیئت نـرو، امشب بخـواب دم مَزَن از شش ماهه، نـگـو جانم ربـاب
‏۳۰ هزار دینار طلا رقمی بود که یزید به هر نفر اهل خواص کوفه داد و دینشان را خرید چیزی حدود ۱۴ میلیارد تومان الان...! اگر در آن زمان بودیم یار حسین می ماندیم؟!