فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹✨آیه های آرامش
ا⚘️🪻 إِنَّ فِي خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ اخْتِلافِ اللَّيْلِ وَ النَّهارِ لَآياتٍ لِأُولِي الْأَلْبابِ
💬همانا در آفرينش آسمانها و زمين و در پىِ يكديگر آمدن شب و روز، نشانههايى (از علم، رحمت، قدرت، مالكيّت، حاكميّت و تدبير خداوند) براى خردمندان است.
🔅 آیات 190 و 191 سوره مبارکه آلعمران
🌹 اَللّهُـمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّـکَ الفَــرَج🌹
⭕️ فعالیت امروز را هدیه میکنم به روح مطهر #شهید_جمهور #رئیسی عزیز🌹
سید..... برای ما دعا کن
معنای لغوی صبر
عامترین و مهمترین صفت انسانی بازدارنده صبر است. صبر در لغت عرب به معنای خویشتنداری، حبس و در تنگنا و محدودیت قرار دادن است. و برخی نیز آن را بازداشتن نفس از اظهار بیتابی و بیقراری دانستهاند.
معنای اصطلاحی
در فرهنگ اخلاقی، صبر عبارت است از وادار نمودن نفس به انجام آنچه که عقل و شرع اقتضا میکنند و باز داشتن از آنچه عقل و شرع نهی میکنند. و همچنین حفظ نفس از اضطراب، اعتراض و شکایت و همچنین به آرامش و طمأنینه گفته میشود.
در تعریف اصطلاحی مرحوم نراقی میگوید: ضد جزع و بیتابی، صبر و شکیبایی است و آن عبارت است از ثبات و آرامش نفس در سختیها، بلایا و مصایب و پایداری و استقامت در برابر آنها بهطوری که از گشادگی خاطر و شادی آرامشی که پیش از حوادث داشت، بیرون نرود و زبان خود را از شکایت و اعضای خود را از حرکات ناهنجار، نگاه دارد.
با توجه به تعاریف مذکور، صبر یک صفت نفسانی بازدارنده و عامی است که دارای دو جهت عمده است: از یک سو گرایشها و تمایلات غریزی و نفسانی انسان را حبس و در قلمرو عقل و شرع محدود میکند. از سوی دیگر نفس را از مسئولیتگریزی در برابر عقل و شرع باز داشته و آن را وادرا میکند که زحمت و دشواری پایبندی به وظایف الهی را بر خود هموار سازد. البته این حالت اگر به سهولت و آسانی در انسان تحقّق یابد، به آن صبر و هرگاه فرد خود را با زحمت و مشقّت بدان وادار سازد، تصبّر میگویند.
ان الله مع الصابرین🌹
سلام
صبح زیبای سه شنبه شما بخیر و شادی و نشاط با ذکر مقدس
🌹یا ارحم الراحمین🌹
به کی رای بدیم
✅️ شخصی از امام صادق (ع) پرسید:
بین دو حاکم در تردیدم؟
✅️ امام فرمود: عادل،صادق،فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
✅️ شخص :اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
✅️ شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
امام فرمودند: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر می پسندند،
او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین👌
منبع : اصول کافی جلد 1ص ۶۸
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌چرا یمنیها انقدر شجاعند؟
👈 راز نقش ویژۀ یمنیها در ظهور
✍معاد...
🔹همه مشکلاتی که جامعه با آن دست و پنجه نرم میکند به این خاطر است که معاد به فراموشی سپرده شده است؛ اگر انسان کارهای خود را قربه الی الله انجام دهد، اثر آن کارها دیگر از بین نخواهد رفت، زیرا هنگامی که جان برای جانان کار کند، کارهایش رنگ و بوی ابدیت به خود میگیرد.
▪️علامه جوادی آملی حفظه الله تعالی
🗓درس اخلاق ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
36938948479440.mp3
476K
#ویس_خودسازی🔈 (ترک گناه)
🔻صحبت بانامحرم (داداش مجازی و...) ویا صحبت در گروه مختلط (مذهبی و غیرمذهبی) معادل با زیرپاگزاشتن نصف قرآنه!!
🔻چگونه با یک چت ساده و بدون نیت مرتکب یک گناه کبیره میشیم و از بهشت محروم میشیم!
❌ناخواسته خودت داری از چشم خدا میندازی و اشک امام زمان درمیاری!
#لطفا.انتشار.حداکثری.بشود
#فوق.مهم
#قسمت1
ادامه دارد...
برای شنیدن ادامه ویس ها روی لینک زیر بزنید
@Sarbaz_shahid_haram
#منتشر.کنید.ثواب.جاریه
#مهدوی
#انتشار.حداکثری
#الهم.عجل.لولیک.الفرج
لطفا برای همه ارسال کنین و توی کانال و گروه هاتون منتشر کنین #مهم
✍امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام:
خداشناسترين مردم، پردرخواستترين آنان از خداست.
📚 غررالحكم، ح۳۲۶۰
#همه چی روفقط ازخدابخواه🤲
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
🔴عواقب ناگوار ترك نماز... ⚠️
ترك نماز، #قطع_رابطهكردن با آفریدگار هستى است
👈و این در دنیا و آخرت، عواقب تلخى دارد.
❌در قیامت، اهل بهشت از دوزخیان مى پرسند:
چه چیز شمارا روانه جهنّم كرد؟
یكى از پاسخ هایشان این است كه ما پابند
به نماز نبودیم
(مدّثر،43)
🔹در جایى دیگر، به نمازگزارانى كه نسبت به نمازشان سهل انگار و بى اعتنا هستند
و گاهى مى خوانند و گاهى نمى خوانند، مى گوید:
[ واى بر آنان...🔥 ]
(ماعون،5)
رسول خدا صلى الله علیه وآله فرموده است:
💥هر كه از روى عمد و با توجّه نماز را رها كند،
از اسلام خارج شده و كافر است.
(محجة البیضاء، ج1، ص301)
⚠️مرز میان اسلام و كفر، چیزى بیش از رها كردن نماز نیست.😔😢
📚نهج الفصاحه، ج1098
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
✨پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
《مَنْ اكثَرَ الاستِغفارُ جَعَل اللهُ لَهُ
مِنْ كلِّ همٍّ فَرَجاً وَ مِنْ كلِّ ضيقٍ مَخرَجاً
وَ رزقُهُ مِنْ حيثُ لا يَحتسِبُ》
هر كس فراوان استغفار نمايد خداوند او را از هر غم و غصهای رهائی میبخشد و در هر تنگنائی راهی را به سویش میگشاید و به او از جائی كه گمان نمیکند رزق و روزی میدهد.
📚بحارالانوار، جلد۹۳، صفحه۲۸۴
#زیاداستغفارکنیم
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
🌷 رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآله) فرمودند :
🖌 همانا روح الامين در دلم چنين افكند كه هيچكس نميرد تا روزىاش را بهطور كامل دريافت كند.
🖌 پس از خدا بترسيد و در طلب روزى آرام باشيد و حریص نباشید و دير رسيدن روزى شما را وادار نكند كه آن را از راه غير حلال بجوييد
🖌 زيرا آنچه نزد خداست جز با طاعت او به دست نمىآيد.
📚 الکافی ، ج ٢ ، ص ۷۴
#غصه روزی رونخورغمت نباشه
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
🔺سنگین ترین عمل در ترازوی اعمال 🔺
🔸#امام_صادق علیه السلام فرمودند :
🌿سنگینترین عملی که روز قیامت در ترازوی(اعمال) گذاشته میشود، صلوات بر محمد صلیاللهعلیهوآله و اهل بیت علیهم السلام ایشان است.
📖وسائل الشیعه ،ج۷،ص۱۹۷
#به عددِ دم ُوبازدمِ هرشبانه روزصَلَوات
🇮🇷🇵🇸🇮🇷
🚩به کانال معرفتی واخلاقی " گمنام " بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574🇮🇷
➖هرگز کسی را از حج رفتن منصرف نکنید!
🛑قَالَ اَلصَّادِقُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ:
«لِيَحْذَرْ أَحَدُكُمْ أَنْ يُعَوِّقَ أَخَاهُ مِنَ اَلْحَجِّ فَتُصِيبَهُ فِتْنَةٌ فِي دُنْيَاهُ مَعَ مَا يُدَّخَرُ لَهُ فِي اَلْآخِرَةِ.»
🔰از امام صادق (علیهالسلام) نقل شده است:
«هریک از شما باید خیلی حذر کند از اینکه برادرش را از حج باز دارد؛ چراکه (دراینصورت) علاوه بر عقوبتی که در آخرت برایش ذخیره میشود، در دنیا هم دچار فتنهای میشود.»
📚:الفقیه ج۲ ص۲۲۱
🚩به کانال معرفتی، اخلاقی و انقلابی "#گمنام" بپیوندید👇
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574
حج ائمه علیهم السلام
امام مجتبی(ع) ۲۵ بار به حج مشرف شد و در بیشتر این سفرها پیاده و در بعضی اوقات با پای برهنه بود و مرکبش را با خود می برد و کسانی را که در راه می ماندند، سوار می کرد:
أَنَّ الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ کَانَ إِذَا حَجَّ حَجَّ مَاشِیاً وَ رُبَّمَا مَشَى حَافِیاً ؛ هر آینه حسن بن علی(ع) هنگامی که حج انجام میداد، پیاده به حج می رفت و گاهی موارد هم با پای برهنه راه می پیمود.
امام باقر(ع) از امام حسن مجتبی(ع) روایت می کند که می فرمود: «إِنِّی لَأَسْتَحْیِی مِنْ رَبِّی أَنْ أَلْقَاهُ وَ لَمْ أَمْشِ إِلَى بَیْتِهِ»؛ «هرآینه از پروردگارم حیا می کنم که او را ملاقات کنم، درحالیکه پیاده به سوی خانه اش نرفته باشم».
امام حسن(ع) در یکی از حج هایی که پیاده انجام میداد، به سوی مکه حرکت کرد. میان راه، پاهای حضرت متورم شدند. برخی غلامان از ایشان خواستند سوار مرکب شود تا ورم پاهایشان برطرف گردد. حضرت فرمود: «هرگز سوار مرکب نخواهم شد؛ اما در منزل پیش رو، فردی سیاهپوست به استقبال ما میآید و روغنی همراه دارد. آن را از او بخرید و در پرداخت قیمتش چانه نزید». غلام عرض کرد: پدر و مادرم فدایت شوند! جلوتر استراحتگاهی وجود ندارد که کسی چنین دارویی بفروشد. حضرت فرمود: «بله، پیش رو منزلی نیست». ولی یک میل که جلو رفتند، مرد سیاه چهره ای را دیدند. امام حسن(ع) به غلامش فرمود: این شخص، همان مرد است که گفتم. روغن را از او بگیر و پول آن را بپرداز. غلامِ امام روغن را گرفت و قیمت آن را پرداخت.
مرد سیاه به غلام گفت: این روغن را برای چه کسی میخواهی؟ غلامِ حضرت گفت: برای حسن بن علی(ع). مرد سیاه گفت: مرا نزد ایشان ببر.
مرد سیاه نزد حضرت آمد، سلام کرد و گفت: ای پسر پیامبر، من دوستدار شما هستم و پول آن را نمیگیرم؛ اما تقاضا دارم دعا کنید خداوند فرزند پسر سالمی روزی ام سازد که دوستدار شما اهل بیت باشد. من همسرم را در حال زایمان ترک کردم و به اینجا آمدم. امام حسن(ع) فرمود: «به سوی خانواده ات برگرد. خداوند به تو فرزند پسر سالمی عنایت فرمود». مرد سیاه که برگشت، دید همسرش فرزند سالمی به دنیا آورده است. امام حسن(ع) با همان روغن پاهایش را ماساژ داد و در همان لحظه ورمش برطرف شد.( ابن طاووس، فرج المهموم، ص۲۲۶؛ مجلسی، بحار الانوار، ج۴۴، ص۱۸۵)
سخاوت امام(ع)
امام حسن و امام حسین و عبدالله بن جعفر، برای انجام حج از مدینه خارج شدند. در راه، زاد و توشه ایشان تمام شد و گرسنه و تشنه در صحرا گرفتار شدند. در بیابان خیمه ای دیدند. به سوی خیمه رفتند و داخل خیمه، پیرزنی را دیدند و از او تقاضای آب کردند. پیرزن گفت: این گوسفند را بگیرید و از شیر آن بنوشید و سیراب شوید. آنان نیز چنین کردند. گوسفند را دوشیدند و شیر آن را خوردند. سپس از پیرزن تقاضای غذا کردند. پیرزن گفت: غیر از این گوسفند، چیز دیگری ندارم. یکی از شما برخیزد و آن را ذبح کند تا من برای شما غذایی آماده سازم. یکی از آن بزرگواران، گوسفند را ذبح کرد و پیرزن از گوشت آن برایشان کباب پخت و آنان خوردند و مقداری استراحت کردند. وقتی خواستند از پیرزن جدا شوند، به او گفتند: ما افرادی از قریش هستیم. میخواهیم پاداش احسانت را به تو عطا کنیم. هنگامی که حج را تمام کردیم و برگشتیم، نزد ما بیا. ما پاداش نیکویی به تو خواهیم داد. سپس از او خداحافظی کردند و رفتند. وقتی همسر پیرزن به قبیله و خیمه بازگشت و از ماجرا آگاه شد، او را سرزنش کرد که چرا حیوان را برای افرادی که نمی شناختی، ذبح کردی. روزگاری گذشت و زندگی بر پیرزن سخت شد. از بیابان کوچ کرد و در مدینه ساکن شد. روزی امام حسن(ع) او را دید و شناخت. حضرت دستور داد هزار گوسفند و هزار دینار به او بدهند و فرمود: او را نزد امام حسین(ع) ببرند. امام حسین(ع) نیز به همان اندازه به او بخشید و فرمود: او را نزد عبدالله بن جعفر ببرید. عبدالله نیز همین مقدار به او بخشید.(ابن شهر آشوب، مناقب آل ابیطالب۸، ج۴، ص۱۷)
قطع طواف برای برآوردن حاجت مؤمن
ابوحمزه ثمالی از علی بن حسین(ع) روایت میکند که امام حسن(ع) در حال طواف خانه خدا بود. مردی خدمت حضرت رسید و عرض کرد: یا ابامحمد، با من نزد فلانی بیا و مشکلم را برطرف کن. امام حسن(ع) طوافش را قطع کرد و با او رفت تا حاجتش را برآورده سازد. فردی که به تقاضاکننده کمک، حسد میبرد، نزد حضرت آمد و گفت: ای ابامحمد، آیا طواف را ترک کردی تا حاجت این مرد را برآورده سازی!؟ امام حسن(ع) فرمود: «چگونه برای برآوردن حاجت مؤمن نروم درحالیکه رسول خدا فرمودند: «کسی که برای برآوردن حاجت برادر مسلمانش حرکت کند و حاجتش را برآورده سازد، پاداش او یک حج و یک عمره است و چنانچه نتواند حاجت او را برآورده سازد، برای او یک عمره نوشته میشود».
پس من یک حج و یک عمره کسب کردم و به طوافم برگشتم.(ابن عساکر، تاریخ دمشق، ص۱۵۱و ۲۵۳)
بخشش در کنار کعبه(ادامه دارد)👇
روزی امام حسن در مسجدالحرام نشسته بود که متوجه شد فردی با خداوند مناجات میکند و از پروردگار عالم میخواهد که ده هزار درهم روزی اش سازد. امام(ع) با شنیدن نیاز او برخاست و به خانه آمد و ده هزار درهم فراهم کرد و آن را برای آن مرد فرستاد. آن مرد درهم ها را گرفت بدون اینکه بداند چه کسی برای او این همه پول را فرستاده است. ( ابن شهرآشوب، مناقب آل ابیطالب:، ج۴، ص۱۷؛ مجلسی، بحار الانوار، ج۴۳، ص۳۴۱.)
🚩به کانال معرفتی، اخلاقی و انقلابی "#گمنام" بپیوندید👇
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━━
https://eitaa.com/joinchat/3920691917C9a79f3a574