نماهنگ اللهم انا نشکو الیک.mp3
2.72M
اللهم انا نشکو الیک فقد نبینا
غیبة ولینا کثرة عدونا و قلة عددنا
آقا بیا آقا بیا
🎙 #سید_مجید_بنی_فاطمه
#️⃣ #مناجات_با_امام_زمان_عج
🔰شهادت آیت الله #شهید_مدرس؛ فقیه و سیاستمدار شیعی به دستور رضاخان (1356 ق)
🌀سید حسن مُدَرّس (۱۲۴۹ش-۱۳۱۶ش) فقیه و سیاستمدار اصفهانی حامی مشروطه خواهان، نماینده مراجع تقلید دوره دوم مجلس شورای ملی برای نظارت بر اسلامی بودن مصوبات و نماینده دوره سوم تا پنجم مردم تهران در مجلس، از مخالفان سرسخت رضاخان بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مروری بر زندگی نامه آیت الله #شهید_مدرس
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مدرس یک انسان بود!
▫️امام خمینی:
🔹آنها از مدرس میترسیدند. مدرس یک انسان بود. یک نفری نگذاشت پیش برود کارهای او را تا وقتی کشتندش. یک نفری غلبه میکرد بر همه مجلس! بر اهالی که در مجلس بودند غلبه میکرد یک نفری. یک نفری تا توی مجلس نبود، مجلس آن وقت تا مدرس نبود، مثل اینکه چیزی در آن نیست؛ مثل اینکه محتوا ندارد.
🔸مدرس با آن عبای نازک و با آن قبای کرباسی، وقتی وارد میشد، مجلس میشد یک مجلس- طرحهایی که در مجلس داده میشد، آنکه مخالف بود، مدرس مخالفت میکرد و میماساند مطلب را!
💢وقتی که روسیه در یک قضیهای اولتیماتوم داد به ایران و آوردند به مجلس و قوای نظامیش هم حرکت کرده بودند به طرف تهران یا قزوین که این را قبول کنند، مجلس بُهت شان زده بود که باید چه بکنند. قوا، قوای شوروی است، مقاومت نمیتوانیم بکنیم؛ قبول این هم که خیانت است.
🌀آنجا [یک مورخ] نوشته است که یک روحانی با دست لرزان آمد و گفت: «حالا که ما باید از بین برویم، چرا خودمان از بین ببریم؟ ما این را ردش میکنیم». رد کرد. همه هم قبول کردند. آنها هم هیچ کاری نکردند.
⚡️اینها میبینند یک انسان وقتی در یک ملت پیدا بشود، میتواند که مجرای امور را از آن طریقی که آنها میخواهند برگرداند. آنی که آنها میخواهند نگذارد بشود، کوشش کردند نگذارند انسان پیدا بشود.
#شهید_مدرس
📚صحیفه امام، جلد یک، صحفه ۴۲۳.
🔺بی لباس!
▫️فاطمه بیگم مدرس:
💢بسیار اتفاق می افتاد که پدرم بدون قبا یا پیراهن در حالی که عبایش را به خود پیچیده بود به خانه می آمد. می دانستیم که او برهنه ای را در راه خود دیده و لباس خویش را به او بخشیده است.
🔹روزی به او گفتیم: «اجازه بدهید ده بیست ذرع (بیست ذراع معاول 20 متر می شود) کرباس در خانه داشته باشیم که بتوانیم در چنین موقعی فوری برایتان لباسی تهیه کنیم».
🔸 ایشان پاسخ داد: «ممکن است دیگری به کرباسی که ما ذخیره می کنیم نیاز پیدا کند. به همین مقدار که برای یک پیراهن یا قبا یا شلوار لازم است تهیه کنید».
📚کتاب تنها درمحراب؛ صفحه 19.
🔰شهادت #شهید_مدرس؛ فقیه و سیاستمدار شیعی به دستور رضاخان (1356 ق)
🌀سید حسن مُدَرّس (۱۲۴۹ش-۱۳۱۶ش) فقیه و سیاستمدار اصفهانی حامی مشروطه خواهان، نماینده مراجع تقلید دوره دوم مجلس شورای ملی برای نظارت بر اسلامی بودن مصوبات و نماینده دوره سوم تا پنجم مردم تهران در مجلس، از مخالفان سرسخت رضاخان بود.
🔹 وی در سال ۱۲۴۹ش در روستای سرابه، اردستان متولد شد و بعد از آموزش مقدمات تحصیل، عازم اصفهان شد و به مدت 13 سال به آموزش دروس حوزوی مشغول شد تا به درجه اجتهاد رسید.
🔅 وی سپس از سال ۱۲۷۲ش به مدت ۱۳ سال مقیم نجف شد و به تلمذ نزد بزرگان آن سامان مشغول شد و پس از تأیید حکم اجتهاد در سال ۱۲۸۵ش به اصفهان برگشت و به تدریس درحوزه علمیه اصفهان مشغول شد.
💠 از معروف ترین اساتید وی در اصفهان سید محمدباقر درچه ای و میرزا جهانگیرخان قشقایی و در نجف سید محمد فشارکی و شریعت اصفهانی است.
🔸محمدهادی تهرانی، میرزا ابوالحسن شعرانی، میرزا علی آقا شیرازی، مهدی الهی قمشهای از معروف ترین شاگردانش می باشند.
▪️وی از سال 1288ش به عنوان نماینده مراجع بر مصوبات مجلس در تهران مقیم شد و هم زمان تولیت مدرسه را پذیرفت و از سال ۱۲۹۳ش به عنوان نماینده مردم تهران وارد مجلس سوم شد تا اینکه در ۱۳۰۴ش با نفوذ و تقلب رضاشاه از ورود به مجلس ششم بازماند و در 16 مهر 1307 به حکم رضاشاه به مدت 9 سال به خواف و کاشمر تبعید شد و در سرانجام غروب ۲۶ رمضان سال 1356ق ( ۱۰ آذر سال ۱۳۱۶ ه) توسط عمال پهلوی مسموم و با عمامه خفه شد. مزار ایشان در شهر کاشمر زیارتگاه عاشقان است.
وقتی شهید رجایی در زندان بود، افرادی پول هایی می آوردند. اول فکر می کردم که هدیه است و می خواهند ببخشند؛ اما می گفتند که این مبلغ را از آقای رجایی قرض کردند.
یک بار شهید باهنر مبلغی حدود هشتاد هزار تومان آورد که به آقای رجایی بدهکار بودند. این مبلغ را دادم برادر آقای رجایی با آن کار می کرد و سودش را می داد برای مخارج خانه.
شهید رجائی⚘️