🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
#فرازی_از_وصیت_نامه
#شهید_سیدمختار_حسینی
#بارالها_دلم_میخاد_با_محاسنی_خونین_به_ملاقاتت_بیایم چرا که در طول حیاتم خدمتی به دینت نکردم و خودت شاهدی که از آن هنگام که با خط سرخ علوی توسط استادم آشنا شدم و در انتظار شهادت بودم و گواه بودی که در ابتدای آمدنم به سپاه بعد از قدری تأمل و تفکر و به عینه زمینه لازم را جهت رشد و تثبیت معیارهای معنوی در وجودم دیدم و احساس نمودم بعد از پیدا نمودن و استحقاق جهت دعوت از جانب معشوق عارفان به فوز عظیم، یکی از افتخارهای ائمه معصومین یعنی شهادت خواهم رسیدانشاالله.🌹🌹🌹
امام عزیزمان می فرماید: راه سرخ شهادت خط آل محمدص و علی ع است و این افتخار از خاندان نبوت به ذریه طیبه آن بزرگواران و به پیروی خط آنان به ارث رسیده است.
🌷🍃🌷
#علت_آنکه_آخرت_را_و_شهادت_را_برگزیدم_این_بود_که_مولایم_علی_ع_به_فرزندش_امام_حسن_ع_میفرمایند: فرزندم فقط خداوند شایسته است که جانت را به او بفروشی و اگر به کس دیگری فروختی زیان کرده ای و قرآن کریم هم معامله با غیر خداوند را نادرست دانسته لذا آخرت را بر گزیدم چرا که مولا در مورد دنیا فرموده است، دنیای شما نزدم را به اندازه عطسه بزی ارزش ندارد، و اینکه شهادت را برگزیدم علتش این بودکه زینب (س) در مجلس ابن زیاد می فرمایند شهادت افتخار خاندان ماست و ماهم به لطف الهی از فرزندان آنها هستیم و با این همه معصیت و غفلت که داشتم والله از خداوند شرم می کنم، از پیروان اسلام و اهل بیتش حیا می کنم، با این حالت باید بروم و تنها خونم می تواند این همه مصیبت را محو کند.
🌷🍃🌷
#ملت_ایران ؛حرفم اینست قدر این انتخاب و لطف را بدانید و ارزش آن را دارد که همه چیزتان را در این راه بدانید قدر امامتان را بدانید که هدیه الهی است.
🌷🍃🌷
روحش شاد و یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
برای شادی روح شهدای اسلام و ازجمله این شهید مظلوم که پیکرش بعد از ۱۳سال به موطنش برگشت صلواتی را هدیه میکنیم.
🌹صدرا🌹
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
شهید،فرمانده گردان قمربنی هاشم ع شهرستان گنبد #داماد_چهار_روزای بودکه وقتی شنیدعملیات شده خودش راسریعاًبه عملیات والفجر۶رساندوقتی به اوگفتیم چراآمدی؟جواب داد:میخواستیدکه از صحنه عاشورایی محروم بمانم
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
#سردار_خط_شکن
سردار رشید اسلام شهید سید مختار حسینی ، فرماندهی گردان خط شكن قمر بنیهاشم (ع) بود ، قرار شد در عملیات والفجر 6 این گردان وارد عمل شود. بچهها سازماندهی شدند، امكانات و تجهیزات در اختیار آنها قرار گرفت. فقط نوار تیربار مانده بود كه نقش آن در عملیات خط شكنی بسیار حیاتی بود. چند مرتبه پیگیری شد ، هر دفعه هم وعدهی چند لحظه دیگر خواهد رسید داده میشد. تا خط رهایی پیگیر قضیه بودیم اما انگار قرار بود بدون تیر بار خط را بشكنیم. انتظار هم بیفایده بود چون گردانهای چپ و راست ما وارد عمل شده بودند و در صورت تعلل ما ، ممكن بود قیچی شوند. لحظات بسیار سخت میگذشت ، اینجا همانجایی بود كه میبایست از ایمان بچهها مدد میجستیم ، با توكل به خدا دستور عملیات صادر شد. بچهها با صفای باطنی كه داشتند با همان سلاحهای كلاشینكف و آرپیجی در یك نبرد جانانه خط دشمن را شكستند و عملیات را با نوارهای غنیمتی كه به دست آورده بودند به پیش بردند.
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
🌷🍃🌷🍃🌷
خدایا، دلم مي خواهد در راهت شهيد بشوم ، آرزو دارم جسمم هر چه بيشتر متلاشي تر باشد تامعتبر تر. اميدوارم نصيبم بفرمائي که فناي در عشقت شده باشم واين راهم را هر چه زودتر قرار دهي .
دلم مي خواهد در هنگام شهادت بتوانم يک مشت خونم را به سوي آسمان بر يزم که خدايا اين خون ناقابل را از من بپذيرد انشاالله .
قسمتی از وصیت نامه سردار شهیدسید مختار حسینی
🌷🍃🌷🍃🌷
هر وقت دیدی اعصابت خرابه یه دهن آواز بخون
2 دقیقه نگذشته خنده ات میگیره
چون متوجه میشی صدات از اعصابت خرابتره😂
🚩 خیلی مهم
◀️ امکان پرداخت آنلاین کمکهای نقدی به مردم مظلوم #یمن توسط وبسایت اطلاع رسانی مقام معظم رهبری فراهم شد:
http://www.leader.ir/fa/monies
عزیزانی که می گفتند
کاش می شد به مردم یمن کمک کنیم، الآن وقت عمل است!
همانطور که در عکس نشان داده شده، در قسمت کمکها یمن را انتخاب کنید
واجب الانتشار
بانو امین در سال ۱۲۶۵ خورشیدی (۱۳۰۸ق) در اصفهان چشم به جهان گشود. نَسَبش با سی واسطه به علی بن حسین میرسد. از چهار سالگی به فراگرفتن قرآن و از یازده سالگی به تحصیل زبان عربی پرداخت. با اینکه در پانزده سالگی ازدواج کرد، هرگز همسرداری و تربیت فرزندان، او را از تحصیل علم بازنداشت.
در بیست سالگی به تحصیل فقه و اصول، تفسیر و علم حدیث پرداخت، بزودی به حکمت و فلسفه و در پی آن به عرفان روی آورد. علیرغم تمام مشکلاتی که در آن دوران برای تحصیل بانوان متدیّن وجود داشت، در چهل سالگی به دنبال سالها تلاش شبانهروزی به اخذ درجه اجتهاد نائل آمد.
در قسمتی از اجازهنامه استاد شیرازی در توصیف وی چنین آمدهاست:
«دختر مرحوم حاج سید محمدعلی امین التجّار اصفهانی که بانویی بزرگوار، شریف، اصیل، عالم و فرزانه، برگزیده زنان زمان و مایه شگفتی دورانش میباشد، از کسانی است که مدت مدیدی از عمرش و زمان درازی از زندگیش را صرف تحصیل علم نمودهاست».
آثار
وی کتابهای خود را با نام «بانوی ایرانی» یا «بانوی اصفهانی» به چاپ رساندهاست که عبارتند از:
اربعین الهاشمیة (عربی)
اولین تألیف وی و مشتمل بر چهل حدیث در توحید و صفات حق تعالی و اخلاق و احکام شرع و متضمّن بیانات فلسفی، عرفانی و اصولی و فقهی. این کتاب توسط شاگرد ایشان خانم همایونی به زبان فارسی ترجمه گردیدهاست.
جامع الشتّات (عربی)
این کتاب مشتمل بر پرسشهای متعددی است که استادانی همچون محمّدعلی قاضی طباطبایی، شیخ محمّد طه هنداوی نجفیزاده و سید حسن حسینی از وی پرسیدهاند و پاسخهای مبسوطی که وی برای آنان تحریر کردهاست. این پرسشها و پاسخها توسط شیخ مرتضی مظاهری نجفی، جمعآوری و تنظیم شدهاند.
معاد یا آخرین سیر بشر
این کتاب متذکر میشود که برای انسان غیر از نشئه دنیوی، نشئه دیگری در پیش است که ناچار باید در سیر تکاملی، از تمام آن نشئات و مراحل عبور کند و سرانجام، به عالمی برسد که فوق آن عالمی نیست و آن را «معاد و قیامت» گویند. مطالب مندرج در کتاب، در قالب نه مقاله نگاشته شدهاند.
نفحات الرحمانیة فی الواردات القلبیة (عربی)
این کتاب به زبان عربی نوشته شده و دربارهٔ کشف و شهود و مشاهداتی است که برای ایشان پیش آمدهاست. این کتاب در سال ۱۳۸۸ توسط آقای سید ابوتراب حسینی ترجمه تحتاللفظی شده و در انتشارات گنبدهای فیروزهای اصفهان به {شابک:۶-۹-۹۰۷۴۳-۶۰۰-۹۷۸} چاپ شدهاست.
این کتاب اقتباسی است از طهارة الاخلاق ابن مسکویه که قسمتی از آن ترجمه شده و نظراتی هم که وی در این باره داشته نیز در حاشیه آن اضافه شدهاست. کتاب دارای جنبه علمی، عملی و اخلاقی است و مشتمل بر نکات و دقایق و لطایف میباشد.
تفسیر مخزن العرفان (فارسی)
این کتاب، تفسیر جامعی از قرآن کریم است که در ۱۵ جلد به چاپ رسیدهاست. وی در حین نگارش این اثر عظیم، پس از تفسیر دو جزء اول، از بیم آنکه برای خاتمه کارش، عمر وفا نکند، به تفسیر جزء سی ام دست مییازد و به ترتیب آن را ادامه داده تا سرانجام در اواخر عمر، این مجموعه به پایان میرسد.
روش خوشبختی و توصیه به خواهران ایمانی
در این کتاب سعی شدهاست معنای «سعادت و خوشبختی» و راه نیل به آن با زبانی ساده و همراه با اندرزهای نیکو به زنان ابلاغ شود. برای این منظور، پس از ارائه توضیح پیرامون دو رکن خوش بختی؛ یعنی «آسایش بدن و صحّت مزاج» و دیگری «آسایش فکر و استراحت خیال و آرامش روح»، که در نتیجه رعایت دو اصل اساسی «عقاید صحیح و ایمان به مبدأ و معاد» و «اخلاق نیکو» حاصل میشود، به ارکان دین و ایمان میپردازد. در پایان کتاب نیز مباحث آموزندهای پیرامون معنای توسّل به ائمّه اطهار (ع) و شفاعت؛ مبارزه با خرافات و وسواس؛ توصیه به خواهران ایمانی؛ امتیازات، خصوصیات و شرافت زن؛ تهذیب اخلاق؛ و اصول اخلاق نیک، مطرح شدهاند.
مخزن اللئالی در مناقب مولی الموالی علی (ع)
این کتاب در یک مقدّمه، پنج باب و یک خاتمه به ذکر فضایل و مناقب امیرالمؤمنین علی (ع) میپردازد.
سیر و سلوک در روش اولیاء و طریق سیر سعداء
محتوای این کتاب در کشف و شهود و سیر الی اللهاست.
واکنش نسبت به واقعه کشف حجاب🌸🌹
وی به دلیل اینکه اوقات زندگی خود را به فراگیری درس و علم میگذراند، بیشتر در خانه بود و کمتر از خانه خارج میشد، ولی در ایّامی که لازم میدید باید دفاعی صورت بگیرد و کاری انجام شود، از منزل خارج میشد و به تدریس و راهنمایی بانوان میپرداخت. وی میگوید:
🍃🌸«ای بانویی که با ادعای مسلمانی کشف حجاب نمودهای و با این وضعیت شرمآور علنی در معابر و خیابانها، خودآرایی مینمایی! آیا فکر نمیکنی که با این عمل، که نباید آن را عمل کوچکی بپنداری، چه لطمه بزرگی به شریعت میزنی؟ ای بانوی اروپایی منش! این گناه را کوچک مشمار و اگر واقعاً مسلمانی، این طریق مسلمانی نیست. اگر عقیده به تعلیمات اسلامی نداری، بیدینی خود را اعلام کن که عمل قبیح تو باعث جرئت دیگران نشود و اگر علاقهمند به شریعت نیستی، دشمنی چرا؟ پیامبر (ص) با صنف زن بد نکردهاست. در زمانی که زنها در جامعه هیچ ارزشی نداشتند، برای زن حقوق قائل شده و زن را در تمام شئون اجتماعی، در ردیف مردها قرار دادهاست»🌸🍃
بانو امین در کلام دیگران
شخصیتهایی همچون علامه امینی، رحیم ارباب، علامه طباطبایی، آیتالله مرعشی نجفی، سید هاشم حداد، محمد تقی جعفری و مرتضی مطهری با آگاهی و تجلیل از جایگاه و مقام علمی و معنوی بانو امین به دیدار او رفتند و در زمینههای علمی مربوط به خود با او سخن گفتند.
یکی از روحانیون اصفهان نفقل کردهاست: «چند مرتبه که حضور حضرت امام خمینی مشرف شدم، ایشان جویای حالات و اشتغالات و سلامتی بانو مجتهده امین شدند و در مقابل به منزل حاجیه خانم امین که میرفتم، بانوی ایرانی مقید بودند، برای سلامتی حضرت امام و موفق شدن ایشان و پیشرفت در اهداف مقدس اسلام دعا کنند.» همچنین بانو امین دربارهٔ سید روحالله خمینی گفته بود: «معرفت امام بالاست و عرفان ایشان به حد اعلای خود رسیدهاست. اگر کسی خواست، خدای ناکرده تهمتی بزند یا توهینی بکند، از قول من بگویید که بد میبینی.»
سید علی خامنهای دربارهٔ نکوداشت و تجلیل از بانو امین میگوید:
«تجلیل از بانوی بزرگوار اصفهانی [خانم امین] و ارائه شخصیت عرفانی و فقهی و فلسفی برجسته یک زن در کشور ما، کاری سودمند و در جهت احیای ارزشهای اسلامی در زنان به نظر میرسد».
محمدتقی جعفری میگوید:
«با توجه به آثار قلمی که از خانم امین در دسترس ما قرار گرفتهاست، بهطور قطع میتوان ایشان را یکی از علمای برجسته عالم تشیع معرفی نمود و روش علمی ایشان هم کاملاً قابل مقایسه با سایر دانشمندان بوده، بلکه با نظر به مقامات عالیه روحی که ایشان [به درک آن] موفق شدهاست، باید ایشان را از گروه و نخبهای از دانشمندان بهشمار آورد که به اضافه فراگرفتن دانش، به تولّد جدید در زندگی نایل میشوند».
بانو امین در توصیف حالات خود می فرماید: "بعد از گذشتن زمان طفولیت و کودکی، همواره قلبم را متعلق و متوجه به شیء و امر ناشناخته (خداوند متعال) می دیدم و نفسم را طالب ادراک و فهم آن می دیدم لکن نمی دانستم حقیقت آن چیست و راه وصول و رسیدن به آن چگونه می باشد تا اینکه عطا کرد پروردگارم مرا و چشمم را به نور توحید روشن گردانید و بر قلبم درهای اشراقات الهی گشوده شد."
در دین آسمانی اسلام ، حضرت زهرا (س) برترین الگوی عملی و عینی برای زنان مسلمان است که می تواند در همه زمینه ها سرمشق نسل امروز و فردا قرار گیرد. زنی که در همسرداری و برقراری زیباترین رابطه ی عاطفی و مهربانانه با همسر خود الگو است، و در تربیت فرزندان و رسیدگی به امور خانه بی بدیل است. و در کنار همه این امور، آنچنان غرق معنویات و کمالات انسانی است که گویی فرشته ای از عالم ملکوت است.
در عالم اسلام همواره زنان شایسته و متعهدی وجود داشته اند که در عرصه های مختلف با تأسی به شیوه و منش حضرت زهرا(س) منشأ آثار و برکات فراوانی بوده اند. یکی از این بانوان ارزشمند و شایسته ، بانو "سیده نصرت بیگم امین" معروف به " مجتهده بانو امین" است .
مجتهده بانو امین در سال ۱۲۶۵ه.ش در شهر اصفهان متولد شد . پدرش حاج سید محمد علی امین التجار فردی مؤمن و از بازرگانان سرشناس بود و مادرش بانویی متدین بود که او را در چهار سالگی، برای آموزش قرآن و فراگیری خواندن و نوشتن زبان فارسی به مدرسه ی قرآنی فرستاد. او از همان ابتدا علاقه خاصى به خواندن و نوشتن پیدا کرد. ایشان از خاطرات خود در این باره می گوید: "همبازى هایم به من ایراد مى گرفتند که چرا تو نمی آیى بازى کنى. ولى من علاقه ام فقط درس بود."
او در 15 سالگى به ازدواج و همسرى پسر عمویش که از تجار و بازرگانان بود، درآمد. زندگى خانوادگى و تربیت فرزندان در فراگیرى دانش او اثرى نگذاشت و آن چنان در جهت کسب علوم دینى از خود جدیت نشان داد که همسرش نیز از مشوقان اصلی ایشان در این مسیر شد . بنابراین این بانوی مکرمه به ادامه تحصیلات خود در علوم دینى، فقه و اصول و زبان عربى همت بیشتری گماشت و همزمان به فراگیری حکمت و فلسفه مبادرت ورزید. در این زمان او بیست ساله بود. ایشان می گویند: "من در زمان کودکی و اوایل جوانی بسیار مایل و حریص به مطالعه کتاب های علمی و گوش دادن به مواعظ دینی بودم و هرگاه نزدیکانم مشغول به تفریح می شدند من به مطالعه مشغول می شدم آنها مرا طعنه می زدند و بر من اعتراض می کردند و می گفتند: چگونه تو مشغول به مطالعه می شوی و تفریح را رها می کنی؟ این کار عاقلانه نیست بلکه از بطالت و کسالت است."
وی پس از پشت سر نهادن مدارج علمی و بهره مندی از اساتید و بزرگان زمان خویش، در چهل سالگی به مدارج بالای علمی در حوزه ی علوم دینی رسید و مفتخر به اخذ درجه ی اجتهاد شد .
منزل بانو امین هیچ گاه با پیشرفت سبک های مختلف زمان، تجدد طلبی ها و فرهنگ های وارداتی غربی، تغییر نکرد. رفتار ساده ی ایشان، ظاهر بدون تکلف و گفتار ساده و روان او ، عامل جذب بسیاری از راه گم کردگان می شد. هر کس برای اولین بار به دیدار بانو می آمد، محال بود برای بار دوم مراجعه نکند. شاید اگر کسی ایشان را نمی شناخت و به مجلس ایشان وارد می شد، در ابتدا قادر به تشخیص بانو از دیگر خانم ها نبود و این نشان از بی پیرایگی این بانوی مجتهده داشت.
یکی از مسائل غم انگیز در زندگی این بانوی خودساخته مرگ فرزندان ایشان است. بانو امین هشت فرزند به دنیا آورد که هفت فرزند به دلیل بیماری از دنیا رفتند. این ها همه ابتلائات و آزمایشهایی بود که خداوند کریم برای صیقل دار شدن و خالص شدن روح مطهر این بانوی بزرگ، برای او در نظر گرفت. او در هنگام مرگ هرکدام از فرزندان خود راه صبر را پیشه کرد و هیچگاه از خدای متعال گله و شکایت نکرد.
از بانو امین بیش از سی عنوان کتاب از جمله یک دوره تفسیر قرآن کریم به جای مانده است.
بانو مجتهده امین، به موضوع علمآموزی زنان توجه بسیاری داشت به همین سبب در سال ۱۳۴۴ حوزهای به نام "مکتب فاطمه (س)"، ویژهی بانوان تاسیس نمود که در آن، به تدریس رشتههای فقه، اصول، حکمت، عرفان، فلسفه و... میپرداخت و حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ شاگرد را جذب کرده بود. این مکتب، نه تنها از شاگردان شهریه ای دریافت نمی کرد، بلکه تمام هزینه های آن، توسط خود حاجیه خانم امین پرداخت می شد. بانو امین، علاوه بر «مکتب فاطمه»، اقدام به تاسیس دبیرستانی دخترانه کرد و به این طریق راه را برای ادامهی تحصیل دختران در خانوادههای مذهبی میسر نمود. توصیهی این بانوی فرهیخته به زنان و دختران چنین بود که مشکلات دوران تحصیل را تحمل کنند و درس را ادامه دهند، زیرا کمبود افراد متعهد و آگاه در بسیاری جوامع به خوبی حس می شود.