eitaa logo
🌹صدرا🌹
522 دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
28.5هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆اشتباه نکنید این کلیپ [متاسفانه] طنز نیست!! ♦️تا آخر ببینید سبک پررویی ضد انقلابه
💥 هاآرتص خبر حضور یک سرباز زن اسرائیلی در هواپیمایی که هفته گذشته در ایران فرود اضطراری داشته است را تایید کرد ♦️‌ روزنامه هاآرتص به نقل از نهادهای امنیتی از فرود اضطراری یک پرواز مسافربری از مبدا تاشکند ازبکستان به مقصد دوبی در فرودگاه شیراز خبر داد که حامل یک سرباز زن اسرائیلی بوده است. ♦️‌ این پرواز در روز پنج شنبه هفته گذشته به دلیل حمله قلبی یکی از مسافرین در شیراز اقدام به فرود اضطراری کرده بود.
💥صدای توماج صالحی باشیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکایی ها‼️ اینجوری تلاش می کنن😏 تا به اینجا برسن😁
چرا_مردم_جهان_از_آمریکا_متنفر_هستند؟_6046507057262101174.pdf
849.3K
📕خلاصه کتاب چرا مردم جهان از آمریکا متنفرند
💥علی دایی با دروغش درباره اسرا پناهی ملت رو به کشتن داده، حالا مونده چه جوری بشوره ببره رفته ۸تا زندانی آزاد کرده 👈جالبه رسانه سعودی اینترنشنال هم به سرعت نور مینویسه اسطوره فوتبال ایران زندانیان را آزاد کرد😳
‏رهبری: آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا ۲۸ مرداد سال ۳۲ است. حکومت مصدّق یک حکومت ملّی بود. مشکلش هم با غربی‌ها فقط مسئله‌ی ‎ بود. نه ‎ بود، نه داعیه‌ی ‎ داشت! چرا آمریکا علیه یک حکومت ملی کودتا کرد؟! "مهدی...🇮🇷"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دزدی با آغوش رایگان! 🔹‌ کنار خیابان می‌ایستند و با دستانی باز و کاغذی که پشت سرشان چسبانده و نوشته‌اند آغوش رایگان! اما حالا مشخص شده که قیمت این آغوش یک تلفن‌همراه بوده است. 🔹‌ پلیس تهران: کسانی‌که با ترفند آغوش رایگان از آنان سرقت شده به اداره ۱۸ پلیس آگاهی در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.
🔴پیامبر اکرم صلی الله علیه و آِله: آرى اگر زن حامله شود او به سان روزه‌دار شب زنده‌دارى است که با جان و مال در راه خدا جهاد مى‌‏کند و چون زایمان کند پاداشى دارد که از بس بزرگ است نمى‌‏داند آن پاداش چیست. شیخ حرّ عاملی، وسائل الشیعة، ج 21، ص 451، مؤسسه آل البیت(ع)، قم، چاپ اول، 1409ق.
🔰 | انداختن عمامه امام ⁉️ برخورد امام با انداختن عمامه‌‌شان توسط چند جوان! ♨️ توئیت مدیر اندیشکده راهبردی سعداء درخصوص اتفاقات اخیر
🚨آقای مسئول؛ وقتی رهبر صریحاً می گویند “به حرفم گوش ندادند” باید بری بمیری!! 🔺رهبر انقلاب: آغاز چالش بین ملت ایران و آمریکا کودتای ۲۸ مرداد است. من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم که مضامین اسناد لانه ی جاسوسی را در کتابهای درسی بیاورید، “نکردند متأسفانه، نکردند”. به قربان مظلومیتت آقا جان خاک بر سر متولیان آموزش و پرورش